Wat kun je met Astrologie?

Wat kun je met Astrologie?


 

Elke keer als ik iets deel over Astrologie, merk ik dat daar veel reacties en vragen op komen. Daarom heb ik besloten een blog te schrijven met mijn ervaringen en toelichting op wat Astrologie voor jou en je business kan betekenen.

Horoscoop Tekening
Jaren geleden liet ik namelijk zelf mijn horoscoop maken. Op de lagere school was ik al geïnteresseerd in sterrenbeelden. Ik zag een keer een horoscoop tekening voorbijkomen en ik vond het er meteen heel interessant uitzien. Ik weet niet of je wel eens zo’n tekening hebt gezien met zo’n wiel met sterrenbeelden erin. En dan staan er een tiental symbolen in een soort taartpunten.
De horoscoop tekening (astrologische kaart) heeft 12 huizen. Dat zijn de levensgebieden waarin je iets zal uitwerken.

De 10 planeten (symbolen) geven aan wat je drijfveren zijn, je beweegredenen, ze bepalen het thema. De 12 tekens (sterrenbeelden) van de dierenriem geven het karakter weer, elk zonneteken beschrijft een bepaald archetype, die zorgen voor de vormgeving. Dan zijn er nog de vier elementen waaronder de tekens vallen. Er zijn dus 144 verschillende combinaties mogelijk tussen de 12 tekens en de 12 huizen in de radix (geboortehoroscoop). Wanneer je de planeten en de spirituele punten erbij betrekt, krijg je een zeer uitgebreid beeld.

Geboortehoroscoop: jouw gebruikshandleiding: Een soort gebruikshandleiding voor jou als persoon op basis van je precieze geboortemoment. Wat zegt dat over jou? Al die planeten. Wat zou je daar mee kunnen?

Wat zou je leren over jezelf? En wat zou dat betekenen voor de manier waarop jij je business leid?
Zegt jouw geboorte horoscoop iets over hoe uniek je bent? Wat jou onderscheidend maakt?

Uniek en onderscheidend?
Nou ben ik gefascineerd door wat iemand uniek en onderscheidend maakt. Want dat klinkt door in iemands business. Dit is een verlengde van de persoon door wie het bedrijf gecreëerd is. Het is de buitengewone en heldere kwaliteit die voortkomt vanuit de essentie. De drijvende kracht achter een bedrijf. De persoon die het bedrijf gecreëerd heeft.
En als businesscoach kijk ik daarbij naar het karakter van jou als persoon, je identiteit, je DNA, je persoonlijkheid, je essentie.

Hoe kom je het beste uit de verf?
Dus, als ondernemer kan het heel interessant zijn om te kijken naar hoe je (en uiteindelijk ook hoe jouw business) het beste uit de verf komt. Welke strategie je toepast. De strategie die voor jou persoonlijk het beste werkt. Je gaat even een laagje dieper.

Niet dezelfde standaard
Volgens mij is er niet maar een strategie voor iedereen. Er is niet een weg naar succes. We kunnen niet allemaal in hetzelfde tijdsbestek dezelfde stappen zetten. We kunnen niet allemaal volgens dezelfde standaard werken. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Het is dus interessant om te ontdekken hoe jij het beste strategische beslissingen kunt nemen. Keuzes maken die het beste bij jou passen.

Wat werkt voor jou?
Dus als je wilt kijken op basis van jouw unieke eigenschappen, kwaliteiten, talenten en mogelijkheden, welke strategie voor jou het meest succesvol is, dan zou je dat dus kunnen doen aan de hand van het laten opstellen van een Astrologisch profiel.

Je Astrologisch profiel geeft je inzicht in wie je van nature bent, door te kijken naar welk type je bent en waar je het meest krachtig bent. Door een soort persoonlijke SWOT analyse op te stellen met je kwaliteiten, valkuilen, kansen en uitdagingen. Uit je profiel haal je hoe je het beste (strategische) beslissingen kunt nemen en hoe je het beste je business kunt laten groeien.

Hoe laat je je business groeien?
Dat is het aspect wat ik er het meest interessant aan vind. Het begint in essentie bij vragen als “wie ben ik nou” en “wat wil ik nou”, “wat heb ik hier te doen”. Maar juist de vertaalslag van eerst terug naar de basis, naar binnen keren, goed weten wie je bent en waar je naar toe wilt. Voor dat je dat ook naar buiten toe kunt laten zien. Dat is waar je het verschil mee maakt. Een stap die heel vaak overgeslagen wordt, maar wat essentieel is in het fundament van je business. Dat is ook de methode die ik toe pas in mijn coachingsprogramma. Ik werk altijd van binnen naar buiten. En Astrologie sluit daar dus heel goed op aan.

Wat is Astrologie?
Astrologie is gebaseerd op de beweging en positie van planeten op basis van hun locatie in de dierenriem en de hoeken die zij met elkaar maken. En is een methode en wordt berekend aan de hand van je precieze geboortemoment, dag, plaats en tijd. Op basis van wanneer je geboren bent stonden zon, maan en verschillende planeten in een bepaalde stand in jouw profiel.
De sterrenbeelden zijn verbinden met archetypes. Een archetype is een herkenbaar karakter. De oude Grieken gebruikten al archetypen.

Persoonlijke lessen…
Ik liet dus jaren geleden door een astroloog, een geboortehoroscoop opstellen en toen ik dat te horen kreeg zorgde dat naast bevestiging ook voor heel wat eye openers. Wat ik in deze blog beschrijf vertel ik als een astrologie deskundige, en is een weergave van de lessen die ik persoonlijk uit mijn reading heb gehaald. Op basis van mijn eigen ervaring deel ik graag met jou mijn lessen.

