Vind je levensdoel met astro-coaching

Vind je levensdoel met astro-coaching

Juli, 2017

Lieve mensen,

Nieuwe maan!
Zondag 23 juli 2017, de invloed duurt tot 21 augustus 2017.
Vandaag is de dag voor het begin van een nieuw hoofdstuk.
Het begin van een 28-daagse cyclus.
Nieuwe Maan in Leeuw samen met Mars vierkant Uranus in Ram goed om je eigen werk te creëren en om een creatief project te starten. Alles is nu mogelijk als je oude deuren sluit zodat er nieuwe deuren opengaan. Mars vierkant Uranus zet je aan om je te bevrijden van alles wat je beperkt. Deze nieuwe Maan kan zorgen voor een creatieve doorbraak. De invloed van deze nieuwe maan duurt tot 21 augustus 2017.

- Vind je levensdoel –

In mijn praktijk voor astrologie en coaching breng ik met behulp van de astrologie mensen in contact met hun levensbestemming. Ik help mensen die het innerlijke kompas kwijt zijn weer op de juiste koers te komen. Aan de hand van de geboortehoroscoop die een blauwdruk vormt van de persoonlijkheid worden blokkades zichtbaar die je ervan weerhouden je levensdoel te bereiken.
Je kunt dan denken aan emoties en overtuigingen zoals onzekerheid, twijfel, angst, besluitvaardigheid, maar ook fysieke problemen die je doel misschien blokkeren.

De horoscoop: een energetisch stempel

Ik coach op basis van de horoscoop. Een geboortehoroscoop is een energetisch stempel, deze stempel noemen we ook wel een blauwdruk. Het bevat informatie over je wezen, wat je hebt meegemaakt, wat je levensdoel is, welke kwaliteiten je in je hebt, voor welke valkuilen je dient op te passen. Dat betekent dat een aantal zaken voor je geboorte vaststaan, maar dat het aan jou is hoe je daar op reageert. Ik vertel welke blokkades er zijn, wat de oorzaak is vanuit het verleden en hoe je die blokkades kunt aanpakken, en welke stappen je daarvoor kunt nemen. Daardoor komen geblokkeerde energiestromen weer op gang en neemt je levensvreugde toe.

Karma: de wet van oorzaak en gevolg

Door diverse spirituele stromingen zoals in het boeddhisme worden wij allen geboren met een voorbestemming, een levenstaak, een lot. Zo ook volgens de karmische astrologie waar ik mee werk. Maar wat is karma nu precies? De letterlijke betekenis van karma is “handelen”. Karma is een kosmische wet en wordt ook wel de wet van oorzaak en gevolg genoemd. Dit betekent dat alles wat we doen een oorzaak heeft, die op een later tijdstip een gevolg heeft, gebaseerd op wat we in het verleden hebben gedacht en gedaan. Elke aktie wordt altijd gevolgd door een reactie.

Het begrip karma gaat over het huidige en alle vroegere en latere levens. In deze leer gaat het om de lessen die de ziel in het menselijke leven heeft te leren. Het resultaat van de daden die men nú doet, kan in dít leven óf in een volgend leven terugkomen. Hetgeen ons overkomt is het resultaat van een actie die we in het huidige of een vorig leven uitgevoerd hebben, en we zijn in staat om nieuwe daden te verrichten die het resultaat van oude daden beïnvloedt. Ieder individu is door zijn daden zelf verantwoordelijk voor zijn eigen leven, vreugde en pijn.

Wanneer je in contact staat met je levensbestemming gaat alles net even wat makkelijker. Je zit dan beter in je vel en als vanzelf trek je positieve levenssituaties naar je toe.
Hoe komt het dan toch dat veel mensen afgedwaald lijken van hun levensbestemming? Wanneer wij hier op aarde komen krijgen we een zielsopdracht met ons mee. Een contract met het universum. Iedereen heeft een roeping. Aan die roeping moeten we ook gehoor geven, maar dat doen we niet altijd. Omdat we niet luisteren naar de signalen die we krijgen.

Als je wilt weten wie je werkelijk bent, als je wilt weten wat de zin van je leven is en als je wilt weten welk werk echt bij je past dan is het goed om aandacht te besteden aan signalen die je krijgt. Dat doe je door de tijd te nemen om stil te zijn door te mediteren of yoga les te volgen. Let op je ingevingen, intuïtie, gevoelens, dromen. Luister naar antwoorden en handel er ook naar.

Dat brengt je dichter bij jezelf, je bestemming hier op aarde. Dat je weet wie je bent en wat je hier te doen hebt. Zodat je weet hoe jij je leven kunt inrichten om je gelukkig te voelen. En welk werk jou inspiratie en plezier geeft.

Je levensdoel is simpelweg dat wat 100% bij je past. Als je weet wat je levensdoel is, dan heb je in principe alle mogelijkheden om voldoening te krijgen uit dat wat je doet.
Het enige echte levensdoel voor iedereen is helemaal gelukkig zijn. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je weet welke werkzaamheden, hobby’s en activiteiten 100% bij jou passen. Voor sommigen is het dat waar ze gepassioneerd over zijn, maar vaak zijn het ook bezigheden die je een heel tevreden en rustig gevoel geven. Onderwerpen als gezin, sport, kunst, carrière, spiritualiteit of voeding kunnen allemaal de revue passeren. Dit is voor iedereen verschillend.

Tijdens de sessies ga ik op zoek naar jouw levensdoelen. Welke bezigheden en soort werk bij je passen en waar je je op zou kunnen richten.

Wil je graag jouw levensdoel weten maar weet je niet goed hoe je erachter moet komen?

Wil je je eigen business creëren?

Wordt deze zomer voor jou een doorbraak?
Doe dan mee met een van mijn programma’s:

• Maak Werk van je Zielsmissie
• Ondernemen vanuit je Essentie

De kennis van de astrologie om je zielsmissie te volgen in combinatie met de ondernemerskennis en die samen toe te passen gaat je leven en je business transformeren!

Nu tijdelijk de coachingsprogramma’s met korting: van €997,- voor €747,- excl. btw.

Bij betaling in 3 termijnen betaal je 3 keer € 277,- excl. btw
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

De aanbieding geld voor:

• Maak Werk van je Zielsmissie
• Ondernemen vanuit je Essentie

Investeer nu in het Maak Werk van je Zielsmissie coachingsprogramma om je zielsmissie te ontdekken, je verborgen talenten en je onbegrensde mogelijkheden te ontdekken en te leren hoe je jouw talenten ten volste kunt benutten, met bezieling je werk doet, en een leven met vervulling creëert! Lees er hier meer over: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma-maak-werk-van-je-zielsmissie

Of je bent al een coach, healer, therapeut, trainer, adviseur of dienstverlener met een missie en je hebt je eigen praktijk, of je overweegt om voor jezelf te beginnen. Investeer dan in het Ondernemen vanuit je Essentie coachingsprogramma om een enorme sprong te maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, te leren hoe je je intuïtie optimaal in te zetten. Om je roeping, missie en levensdoel te volgen, te ondernemen vanuit je essentie, beperkende overtuigingen, patronen en emoties te transformeren, jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut doelgericht en effectief in te zetten en om moeiteloos met jouw vermogen succesvol te zijn. En daarmee goed kunt gaan verdienen! Lees er hier meer over: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma

Wil je daar hulp bij, meld je dan aan voor 1 van de 2 coachingsprogramma’s:

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar! Vol=Vol

Ik spreek je graag binnenkort.

