Hoe ga je als professional of ondernemer met corona-stress om?

Beste lezer,

Hoe ga je als professional of ondernemer met corona-stress om?

Door de gebeurtenissen rond het Corona-virus zijn veel mensen bezorgd. Gaat er een recessie komen?

Hoe ga je hier mee om? Wat doe jij om je focus te houden in deze tijd?

Wat is voor jou belangrijk, is dat het nieuws checken of is dat je werk, je kunst, je vrienden, je familie, je purpose?

Geef aandacht aan wat voor jou belangrijk is, ga een paar uur per dag offline in quarantaine, en focus je op je eigen werk.

Deze crisis is een uitnodiging om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, je eigen werk op zielsniveau. Niet alleen individueel, maar ook als mensheid en voor de planeet.

Door de opgelegde verplichte rust, kun je opnieuw je leven inrichten en door de druk van buiten eerlijk naar jezelf te kijken, hoe wil je leven. Wie wil je zijn en wat wil je bijdragen. En wat heb je zelf te veranderen.

Maar het is ook een uitnodiging, om opnieuw op zielsniveau naar je werk te kijken. Neem je verantwoordelijkheid en wordt een betrouwbaar rolmodel, je familie en de gemeenschap hebben je nu nodig.

Graag wil ik je even terug brengen naar de basis van een goed bedrijf om eventuele zorgen hierover weg te nemen. Want ik denk dat die niet nodig zijn.

Voor een goedlopend dienstverlenend bedrijf is nodig, dat je in een belangrijke en urgente behoefte van klanten voorziet.

Behoeften van mensen zullen altijd blijven bestaan. Niet alleen hebben mensen nodig om te eten en zich te kleden, maar ze hebben ook kennis en vaardigheden nodig: bijvoorbeeld om meer te verdienen of juist meer te besparen, om een goede carrière te maken, tijd te winnen, sociaal te ontwikkelen, gezond te zijn, etc.

Dat is de reden waarom ook tijdens de diepste crisis 75% van de economie altijd gewoon door blijft draaien.

En hier kun je voordeel mee doen. Je kijkt gewoon wat mensen nodig hebben in veranderende omstandigheden, en maakt daar een aanbod voor.

Een crisis is ook een kans…. Bewuste ondernemers kunnen zo gaan bloeien juist in crisistijd.

2 dingen zijn hiervoor nodig.

Wat slim is, is om je te richten op je purpose. Je afstemmen op wie jij bent en wat je hier te doen hebt. Dat je gaat kiezen voor wat er diep van binnen leeft. Je waarde bieden aan je klanten.

Wat ook nodig is, dat je blijft investeren in de helderheid in je levensmissie die je sterk maakt in alle omstandigheden.

Het nr.1 inzicht blijft altijd: heel goed weten wie je in essentie bent

Als je weet waarom je hier op aarde bent, wat je essentiële kwaliteiten zijn, geeft je zelfvertrouwen, ben je in straat om jouw droomleven te creëren, blijf je welvarend, in welke omstandigheden ook. Het is namelijk de helderheid in je zielsmissie en heel goed te weten wat mensen verlangen en nodig hebben, en hier precies het juiste aanbod voor te doen.

We zitten in een tijd waarin er juist enorm veel behoefte is aan spiritualiteit, meer in verbinding komen met jezelf, op zoek gaan naar je levensdoel, ontspanning, emotie, healing. Daar mag jij mee naar buiten komen. Met jouw boodschap, met jouw visie, mensen zoeken leiders, Mensen hebben coaches nodig. Mensen hebben jou nodig om hen de weg te wijzen.

Mensen zoals jij en ik zijn heel hard nodig om het bewustzijn in de wereld te brengen en naar een volgend niveau te tillen en om anderen te helpen herinneren aan hun purpose. Mensen zijn op zoek naar hulp naar ondersteuning, naar community’s en naar verbinding. Jij kunt mensen helpen in deze tijden.

Wil je hulp bij het vinden van je purpose? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je geen inspiratie? Of weet je niet wat de beste strategie is?

Ben je nog geen klant bij mij, maar heb je wel behoefte aan een consult, boek dan een online astrologie sessie met mij via Zoom.

Wil je helderheid op je purpose, je talenten en zielskwaliteiten en vervolgens daarmee gaan werken?
Door het Soul business programma krijgt je leven een enorme boost. Ik geef je namelijk de sleutels voor je zielskwaliteiten. Gebruik deze Astro-Coaching als kompas. Waardoor je meer voldoening krijgt in je werk.

P.S. Wil je je business starten of laten groeien? Ik geef in het Soul Business Programma met hele nieuwe, unieke kennis en inzichten over je essentie, je zielsmissie, jouw purpose en ondernemersvaardigheden, 1 jaar ga je je onderdompelen in jouw hoogste goed, je innerlijk weten vormgeven, waarbij je je eigen aanbod creëert.

Wil je meedoen? Met het Soul Business Programma. Er zijn nog een paar plaatsen. Dus meld snel aan om het niet te missen. Stuur een mail naar info@astro-essence.nl en ik plan graag een sessie met je in.

Meld je aan via deze link

Op een bezield bedrijf,

Mary

Bekijk het aanbod via deze link

PS vragen zijn altijd welkom via info@astro-essence.nl

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Astrologie Steeds Belangrijker Op Ons Werk

Astrologie steeds belangrijker op ons werk
Februari 2020
Beste,

Vorige week deelde ik dat ik ben geïnterviewd door Hedwig Wiebes voor tijdschrift Intermediar. Als astrologisch businesscoach deel ik mijn verhaal over werk en carrière en hoe je astrologie bijvoorbeeld kunt toepassen voor het verbeteren van je werk-privé balans.

Ik vertel over mijn passie voor de hoogsensitieve professional en ondernemer, wat je persoonlijke levensdoel is en wat jou motiveert – en wat juist averechts werkt. Wat je kunt doen als je onvrede met je huidige baan hebt, of hoe je vanuit een vaste baan de sprong kunt maken naar zelfstandig ondernemerschap.

Dit artikel wil ik graag met je delen, te lezen via deze link

Voor degenen die over de link hebben heen gelezen, lees hier het hele artikel:

Hoe astrologie langzaam onze werkplek infiltreert

De sterren zijn hip. Waar we tien jaar geleden nog lachten om de ‘verzonnen’ horoscopen in weekbladen, zijn er nu zelfs astrologische businesscoaches die loopbaanadvies geven op basis van je geboortehoroscoop.
‘How astrology took over the internet’, kopte The New York Times al begin 2018. Met name populaire platforms die zich voornamelijk op vrouwen richten, houden er een horoscoopgedeelte op na. Denk aan Girlboss.com en Lena Dunhams Lenny, of Broadly van Vice en ELLE. Twee jaar later schrijft ook de toonaangevende New Yorkse kwaliteitskrant zo vaak over de sterren dat de redactie zichzelf daarover verantwoordde. Want astrologie is toch niet wetenschappelijk bewezen? Nee, dat is ook wel zo, schreef de NY Times, maar dat geldt ook voor veel andere trends waar we over schrijven. Astrologie is nu eenmaal deel gaan uitmaken van de belevingswereld van veel, vooral jonge, mensen.