De vier element types
In je Astrologisch profiel kun je o.a. terugzien tot welk van de vier type mensen je behoort. Als je weet welk type je bent, dan weet je ook hoe je beste kunt handelen en wat de richting in je leven is. Waarom is dit handig om te weten? Als je niet jezelf bent, kan het anders voelen alsof je erg zoekende bent of misschien tegen de stroom in zwemt.

Zo begon ik mij te verdiepen in de astrologie. Je kunt namelijk een:
Vuurtype, aardetype, luchttype of watertype zijn.

Ben je in je element?
Het element dat met je sterrenbeeld is verbonden, zegt veel over wat jou motiveert en over je levensdoel.

– Vuurtekens (Ram, Leeuw, Boogschutter) werken goed in gebieden die uitdaging, competitie, opwinding en risico bieden. Ze zoeken roem en erkenning over geld of zekerheid. Vuurtekens willen anderen inspireren en het woord verspreiden, en uitblinken in gebieden van promotie of coaching.

– Aardetekens (Stier, Maagd, Steenbok) zoeken werk dat tastbare resultaten en zekerheid biedt. Ze willen de wereld als een betere plek achterlaten dan ze hem hebben gevonden. Aardetekens zijn de ambachtslieden en bouwers die plezier beleven aan het werken op het fysieke vlak.

– Luchttekens (Tweelingen, Weegschaal, Waterman) blinken uit op gebieden die veel variatie en reizen bieden. Ze werken graag met ideeën, formules en patronen en houden van analyseren, concluderen en redeneren. Geïnteresseerd in mensen, zijn luchttekens goede advocaten, communicators en verkopers.

– Watertekens (Kreeft, Schorpioen, Vissen) zijn goed in werk waar ze zich emotioneel kunnen verbinden. Gericht op menselijke waarden willen ze anderen van dienst zijn door empathie, zorg en ondersteuning te bieden. Watertekens hebben een uitstekend instinct en intuïtie waardoor ze goede verzorgers zijn.

De twaalf astrologische types De volgende beschrijvingen belichten de kernprincipes van elk sterrenbeeld. Als je het teken van je Noordelijke maansknoop kent (die jouw levensdoel onthult) of je Midhemel (die laat zien hoe je het beste kunt bloeien in de buitenwereld) kun je die tekens ook lezen.

Ram: de vurige pionier

Kansen
Conflicten tegenkomen, oneerlijkheid, op de tweede plaats gezet worden of je buitengesloten voelen heeft je ertoe aangezet om op te gaan staan ​​en mee te tellen, om je eigen behoeften te erkennen, te vechten voor wat juist is en de angst voor afkeuring onder ogen te zien.

Je levenswerk
Je bent geboren om mensen te inspireren met je grenzeloze energie, ongebreideld enthousiasme en hoop. Je hebt een spontane, dynamische en avontuurlijke geest. Je bent onafhankelijk van aard en mist het geduld om te wachten op groepsbeslissingen of om in een team te werken, dus het is belangrijk dat je een positie van autonomie vindt en leert jezelf te motiveren. Wacht niet op de goedkeuring van anderen en verwacht niet dat ze jou gaan ondersteunen. In plaats daarvan sprint je vooruit op de groep, toon je moed, vecht je voor de underdog, durf je nieuwe wegen in te slaan en zet je jezelf op de eerste plaats, zonder excuses.

Stier: de principiële rots

Kansen
Doordat mensen je bevelen geven op een neerbuigende manier of mensen die willen hebben wat je bezit, heb je geleerd om “nee” te zeggen, je bent gehecht aan sterke principes en hebt een hardnekkige weerstand ontwikkeld tegen de invloed van anderen.

Je levenswerk
Je hebt een krachtige vastberaden energie, en het is voor jou belangrijk dat je een sterk idee hebt van waar je voor staat. Jij bent de “rots”, de constante factor waarop anderen kunnen vertrouwen. Productief en oprecht, je doet jouw beste werk in een stabiele omgeving van loyaliteit en integriteit, waar verandering zeldzaam is en het liefst op je eigen voorwaarden. Anderen helpen om een ​​stevig fundament te leggen en hun ondernemingen te ondersteunen, zijn twee van je talenten, maar vergeet niet ook voor je eigen zekerheid en veiligheid te zorgen en te genieten van de genoegens in het leven zonder dat die je leven bepalen.

Tweelingen: de snelle communicator

Kansen
Door het zien van misverstanden of mensen die geen relatie met je kunnen of willen hebben, heeft je aangemoedigd om informatie te verhelderen, onduidelijke berichten te ontwarren en de communicator en tolk te worden waarvoor je geboren bent.

Je levenswerk
Eeuwig nieuwsgierig en rusteloos, je ideale werkomgeving is er een die je geïnteresseerd houdt en u vrij laat bewegen. Je hebt stimulerend werk nodig dat je niet met te veel routine of verantwoordelijkheid opzadelt, en een werk dat opties biedt om je vele verschillende interesses te bevredigen. Als een natuurlijk verkoper, handelaar of agent, is het je talent om complexe ideeën te vereenvoudigen en deze met helderheid over te brengen. Met een behendige humor bied je mensen altijd ‘het andere gezichtspunt’ aan en kom je met ideeën die ze niet hadden overwogen. Maar blijf bij de feiten en raak niet te gehecht aan één goede manier om iets te doen.