Mary van Belzen helpt coaches, therapeuten en andere dienstverleners om hun zielsmissie te ontdekken en die te manifesteren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij via info@astro-essence.nl

Voel je dat je het gewoon moet doen wacht dan niet langer en meld je nu aan! http://www.astro-essence.nl/contact

Liefs Mary

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


De PAASSALES sluit dit weekend

Nog een paar dagen voordat de 20% korting op Maak Werk van je Zielsmissie & Ondernemen vanuit je Essentie afloopt

April, 2017
Beste lezer,

DE PAASSALES SLUIT DIT WEEKEND!
WAT HEB JIJ NOG NODIG VOOR EEN JUIST BESLUIT? )

Ben je tevreden met waar je nu staat?
Of zou je graag succesvoller willen zijn met je praktijk?
Ben je toe aan een grote shift?
Voel je aan alles dat er veel meer in jou zit dan er nu uitkomt?
Doe dan mee met een van mijn programma’s:

Maak Werk van je Zielsmissie
Ondernemen vanuit je Essentie

De kennis van de astrologie om je zielsmissie te volgen in combinatie met de ondernemerskennis en die samen toe te passen heeft mijn leven en mijn business getransformeerd!
Ik wist dat het belangrijk zou zijn voor mij om de astrologie kennis te verbinden aan de ondernemerskennis.
Maar weten en implementeren zijn twee verschillende dingen.

Pas op het moment dat ik het écht ging toepassen in mijn leven kwam de grote transformatie.
Ik voel nu dat alles op zijn plek valt omdat ik doe waarvoor ik geboren ben.
Ik ben persoonlijk gegroeid door keuzes te maken en mezelf de ruimte te geven om groter te durven denken.
Ik heb veel voldoening in mijn werk doordat ik eerlijker durf te zijn en te durven zeggen wat ik echt wil zeggen en meer van mezelf laat zien.
Ik ben productiever en krijg veel meer gedaan op een dag.
Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, en heb meer focus,
Ik ben daadkrachtiger, heb meer inspiratie en behaal veel sneller mijn doelen.
Ik verdien meer geld, ik werk met geweldige mensen en ben succesvoller in de dingen die ik doe, niet door wat ik weet maar door wat ik doe.

Niet alleen ik ervaar deze successen, ook mijn klanten behalen fantastische resultaten!

Dit zegt mijn klant Miranda Broeren over haar deelname aan het Ondernemen vanuit je Essentie programma:

“Mary is Astrologe en coach en helpt ondernemers zoals coaches, therapeuten & trainers hun unieke talenten, levensdoel en levensmissie te ontdekken en een bezield en succesvol bedrijf te creëren. Dit doet zij door gebruik te maken van je persoonlijke spirituele geboortehoroscoop wat echt een super krachtige manier is en waardoor zij heel snel tot de kern komt.”

“Zelf heb ik mogen ervaren hoe krachtig haar manier van coachen is in combinatie met je spirituele geboortehoroscoop. Mary haar kennis over Astrologie, haar levenservaring, haar down to earth menatliteit en haar actie gerichtheid zijn zo krachtig dat ik iedereen Mary gun.”

“Door de combinatie van je geboortehoroscoop en Mary haar enorme kennis en levenservaring te combineren komt Mary van Belzen heel snel tot de essentie en werd mij zo duidelijk wat mijn zielsmissie is, wat mijn talenten, kwaliteiten en uitdagingen zijn en hoe ik hiermee om kan gaan en kreeg ik zulke duidelijke handvatten welke ik volg om invulling te geven aan mijn zielsmissie, los te laten wat niet meer bij mij past en trouw te blijven aan mijzelf.”

Wil jij dat ook? Doe dan mee met dit levenstransformerend programma, dat de kracht heeft om jouw business en leven te upliften naar veel meer succes en geluk!
En je bespaart alleen dit weekend nog 20% op de persoonlijke coachingsprogramma’s

De aanbieding geld voor:

Maak Werk van je Zielsmissie
Ondernemen vanuit je Essentie

De paasSALES loopt van dinsdag 4 april en sluit zondag 16 april 2017 om 21 uur.
Investeer nu in het Maak Werk van je Zielsmissie coachingsprogramma om je zielsmissie te ontdekken, je verborgen talenten en je onbegrensde mogelijkheden te ontdekken en te leren hoe je jouw talenten ten volste kunt benutten, met bezieling je werk doet, en een leven met vervulling creëert! Lees er hier meer over: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma-maak-werk-van-je-zielsmissie

Of je bent al een coach, healer, therapeut, trainer, adviseur of dienstverlener met een missie en je hebt je eigen praktijk, of je overweegt om voor jezelf te beginnen. Investeer dan in het Ondernemen vanuit je Essentie coachingsprogramma om een enorme sprong te maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, te leren hoe je je intuïtie optimaal in te zetten. Om je roeping, missie en levensdoel te volgen, te ondernemen vanuit je essentie, beperkende overtuigingen, patronen en emoties te transformeren, jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut doelgericht en effectief in te zetten en om moeiteloos met jouw vermogen succesvol te zijn. En daarmee goed kunt gaan verdienen! Lees er hier meer over: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma

Wil je daar hulp bij, meld je dan aan voor 1 van de 2 coachingsprogramma’s:

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar! Vol=Vol

Ik ontmoet je graag binnnekort.

Mary van Belzen helpt coaches, therapeuten en andere dienstverleners om hun zielsmissie te ontdekken en die te manifesteren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij via info@astro-essence.nl

Voel je dat je het gewoon moet doen wacht dan niet langer en meld je nu aan!

http://www.astro-essence.nl/contact

Ik wens je alvast hele fijne paasdagen toe.

Liefs Mary

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Er is nu de Paassales!

Beste lezer,

Er is nu de Paassales – van 4 april tot en met 16 april – , waarbij je 20% kunt besparen op mijn individuele coachingsprogramma’s.

Zoals je weet is het mijn grote verlangen dat zelfstandigen hun zielsmissie ontdekken en die te manifesteren, met het werk dat ze het allerliefste doen. En daarmee goed kunnen verdienen.

Al sinds jaar en dag deel ik mijn kennis hierover, via social media, ezines, artikelen, etc., met een enorme impact op duizenden mensen. Hopelijk inspireert dit jou ook!

En af en toe doe ik een sales om mensen op een voordelige manier met mijn aanbod kennis te laten maken.

In de sales die tot en met volgende week loopt, kun je maar liefst 20% besparen! Je kunt hier nu gebruik van maken, maar let op: dit is slechts een aantal dagen beschikbaar!

Ik help je heel graag om je te verbinden met je zielsmissie. Ik zie er naar uit om je de komende maanden te helpen bij jouw essentiele groei. Jouw coach te zijn.

PaasSALES bij Astro-Essence bespaar nu 20% op de persoonlijke coachingsprogramma’s

De aanbieding geld voor:

Maak Werk van je Zielsmissie
Ondernemen vanuit je Essentie

De paasSALES loopt van dinsdag 4 april t/m zondag 16 april 2017.

Investeer nu in het Maak Werk van je Zielsmissie coachingsprogramma om je zielsmissie te ontdekken, je verborgen talenten en je onbegrensde mogelijkheden te ontdekken en te leren hoe je jouw talenten ten volste kunt benutten, met bezieling je werk doet, en een leven met vervulling creëert! Lees er hier meer over: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma-maak-werk-van-je-zielsmissie

Of ben je bent al een coach, healer, therapeut, trainer, adviseur of dienstverlener met een missie en je hebt je eigen praktijk, of je overweegt om voor jezelf te beginnen. Investeer dan in het Ondernemen vanuit je Essentie coachingsprogramma om een enorme sprong te maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, te leren hoe je je intuïtie optimaal in te zetten. Om je roeping, missie en levensdoel te volgen, te ondernemen vanuit je essentie, beperkende overtuigingen, patronen en emoties te transformeren, jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut doelgericht en effectief in te zetten en om moeiteloos met jouw vermogen succesvol te zijn. En daarmee goed kunt gaan verdienen! Lees er hier meer over: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma

Wil je daar hulp bij, meld je dan aan voor 1 van de 2 coachingsprogramma’s:

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar! Vol=Vol

Ik ontmoet je graag binnnekort.