De nieuwerwetse astrologen zijn al even jong, zelfbewust en eigenwijs als hun doelgroep. Neem bijvoorbeeld de Amerikaanse Jessica Lanyadoo of de Canadese Chani Nicholas, wier horoscopen maandelijks door miljoenen mensen gelezen worden. De memes op hun social media zijn een bewijs van hun populariteit binnen de internetcultuur. Of neem de Twitter-draadjes die circuleren over ‘wat voor soort werknemer je bent’. Zoals vaker bij trends die online ontstaan, sijpelen ze langzaam door naar de werkvloer.

Astrologische loopbaanbegeleiding
De Nederlandse Mary van Belzen is businesscoach en gebruikt al twintig jaar astrologie. Je kunt bij haar terecht voor onder meer een loopbaanconsult, maar ook begeleidt ze mensen die vanuit een vaste baan de sprong willen maken naar zelfstandig ondernemerschap. Ook zij ziet dat astrologie de laatste tijd een vlucht neemt. Volgens haar zijn er zelfs bedrijven die astrologen in dienst nemen, maar dan meestal onder een andere noemer. Zelf houdt ze het ook graag bij nuchtere termen als ‘businessprogramma’ en ‘persoonlijke coaching’, en is haar aanpak heel doel- en resultaatgericht. Er bestaat toch nog een bepaald taboe, ziet ze. Aan de andere kant: zodra mensen merken hoezeer het kan bijdragen aan hun eigen ontwikkeling, stellen ze zich er verrassend veel voor open.

Zo was er de workshop die Van Belzen ooit gaf tijdens een bedrijfsuitje van de afdeling communicatie van een architectenbureau. ‘De adjunct-directeur had zijn geboortetijd niet doorgegeven. Die is noodzakelijk voor het opstellen van de geboortehoroscoop, maar daar had hij dus weinig zin in. Toen we bezig waren liep hij echter al na een kwartier weg om zijn moeder te bellen: hoe laat-ie ook al weer was geboren. Daarna wilde hij alles weten.’

Het grappige is, vervolgt ze, dat de meeste mensen voelen dat het hout snijdt. Ze gaat ook nooit in discussie als mensen vragen of astrologie wel ‘werkt’. ‘Dan vertel ik ze zaken die ik niet kan weten. De meest sceptische persoon realiseert zich op zo’n moment dat er meer is tussen hemel en aarde. Geloof me, bij mij komen de meest nuchtere mensen – tot succesvolle ondernemers aan toe. Ze merken vanzelf dat het klopt.’

Onvrede over huidige baan
De vraag die het vaakst voorbij komt tijdens sessies: wat voor werk past wel bij mij? Van Belzen: ‘Ik spreek veel mensen met burn-outklachten. Zij zijn niet tevreden over wat ze doen, maar hebben geen idee hoe ze het anders kunnen aanpakken.’ Naast haar reguliere kennis over het coachen van mensen vormt een geboortehoroscoop een extra set informatie, legt ze uit. ‘Je kunt er bijvoorbeeld uit destilleren wat je persoonlijke levensdoel is en wat jou motiveert – en wat juist averechts werkt.’

Van Belzen gelooft dat we ons allerlei kwaliteiten kunnen aanleren, maar dat we ook allemaal geboren worden met bepaalde talenten. ‘Dat is waarom het soms blijft botsen op je werk, ook al doe je nog zo je best. Je bent namelijk een deel van jezelf aan het verloochenen. Het kan dat je werk gewoon niet bij jou past.’ Ze komt het vaak genoeg tegen: veel mensen blijven hangen in hun functie of vakgebied, omdat ze denken dat ze toch maar iets beter hun best moeten doen.

Iedere sterrenbeeld zijn eigen advies
Ze noemt als voorbeeld iemand die ze begeleidde die op de financiële afdeling zat en daar heel ongelukkig was. Uit haar horoscoop bleek dat ze een geboren therapeut was. Maar ook kunnen de sterren je vertellen dat je bijvoorbeeld assertiever moet zijn op de werkvloer, en beter voor jezelf moet opkomen. Hoe breng je je vrije tijd door, laad je voldoende op? Wie een bepaald aspect in het sterrenbeeld Ram heeft, doet er goed aan lekker te gaan sporten en bewegen, maar als je datzelfde aspect in het sterrenbeeld Stier hebt, kun je juist beter rustig aandoen en een massage boeken, aldus de businessastroloog.

Of astrologie nu wel of niet werkt is niet de hamvraag, als zoveel mensen het gebruiken om zichzelf beter te leren kennen. Bovendien worden er jaarlijks miljoenen persoonlijkheidstests afgenomen op de werkvloer, zoals de populaire Myers-Briggs Type Indicator, en die zijn ook niet wetenschappelijk bewezen. Mary van Belzen ziet het nog wel gebeuren dat horoscopen meegenomen worden in sollicitatierondes. ‘Niet alleen heeft een werkgever zo een veel beter idee van wie zij of hij voor zich heeft, als medewerker kom je dan ook minder snel in een functie terecht die niet bij je past.’

Astrologie is deel gaan uitmaken van de belevingswereld van veel, vooral jonge, mensen.

Is dit interessant voor jou? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvend strategie gesprek. Klik op online afspraak, boek nu online en klik op bedrijfsadvies en coaching en op gratis strategie gesprek.

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Op een bezield bedrijf,

Mary

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en dienstverleners te begeleiden om vanuit hun essentie te ondernemen, om vanuit hun zielskwaliteiten en levensdoel een bezield bedrijf te bouwen en daar een goed inkomen mee te verdienen.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Mary In Tijdschrift Intermediar Over ASTROLOGIE & WERK / CARRIÈRE

INTERVIEW over ASTROLOGIE & WERK / Carrière / Benut je Potentieel

Januari 2020

Beste,

Vorige week werd ik geïnterviewd door Hedwig Wiebes voor tijdschrift Intermediar. Als astrologisch businesscoach deel ik mijn verhaal over werk en carrière en hoe je astrologie bijvoorbeeld kunt toepassen voor het verbeteren van je werk-privé balans.

Ik vertel over mijn passie voor de hoogsensitieve professional en ondernemer, wat je persoonlijke levensdoel is en wat jou motiveert – en wat juist averechts werkt. Wat je kunt doen als je onvrede met je huidige baan hebt, of hoe je vanuit een vaste baan de sprong kunt maken naar zelfstandig ondernemerschap.

Dit artikel wil ik graag met je delen, te lezen via deze link

Eén van de belangrijkste trends voor 2020 is wat mij betreft dat bezield ondernemen voor de zelfstandige ondernemers definitief is doorgebroken als de beste manier om je bedrijf op te bouwen.

Dit betekent dat veel ondernemers zich afkeren van het ondernemen volgens het oude systeem: waarin de nadruk ligt op mannelijke waarden, een sterk naar buiten gerichte kracht, op de ratio, daadkracht, controleren, plannen, beheersen, assertiviteit, winstmaximalisatie. De focus ligt vooral op de vorm, besluitvaardigheid, doorzettingsvermogen, competitie en prestatie. Waardoor ze vervolgens heel hard werken en dus veel uren maken (en heel lang achter de computer moeten zitten).

Om hun bedrijf te voeren zonder echte verbinding met hun klanten. En dat zij hun succes hebben bereikt vanuit hun ego, maar zich nu leeg voelen op hart en ziel gebied. Ze missen iets, maar weten niet wat.