Kreeft: de tedere verzorger

Kansen
Door perioden van emotioneel somberheid of je geïsoleerd voelen heeft je geholpen om het juiste soort ondersteuningssysteem te zoeken, je favoriete gezin te creëren, afstand te nemen van situaties waarin je afhankelijk bent en emoties los te laten die door je gezin of familie zijn ontstaan.

Je levenswerk
Je beschermende, gevoelige geest en bijna mediamieke empathie zijn ideaal in werksituaties die een sterke emotionele betrokkenheid en lessen van moeilijke liefdes vragen. Het is essentieel voor je om deel uit te maken van een familie op het werk – een stam van gelijkgestemde mensen die voor elkaar zorgen – in plaats van dat je verbitterd raakt over het spelen van verzorger of raadgever voor iedereen. Je verleden zal altijd een belangrijk onderdeel zijn van je heden. Je talent helpt jezelf (en anderen) om opnieuw verbinding te maken met je verleden en je geschiedenis te koesteren, zonder dat het je verhardt of je acties teveel bepalen.

Leeuw: het goddelijke kind

Kansen
Door de druk te voelen om ‘iemand te zijn’, aan de verwachtingen van anderen te voldoen of om te gaan met een dominant figuur, heb je de kans gekregen om jouw behoeften los te zien van die van anderen, om uit hun schaduw te komen en de controle over je eigen lot te nemen. Om je eigen baas te zijn.

Je levenswerk
Jouw werk moet jouw individualiteit en behoefte aan zelfexpressie weerspiegelen. Je bent geboren om te schitteren en je te onderscheiden van de massa. Zelfs als je ervoor kiest om dit op een rustige manier te doen, is het je uitdaging om je creatieve vermogen te ontdekken en de krachtige energie die in je ligt tot uitdrukking te brengen. Maar in plaats van dat het allemaal om jou draait, is het de uitdaging om anderen ook de kans te geven om in de schijnwerpers te staan ​​en hen aan te moedigen hun eigen visie te vinden. Kortom, je bent geboren om de leider te zijn.

Maagd: de vaardige criticus

Kansen
Omgaan met chaos, ongelijkheden of gebrek aan discipline bij de mensen om je heen heeft je vermogen om te bekritiseren, te ontdekken wat gezond voor je is, de veilige zone van de geest te verlaten en te ontdekken waar je plezier in hebt aangescherpt.

Je levenswerk
Je uitdaging omvat het leren van een vak en het perfectioneren van een vaardigheid waarmee je een essentiële rol kunt spelen in elke werksituatie. Je bent de ijverige vakman of vakvrouw van de dierenriem – het is je taak om tot de kern van de zaak te komen, chaos te vermijden en ervoor te zorgen dat de machine efficiënt werkt. Je hebt een servicegerichte geest die een plan heeft om van de wereld een betere plek te maken. Maar het is belangrijk om je vitale rol niet te bagatelliseren, niet te bescheiden zijn, anders kunnen anderen dat ook doen, waardoor je je ondergewaardeerd of slachtoffer voelt.

Weegschaal: de onpartijdige tacticus

Kansen
Door in je leven omringd te zijn door conflicten of gedwongen te worden om levensveranderende beslissingen te nemen op basis van schijnbaar onmogelijke keuzes, zijn je diplomatieke, bemiddeling- en besluitvormingsvaardigheden ontwikkeld.

Je levenswerk
Je bent geboren om een ​​strateeg en een expert in onderhandelen te zijn, en je hebt misschien het vermogen om anderen te verleiden om zich te binden. Je bent het meest effectief als je objectiviteit in situaties brengt en bruggen bouwt tussen tegengestelde partijen, in plaats van tegenstand uit te lokken of manipulatief te zijn. Je bent altijd goed in teamwork, je schittert in het aanpakken van machtsongelijkheden of in omgevingen waar een rationele, eerlijke en beschaafde aanpak nodig is om complexe oplossingen op te lossen of conflicten op te lossen. Twee thema’s van je uitdaging zijn: vechten voor gerechtigheid en de gewoonte loslaten om te behagen.

Schorpioen: de machtige alchemist

Kansen
Door de ervaring met de zelfkant en traumatische kant van het leven en de machtsspelletjes die anderen spelen, heeft je kennis en een zeldzaam psychologisch inzicht gegeven waarmee je kracht kunt tonen in tijden van crisis en om jezelf opnieuw te uitvinden.

Je levenswerk
Je uitdaging is een diepe verkenning van de donkere kanten van de menselijke natuur. Je hebt een opmerkelijke moed en wilskracht om aspecten van jezelf en de wereld om je heen onder ogen te zien die de meeste andere tekens zouden afschrikken. Als diepe onderzoeker van de mysteries van het leven, is het jouw pad om macht, taboes en dat wat verboden is psychologisch te onderzoeken – alles in een zoektocht naar intimiteit, vertrouwen en een diepe vereniging met een paar gekozen mensen. In je comfortzone blijven of alleen focussen op het seksuele of financiële, zal nooit echt voldoening geven aan je complexe aard.

Boogschutter: de eeuwige leerling-leraar

Kansen
De onrechtvaardigheid waarin je je hebt uitgesproken en niet werd geloofd, kan een levenslange wens hebben gewekt om je waarheid te vertellen, om schijn te onderuit te halen, hypocrisie onder de aandacht te brengen of corruptie omver te werpen. Bekrompenheid of onverdraagzaamheid om je heen zet je aan om naar een grootsere visie op het leven te reiken.