Hartelijke groeten,

Mary van Belzen

Mary van Belzen helpt coaches, therapeuten en andere dienstverleners om hun zielsmissie te ontdekken en die te manifesteren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij of meld je aan via: info@astro-essence.nl

P.S. Zo’n kans komt niet gauw weer terug. Dit is het moment om het te doen! Je zult er geen spijt van krijgen, bijna wekelijks krijg ik mails van eerdere deelnemers die me bedanken voor de kennis die ze hebben gekregen. Omdat het ze echt helpt!

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


De Sleutel om NU je geldstroom op gang te brengen in je bedrijf en je leven

De Sleutel om NU je geldstroom op gang te brengen in je bedrijf en je leven

Lees hier waarom jij je geldstroom onnodig blokkeert ….

Maart, 2017

Beste lezer,

Een paar jaar geleden stond ik op een spirituele beurs in Haarlem, met het geven van astrologie consulten, ter kennismaking. Ik kwam daar terecht via een oud collega van de Roos, een spiritueel centrum in Amsterdam. Die ik in het voorjaar ontmoette toen ik op de fiets reed door de Kinkerstraat in Amsterdam, net op een dag toen ik een beetje in een dip zat.

We raakte in gesprek en we zijn koffie gaan drinken. Hij gaf mij de tip om contact op te nemen met de eigenaresse van een spiritueel ontmoetingscentrum in Haarlem. Ik mailde en belde haar en er was nog plaats voor een stand en dus melde ik mij aan. Toen die dag naderde was ik eerlijk gezegd niet zo heel enthousiast meer want ik had net twee dagen ervoor een financiële tegenvaller, het beeldscherm van m’n computer ging kapot, en een dag erna verloor ik 70 euro uit m’n portemonee. M’n spaargeld raakte ook langzaam op en een baan in loondienst leek me plotseling weer een goed idee. Mijn vriend drong erop aan om toch te gaan, ik had mij immers al opgegeven. Hij regelde een laptop voor me en maakte een uitdraai van een deelnemerslijst en een mailinglijst.

Ik ging er naar toe en het werd een leuke dag, ik gaf consulten en er waren geïnteresseerden en ik kreeg nieuwe aanmeldingen voor coaching. Ik stond in een kleine maar gezellige zaal. Een man die schrijver is en daar ook een stand had kwam naar mij toe met de vraag of ik een ‘engelenboodschap’ wilde. En ik zei: “Nou graag, dat wil ik wel.” Hij had een boek bij zich en hij vroeg of ik die even vast wilde houden. En of ik wilde kiezen tussen de linker of rechter bladzijde, dat deed ik en hij sloeg een bladzijde open en begon hardop voor te lezen: “Ik heb een boodschap van de engel Niphnaël, je hebt recht op een welvarend leven. Deze engel Niphnaël begeleid je op de weg naar een welvarend leven”, zei hij.

Ik was enigszins verrast en zei: “Dat is precies het onderwerp wat mij de afgelopen dagen bezig hield.”

Niphnaël, engel van de welvaart, staat voor: Het creëren van welvaartsbewustzijn en daardoor het manifesteren van welvaart.

Ook ontmoette ik daar Ellen Scheffer, een schrijfster en kunstenares. Zij schreef het boek Vederlicht, leven en werken met spirituele gidsen. Zij gaf daar die dag een lezing over gidsen. Ik vertelde haar dat ik het soms moeilijk vindt om 100% mijn hart te blijven volgen. Waarop zij mij vertelde dat zij zich vroeger ook wel eens zo druk heeft gemaakt. En zich nu afvraagt waarom ze zich zo druk maakte. Ze zei tegen me dat de gidsen het liefst willen dat je gewoon je taak hier doet. En dat je daarbij geholpen wordt. Dat je alles krijgt wat je daarvoor nodig hebt, of het nu van linksom of van rechtsom komt. Je zodra je je zorgen gaat maken je de doorgang blokkeert. En dus vertrouwen te hebben in de voorzienigheid.

Later bij haar stand bood zij mij een ansichtkaart aan die zij zelf ontwerpt.
Toen ik het boek pakte ging ze naast me staan en ze zei: “Ja lees maar een stuk.” Ik sloeg het open en ze zei: “Kijk nou eens waar je het op opent”, het was een stukje over geld! En ik zei: “Nou dat is wel heel toevallig zeg, weer datzelfde onderwerp! “Ik las het en er stond: “Hoe is je houding naar geld?” “Was het onderwerp geld tijdens je opvoeding een taboe?”, vroeg ze me. “Alsof het een vies woord is”, zei ik. Mijn moeder die bij me langskwam die dag op de beurs kwam er ook bij staan en bevestigde: “Mijn man had het altijd over geld en dat ik wilde ik niet.” Toen zei ik: “Er mocht bij ons thuis niet over geld gesproken worden, het was duidelijk een taboe.” Mijn stiefvader was vermogend en was altijd gestrest als er vermogensbelasting betaald moest worden.”

In het boek wordt juist gevraagd: “Heb jij een neutrale houding tegenover geld?” En waarom je je schuldig voelt wanneer er iets aan je gegeven wordt, wanneer je geld ontvangt. Onderweg naar huis liep ik samen met mijn moeder en we hadden het over het besproken onderwerp, toen ze zei: “Ik zou iedereen willen aanraden om werk te gaan doen dat je leuk vindt.” Waar kwam dat nou ineens vandaan, dacht ik. Blijkbaar is zij met haar zienswijze met de tijd meegegaan.

Heb jij vertrouwen in datgene wat je doet? Dat er voor je gezorgd wordt, je in middelen voorzien wordt zolang jij maar je eigen weg volgt. “Je bent de schepper van de werkelijkheid waarin je leeft. Je hebt de bekwaamheid om te creëren wat je werkelijk in je leven verlangt.”

Lange tijd werkte ik heel hard, zo’n tachtig uur per week om mijn bedrijf op te bouwen. Ik werkte me een slag in de rondte, ik was altijd gestrest en maakt me altijd zorgen over geld, ik had weinig vrije tijd en dacht dat ik heel goed bezig was. Op een gegeven moment raakte ik uitgeput en liep ik vast.

Ik heb toen een time out genomen en ben een paar weken op vakantie gegaan waar ik veel tijd in de natuur doorbracht, en heb mijn werk even helemaal losgelaten.

Toen ik terug kwam ben ik gaan doen wat goed voelde en vooral het idee losgelaten dat ik ‘heel hard moet werken voor mijn geld’, dat doe ik nu dus ook gewoon niet meer. En het geld komt van linksom dan wel van rechtsom. Door deze ervaring heb ik mijn negatieve mindset veranderd, van denken in tekorten naar denken in overvloed. En de aanmeldingen blijven maar binnenkomen.

In onze Nederlandse cultuur is er een opvatting dat je werk niet per se leuk hoeft te zijn, maar dat het gewoon de rekeningen moet betalen.

Je mag niet zomaar iets krijgen, je moet het verdienen. Een vakantie is dan een beloning voor iets dat niet leuk is (je werk). Dus geld verdienen met iets wat je leuk vindt, is not done, want wat is dat je beloning? En werk je dan wel hard genoeg?

Gedacht wordt dat werken niet per se leuk hoeft te zijn – en als je het goed doet, moet je toch wel een beetje afzien. Pas wanneer je kunt opscheppen over hoe zwaar je het hebt, of hoe druk je bent, dán tel je pas mee. En pas dan verdien je dat salaris en die vakantie. Eigenlijk ontzettend zonde. Want werken kan ongelooflijk leuk zijn!