Hun ego maakt hen koude keiharde zakenmensen zonder compassie, waarin het alleen gaat om geld. Nu ze geld hebben zijn ze niet gelukkig of burn-out, hun relaties zijn slecht, hun voldoeningsgevoel is er niet en dat gat is niet te vullen met dure auto’s, huizen en bezit.

Veel beter blijkt het voor velen om te ondernemen vanuit hun essentie. De vrouwelijke waarden zijn net zo nodig. Het zorgt voor naar binnen gerichte aandacht zoals innerlijk functioneren, flexibiliteit, ontvankelijkheid, sfeer, verbinding, zelfzorg, zorg voor personeel. Het is de bron van inspiratie en innoverende ideeën.

Als beide waarden in je bedrijf in harmonie zijn, is er vitaliteit, succes, een goede werksfeer en is succes eerder duurzaam. Deze mannelijke en vrouwelijke waarden werken in de gehele bedrijfsvoering door, leiderschap, zoals je bedrijf managen vanuit je intuïtie, streven naar overeenstemming, de klantbenadering vanuit authenticiteit, de nadruk ligt meer op empathie, ontvankelijkheid, speelsheid, verbeeldingskracht, dromen, creativiteit.

Essentie en vorm van je bedrijf
Een bedrijf kent een essentie en een vorm. De essentie wordt gevormd door de kernkwaliteiten en missie van jou als ondernemer en van de mensen die er werken.

Ondernemen vanuit je hart, waarin er ruimte is voor meer gelijkwaardigheid, meer samenwerkingsverbanden, de nadruk op solidariteit, levenskwaliteit, balans.

Dit is ook voor coaches, therapeuten en dienstverleners die voor het bedrijfsleven werken, DE oplossing gebleken om zich los te maken van het “dagelijks veel uren maken”-model, om zo veel meer onder hun eigen voorwaarden te gaan werken en veel meer vrije tijd te hebben.

En je kunt daar een heel goed inkomen mee verdienen.

Voor degenen die heel graag met bezield ondernemen wil beginnen, stuur ik de komende tijd mails met een aantal inzichten en ideeën die nodig zijn voor een succesvol bezield bedrijf, zodat je hier in de binnenkort mee aan de slag kunt gaan.

Houd mijn nieuwsbrief dus in de gaten, ook omdat ik je de gelegenheid ga bieden om je op te geven voor een strategie gesprek en mee te doen aan een van mijn coachingsprogramma’s waarmee je alle nodige kennis en informatie kunt krijgen om je eigen succesvolle bezield bedrijf te laten groeien.

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Op een bezield bedrijf,

Mary

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en dienstverleners te begeleiden om vanuit hun essentie te ondernemen, om vanuit hun zielskwaliteiten en levensdoel een bezield bedrijf te bouwen en daar een goed inkomen mee te verdienen.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Jouw jaarhoroscoop als routeplanner voor 2020: Wat staat er voor je in de sterren?

Jouw jaarhoroscoop als routeplanner voor 2020: Wat staat er voor je in de sterren?

Januari 2020


Dit jaar 2020 staat in het teken van transformatie. Hierbij kan de samenstand van Pluto, Saturnus en Jupiter een keerpunt betekenen, en zal een flinke stempel op een groot deel van het nieuwe jaar drukken. De samenstand van deze drie langzaam lopende planeten komt zelden voor en belooft zowel collectief als individueel een belangrijke periode. De laatste cyclus was in 1982. Het wordt een jaar van de grote ommekeer.

Je krijgt de kans om dit jaar het verleden voorgoed achter je te laten en een nieuwe frisse start te maken. Een belangrijk hoofdstuk in je leven wordt voorgoed afgesloten. Dat kan op het materiële vlak zijn, op werkgebied, het kan om een persoon gaan, of om bepaalde gedragspatronen die jou niet langer dienen.

De uitwerking hiervan was vanaf maart 2019 al voelbaar en zal tot eind 2020 een invloed hebben. Ook zorgt het ervoor dat deze periode een zeer transformerend en intense periode is en nog gaat worden. In 2020 kunnen situaties tot een uitbarsting komen en gaan er grote veranderingen plaatsvinden op verschillende gebieden in jouw leven.

Je kunt het gevoel hebben dat je op een kruispunt komt te staan. En merken dat situaties tot een uitbarsting komen en dat er grote veranderingen plaatsvinden op verschillende gebieden in jouw leven. Je kunt je min of meer gedwongen voelen om een verandering door te voeren en daarbij oude gedragspatronen en angsten los te laten.

Er zullen keuzemomenten komen, waarbij je en een toenemend gevoel van urgentie hebt. Waarbij de vraag is of je je gevoel gaat volgen en nieuwe, levensveranderende beslissingen gaat maken, of dat je alles liever bij het oude laat. Of je wilt gaan kiezen voor je eigen geluk en daardoor oude situaties achter je wilt laten. Je kunt het gevoel hebben dat je met je rug tegen de muur staat en dat het nu of nooit is. Of je blijft in een negatieve spiraal zitten en in situaties waaruit je geen voldoening meer haalt.

De vraag is of je besluit de sprong in het diepe te maken en een nieuwe richting op te gaan. Deze besluiten zullen uiteindelijk gunstig uitpakken. De geluksplaneet Jupiter maakt namelijk een aantal keer een samenstand met Pluto en met Saturnus.

Als jij je gevoel gaat volgen, en gaat doen wat jouw intuïtie je ingeeft, zul je merken dat er deuren opengaan en dat alles vanzelf gaat stromen. Het is dus goed om vooral je gevoel te volgen en alles wat je belemmert los te laten.

Je kunt een bepaalde druk voelen, deze druk is om datgene te gaan doen waarvoor je hier bent. Het is om doelen te stellen en te behalen. Om je diepste intenties, je soulpurpose te volgen dit vraagt om focus op de toekomst op de lange termijn.

Hoe zit het bij jou? Welk gebied van je leven is aan het veranderen en is toe aan een nieuw begin?

Ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk? Wil je weten wat je kunt verwachten van 2020 en hoe je je kunt voorbereiden:

Zo maak je van 2020 een succesvol jaar!
Als Astrologisch Businesscoach vertel ik tijdens een astrologisch consult hoe jij van het nieuwe jaar een succes maakt. Wat hebben de sterren voor jou voor het nieuwe jaar in petto? Hoe kun je deze intense energie hanteren?
Deze intense energie heeft een constructieve aanpak nodig. Dat betekent dat je een doel nodig hebt en een gevoel van richting. Ontdek het in je persoonlijke jaarhoroscoop.

Wil je weten wat er voor 2020 voor jou in de sterren staat? Wil je weten wat je in het komende jaar kunt verwachten, op gebied van werk, business, succes, carrière? Een jaarhoroscoop laat je de mogelijkheden zien op welk gebied je ontwikkelingen en kansen liggen.

Een jaarhoroscoop wordt berekend door middel van je persoonlijke geboortehoroscoop en doet dienst als routeplanner. Het geeft een beeld van de omstandigheden, perspectieven en onderwerpen die in dit jaar bepalend kunnen zijn. In een astrologisch consult worden de belangrijkste vooruitzichten en thema’s besproken en uitgelegd voor het komend jaar. De centrale thema’s in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat komt er het komende jaar op je pad? Hoe bewegen de planeten en welke impact heeft dat op jou? Wat ik doe, is de kosmische informatie interpreteren die betrekking heeft op jou, en die vertalen in concrete adviezen. Daarmee geef ik je een klein kijkje in de toekomst. Erg waardevol om te bepalen of en wanneer je bepaalde keuzes wilt maken.
Welke positieve veranderingen kun je gaan zien in je leven en business in 2020?