Je levenswerk
Je bent geboren om hoog te reiken en de mogelijkheden te verkennen die verder gaan dan de simpele feiten. Je weet dat de reis veel interessanter is dan de aankomst, en je buitengewone honger naar kennis kan veranderen in een zoektocht naar de zin van het leven en het doel van je bestaan. Je hebt werk nodig waarbij je anderen kunt aansteken met jouw visie en optimisme. En waarbij je jezelf losmaakt van resultaten of verwachtingen, zul je voorkomen dat je je teleurgesteld voelt wanneer anderen niet kunnen of niet willen matchen met je enthousiasme en vrijgevigheid.

Steenbok: de meester van onderscheiding

Kansen
Tegenslag, een gebrek aan steun of een tirannieke figuur in je leven hebben misschien de eerste vooruitgang vertraagd, maar het heeft je ertoe aangezet om zelf grote dingen te bereiken en te geloven dat geduld en toepassing later in een bevredigend soort succes zal resulteren.

Je levenswerk
Je bent geboren om uit te stijgen boven aanvankelijke ontberingen of vertragingen, om een ​​lange leertijd te doorstaan, verantwoordelijkheden op je te nemen en een positie van respect en autoriteit te verwerven. Je uitdaging is een positie te bereiken door hard werken, ruggengraat en individuele prestatie. Net als goede wijn rijp je goed en lever je vaak jouw grootste bijdrage in het tweede of derde hoofdstuk van je leven. Maar let altijd op je reputatie, voorkom dat je het type tiran wordt waartegen je vocht en houd vast aan een morele code die onberispelijk is.

Waterman: de vernieuwende individualist

Kansen
Door gebeurtenissen of een gebrek aan rolmodellen heeft het innerlijke gevoel bevestigd dat je er niet bij hoorde, neem niet de rol van mensenbehager op je en ontken daarmee je eigen behoeften. Gebruik in plaats daarvan je vroegere gevoelens van vervreemding om de minder gebaande weg te bewandelen, bepaal je eigen regels en word je eigen rolmodel van leiderschap.

Je levenswerk
Je bent geboren om de spelregels te verbreken en tradities, stereotypen en hiërarchieën omver te werpen. Je hebt een innovatieve geest en bent in staat een heldere, originele kijk te geven in je werk. Je bent op je best op gebieden waar verschillen, onderscheidend vermogen en originaliteit waardevolle sterke punten zijn. Je bent een katalysator die de minder gebaande weg zou moeten durven nemen, de groep zou moeten helpen begrijpen dat iedereen zowel gelijk als speciaal is, en vermijd dat je eigen ego-behoeften teveel je acties bepalen.

Vissen: de spirituele Samaritaan

Kansen
Je verzet tegen de controle en ongepaste invloed van anderen heeft ertoe geleid dat je meer op je eigen intuïtie vertrouwt, je overlevingsinstinct herkent, een sterker zelfgevoel ontwikkelt en je talent voor acceptatie en vergeving erkent.

Je levenswerk
De belangrijkste vaardigheden van je teken zijn mededogen, intuïtie, gevoeligheid voor lijden en altruïsme. Je doet het beste werk wanneer je tijd besteedt aan het genezen van mensen in nood of het verbeteren van de omstandigheden voor anderen, in plaats van een ambitieus pad voor jezelf uit te stippelen of obsessief te proberen de kleine dingen onder controle te houden. Door je artistieke, spirituele of poëtische energie kunnen de mensen om je heen de onderlinge verbondenheid van het leven zien. Je kunt anderen een kijkje geven in de spirituele wereld en hen eraan herinneren dat we allemaal empathie, vriendelijkheid en steun nodig hebben.

Watertype:
Ik blijk van deze 4 types een watertype te zijn. Het type dat er eigenlijk voor gemaakt is om te reageren op het leven. Watertypes zijn emotioneel en gevoelig. Dit geeft ze het vermogen om zich goed in te leven in anderen. Ze zijn nauw betrokken bij de ander en kunnen anderen van dienst zijn door empathie, zorg en ondersteuning te bieden. Het allerbelangrijkste voor een watertype is om gevoelens te ervaren.

Dat kwam mij wel bekend voor. Een passie heeft om aan te voelen voor dat wat niet te beredeneren valt. Watertekens voelen vaak heel veel aan wat niet te beredeneren valt, maar ze slaan veelal wel de spijker op zijn kop. Ik houd ervan om met een gevoelsmatige benadering mensen te helpen om erachter te komen wie ze zelf zijn en wat ze willen en wat ze te bieden hebben. En voldoening willen halen uit wie je aan het ondersteunen bent. Ja, dat klonk voor mij wel logisch.

Innerlijke autoriteit
Naast je element type heb je ook nog een astrologisch type, En vanuit de combinatie elementtype en astrologisch type (sterrenbeeld), weet je hoe jij het beste kunt handelen, beslissingen kunt nemen en je leven kunt vormgeven op de manier wat bij jou past. Omdat je volgens de Astrologie ergens van binnen voelt of gewoon weet wat de beste beslissing is.

Stuitchakra: onderbuikgevoel
Mijn astrologisch type is schorpioen. Ik ben dus ook een alchemist en onderzoeker. Het psychologisch inzicht geven waarmee je kracht kunt tonen in tijden van crisis en om jezelf opnieuw te uitvinden.
Schorpioen is verbonden met het stuitchakra en is eigenlijk de plek waar je onderbuikgevoel zit. Het loont dus voor mij om bij beslissingen af te gaan op mijn buikgevoel. Om in het moment goed te voelen. In kan mijzelf vragen stellen als: “krijg ik hier energie van”? Of “Krijg ik hier voldoening van”? En dan pas reageren.