Sterker nog: het zou heel erg leuk moéten zijn. Je mag doen wat je leuk vind!

Ik trek de stekker er op tijd uit en ga een dagje weg, iets leuks doen, lekker shoppen, koffie afspraken, een wandeling maken, uit eten met mijn vriend, of lekker kokkerellen, Of whatever, doen waar ik zin in heb. Meer en vaker genieten dus en alles even helemaal loslaten. De controle af en toe loslaten om zo te kunnen ontvangen. En zo werkt het, want de aanmeldingen blijven maar binnen komen.

Hoe is jouw houding tegenover geld?
Worstel je met geld? Blokkeer jij de geldstroom door je zorgen te maken? Welke overtuigingen heb jij over geld?

Ben je heel geforceerd bezig met geld verdienen door heel hard te werken en ben je daar heel moe van? Of vindt je geld een vies woord en vind je het niet fijn om het te ontvangen zodat je altijd tekort hebt?

Als je je zielsmissie volgt en het werk doet wat de bedoeling is. En je je ervan losmaakt dat je geluk afhangt van het geld. Als het je niet meer uitmaakt of het geld er komt. Kun je het als het ware laten gebeuren. En dan kun je geld ontvangen.

Wanneer je het stuur durft los te laten, door je over te geven aan dat wat is, wordt je de schepper van je eigen werkelijkheid.

Dus bij deze de uitnodiging aan jou om je relatie met geld eens te onderzoeken.

Hoe kan je je zielswerk doen zonder dat je uitgeput raakt en daar heel goed mee verdienen? Ja, het kan echt.

Wil je dit ook in de praktijk brengen? En hiervoor de spirituele en praktische vaardigheden leren?

In mijn Maak werk van je zielsmissie groep heb ik nu enkele plaatsen vrij.

Meld je aan via deze link voor een gratis en vrijblijvend gesprek van 30 minuten.Mary van Belzen

P.S mijn coachingsprogramma is niet voor iedereen. Het is voor ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners, die niet alleen een succesvol bedrijf willen, maar ook een mooi leven, met tijd voor jezelf, familie en je geliefden.

Meld je aan via deze link info@astro-essence.nl dan kunnen we kijken of we bij elkaar passen. Let op: het aantal plaatsen in de groep is beperkt, dus reageer snel.

Ik zie uit naar je reactie!

P.S. Vragen? Je kunt altijd een mail sturen via
info@astro-essence.nl

Astro-Essence
Mary van Belzen
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-HS
1054 CP Amsterdam
Tel: 06-29028924
Email: info@astro-essence.nl
www.astro-essence.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GROEPSUITJE? Masterclass Astrologie in Business

Je geboortehoroscoop vertelt veel over wie je bent en welke potentie je in je hebt. In deze masterclass krijg je een kijkje in de keuken van de astrologie. Thema’s uit je eigen horoscoop worden besproken en wat planeten over je zeggen. In deze masterclass leer je je jezelf en de ander op een geheel andere manier kennen. Heb je speciale wensen of wil je een bepaald thema in de horoscoop uitlichten? Vraag naar de mogelijkheden.

Deze masterclass wordt zowel aan particulieren als aan ZZP-ondernemers en kleine bedrijven gegeven op verschillende locaties. Het is mogelijk om zelf een locatie uit te zoeken.

Voor deze masterclass is het nodig dat je je geboortedatum, -tijd en -plaats doorgeeft. Op te vragen bij de burgelijke stand in je geboorteplaats, via een geboorteuitteksel. Je krijgt je horoscooptekening mee naar huis.

Meld je aan via deze link

Of stuur een mail via info@astro-essence.nl

Mary van Belzen is Astrologe & Ondernemerscoach. Sinds 2000 leer ik zelfstandigen hoe ze een bezield en succesvol bedrijf kunnen creëren.


Schatzoeken naar je zielsmissie

Schatzoeken naar je zielsmissie

Nieuw: Masterclass Astrologie in Business

December, 2016

Beste lezer,

Het jaar is voorbij …Tijd om vooruit te kijken naar 2017.

Schatzoeken naar je zielsmissie. Met behulp van de planeetinvloeden van het Watermantijdperk (Aquarius) je zielsmissie te (ver)volgen. Leven en werken onder je eigen voorwaarden, waarin je je hart volgt. En zo je dromen en verlangens in vervulling te laten gaan.

Elke ziel komt hier op aarde met een missie. Een unieke opdracht die jij kunt vervullen. Veel mensen weten niet wat hun missie is, en leven zonder een gevoel van richting. Hun leven gaat alle kanten op, geen regie, geen vervulling, geen geluk. Het gevoel van zinloosheid, leegte en eenzaamheid wordt opgevuld met afleidingen, bezittingen en verslavingen.

Veel van wat we zijn gaan geloven over onszelf is conditionering. Het enige wat je hoeft te doen is je daarvan te bevrijden. De eerste stap is zelfkennis. Jezelf de vraag stellen: Wie ben ik? Om weer bij je ware zelf, je essentie te komen.

Essentie komt van het Latijn esse, wat zijn betekent. Je essentie is zijn, zonder enige toevoeging.

Leven vanuit je ‘persoonlijkheid’ vreet enorm veel energie. Je reageert vanuit aangeleerde patronen en oordelen. Dan is het leven een strijd, dat is overleven niet leven. Mensen die hun missie leven stralen enthousiasme en vreugde uit, ze hebben iets aanstekelijks. Ze leven vanuit hun centrum en zijn gedreven, en leven met passie, ze zijn vervuld.

Ze weten waar ze mee bezig zijn en gaan mee met stroom van het leven. Ze leven in het heden, het hier en nu en gaan niet nadenken over de vraag ‘Wat moet ik nu doen’. In het hier en nu weet je intuitief wat je nu het beste kan doen. Wie zijn missie volgt wordt geholpen door het universum, dat is een natuurwet.

Je missie volgen vraagt om bewustzijn. Bewustzijn van wat je hier op aarde te doen hebt. Van persoonlijkheid naar je essentie, van weerstand naar overgave. Je verbinden met je grenzeloze zijn.

Ook in 2017 help ik je heel graag om je te verbinden met je zielsmissie. Ik zie er naar uit om je het komende jaar te helpen bij jouw essentiele groei. Jouw coach te zijn.

Wil je daar hulp bij, meld je dan aan voor het coachingsprogramma: Maak werk van je zielsmissie: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma-maak-werk-van-je-zielsmissie

Ik ontmoet je graag binnnekort.

Ik wens je een heel mooi 2017!

Hartelijke groeten,

Mary van Belzen

Wat is jouw belangrijkste eyeopener in deze blog? Je reactie op dit artikel is welkom op mijn blog

Mary van Belzen helpt coaches, therapeuten en andere dienstverleners om hun zielsmissie te ontdekken en die te manifesteren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij via info@astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Daarnaast geef ik de Masterclass Astrologie in Business.

Voor (kleine) groepen en teamuitjes.

De Masterclass Astrologie in Business is een manier om jezelf in kaart te brengen. Wie ben jij als ondernemer?

Wil jij:

· Een enorme sprong maken in je business?

· Je unieke talenten ontdekken en je daarmee onderscheiden van andere ondernemers?

· Jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut ontdekken en doelgericht en effectief in te zetten om met jouw

· vermogen succesvol te zijn?

· Je roeping, missie en levensdoel volgen?

· Leren om je intuïtie optimaal in te zetten?

· Weten wat jouw EXPERT-rol is en hoe je die kan innemen en uitbouwen.

· Leren om beperkende overtuigingen, denk en gedragpatronen en emoties te transformeren?

· Weten welke stappen je te zetten heb om je doelen te bereiken en waar je afscheid van moet nemen?