Wordt dit een jaar om te genieten en overvloed te ervaren?
Tijdens een jaarhoroscoop zal ik je precies uitleggen hoe je de invloeden van 2020 in jouw voordeel kunt gebruiken, zodat het nieuwe jaar écht een top jaar voor jou of je bedrijf kan zijn. Na deze inspirerende sessie ben je voorbereid met krachtige tools om de creator van jouw eigen leven te zijn!

Wat voor soort jaar wordt het voor jou?
Kun je een superboost in je carrière verwachten?
Hoe staat het met je doelen voor de lange termijn?
Waar liggen je grootste uitdagingen?
Wordt het op financieel gebied een goed jaar?
Waar moet je je op focussen?
Is dit het juiste moment om de knoop door te hakken en je eigen bedrijf te (her)starten of door te pakken naar het volgende niveau?
Komt er een gunstige tijd aan om de knoop door te hakken, naar werk waar je echt je passie in kwijt kunt?
Komt de nadruk dit jaar meer op werkgebied te liggen of op je privéleven, of je creativiteit ontplooien.
Wordt het een jaar van bezinning?
Of wordt het een actief jaar, van een nieuwe start, een tijd om aan de slag te gaan en om flink gas te geven?

Focus
Weet waarop te focussen voor een succesvolle onderneming.
Ik maak een profielanalyse van jou als persoon vanuit de kennis van de spirituele astrologie in combinatie met mijn ondernemerskennis. Deze analyse wordt persoonlijk met jou in een adviesgesprek besproken.
Door deze methode van profiel/karakteranalyse wordt zichtbaar wie je bent in essentie, wat je talenten, mogelijkheden en valkuilen zijn. Ook wordt zichtbaar wanneer welke mogelijkheden het beste te benutten zijn.

Astro-Essence Jaarhoroscoop
• Profielanalyse waarin talenten, valkuilen, mogelijkheden, drijfveren zichtbaar worden
• Focussen op vragen of zaken waar je graag richting in wil krijgen.
• Tips over hoe dit in te zetten in je bedrijf
• Zoom of om de tafel consult van 1,5 uur
• Geluidsopname van het consult

Wil je weten wat het komende jaar aan jou te bieden heeft, maak dan een afspraak voor een astrologisch consult.

Ja, ik wil dit graag

Wat kost een jaarhoroscoop en wat levert het me op?
Een jaarhoroscoop kost €197,- euro incl. btw. Deze investering in jezelf levert je een heleboel op:
Inzicht in jezelf
Een kijkje in de toekomst
Overzicht
Perspectief
Persoonlijke groei
Concrete adviezen om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen
Als extra service wordt het gesprek opgenomen. Je gaat zoveel horen dat het zeer waardevol is om de opname thuis op je gemak nog eens terug te luisteren. Je krijgt vervolgens na afloop via de mail een link waarmee je het gesprek kunt downloaden.

Hoe gaat een astroconsult in zijn werk?
Nadat je een afspraak hebt ingepland, krijg je van mij een bevestigingsmail, waarin ik onder andere naar je geboorteplaats, datum en -tijdstip vraag. Zodra ik dat heb ontvangen, ga ik aan de slag. Ik werk met de nieuwste astrologiesoftware. Daarin voer ik jouw gegevens in om jouw astrologisch profiel te berekenen. Vervolgens maak ik een analyse en gebruik ik mijn heldere intuïtie. Zo bereid ik ons gesprek voor.

Consult via Zoom of in de praktijk
Ons gesprek, jouw jaarhoroscoop, voeren we via Zoom of in de praktijk in Amsterdam. Dat mag jij aangeven. Ik duid je karakter aan de hand van je geboortehoroscoop, ik geef je een prognose van het komende jaar en ik beantwoord specifieke vragen die je me van tevoren hebt doorgegeven, of die tijdens ons gesprek in je opkomen.

Een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2020
Je bent natuurlijk welkom in de praktijk in Amsterdam. Dan kunnen we samen kijken wat 2020 nog meer voor jou in petto heeft en wat je valkuilen zijn en je uitdagingen.
Een consult duurt 1,5 uur en het consult kan ook via Zoom. Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw horoscoop te maken.

Wil je weten wat het komende jaar aan jou te bieden heeft, maak dan een afspraak voor een jaarhoroscoop.

Ja, ik wil dit graag
meld je aan op info@astro-essence.nl

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Tot gauw!

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence

Praktijk voor Astrologie &

Coaching

Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs

1054 CP Amsterdam

020-6124051 / 06-29028924

e-mail: info@astro-essence.nl

website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Voor welk nieuw verhaal wil jij gaan in 2020?

Voor welk nieuw verhaal wil jij gaan in 2020?

December 2019

Het is bijna kerst en oud & nieuw ….

Hopelijk heb je fijne feestdagen in het vooruitzicht. En vier je de dagen samen met familie of vrienden, met je partner, of alleen.

Kerst is de tijd om stil te staan bij de mooie en de minder mooie momenten van het afgelopen jaar. Ik ben benieuwd hoe jij terugkijkt op 2019. Ik hoop dat het een mooi jaar voor je was. Een jaar waarin je je hart hebt gevolgd, het leven van je dromen hebt gecreëerd en je zielsmissie hebt geleefd.

Voor mij is het is een heel mooi jaar geweest waarin ik met succes mijn jaarprogramma heb gelanceerd waarin ik nieuwe deelnemers heb mogen verwelkomen. Een jaar waarin mijn bedrijf enorm is gegroeid.

Er waren ook verdrietige momenten, de gevonden liefde die ik na 2 jaar weer los moest laten omdat de relatie niet werkte. Een jaar waarin ik voor mezelf durfde te kiezen.

Wat nodig was voor deze switch is moed, de moed om keuzes te durven maken, jezelf centraal te zetten, je creëert daarmee. Ook al heb je daarnaast veel angst. De moed en verlangen kunnen de aansteker zijn voor een grote transformatie in je leven. Dat past ook in het nieuwe tijdperk.

Ik ben mij nog verder gaan richten op het werken met mensen die hun life purpose willen ontdekken en leven, maar zich laten belemmeren door bijvoorbeeld faalangst, perfectionisme en hooggevoeligheid.

Het is ook boeiend om te zien hoe alle coaches en therapeuten zich als ondernemer ontwikkelen. Ik heb dit jaar veel ondernemers een praktijk zien starten, ik heb ondernemers met hun bedrijf zien groeien, ontwikkelen en ik mocht daar een stuk aan bijdragen. Er zijn doorbraken beleefd tijdens de coachingssessies. Ik heb prachtige mails en persoonlijke berichten ontvangen. Trots ben ik op alle mensen die ik heb mogen inspireren!

De groep in de Online Mastermind en de online ondernemersgroep heeft zich uitgebreid, er waren inspirerende ontmoetingen met oude en nieuwe deelnemers met enthousiaste starters, en consulten die een diepe snaar raakten bij mensen.

Ik ben dan zo blij met de beslissing over mijn bedrijf die ik enkele jaren geleden genomen heb. Om helemaal voor ondernemen vanuit je essentie te gaan. Niet meer afhankelijk te zijn van een werkgever.