Het verborgene en mysterieuze trekken mij aan. En ik ben gek op het ontrafelen van geheimen en alles wat verborgen is. In mijn werk als astrologisch business coach gebruik ik mijn talent voor onderzoek om iemand zijn verborgen talenten op te graven. Als een soort detective met röntgenogen zal ik graag diep in een probleem duiken en ik hou ervan als ik kan uitvinden waarom anderen precies zo handelen als ze doen. Wat hun drijfveren zijn. En om een transformatieproces te bewerkstelligen, zodat je goud van je leven maakt. (alchemie)

Een waterteken en schorpioen luistert, observeert, neemt waar, luistert naar zijn onderbuikgevoel (daar zit mijn superpower) en geeft reactie op wat er gebeurt of wat er van hem gevraagd wordt. Die is er dus echt om te reageren op het leven.

Waarvoor komen klanten bij jou?
Ik ben ook op mijn best vanuit reageren: wanneer ik met iemand mee kan denken wanneer iemand bij mij komt die richting en houvast zoekt. Of wanneer ik ideeën aan kan reiken, wanneer iemand bij mij komt met een vraag. Allemaal vanuit reageren dus. Reageren op wat er speelt, vanuit mijn expertise.

Intuïtie
Maar ook vanuit wat mijn intuïtie zegt, mijn onderbuikgevoel. Omdat ik eigenlijk in het moment goed weet wat goed voelt en niet. Daar zit mijn kracht.

Wat kan ik anders doen in mijn business?
En wat ik anders kan doen in mijn business, is naar een manier zoeken om meer te kunnen verbinden met mijn doelgroep. Waar ik kan luisteren naar wat er speelt en waar ik kan reageren op de vragen waarmee men bij mij komt.

Energie
Uit mijn horoscoop blijkt dat ik mijn Noordelijke maansknoop in ram heb en heel veel energie heb en ook een bijdrage aan anderen kan leveren met mijn energie. Dit klopt ook bij mij. Ik krijg dat ook heel vaak terug in reacties op consulten en coaching sessies dat mensen zich geïnspireerd en gestimuleerd voelen, en ze enthousiast zijn om aan de slag te gaan. Dus dat is zeker één die bij mij past.

In de Actiemodus
Het is fijn om veel energie te hebben. En die energie kan ik ook juist inzetten om in actie te komen. Ik houd van actie en beweging. Maar het zou voor mij dus beter uitpakken als ik pas in actie zou komen, als ik eerst voel, en als dat echt een duidelijke JA is, en dan ga knallen. En dat is dus een hele andere werkwijze dan hoe ik het nu vaak doe.

Bevestiging
Wat ik ook mooi vond om te ontdekken. Wat voor mij meer een bevestiging was. In mijn horoscoop staat dat mensen bij mij komen omdat ze verwachten dat ik het gevoel dat ze over hun toekomst hebben, kan veranderen. En dat is denk ik omdat ik hun potentie zie. Omdat ik zie wat hun uniek maakt en waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Dat is ook gewoon wat ik het liefste doe, ondernemers activeren om vanuit hun unieke kwaliteit zichzelf en hun business op de kaart te zetten, dus dit was meer een bevestiging dan een eye opener, maar dat was ook heel goed om te lezen.

Gaven
Als ik mijn ‘gaven’ volgens mijn horoscoop bekijk, komt dat neer op dat ik anderen kan helpen om ongebaande paden te bewandelen en vormgeven aan hun eigen business. Helpen met blokkades doorbreken, transformeren, met richting geven, lesgeven, ondersteunen, mijn visie geven, vernieuwende ideeën aandragen, met een toekomst perspectief, helpen om je meer te kunnen onderscheiden en zorgen voor meer daadkracht, autonomie en vrijheid,

De pionier
Bovendien ben ik volgens mijn geboortehoroscoop: de pionier. Ik ben van tegen de stroming in. Nou, werkelijk……dat herken ik zeker. Ik noem zelf vaak dat ik er juist ben voor die gedreven outsiders die het anders willen doen. De buitenbeentjes die misschien nu nog onbegrepen zijn, maar waar zoveel potentie in zit. Dus dit snapte ik wel.

Pionieren
Zo ben ik ook jaren geleden begonnen met Astrologie in combinatie met (business) coaching Het was destijds nieuw, het was anders, het was niet mainstream, niet wat iedereen al deed, tegen de stroming in. Het was pionieren. Durf hebben. Dus “de pionier” is wel een herkenbaar type voor mij. Daar gaan anderen op aan bij mij. Maar daar ga ik ook op aan bij anderen.

Gratis geboorte horoscoop
Ik weet dat er gratis sites zijn waar je kunt kijken welk astrologisch type je bent. Je hebt bijvoorbeeld astro.com. En dat is op zich interessant. Maar wil je hier echt mee aan de slag, dan moet je je horoscoop ook echt kunnen uitlezen. En begrijpen wat je hier in de praktijk mee kunt gaan doen. En wat dat voor jou kan betekenen. En voor je business kan betekenen. En dat is nog best een uitdaging om je dat allemaal eigen te maken.

Je levensdoel volgen
Maar ik vind het fascinerend om de te kijken of ik nog meer mijn levensdoel kan volgen volgens mijn geboortehoroscoop. Of er weer een puzzelstukje te plaatsen is. Of het meer klikt in mijn hoofd. Of ik nog meer mezelf kan worden.
En het gaf mij ook al die jaren een bevestiging dat met wat ik nu doe, en het liefste doe, vanuit mijn werkelijke kwaliteiten.