· De volgende stap nemen om je praktijk naar het volgende niveau te tillen?

Neem dan een kijkje in je eigen geboortehoroscoop tij­dens deze masterclass.

Je krijgt hierbij heel persoonlijke informatie. Zo geeft de geboortehoros­coop bijvoorbeeld aan wat je talenten zijn en op welke manier je die talenten in je werk kunt inzetten, die je nu niet inzet. Welke talenten zijn er nu nog niet genoeg naar voren gekomen. En wat kun je nog ontwikkelen. En waar zitten je valkuilen, uitdagingen en blokkades. Maar ook: wie trek je als businesspartner aan of welk werk past het bes­te bij je. Waar ben je nou echt heel erg goed in. En hoe kun je je onderscheiden!

Tijdens de masterclass krijg je de gelegenheid persoonlijke vragen te stellen. Kennis van astrologie is niet vereist.

Kijk hier voor het aanbod: http://www.astro-essence.nl/masterclass-astrologie-in-business

Je geboortehoroscoop vertelt veel over wie je bent en welke potentie je in je hebt. In deze masterclass krijg je een kijkje in de keuken van de astrologie. Thema’s uit je eigen horoscoop worden besproken en wat planeten over je zeggen. In deze masterclass leer je je jezelf en de ander op een geheel andere manier kennen. Heb je speciale wensen of wil je een bepaald thema in de horoscoop uitlichten? Vraag naar de mogelijkheden.

Deze masterclass wordt zowel aan particulieren als aan ZZP-ondernemers en kleine bedrijven gegeven op verschillende locaties. Het is mogelijk om zelf een locatie uit te zoeken.

Voor deze masterclass is het nodig dat je je geboortedatum, -tijd en -plaats doorgeeft. Op te vragen bij de burgelijke stand in je geboorteplaats, via een geboorteuitteksel. Je krijgt je horoscooptekening mee naar huis.

Masterclass Astrologie In Business

Hoe, wat & waar:

· Masterclass 1 dagdeel

· Tijden : 12:00 tot 16:00

· Trainer: Mary van Belzen

· Investering: €97,00 ex. btw

· Aantal deelnemers: min. 4, max. 8 personen

· Plaats: Op locatie

Reactie van Floor, een deelnemer van de Masterclass op 16 december 2016:

Mary, Dank voor een hele mooie middag met elkaar. Met ons bedrijf Flying Elephants hebben we met elkaar als afsluiting van een intensief jaar een ‘masterclass astrologie in business’ gedaan met Mary van Belzen. Zij heeft ons opmerkelijk goed inzichten gegeven hoe ieder van ons kan bijdragen aan onze missie én aan onze persoonlijke ontwikkeling. Zelf voel ik me enorm aangemoedigd om met extra energie het podium te pakken en mensen en organisaties richting en houvast te geven bij hun veranderingen. Dankjewel!

Hartelijke groeten,

Floor de Ruiter.

Wil je een groepsuitje?

Meld je aan via: http://www.astro-essence.nl/contact

Graag tot in het nieuwe jaar!

Mary van Belzen


Hoe kom je bij je zielsmissie? Nieuwe Maan in Boogschutter 29 november

Maak werk van je zielsmissie …. Ontdek je verborgen talenten en onbegrensde mogelijkheden, hoe je geld kunt verdienen met je passie.

coaching, je hart volgenMaak werk van je zielsmissie – nieuw programma

Blog: Nieuwe Maan in Boogschuttter 29 november Je levensdoel onder de loep!

November, 2016

Beste lezer,

Op dit moment ben ik achter de schermen aan het opbouwen en een aantal dingen aan het uitbreiden in mijn praktijk.

Vanaf volgende week ga ik weer volop aan de slag met mijn praktijk om mensen te inspireren en te motiveren

om het leven te leven dat echt bij hun past.

En te werken onder je eigen voorwaarden, waarin je je hart volgt. En doet waarvoor je bedoeld bent.

Daarnaast ben ik trainingen aan het volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en marketing, zodat ik mijn klanten zo veel mogelijk waarde kan bieden. In de komende periode staat alles in het teken van het volgen van je zielsmissie. En hoe je jou verborgen talenten het beste kunt inzetten Om een leven te leven vol bezieling met veel meer betekenis. Zodat je geld kunt gaan verdienen met je passie.

Zojuist heb ik mijn nieuwe programma beschreven ‘Maak werk van je zielsmissie’ en wellicht is dit ook interessant voor jou. Mocht dit programma met je resoneren stuur mij dan een e-mail, zodat wij een Skype afspraak of telefoongesprek kunnen plannen.

En kunnen afstemmen of dit programma bij jou past en of wij een juiste match zijn ;-)

Want dat is een belangrijke voorwaarde voor mij om met iemand samen te werken.

Onderstaand de info met betrekking tot het coachingsprogramma

Dit programma is er voor die coaches, therapeuten en andere dienstverleners die net als ik een grote missie hebben. Die weten en voelen dat ook al zouden ze anders willen,
ze niet anders kunnen dan hun hart te volgen en te leven en ondernemen
op hun manier, onder hun voorwaarden. Het is namelijk hun zielsverlangen
om anderen met hun levenservaring, geleerde lessen, prachtige talenten en
kwaliteiten, diensten, te helpen het leven te leven dat bij hen
past en zo hun bijdrage te leveren aan een wereld met meer harmonie,
waarin vrijheid, energiek & vitaal zijn, liefde, plezier, moeiteloosheid en overvloed
centraal staan.

Op de website vind je het individueel coachingsprogramma: Maak werk van je zielsmissie http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma-maak-werk-van-je-zielsmissie

Waar bestaat het programma uit?

12 weken lang deelname aan het Coachingprogramma
6 individuele Skype coachingssessies van 1 uur en 15 minuten. Iedere twee a drie weken; In deze sessies krijg je persoonlijke begeleiding van Mary bij het ontdekken van je zielsmissie.
en hoe je je talenten het beste kunt inzetten
Uitgangspunt is de geboortehoroscoop, hierin wordt je blauwdruk, je persoonlijkheid, je talenten, valkuilen, uitdagingen, je essentie en zielsmissie besproken
Tips, methodieken, checklisten etc.
Tussentijdse opdrachten die je thuis maakt
Omgaan met overtuigingen
Kernkwaliteiten
Meditatie/ ontspaningsoefeningen
De juiste mindset
Je kwaliteiten te ontdekken
Het stuur over jouw leven krijgen
Geld verdienen met je passie

Bonus

Wekelijks e-mail contact over de voortgang en voor het behandelen van vragen

Start: na aanmelding binnen 2 weken

Investering: nu tijdelijk € 997,00 exclusief BTW

Aantal plekken: 10

Hoor jij jezelf nu zeggen ja, dat wil ik. Hier was ik nou al die tijd naar op zoek!

Of heb jij nog vragen hierover? Neem dan snel contact met mij op om een afspraak te maken ;-) via info@astro-essence.nl

Meld je hier aan http://www.astro-essence.nl/contact

Laten wij samen het verschil gaan maken!

groetjes,

Mary van Belzen

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

BLOG:

Nieuwe Maan in Boogschutter 29 november

Woensdag 29 november 2016 – Nieuwe Maan in Boogschutter.

Wat is jouw levensdoel, je taak oftewel je zielsmissie?

Het is tijd voor een nieuw begin. Nieuw werk, een nieuwe liefde of een nieuwe richting.

Laat los wat je los wilt laten en focus je op een nieuwe frisse start.

Boogschutter staat voor je horizon verbreden door studeren of reizen. En voor inhoud en waarheid.