Maar om te kiezen voor een bedrijf gebaseerd op jouw unieke kwaliteiten, talenten en zielsmissie en daarmee een goed inkomen verdienen. Alleen nog maar je klanten op de allerbeste manier willen helpen.

Want alles wat je klant niet op de allerbeste manier helpt, neemt onterecht tijd, energie en kosten in.

Dit is het bedrijf dat het meest geschikt is om te passen bij wie jij wezenlijk bent en in een lijn ligt met jouw levensdoel het is iets waar je jarenlang mee door kan gaan.

Het maakt het mogelijk dat er dingen kunnen gebeuren. Een terugval bijv. financieel, een ziekte, een scheiding, een verlies, verdriet, dood. Zwangerschap. Maar ook momenten om te vieren en te ontspannen.

We leven in een verandering van tijdperk.
De transitie kenmerken zijn signalen dat het leven wat je hebt gecreëerd vanuit de oude energie niet in verbinding is met je ziel en je kunt je soms verloren voelen en iets wezenlijks missen in je leven. Je kunt je leeg voelen, vermoeid, of uitgeput. Of je kunt je niet goed concentreren en bent vergeetachtig. Je bent bezig om je opnieuw te verbinden met je essentie. Vertrouw erop dat je je leven en werk opnieuw structuur geeft vanuit de nieuwe energie.

Het ondernemen vanuit je essentie wordt inmiddels omarmd door heel veel ondernemers. Ondernemen vanuit je soul purpose, Je verdient het meeste met datgene doen waar je echt goed in bent, money follows joy!

Honderden mensen deden mee met de Soul Business Coaching en de doorbraken waren fantastisch.

Wil je dit in 2020 ook?

Stuur een reply op deze mail.

Voor welk nieuw verhaal wil jij nu gaan? Ik lees graag je reactie hier onderaan de mail.

Voor nu wens ik je fijne feestdagen!

Op een bezield bedrijf,

Mary

P.S. Je kunt altijd contact met mij opnemen als je geïnteresseerd bent in ondernemen vanuit je essentie via: info@astro-essence.nl

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Persoonlijk werken met mij als Astrologisch Business Coach?

Persoonlijk werken met mij als Astrologisch Business Coach?

Graag wil ik je uitnodigen om met mij persoonlijk te gaan werken.

In een van mijn Soul Business Programma’s ga je werken aan de groei van je bedrijf. Je weet veel beter te benoemen en te zien wat jouw unieke talenten en kwaliteiten zijn en hoe je deze kunt inzetten in jouw bedrijf. Om zo de volgende stappen te zetten.

Je krijgt hierin de handvatten aangereikt om een eigen aanbod te creëren die in een lijn ligt met jouw levensdoel en een stappenplan die je nodig hebt om zo vanuit je zielsmissie te kunnen ondernemen.

Hiermee bespaar je enorm veel tijd. En je leert de vaardigheid om je diensten zodanig te vermarkten dat ze winstgevender zijn.

Een bezield en winstgevend bedrijf begint bij wie jij bent.

Voor ondernemende ambitieuze coaches, therapeuten en dienstverleners heb ik een methode voor grote doorbraken ontwikkeld.

Vanuit jouw persoonlijke horoscoop kan ik jouw karakter, ontwikkelingsreis en grootste struikelblokken duiden om jouw roeping, talenten, doelgroep en niche helder te hebben zodat je kan doen waarvoor je op aarde bent.

Wanneer je 100% weet wat jou uniek maakt, waarom je hier bent en wat je te bieden hebt, zul je je gemakkelijk voelen bij het promoten van jouw product en/of dienst.

Bouw in 2020 je droombedrijf
met persoonlijke coaching van Mary en haar team. December aanbieding 50% korting geldig t/m 20-12-2019, 23:59 uur

Tijdens deze december aanbieding kun je je met een waanzinnige korting aanmelden voor een van mijn coachingsprogramma’s.

Kijk hier welk programma er bij jou past
Wat wordt en tijdens de soul business coaching behandeld?

Mijn benadering is enthousiast en motiverend. Afhankelijk van je vraagstelling behandel ik o.a. de volgende thema’s:

Je Karakter Hoe kom je in beweging? Waar ligt jouw motivatie? Met welke brandstof gaat jouw motor lopen? Waar liggen diep van binnen jouw echte verlangens? Waar liggen je behoeftes op zielsniveau? Hoe verhoud jij je tot geld? Waar toon je persoonlijk leiderschap en hoe? Waar zit jouw overtuigingskracht? Hoe zet je jezelf voorbij belemmerende overtuigingen? Hoe houd jij je mentaal en fysiek fit? Wat is écht jouw roeping? In hoeverre strookt die roeping met wat je nu doet? Lig je op koers? Welke invloeden komen erop je pad? Wat zijn de meevallers en de uitdagingen?

Producten en diensten Wat is jouw dienst en/of product, hoe ontwikkel je die dienst of dat product of bouw je verder uit? Wat is jouw boodschap? Hoe vertaal je je boodschap naar betaalde programma’s? Hoe waardevol is jouw product en/of dienst? Wat is de toegevoegde waarde ervan? Wat valt eraan te verbeteren? Wat is jouw markt en waar liggen de nieuwe kansen?

Organisatie Wat is écht jouw missie? op welk gebied is er nog winst te behalen op korte termijn? Wat kan je beter uitbesteden? Hoe blijf je op koers. Hoe zit het met jouw ondernemerskwaliteiten zoals marketing, sales, financiën etc? Waar loop je steeds op vast en hoe kan je dit verhelpen? Waar laat je winst liggen? Voor dit onderdeel gaan we hierover met elkaar in gesprek.
Bovenstaande thema’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en continu aan verandering onderhevig, dat spreekt voor zich. En dat geldt ook voor het samenvallen van jouw bedrijfsgroei met jouw persoonlijke groei en vice versa. Dus, als je toe bent aan écht persoonlijke aandacht in een écht persoonlijk onderhoud, dan is de soul business coaching zeer geschikt voor jou.

Ik ga met je de diepte in over de verborgen saboteurs die je praktijk of bedrijf tegenwerken, hoe je aantrekkelijk bent voor de ideale klant, welke fases je in je bedrijf hebt te doorstaan en nog veel meer. Ik deel een paar van de grootste eye-openers die ik ooit in het ondernemen heb gehad.

Kijk hier welk programma er bij jou past

Klaar om je missie en levensdoel te ontdekken en je doelen te halen in het nieuwe jaar?

Stop met rondjes denken en meld je aan voor dit intensieve, diepgaande programma en kies voor actie en kies ervoor om in 2020 jouw droombedrijf te bouwen!

En als dat je aanspreekt, kun je nog een week profiteren van 50% korting op een van mijn unieke programma’s.

Laat via een reply op deze mail weten of je hierin geïnteresseerd bent. Vermeld “december aanbieding” in de onderwerpregel.

P.S. Deze december aanbieding loopt nog maar tot en met vrijdag 20 december.

Zit je nog een beetje te twijfelen over het coachingsprogramma of dat wel echt iets voor jou is? Meld je dan hier even dan bel ik je om te overleggen, of meedoen met het coachingsprogramma inderdaad nu de beste stap is voor jou.