Mijn boodschap en Astrologie
Want ik je wil meegeven: als zzp’er en ondernemer ga alleen nog maar doen wat je echt leuk vindt. Doe wat jij echt wilt doen. Wat jij het liefste doet. Zet jezelf op één. Neem de tijd om aan je business te bouwen. Stap voor stap. Maar ga staan voor je waarde. Wees die professional, die specialist, die expert. Je kunt zoveel meer dan je denkt, in ieder van ons zit zoveel potentie. Het is ook voor jou mogelijk. Dat is de boodschap die ik graag wil meegeven.

Zeker nu is er meer dan ooit behoefte aan zelfstandigen die leiderschap nemen op basis van hun unieke kwaliteit en hun visie en ideeën. Die hun roeping volgen en alleen nog maar doen waarvoor ze geboren zijn, omdat hierin een kracht zit die tot in alles doordringt.

Lessen uit de praktijk
Dus, tot zover mijn eigen bevindingen en ervaring met de Astrologie. Ik hoop dat je het inspirerend vond om te lezen en hopelijk ook verhelderend over welke lessen je er in de praktijk uit kunt halen.

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Leuk als je laat weten wat je er van vond. Stuur mij gerust een mailtje, een DM, of reageer onder deze blog, of wil je meer mensen attenderen op deze blog, deel hem dan gerust. Ik ben ook erg benieuwd naar welk type jij bent? Laat het me weten!

Mary

Laat een reactie achter en ik neem snel contact op. Ik vertel je graag meer!

Maak nu kennis met je horoscoop en boek een astrologieconsult of een persoonlijke business reading.

Heb je interesse in het Soul Business Programma?

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Mary van Belzen
Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Eindejaarsaanbieding – Bespaar nu 25% om je goedlopende praktijk te creëren

Ben je er klaar voor om écht voor jezelf en jouw praktijk te gaan staan?

Let op: er loopt nu een eindejaarssale waarmee je nu 12 maanden hieraan kunt deelnemen tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Eindejaarsaanbieding – bespaar nu 1000 EUR op het Soul Business Jaarprogramma

De 25% korting is verlengd t/m 17-01-21.

In mijn Soul Business Jaarprogramma, waar ik je nu een cadeautje van € 1000,- geef als je besluit in te stappen, begeleid ik jou stap voor stap naar het opzetten en groeien van een betekenisvolle praktijk waarmee jij overvloed in jouw leven mag ervaren. Je hoeft het niet alleen te doen. We doen het samen.

Een website, een nieuwsbrief, bloggen, posten op Social media? Goede actie! Want je waarde delen is een van de beste manieren om aan nieuwe klanten te komen.

De realiteit is alleen dat de meeste ondernemers en ZZP’ers niet weten wat hun 100 procent uniek maakt, waarom ze hier zijn en wat ze te bieden hebben. Ze voelen zich ongemakkelijk bij het promoten van hun diensten.

Ze voelen geen flow, want er is geen richting en hebben te weinig klanten omdat klanten zich niet met hun verbonden voelen omdat ze (zonder dat ze het in de gaten hebben) iets doen wat niet bij hun past. Ze kunnen hun boodschap niet van de daken schreeuwen, omdat ze niet weten wat die is.

Waar ze zielsgoed in zijn doen ze niet, omdat ze niet hun volledig potentieel kennen.

Het kan ook anders!

Wist je dat je als coach, therapeut of adviseur alles in huis hebt om je zielsmissie te gaan leven en daar een heel goed inkomen mee te verdienen?

Dat je vanuit wie jij bent, stap voor stap je praktijk verder uit gaat bouwen, zonder dat je je tegen laat houden door de verwachtingen van je omgeving.
Anderen beter tot dienst kan zijn dan ooit tevoren.

En echt iets kan toevoegen aan de wereld en het verschil kan maken. En spiritualiteit gaat omarmen zonder al te zweverig te worden. En bij kan dragen aan het vergroten van het bewustzijn van jouw klanten en waar de rekeningen ook nog eens mee worden betaald.

Dit is natuurlijk wat je wilt!

Wil je dat ik jou help om je zielsmissie helder te hebben en je praktijk te helpen groeien zodat je kan laten zien waar je voor staat?

Je te ondersteunen door stappen die je hebt te zetten om je praktijk groter te maken. Om jezelf neer te zetten. Om jezelf als expert te profileren in de markt.

Werk je volgens het uurtje-factuurtje model en weet je niet hoe je een consistent inkomen kan verwerven? Eerst maken we jouw missie helder: waar wordt je hart blij van en wat heb je te bieden? Je leert welke vorm van ondernemen bij jou past en waarvoor je de moed hebt om de stappen ook daadwerkelijk te zetten.

De meeste ondernemers die ik begeleid zijn niet commercieel opgeleid. Ze zijn coach, therapeut, healer of adviseur. Sociale mensen met een groot hart.
In loondienst kom je een heel eind met vakinhoudelijke kennis en een groot hart. Als ondernemer of ZZP-ér heb je nog iets anders nodig en dat zijn ondernemers vaardigheden.

Er is niets wat meer verschil maakt voor je resultaten dan inspirerende marketing en verkoop. Daarmee verandert alles. Je brengt daarmee een klantenstroom en een geldstroom op gang en je verdient over een tijdje veel meer dan nu. Dan heb je een goed leven.

Vanaf nu is hier een mogelijkheid voor. Met mijn Soul Business Jaarprogramma.
Een intensief individueel Coachingsprogramma voor jou & je praktijk.

Hier nodig ik jou graag voor uit.

Ben je van plan om écht voor jezelf en jouw praktijk te gaan staan (live of online)?

Let op: er loopt nu een eindejaarssale waarmee je nu 12 maanden hieraan kunt deelnemen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

BONUS: bij je jaarprogramma krijg je ook nog een gratis FOTOSHOOT bij een professionele fotograaf, inclusief visagie en styling waarmee jij jezelf meteen op de beste manier zichtbaar kunt maken.