De nieuwe maan is het begin van een cyclus van 28 dagen. De Nieuwe maan wordt gebruikt voor persoonlijke groei of het begin van een nieuw project of onderneming. De resultaten worden zichtbaar bij de eerstvolgende Volle Maan, na ongeveer veertien dagen. De nieuwe Maan in Boogschutter geeft een enthousiaste en optimistische energie en nodigt je uit om op avontuur te gaan en een reis naar jezelf te maken. En in die reis te gaan onderzoeken om nieuwe zienswijze te ontdekken en naar wat jouw idealen zijn.

Wat wil je echt?

Waar wordt je enthousiast van?

Waar wil je je pijlen op richten?

Wat is jouw levensdoel?

Wat is je zielsmissie?

Wat geeft jouw leven betekenis?

waarvoor ga jij door het vuur?

Waar wil je voor vechten, voor welk doel waar je in gelooft?

De boogschutterenergie spoort je aan om een visie te hebben, Wat is jouw boodschap?
Nieuwe Maan is de periode van een geheel nieuw begin, waarbij nieuwe mogelijkheden worden gecreëerd.

Focus je op loslaten en opnieuw beginnen. Visualiseer je doelen op korte en lange termijn. Maak creatieve plannen voor de toekomst. Creëer iets nieuws waarmee je verder kunt in je leven.
Schrijf eens op wat je hebt geleerd van de afgelopen fase, wat je opvalt aan terugkerende patronen en wat je kunt gebruiken om een nieuw doel te bereiken. Initiatieven die je neemt kunnen juist nu veel resultaten opleveren. Maak er gebruik van door op zoek te gaan naar ander werk. Er is ook meer kans op een nieuwe liefde. Of voel je dat je een nieuwe richting op wilt gaan. Verder is het met de maansknoop in de Maagd een goede tijd om daarbij praktische stappen te zetten. En om je bezig te houden met tekenen, ontwerpen. Bijvoorbeeld door een moodboard te maken met daarin waar jij wilt dat je leven over gaat. Een prima moment om nieuwe voornemens te maken en doelen te stellen.

Wat is jouw belangrijkste eyeopener in deze blog? Je reactie op dit artikel is welkom op mijn blog

Mary van Belzen helpt coaches, therapeuten en andere dienstverleners om hun zielsmissie te ontdekken en die te manifesteren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij via info@astro-essence.nl

groetjes,
Mary


Waarom is jouw big why zo belangrijk?

Waarom is jouw big why zo belangrijk?

Maart, 2016

Vind jouw levensdoel
In deze E-zine lees je het volgende:

Berichtje van Mary: Speciale lenteaanbieding

Hoofdartikel: Waarom is jouw big why zo belangrijk? – jouw waarom, je big why is namelijk datgene dat jou uniek maakt. Het is datgene wat jou onderscheid van andere ondernemers

Bij Astro-Essence: Individueel 3 maanden Coachingsprogramma In 6 stappen meer plezier in je werk en toenemende verdiensten

Speciale Lenteaanbieding

Beste lezers,

Spring is in the Air! Het is vandaag lente. De Zon is in het sterrenbeeld ram binnengelopen. Het is astrologisch gezien een goed moment om iets nieuws te beginnen. Moed, lef, durf, levenslust en aanpakken zijn thema’s die nu een rol spelen. Wees dapper en zet een stap voorwaarts! Tijd voor actie dus. En om jouw big why te ontdekken. Ben je een coach, healer, therapeut, trainer, adviseur met een missie en je hebt je eigen praktijk of overweeg je om voor jezelf te gaan werken? En je vraagt je af: Hoe kan ik mijn praktijk vormgeven op een manier die echt bij mij past? Heb je het verlangen om je bedrijf te starten? Volg dan het 3 of 6 maanden coachingsprogramma In 6 Stappen ‘Meer Plezier In je Werk en Toenemende Verdiensten’. Voor startende en doorstartende ondernemers en professionals, op basis van astrologie.
Meld je aan via info@astro-essence.nl

Nieuwe ontwikkelingen:

Gezien de maatschappelijke ontwikkelingen, is te verwachten dat de vraag naar coaches toe zal nemen. Mensen willen zich onderscheiden en dichter bij zijn/haar authenticiteit komen.

Vol goede moed

Bij Astro-Essence zet ik ook een stap – jouw kant op: Vanaf nu tot en met Paasmaandag (28 maart) bied ik het coachingsprogramma In 6 Stappen Meer Plezier in je Werk en Toenemende Verdiensten aan met een speciale lentekorting van 10%!
Let op: Wacht niet te lang, want er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol
* Betaling in termijnen is mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden

Wees er op tijd bij en meld je vandaag nog aan voor het coachingsprogramma In 6 Stappen Meer Plezier In je Werk en Toenemende Verdiensten. http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma

Tot gauw!

Mary van Belzen

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Waarom is jouw big why zo belangrijk?

Wat is jouw big Why? Je purpose is je big why, je doelstelling, je geloof, je zielenpad, levensdoel, je bestemming, je zielenopdracht, je levensmissie, je essentie – deze namen komen in principe op hetzelfde neer. Veel ondernemers hebben hun ‘hoe’ en hun ‘wat’ wel duidelijk. Het is vaak het waarom wat als ondergeschikt belang gezien wordt. En dat is jammer! Dit artikel gaat daarom over het belang van het beantwoorden van de ‘waarom’ vraag van je bedrijf. Jouw waarom, je big why is namelijk datgene wat jou uniek maakt. Het is datgene wat jou onderscheid van andere ondernemers.
Vind jouw levensdoel!

Ik geloof dat ieder mens een talent heeft en een missie. Je missie is jouw betekenisvolle doel. En dat jij als zelfstandige professional je bestaan daarvan kunt maken. Het verschil kunt maken. En onder jouw voorwaarden kunt werken, met plezier in je werk en daarmee heel goed verdienen. Mijn missie is om heel veel zelfstandige professionals te helpen ontdekken wat hun missie is zodat zij het werkt kunnen doen wat zij het allerliefste doen en daar goed mee te verdienen.

Jou waarom is waar je op kunt terugvallen als het tegenzit. Op datgene waar je innerlijk van overtuigd bent en weten waarom je doet wat je doet, wilt hebben of bereiken.

Het antwoord op jouw waarom vraag dat je diep van binnen voelt zal er voor zorgen dat je steeds weer die kracht in jezelf kunt vinden en dat dat je een reden geeft om door te zetten, “no matter what it takes”,

Want dat geeft je bedrijf bezieling, waar je in werkt met een doel voor ogen, daarmee wil je het verschil maken.

Zo krijgt je bedrijf de kans om te groeien en te bloeien. Het bedrijf heeft dan een “hart”. En zonder die basis, dat fundament, die grondtoon, kan niets of niemand sterk staan, laat staan dat je ergens op kunt bouwen.

Jouw antwoord op die waarom vraag: “Waarom wil ik die droom of dat doel verwezenlijken, of “waar sta ik of dit bedrijf voor?”, zal je het doorzettingsvermogen en passie kunnen geven die nodig is om succes, zelfvertrouwen en geluk te creeren.

Daarmee zorg je voor zingeving in je bedrijf en je bestaan.

Laat mij vooral weten wat jou big why is! Zodat ik je hier feedback op kan geven.

Succes,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Ontdek het geheim van een succesvolle coachingspraktijk

Ontdek het geheim van een succesvolle coachingspraktijk (door trouw te zijn aan jezelf)

Februari, 2016

Beste lezer,

Ik geloof dat ieder mens een talent heeft en een missie. Je missie is jouw betekenisvolle doel. En dat jij als zelfstandige professional je bestaan daarvan kunt maken. Het verschil kunt maken. En onder jouw voorwaarden kunt werken, met plezier in je werk en daarmee heel goed vedienen.

Mijn ervaring: Hoe meer jij gaat doen wat je belangrijk vindt, hoe meer je gaat doen waar je goed in bent, hoe meer klanten je gaat krijgen.