Op een bezield bedrijf,

Mary

p.s. Vraag je je af of je een potentiële zielsmissie ondernemer bent? Dit is iets wat je vermoedelijk gewoon van jezelf weet. Je kunt best onzeker zijn, – dat was ik ook – maar je ambities zijn doorslaggevend. Stuur me een mail als je interesse hebt!

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Mary van Belzen
Astro-Essence


Volle Maan in Tweelingen 12 december – Wat staat er in de sterren?

Volle Maan in Tweelingen 12 december – Wat staat er in de sterren?
December 2019

Beste,

Volle Maan in Tweelingen – Wat staat er in de sterren? 12 december

De Volle maan staat om 06:13 uur op 19:52 graden Tweelingen. Het einde van de cyclus van de maanfasen voordat de eclipsen beginnen. Er vindt deze dag ook een opening van een poort 12-12-12 plaats. Dit zal de uitwerking van deze Volle Maan versterken.

Dit is een voorbereiding op de Pluto en Saturnus samenstand begin januari 2020.

Volle manen creëren altijd een maandelijks hoogtepunt van de energie.
12 is het getal van leren en ontdekken, creativiteit, expressie van wijsheid die je hebt verworven, van expansie en zelfexpressie in termen van zelfbewustzijn, creatieve zelfexpressie van wie je bent op zielsniveau.

Deze volle maan gaat samen met de 3 dubbele conjunctie Venus, Pluto en Saturnus. Dit is een krachtige combinatie en helpt je om je wensen te realiseren.

Het effect van de Volle Maan

Deze Volle Maan gaat een grote invloed hebben op relaties. Venus, de planeet van de schoonheid, harmonie en liefde, staat dichtbij Saturnus en Pluto die begin januari volgend jaar een exacte samenstand vormen.

Liefde, zelfexpressie en compassie, het gaat over creëren, emoties, je verbeelding, je kunt een sterk verlangen voelen om je emoties te uiten. Je hart kan ergens meer bij betrokken zijn tijdens deze volle maan.

Tweelingen is gelinkt met Mercurius, en gaat over informatie, communicatie, communicatieve vaardigheden, spreken, schrijven. Tweelingen gaat over beweging, en nieuwsgierigheid. De Maan is verbonden met de 3 dubbele conjunctie Venus, Pluto, Saturnus.

Saturnus vraagt je om volwassen te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor je gevoelens, je emoties, je geldflow en liefdesrelaties. Pluto transformeert je waarden en je gehechtheid aan het verleden.

Relaties worden in balans gebracht. Venus conjunct Saturnus betekent dat elke relatie, intieme relatie, gezelschap die je hebt is gebaseerd op solide vertrouwen. Solide principes, het idee dat echte liefde, tussen vrienden of intieme partnerschappen, blijvend zal zijn met de relatiekenmerken van loyaliteit, eerlijkheid, integriteit, commitment, verantwoordelijkheid, sensitiviteit, respect.

Dus wat je moet doen is eerst naar je eigen emotionele behoeftes kijken. Dan voel je je gecentreerd en zul je in staat zijn om ook anderen te begrijpen en te zorgen voor hen behoeftes. En is het geven en nemen in balans.

Ga dus niet je creativiteit onderdrukken, maar geef structuur aan wat je wilt creëren. Liefde en relaties gaan samen met het vormgeven, plannen en organiseren. Intieme relaties krijgen een meer serieus karakter. Wat goed is als je een meer zekerheid en een blijvende relatie wilt.

Er is een dieper commitment met Saturnus conjunct Venus. Venus conjunct Pluto gaat heel erg over gepassioneerde liefde. Je verlangen naar affectie is heel sterk, je voelt je heel erg aantrekkelijk, heel erg magnetisch, je kunt diepe persoonlijke gesprekken voeren. Wat wordt versterkt door Tweelingen die gaat over gesprekken, communicatie, verbinding.

Dus je hebt een grote impact op de mensen in je leven en zij op jou. Als je je liefde deelt en je zoekt de schoonheid en plezier in je relaties. Het helpt ook met de financiële flow omdat Venus over het 2e huis gaat in de astrologie die betrekking heeft op overvloed en je waarden. Het verdiept je waarden, het verdiept hoe je je energie gebruikt. Om meer overvloed te hebben in je leven.

Je zult totaal gaan veranderen in hoe je communiceert en hoe je denkt, hoe je gesprekken voert, welke woorden je gebruikt. Wat je visie is, wat je boodschap is, waar je voor staat. En de reden is dat Mercurius ook onderdeel van het stellium is op 12 januari. Dus je kunt veel meer werken om je doelen te bereiken, de realiteit speelt een duidelijke rol.

En als je in een relatie zit of je hebt een business plan of project dat niet lekker loopt, dit is de tijd om het los te laten of te fiksen. Besteed daar aandacht aan, want we naderen een moment in ons leven dat dingen worden bijgesteld of losgelaten en dat gaat ook over wat je gelooft. Jupiter gaat de Steenbok in, en Jupiter gaat over ons geloof, dus dit is een opmerkelijk moment. Je hebt geduld nodig, je moet bepalen wat je echt wilt.

Je wordt ondersteund om te veranderen en transformeren op een manier die je heel veel vertrouwen geeft. Pluto gaat helemaal over leiderschap en bekrachtigen, en je zult je vernieuwd voelen.

Dus heb geduld, de transformatie is echt, en het inconjunct(150 graden) van de Maan met Venus, Pluto en Saturnus gaat je communicatieve vaardigheden enorm veranderen. Omdat liefde komt van de Maan en financiële flow staan beide in de spotlights in termen van geven en nemen in je relaties.

Neem je gevoelens serieus. Je zult het gevoel van schuld en angst moeten loslaten. Je zult de stap moeten nemen naar emotioneel commitment in relaties. Je zult je doelen niet bereiken als je je niet de volledige ingezet hebt. Anders kom je op een zijspoor, door een gebrek aan richting of een gebrek aan inzet en vertrouwen.

Je gevoelens zijn een sterke drijfveer om te bereiken wat je je voor hebt genomen.
Als we kijken hoe je gebruik kunt maken van de volle maan in Tweelingen invloed, er is een geweldig aspect Jupiter driehoek Uranus. Jupiter speelt een grote rol want hij staat in Steenbok vanaf begin december. Hij is een deel van de grote samenstand begin januari, met Pluto en Saturnus.

Dit is een gunstige tijd om een risico te nemen, om je bevrijd te voelen, je optimistisch te voelen. Om een succesvolle uitkomst te creëren omdat je gevoel van vrijheid en openheid om verder te kijken voorbij de horizon, waardoor je grenzen kunt doorbreken, om positieve veranderingen in je leven te brengen.

Jupiter gaat over hoger onderwijs, verre reizen. Je kunt dieper gaan en groeien op onverwachte manieren. En dingen snel leren, want dat is Uranus, het gaat over intellectuele capaciteit. Elk soort onderwerp, esoterie, nieuwe talen, kunst, muziek, dans, stijl, entertainment. Het is een gevoel voor avontuur dat je helpt om grote resultaten te behalen.

Als het nu zwaar voelt in je leven, bedenk je dan, het donkere wint alleen als je je licht niet laat schijnen. Als je je licht laat schijnen, zal iedereen om je heen je gelijk gaan geven en met je gaan resoneren. En uit het oude systeem komen, uit het gevoel van schuld en angst en in het licht met jou. Dat moeten we allemaal doen, we moeten licht en liefde verspreiden.