Je kunt je nu aanmelden met de 25% korting en de extra BONUS voor het Soul Business Programma. Ik zoek namelijk een aantal coaches, therapeuten of adviseurs die samen met mij willen werken aan hun eigen succes verhaal.

Je kunt nu met 25% voordeel meedoen. Ook ontvang je 3 bonussen ter waarde van 3000 euro cadeau.

De reguliere prijs is €3997, -. Meld je nu aan dan is je investering €2997, – in een keer. Als je kiest voor aanmelden in 12 termijnen dan is je investering 12 x 249, –

Dit aanbod is uniek, en is alleen t/m 17 januari nog beschikbaar.

Ontdek hier wat je krijgt als je meedoet

Dit is voor coaches, therapeuten en adviseurs die moeiteloos klanten willen aantrekken met hun unieke kwaliteiten en met een aanbod dat in een lijn ligt met hun levensdoel.

Laat het even via een reply op dit bericht weten als je wilt meedoen.

Fijne dag! Mary

Mary van Belzen – Astrologisch Business Coach

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Fijne feestdagen en een succesvol 2021!

Maak van 2021 een topjaar!

Zo net voor kerstavond wil ik je nog een warme kerstgroet brengen.
Geniet de komende dagen van de kerst en de mensen om je heen, het einde van het jaar is in zicht. Een jaar wat voor de meeste mensen een bewogen en bijzonder jaar is geweest.

Focus je op het nieuwe jaar op jouw purpose in life en op de doelen die je graag wil bereiken. Heb je dit nog niet helder dan help ik je hier graag bij.

Hierbij tevens een herinnering van een bijzondere aanbieding:
Dit is je kans om gebruik te maken van het aanbod dat ik je eerder deed om met 25% korting mee te doen aan mijn beste coaching programma’s. Met als extra bonus: een fotoshoot met visagie en styling. Geldig t/m 31 december.

Dit gaat echt een belangrijk verschil voor je maken in 2021!

Als jij wilt meedoen, dan kan jij je nu hier aanmelden.

Enkele reacties die ik kreeg op mijn Astro Coaching Programma’s zijn:

Margreet Overdijk
*****
22 dec. 2020
Ik heb Astro-Essence als heel waardevol ervaren. Ik heb weer veel stappen gezet. Nu moet ik echt de laatste actie gaan ondernemen. Ik was niet zo ver gekomen als ik het Soul Business Jaarprogramma niet had gevolgd. Ik raad het een ieder aan die nog een stap heeft te zetten met zijn onzekerheden. Mary van Belzen helpt je daarbij. Zij weet de juiste snaar te raken.

Miranda Broeren
*****
20 okt. 2020
Jouw coaching heeft mij in korte tijd veel gebracht Mary van Belzen ✨????✨ Bijzonder om te ervaren hoe mijn horoscoop zoveel richting kan geven aan mijn leven!

Inzichten in mijn talenten, kwaliteiten, gaven, belemmeringen en duidelijkheid over waarom ik intuïtief toch steeds weer een bepaalde richting in wilde, ondanks alle weerstand om mij heen.

Jij gaf mij handvatten en concrete stappen die ik direct kon toepassen om het voor mij juiste pad te bewandelen, waardoor er op alle fronten in mijn leven weer flow is, ik weer kan genieten en ik nu kan doen wat ik hier te doen heb.

Prachtig om te ervaren hoe door gebruik te maken van astrologie in combinatie met jouw gaven, kennis, ervaring & liefdevolle begeleiding jij heel snel tot de kern van de problemen en uitdagingen kom waardoor ik snel en heel gericht stappen in de juiste richting kon zetten.

Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad gekomen bent en dit is wat ik iedereen gun. Dit coachingstraject met jou heeft mij heel veel tijd, geld en energie bespaard, omdat hier alles in zat wat ik nodig had. Liefs, Miranda Broeren

Gerry Lingen
*****
17 sept. 2020
Mary, Ik wil je bedanken voor het waardevolle coaching die je mij hebt gegeven.
Al enige tijd volg ik je op social media en ik vind je inspirerend, en erg bevlogen in je mooie vak daarom heb ik voor jou gekozen. Op een zekere avond zag ik een post van je voorbij komen en dacht hier heb ik nu behoefte aan, inzicht in mijn talenten of eventuele valkuilen. Het was ontzettend mooi om bevestiging te krijgen in wat ik diep van binnen al voelde maar na de eerste coaching sessie zeker wist.

Ik kan het iedereen aanraden, je talenten bevestigd krijgen geeft ze nog meer kracht en net het vertrouwen wat je soms nodig hebt. Dit geldt ook voor eventuele valkuilen op mijn pad. Na de coaching speur ik ze net iets eerder op en ben ik er meer en sneller bewust van het gene waar ik in mijn leven soms tegen aan loop. Het programma heeft mij nog meer bewustwording gebracht en dat vind ik heel fijn. Wat mij het meest bezig heeft gehouden is dat ik een geboren leraar ben. Waar ik voorheen nog wel eens dacht wie zit er op mij en mijn visie of advies te wachten?

Ik heb nu meer zekerheid gekregen dat dit iets is wat ik het liefst doe. Mijn visie doorgeven op het gebied van bewustwording, ruimte voor mezelf, en rust vinden in deze hectische wereld. Het was een gevoel wat ik al had en doordat ik het nu bevestig heb gekregen kan ik eindelijk concrete stappen zetten. Door de inzichten die jij mij hebt gegeven heb ik zoveel meer zelfvertrouwen om dit eindelijk waar te gaan maken. Zoveel herkenning in de astrologische uitleg ik sta nog steeds versteld.
Je persoonlijke aanpak is mij het meeste bijgebleven. Duidelijk, helder en enthousiast!!