Een belangrijke stap naar meer succes is 100% voor je onderneming te gaan. Hoe je dat doet? Dat lees je in mijn blog.

Laat mij vooral weten wat jij belangrijk vindt en waar jij 100% voor wilt gaan! Zodat ik je hier feedback op kan geven.

Veel plezier met lezen,

Succes,
Mary van Belzen

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Ontdek het geheim van een succesvolle coachingspraktijk (door trouw te zijn aan jezelf)

Laatst had ik een gesprek met een klant van mij, zij heeft een Reading Coachopleiding gevolgd en is bezig om een eigen coachingspraktijk op te zetten. Zij vertelde dat het best goed begint te lopen maar dat ze moeite heeft om helemaal achter haar onderneming te gaan staan. Ze is alleenstaande moeder, en heeft de volledige verantwoordelijkheid voor haar kind. En moet zelfstandig de kost verdienen en loopt tegen instanties aan zoals het UWV. Die willen dat zij zo snel mogelijk aan het werk gaat in loondienst. Maar haar droom is om een goedlopende coachingpraktijk te hebben waar ze goed mee kan verdienen.

Haar omgeving vraagt wat zij precies doet in haar coaching. Daarop kan ze geen helder antwoord geven met waar haar werk over gaat. Dat maakt haar onzeker. Als het weer even goed loopt en er zijn weer klanten, dan voelt ze dat het haar passie is, maar op momenten dat er even wat minder klanten zijn, begint ze te twijfelen aan zichzelf, en aan haar eigen kunnen. Zo van, ‘kan ik het wel, en heb ik wel genoeg in huis.’ En luistert ze naar wat anderen zeggen: “Er zijn tenslotte al zoveel coaches, de ene helft van Nederland coacht de andere helft”.

Elke keer als er zich een kans voordoet op een nieuwe baan en op gesprek gaat loopt ze steeds tegen dezelfde dingen aan: ze verteld: het biedt een redelijk salaris, en leuke collega’s, maar ‘Ik voel er niks bij’, er gebeurt niks met me, ik zou het alleen maar voor het geld doen. Het is mijn ding niet. Vervolgens komt ze telkens weer terug op haar eigen werk. Namelijk anderen begeleiden in zijn of haar proces. Maar hoe moet ze het aanpakken?

Zakt bij jou het geloof en vertrouwen in jezelf en je onderneming soms ook weg? Je merkt dat je de hele tijd heen en weer blijft pingpongen in je hoofd. Elke week bedenk je weer een andere richting. Dat je er er soms wel eens wanhopig van wordt. ‘s Nachts lig je wakker van hoe je aan nieuwe klanten moet komen en wat de beste volgende stap is om jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen. En dat terwijl je zoveel waardevolle kennis en zoveel talent te bieden hebt.

Ben je vastgelopen door belemmerende overtuigingen. Van “kan ik het wel en heb ik wel genoeg in huis” Stel jezelf de vraag: “Wat zou je doen als je deze gedachte niet zou geloven?”. Door deze vraag te stellen, kun je er anders naar gaan kijken, door het om te draaien naar: ‘Ik kan het wel en ik heb genoeg in huis.’ Zo kom je uit je vastgeroeste patronen en komt er ruimte voor nieuwe inzichten, acties en handelingen. Waag de sprong naar nieuwe mogelijkheden!

Om een richting te kiezen, zou je je niet meer moeten richten op alles wat je volgens anderen zou kunnen en moeten doen. Maar je gaan richten op wat jij belangrijk vindt. Ga leven volgens jouw waarden en kies voor jezelf. Om woorden voor je werk te vinden zou je niet over de inhoud van je werk moeten vertellen maar over het resultaat. Zodat de klant begrijpt wat je doet. Dat vraagt om een onderzoek wat jouw kwaliteiten zijn welke waarde je te bieden hebt. Wees trouw aan jezelf. Vindt jouw unieke gave. Kies je doelgroep en niche en wordt een expert.

Als je wilt dat je bedrijf succesvol wordt, focus je dan op datgene waar jij goed in bent en ga dat verder uitbreiden. Kies voor de hoofdweg en sla geen zijwegen meer in. Ook niet als je omgeving vraagt of je er al van kan leven. Dat is n.l. niet reëel, omdat het tijd nodig heeft om een expertstatus te behalen zodat je goede prijzen kunt vragen. Het succes van je bedrijf gaat niet alleen over hoeveel klanten je hebt hoeveel tijd je erin stopt maar over de strategieën die je kiest. Je hebt systemen nodig om je eigen aanbod te creëren. Daar is kennis voor nodig. Kennis is goud waard.

Door 100% voor je eigen onderneming te gaan staan zul je merken dat er geen grens is aan jouw succes. Die is er namelijk niet. Door een eigen aanbod te creëren met verschillende diensten en producten en daarbij de juiste mindset en marketing en sales kennis toe te gaan passen zal je bedrijf in een stroomversnelling komen. En zal je impact en inkomen zich verdubbelen. Zet je twijfel opzij en ga er 100% voor.

P.S. Heb je motivatie nodig om de sprong naar nieuwe mogelijkheden echt te gaan zetten, en door te groeien naar het volgende niveau? Ga de uitdaging aan en doorbreek patronen.

Coaches, therapeuten en trainers die succes hebben, beschikken over een helder aanbod. Naast het werken 1-op-1 bieden ze ook groepsprogramma’s of online producten aan. Om dit succesvol te doen, is marketing nodig. Wil je dit ook leren? Doe dan mee aan het coachingsprogramma In 6 Stappen Meer Plezier en Toenemende Verdiensten van Astro-Essence. Dit programma staat in het teken van Groei van jezelf en je bedrijf via de astrologie en marketing. Let op: Wacht niet te lang, want er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol Je kunt dit doen via deze link

Wat is jouw belangrijkste eyeopener in deze blog? Je reactie op dit artikel is welkom op mijn blog

Mary van Belzen helpt coaches, therapeuten en trainers om een bezield en succesvol bedrijf te creëren met meer impact en omzet.

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij via info@astro-essence.nl

Succes!

Warme groet,
Mary


Durf jij kleur te bekennen? – de volgende stap voor HSP’ers

Durf jij kleur te bekennen? – de volgende stap voor HSP’ers
Januari, 2016

Durf jij kleur te bekennen? – de volgende stap voor HSP’ers

Vind jij het lastig om je goede voornemens in daden om te zetten? Maak je je vaak zorgen over wat anderen van je werk zullen vinden? Dat je niet genoeg in huis hebt, of niet genoeg kennis hebt? Dat je straks geen klanten zal hebben? Het ontbreekt HSP’s vaak aan richting en focus.

Het probleem wat ik bij veel HSP’s tegenkom is dat zij worstelen met faalangst. Van ‘ben ik wel goed genoeg’. Ze denken dat er niemand op hen zit te wachten. Die overtuiging remt hun om zich te zich te manifesteren. Ze denken er zijn al zoveel coaches. Vervolgens komen ze niet in aktie. Naar mijn idee zijn er juist veel coaches nodig. Om de reden dat er heel veel hulpvragen zijn, er is heel veel werk, en er is geld genoeg.

Over het algemeen zorgen HSP’s niet goed voor zichzelf. Met hun grote inlevingsvermogen richten ze zich teveel op anderen. Weg focus! Ze zijn vooral aan het rennen en vliegen voor anderen en vergeten zichzelf. Op die manier komen ze niet aan zichzelf toe. En om te ontdekken en datgene te doen wat bij hun past. Zorg dus eerst voor je eigen basis en zorg goed voor jezelf.