Onthoud dat je vol met leven bent en vol met liefde en je bent onderdeel van een goddelijke creatie. Je bent een goddelijke intelligentie.
Iedereen wordt geboren als een onschuldig kind, en je hebt de geweldige mogelijkheid tot je beschikking om te allen tijde je allermooiste leven te creëren.

Het is nu de tijd om alleen datgene wat essentieel, wat echt is te omarmen. Dus wat er ook gebeurt, kies voor liefde. Dus houdt dat in gedachte wanneer we de bladzijde omslaan deze maand.

Heb een mooie volle maan!

Investeer tijd in een gratis strategie gesprek, en klik op bedrijfsadvies en gratis strategie gesprek

Of kies voor een astrologie consult om te weten wat jouw unieke kwaliteiten zijn en wat je levensdoel is.

Kies voor Astro-Coaching als je een bezield bedrijf wilt bouwen dat in een lijn ligt met wie jij in essentie bent.

PS. Heb je vragen, laat het me weten via info@astro-essence.nl

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Wat wilde jij later worden? – Als je groot bent

Wat wilde jij later worden? – Als je groot bent

December 2019

Beste,

Wat wilde jij later worden? – Als je groot bent

Als kind had ik al iets met een wijze vrouw een tovenares.
Een tovenares? Dat klinkt natuurlijk heel vaag.
Een tovenares staat vaak bekend als goede fee of heks.

Ik heb altijd wel iets met magie gehad, met het bovennatuurlijke. Dit leek me mooi toen ik nog jong was. En misschien wist ik helemaal niet wat het was, maar als je klein bent dan denk je van ja een tovenares dat klinkt wel spannend ook. En ik heb me altijd een beetje met dat soort zaken beziggehouden dat er meer is dan wat wij waarnemen met onze zintuigen. Dat is ook wat ik aan het doen ben voor mezelf en in mijn praktijk.

Oorspronkelijk betekende een heks: ziener, heler, priesteres, wijze vrouw. Een heks ziet meer dan de meeste mensen. En weet haar intuïtie, haar zesde zintuig, te gebruiken.

Het heeft allemaal te maken met energie. Alles op deze aarde, ons leven alles bestaat uit energie en verschillende dimensies van tijd en ruimte. Vergelijk het met dat je naar meerdere televisie kanalen kunt kijken. En die kanalen zijn dan verschillende dimensies die er zijn in ons universum.

Ik ontdekte dat ik daar wel een soort talent voor had, dat ik eigenlijk meer kon zien dan andere mensen. Dat ontdek je pas als je merkt dat andere mensen dat niet kunnen zien. Op de lagere school werd er heel erg raar naar gekeken dat ik bijvoorbeeld boeken las over esoterie en bezig was met sterrenbeelden van mensen uit mijn omgeving en toen heb ik dat maar weggestopt.

Totdat ik later een beroepsopleiding astrologie ben gaan volgen en in 2000 een astrologie praktijk ben begonnen. Sinds een aantal jaren geef ik ondernemerscoaching en voel heel snel wat er met mensen aan de hand is. Zo kom ik snel tot de kern.

Ik geef intuïtief door wat die persoon op dat moment kan helpen en ik weet wel welke vragen ik moet stellen om te zorgen dat de boodschap bij die persoon aankomt die ze nodig zouden hebben. En daar heb ik een methode voor ontwikkeld met behulp van de spirituele astrologie en coaching zodat ik veel mensen kan helpen met allerlei vragen en problemen. Maar dat is dus gekoppeld aan iets veel groters. Aan het kosmische, planeten en sterrenbeelden bezitten bepaalde krachten die benut kunnen worden.

Magie werkt eigenlijk heel simpel. Het is gedachtenkracht. Alles is energie, ook onze gedachten, alles is met elkaar verbonden en alles heeft invloed op elkaar. Met gedachtenkracht de werkelijkheid beïnvloeden, dat is magie.

Er bestaan verschillende soorten magie, waaronder de magie van planeten: De zogeheten Astrale magie. Magie komt wereldwijd voor sinds de prehistorie. In de westerse cultuur bestaan verschillende vormen van magie die gerelateerd zijn aan uiteenlopende tradities, aan vakgebieden als astrologie en alchemie.

Je hebt toegang tot een soort database waar alle antwoorden zijn waar je verbinding mee kan maken. En dat kunnen sommige mensen wel en sommigen niet. En dat is voor mij een vorm van magie. Op aards niveau uit zich dat als ik bijvoorbeeld een coachingsessie doe of voor een groep sta dat ik bijvoorbeeld heel goed kan voelen van wat speelt hier, wat zijn de diepere lagen. Met als resultaat dat ik soms mensen kan helpen terwijl ze zoiets hebben van hoe kan dit. En dat weet ik ook niet dat kan ik ook niet uitleggen.

Het gaat om het resultaat en dat je mensen op een vrij makkelijke en eenvoudige manier in een korte tijd kan helpen en dat dat heel dankbaar werk is om te doen.

Ik kan 2 voorbeelden geven van mensen die wel een behoorlijke indruk op mij hebben gemaakt. Vorig jaar was een klant van mij van begin 50, hij deed mee met een coachingsprogramma van en zijn zakelijke plannen kwamen al 2 jaar niet van de grond.

Hij zat al 2 jaar thuis, zonder werk en en zijn vrouw begreep hem niet ze vond het ook allemaal maar niks dat hij voor zichzelf wilde beginnen maar dat dat niet lukte. En hij wist het ook allemaal niet meer. Ik wist vrij snel aan de hand van de astrologie dat het te maken had met zijn zelfstandigheid. Omdat hij relatieproblemen had en in zijn privé leven en geen beslissing daarover nam omdat hij bang was om het allemaal alleen te moeten doen.

Hij wilde graag voor zichzelf kiezen maar durfde de knoop niet door te hakken om dat er angst onder zat. Angst beheerste zijn leven. Hij had de overtuiging van ‘Ik kan niet op mijn eigen benen staan.’ Hij was 3 maanden aan het werk met me heeft hij de moed gekregen om voor zichzelf te kiezen. De scheiding kwam er en het huis werd verkocht. En in 3 maanden tijd lijkt het wel een herboren mens en hij heeft weer zin om te ondernemen. Hij heeft een ommezwaai gemaakt en zijn bedrijf omgegooid van een marketingbedrijf naar scheidingsmediator met een spirituele invalshoek.

En ik zie het ook, volg het ook op zijn Facebook, hij doet leuke dingen. Gaat alleen op reis om sportwedstrijden te doen. En dat het tot hem door is gedrongen dat het niet aan hem lag maar aan dat hij zich conformeerde aan de verwachtingen van zijn omgeving. Er is een ommekeer ontstaan in mijn ondernemerschap.

Zijn ervaring: Bij aanvang van het coachingsprogramma dacht ik dat ik flink met internetmarketing aan de slag moest. Tijdens de coaching met Mary heb ik een hartskeuze gemaakt en bereid ik nu voor waarvoor ik op de aarde ben gezet: het coachen van mensen op spiritueel vlak. De marketing is er wel, maar krijgt een heel andere dimensie dan toen ik startte met het coachingstraject.
Hij is nu een succesvolle ondernemer, dus dat vind ik een mooi resultaat.