Hoe meer je je hoogsensitiviteit omarmt, hoe meer je accepteert wie je werkelijk bent. Namelijk: door jezelf te zijn en dat in de wereld zetten wat je te doen hebt! En de moed om kleur te bekennen: Vooral aan je zelf bekennen dat je hoogsensitief bent in plaats van in de weerstand te blijven naar dat etiket. Hoogsensitiviteit is een groot talent. Een talent dat pas naar buiten kan komen als je stopt met jezelf aan te passen aan je omgeving.

Als er iets is wat je niet moet doen is om je als Hoog Sensitief persoon afsluiten voor teveel prikkels. Teveel prikkels uit de weg gaan zodat je het zenuwstelsel de baas blijft. Een soort ‘schild’ om je heen moet denken. Het proberen je af te sluiten van prikkels is het laatste wat je moet doen. Het leven is nou eenmaal een aaneenschakeling van vreugde, boosheid, angst, verdriet, blijdschap en het komt en gaat. Het mag er gewoon zijn. Het gaat er meer om dat je gaat leren doseren en op rust en stilte op zoekt en op tijd pauze neemt.

De stilte is voor een HSP een voorwaarde voor een gelukkig leven. Rust en ruimte creëren door tijd te nemen om stil te staan bij jezelf. Richt je aandacht naar binnen. En houdt daarbij contact met de buitenwereld. Waardoor de diepere lagen in jou zich kunnen openen. Wandelen in de open lucht, in de natuur, zitten op een stoel, liggend, maar ook door het beoefenen van mindfulness, door yoga of meditatie kun je prettige en onprettige ervaringen emoties zoals beelden, energieën, geuren, kleuren, gewoon door je heen kan laten stromen zonder je te verzetten.

Hoe groot is je behoefte aan goedkeuring, liefde en acceptatie van anderen? Door onophoudelijk bezig te zijn om er bij te willen horen, aandacht te krijgen, daar schiet niemand wat mee op. Wees trouw aan jezelf, niemand anders kan het voor je doen.

Alles begint bij een verlangen. Als je veel in je hoofd zit kom je niet meer bij je gevoel en daarmee verlies je het contact met je verlangen, en met wat jij wilt. Het vraagt om de bereidheid om weer te gaan voelen. Als HSP ben als het ware een lege huls die voorbestemd is om een kanaal te zijn. Veel HSP’ers ervaren een leegte. Het is essentieel om de angst voor de leegte te overwinnen en juist die leegte toe te laten en er niet voor weg te lopen. Door niet leegte te vullen met allerlei dingen buiten jezelf. Zo kan er inspiratie naar boven kan komen, en kun je vandaaruit gaan creëren.

Zelfvertrouwen kweek je door gewoon te beginnen en de eerste stappen te zetten. Ik wil jou uitnodigen voor een nieuw avontuur; door flink de bezem te halen door alle dingen in je leven die jou meer energie kosten dan dat ze jou opleveren. Je hoogsensitiviteit helemaal te gaan omarmen. En datgene te manifesteren wat jou ten diepste drijft.

Als HSP-er behoor je tot 20% van de bevolkingsgroep. Dus ben je sowieso bijzonder. Als HSP heb je andere ideeën, een andere kijk op dingen. Een ‘Out-of-the-box’ denker. Proberen om ‘In-the-box’ te passen gaat je nooit lukken. Jij bent uniek en bijzonder. Als je op zoek gaat naar datgene wat werkelijk bij jou hoort. Dan kun je dat ook vol overtuiging in de wereld neerzetten, vertalen naar een product of dienst en leren om daar goede prijzen voor te vragen.

Wil je je goede voornemens in daden omzetten? Daarvoor ben je welkom om mee te doen aan het programma In 6 Stappen Meer Plezier in je Werk en Toenemende Verdiensten, in 3 of 6 maanden.

In dit programma ga je leren:

Hoe je vanuit je essentie kunt ondernemen, zodat je op een manier onderneemt die bij jou past.
Hoe je marketing en sales in kan zetten, waardoor je genoeg geld kunt verdienen
Hoe je je energiepijl omhoog kunt brengen, zodat je uitgerust en met energie onderneemt
Wat je expertise is, je specialisme, waardoor je je kunt onderscheiden van anderen
Wat je persoonlijke visie en missie is waardoor jouw werk bijdraagt aan een betere wereld
Wie jouw doelgroep en niche is, zodat jouw werk betekenis heeft voor anderen
Hoe je een eigen aanbod kunt creëren, waardoor je stapsgewijs aan de groei van je bedrijf kunt werken
Welke mindset je nodig hebt om je praktijk te laten groeien

P.S. Deelname aan In 6 Stappen Meer Plezier in je Werk en Toenemende Verdiensten, in 3 of 6 maanden betekent niet alleen het ontdekken van je unieke gave en je talenten je leert ook hoe je effectief je marketing & sales in kan zetten en een praktijk opbouwt. Wat deelnemers zeggen, is dat ze vooral de mindset leren die ze helpt om veel groter te denken en een echte ondernemer te worden. Dit heeft een bijzonder effect. Hier een reactie van Frank Zuijdweg, directeur van De Praktijk voor Intuïtieve en Spirituele Coaching, die deelnemer is van het coachingsprogramma:

“Ik heb bij aanvang voor Mary van Belzen gekozen omdat Astrologie op een mooie manier door haar wordt gebruikt waardoor je weer verder kan komen. Het verklaart een hoop dingen en het helpt je om te ondernemen op de manier die bij jou past. In mijn geval is er een ommekeer ontstaan in mijn ondernemerschap. Bij aanvang van het coachingstraject dacht ik dat ik flink met internetmarketing aan de slag moest. Tijdens het coachingstraject met Mary heb ik een hartskeuze gemaakt en bereid ik nu voor waarvoor ik op de aarde ben gezet: het coachen van mensen op spiritueel vlak. De marketing is er wel, maar krijgt een heel andere dimensie dan toen ik startte met het coachingstraject. Ook een coachingsbedrijf op spiritueel vlak heeft een coach nodig. Kortom, ik beveel Mary van Belzen van harte aan”.
Frank Zuijdweg, directeur, De Praktijk voor Intuïtieve en Spirituele Coaching

Wil jij dit ook? Geef je op voor een gesprek om te kijken of In 6 Stappen Meer Plezier in je Werk en Toenemende Verdiensten voor jou past via deze link

Spreken we elkaar binnenkort?

Op een bloeiende praktijk,

Mary van Belzen ‎Astrologe ‪en Ondernemerscoach
Ik help ZZP-ondernemers die worstelen met hun hoogsensitiviteit om een succesvolle praktijk te creëren.

PS. Als je vragen hebt over In 6 Stappen Meer Plezier in je Werk en Toenemende Verdiensten, in 3 of 6 maanden programma, of je twijfelt of het programma bij je past, bel mij of mail mij (zie gegevens onderaan). Vraag je gesprek aan via deze pagina

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij via info@astro-essence.nl

groetjes,
Mary

PS. Als je vragen hebt over In 6 Stappen Meer Plezier in je Werk en Toenemende Verdiensten, in 3 of 6 maanden programma, of je twijfelt of het programma bij je past, bel mij of mail mij (zie gegevens onderaan). Vraag je gesprek aan via deze pagina


Laatste dag Wintersale!

Laatste dag Wintersale!
December, 2015

Vandaag is de laatste dag van de Wintersale voor het programma In 6 stappen Meer Plezier in je Werk en Toenemende verdiensten

Als je mee wilt doen, geef je dan vandaag nog op om van dit aanbod gebruik te maken, zodat je in januari kunt starten met het bouwen van een succesvolle praktijk.

Als je je vandaag nog 31 december voor 00.00 uur nog opgeeft bespaar je 30%

Ja, ik wil meer informatie!

Ik wens je een supergoed, 2016 toe waarin je vooral je talenten inzet en veel tijd om te genieten!

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij via info@astro-essence.nl

groetjes,
Mary