Een ander voorbeeld is van een dame, van 40 jaar, single moeder van 4 kinderen. Die vastliep in haar praktijk als pedicure…. En ook al jaren geen relatie had en dat wel graag wilde. En die liep al jaren met het probleem dat ze haar intuïtieve kant niet durfde in te zetten voor haar cliënten. En daardoor iets miste in haar werk er geen voldoening meer uithaalde. Ze werkt nauw samen met artsen en in die wetenschappelijke wereld durfde ze niet uit de kast te komen met haar talent om meer te kunnen zien dan anderen.

En in de 3 maanden coaching die ze bij mij volgde erachter kwam dat ze haar talent om buiten het fysieke lichaam te kunnen aanvoelen wat haar cliënt scheelde en dat is durven gaan benoemen zonder het te kunnen onderbouwen. Zodra er een cliënt op de behandeltafel ging liggen en ze voelde aan de voeten, en het gesprek begon van hoe gaat het, en de cliënt zei van ja hoor alles gaat prima dan voelde zij vrij snel wat er aan de hand was.

De ommezwaai heeft gemaakt om haar werk als pedicure, uit te breiden naar een praktijk voor alternatieve geneeswijzen. Het heeft ervoor gezorgd dat weer plezier in haar werk kreeg en weer goed in haar vel kwam. Dat kan ik volgen op Facebook, ze deed weer leuke dingen en heeft sinds een tijdje ook een gelukkige relatie.

Unieke kwaliteiten

Je unieke kwaliteiten, je talenten, je levensdoel en je zielsmissie zijn aanwijsbaar in je spirituele geboortehoroscoop. Deze zijn beslist niet alleen maar te ontdekken met behulp van de spirituele geboortehoroscoop.

Je kunt er op je eigen manier mee bezig gaan, bijvoorbeeld via je intuïtie of meditatie. Het is wel zo dat je spirituele geboortehoroscoop een buitengewoon heldere en duidelijke aanwijzer hiervoor zijn.

Missie en roeping

Je spirituele geboortehoroscoop laat de kennis en ervaring die je in eerdere levens hebt opgedaan zien. Het voelt vertrouwd en natuurlijk om daarop voort te bouwen en het is ook noodzakelijk voor het vervulling van je levensmissie.

Aan de andere kant kan het ook voor een onbevredigend gevoel zorgen. Je wéét dat je ergens (relatie, baan, studie) mee door moet gaan, want er is geen betere weg, maar het voelt alsof het (nog) niet klopt. Dit hangt van ook samen met karmische lessen die onlosmakelijke verbonden met jou verbonden zijn en je veel opleveren voor je huidige missie.

Als je een toverstok had en je mocht drie dingen wensen, wat zouden die zijn? Vul in:

1 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………
2 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………
3 …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Wat leert dit blog jou? Waar doe jij nog concessies of dingen waar je niet in gelooft in je werk? Wat heb je nodig om trouw te zijn aan jezelf en daarmee voor nog veel betere resultaten te zorgen. En per wanneer ga je dat doen? Ik ben heel benieuwd. Wil je het hier met me delen?

Klaar om je missie en levensdoel te ontdekken en je doelen te halen in het nieuwe jaar?
Maak dan een afspraak voor een gratis strategie gesprek klik op bedrijfsadvies en coaching en op gratis strategie gesprek met horoscoop.

Benieuwd naar jouw levenslessen en -missie? Ontdek wat ik vanuit je geboortehoroscoop kan vertellen over je karakter, je roeping en wie je in essentie bent.
Boek een astrologie consult.

PS. Heb je vragen, laat het me weten via info@astro-essence.nl

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Superaanbieding: vandaag laatste dag om 50% te besparen

Superaanbieding: vandaag laatste dag om 50% te besparen
December 2019

Beste,

Mocht je nog gebruik willen maken van de blackfriday sales, reageer dan snel, je kunt alleen VANDAAG nog gebruik maken van dit speciale aanbod.

Hiermee kun je 50% besparen op 4 van mijn beste Astrologische ondernemerscoaching programma’s!

KLIK HIER om er gebruik van te maken
Black Friday SALES
Een aanbod dat je als coach, therapeut of dienstverlener niet mag missen!
De 3-daagse Black Friday Korting van 29 nov t/m 1 dec 50% voordeel.
50% KORTING op de volgende programma’s!
Maak werk van je Zielsmissie 3 of 6 maanden €1197 – 50%
Ondernemen vanuit je Essentie 3 of 6 maanden €1197 – 50%
Van Bezieling naar Inkomen 3 of 6 maanden €1197 -50%
Soul Business Jaarprogramma €3597 – 50%

De programma’s leren je om kennis te maken met je unieke talenten en deze in gaan zetten.

Je krijgt hierin de handvatten aangereikt om een eigen aanbod te creëren die in een lijn ligt met jouw levensdoel en een stappenplan die je nodig hebt om zo vanuit je kernkwaliteiten te kunnen ondernemen, met rust & focus.

(Een eigen aanbod die je dus jarenlang gaat inzetten). Hiermee bespaar je enorm veel tijd. EN je leert je de vaardigheid om je programma te verkopen voor goede prijzen.

BLACK FRIDAY ***50% KORTING*** Astrologische Coaching
Lees hier wat je krijgt, als je meedoet, en meld je aan uiterlijk VANDAAG,
1 december

KLIK HIER
PS. Heb je vragen, laat het me weten via info@astro-essence.nl

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Black Friday SALE is begonnen

Black Friday SALE is begonnen

Een aanbod dat je als (startende) ondernemer niet mag missen!
De 3-daagse Black Friday Korting van 29 nov t/m 1 dec 50% voordeel.

50% KORTING op de volgende programma’s!

Maak werk van je Zielsmissie 3 of 6 maanden €1197 – 50%
Ondernemen vanuit je Essentie 3 of 6 maanden €1197 – 50%
Van Bezieling naar Inkomen 3 of 6 maanden €1197 -50%
Soul Business Jaarprogramma €3597 – 50%

Wist je dat je elke keer maar één keuze verwijderd bent van het volgende level in je business?
Stel je eens voor wat er gebeurt als je over de vaardigheid beschikt om de regie te nemen en keer op keer keuzes maakt die in lijn liggen met jouw verlangen.

BLACK FRIDAY***50% KORTING*** Astrologische Coaching

De Astrologische ondernemerscoaching is een MEGA BELANGRIJKE STAP voor jouw business! Want jouw bedrijf begint bij jou! Het is daarom ook uitermate belangrijk om goed te weten wat jij kunt betekenen voor de wereld en welke aspecten aan jouw mooie missie zitten. In deze uitgebreide sessie krijg je inzicht in hoe jij ervoor kunt zorgen dat je uit de middelmatigheid stapt en van je bedrijf een succes! maakt.
Wist je dat het grootste gedeelte van het succes van jouw onderneming bestaat uit wie jij in essentie bent?
Kennismaken met je verborgen talenten en deze in gaan zetten.
Krijg hierin de inzichten en de handvatten die je nodig hebt om zo vanuit je kernkwaliteiten te kunnen ondernemen, met rust & focus.

Tel uit je winst!

Mary van Belzen
06-29028924

info@astro-essence.nl

meer info: www.astro-essence.nl

#Purpose
#Unieketalenten
#Levensdoel
#Zielsmissie
#Astrologie
#Ondernemen
#Businesscoach
#Soulbusiness
#Blackfriday
#Hogekorting