Meld je nu hier aan

Of plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is.

Op een bezield en succesvol bedrijf,

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Eindejaarsknaller 25% korting op de Astro Coaching Programma’s! & Grote conjunctie 21 december Jupiter conjunct Saturnus

Eindejaarsknaller 25% korting op de Astro Coaching Programma’s! & Grote conjunctie 21 december Jupiter conjunct Saturnus

Beste,

Gun jezelf als ondernemer het slimste kerstcadeau.

Dit zijn mijn best verkochte programma’s om je als ondernemer met jouw praktijk op 2021 voor te bereiden:

Astrologische Ondernemerssessie
Spirituele Geboortehoroscoop
Jaarhoroscoop
Maak Werk van je Zielsmissie 3 mnd. programma
Ondernemen vanuit je Essentie 3 mnd. programma
Van Bezieling naar Inkomen 3 mnd. programma
Soul Business Jaarprogramma
Workshop Astrologie
Masterclass Astrologie in Business

Astrologisch vooruitzicht:

De grote conjunctie van Jupiter en Saturnus in Waterman
Op 21 december staat Jupiter, de planeet van geluk, geloof, overvloed en overtuigingen conjunct Saturnus, de planeet van discipline, structuur en commitment. En ze komen samen in het teken Waterman. Wat staat voor het loskomen van alles wat verouderd is.

Dit is een tijd van individuatie, om jezelf te leren kennen, waarbij je bewust wordt van JE EIGEN UNIEKHEID. En LOS TE BREKEN van alles wat je ontwikkeling in de weg staat. Dus ik zou willen voorstellen een commitment aan te gaan met iets dat uniek is voor jou.
Datgene dat je diep van binnen altijd al wilde doen, maar te bang was voor wat anderen zouden denken.

Waterman is helemaal voor radicale individualiteit en hij is letterlijk allergisch voor kuddementaliteit. Hoe unieker het is, hoe beter. En bovendien staat de grote ‘vader’ Jupiter achter je, met al dat geluk en overvloed.

De conjunctie van Jupiter en Saturnus in Waterman valt samen met de winterzonnewende. De kortste dag van het jaar, de winter begint, het blijft weer langer licht. Deze conjunctie is zeer uitzonderlijk, de laatste keer was bijna 400 jaar geleden. Dit geeft het vroege begin van het nieuwe tijdperk aan. Het is een heel belangrijke verschuiving voor ons allemaal. De planeten komen om 18:22 uur schijnbaar zo dicht bij elkaar te staan, dat ze met het blote oog als een heldere kerstster te zien zullen zijn.

De planeten staan op 0 punt en maken een conjunctie, zowel nulpunten als conjuncties laten een nieuw begin zien, een begin van de nieuwe tijd, zowel collectief als individueel. Dit is het punt waar je een nieuwe start maakt. Waar valt deze samenstand in de horoscoop voor jou? Dit laat zien op welk gebied in je leven er radicaal verandering voor jou persoonlijk plaatsvindt.
Daarnaast kun je prachtige ingevingen krijgen over je toekomst en over je missie.

Er zullen belangrijke beslissingen moeten worden gemaakt.
De focus komt te liggen op ZIJN ZOALS JE BENT en ZELFONTPLOOING. En dus niet langer op traditionele rolpatronen. Waterman is minder rolvast en houdt niet zo van hokjes denken. We nemen afscheid van de oude manier van werken, het baas en knecht verhaal is echt voorbij. VRIJHEID EN AUTONOMIE staan centraal. Om van daaruit je EIGEN WERK TE CREEREN en een sterkere gemeenschap te vormen. We kunnen de nieuwe wereldorde samen het beste opbouwen met onze UNIEKE TALENTEN.

Jupiter staat voor VISIE EN ONDERNEMERSCHAP, optimisme, en brengt moed en avontuur. Saturnus is voorzichtiger en stabieler en voorkomt dat je ondoordachte risico’s neemt. doordat deze planeten samenkomen, kunnen we datgene waar we in geloven vormgeven en een duurzame nieuwe structuur creëren.

Waterman is altijd zijn tijd ver vooruit. Wat we kunnen verwachten is een grote stap vooruit in nieuwe technologieën, we zijn nu al veel meer online. Er ontstaat MEER BEHOEFTE AAN VRIJHEID. We zullen meer gericht zijn op menselijke waarden, op de gemeenschap, op communicatie, op netwerken, op elkaar ondersteunen. Om communities te bouwen. Dus hoe kun je al die nieuwe ontwikkelingen verbinden met je business? Er is geen beter moment om te bedenken hoe jij jouw licht over de wereld wil laten schijnen.

Net als in 2019 wil ik het jaar graag knallend afsluiten.

Ik heb een bijzondere aanbieding voor je. Graag steun ik ondernemers met een praktijk in deze moeilijke tijd. Daarom bied ik de komende 14 dagen een unieke actie aan op mijn best verkochte Coaching Programma’s.
Wil je weten hoe je deze tijd van transformatie voor je kunt laten werken? En helderheid krijgen op de belangrijkste thema’s die jou te wachten staan in de deze nieuwe tijd?

Door te kiezen voor Astro Coaching kun je jouw praktijk nog meer in de lift zetten.

Wil je hier mee aan de slag gaan?

Normaal kost het SOUL BUSINESS JAARPROGRAMMA €3997, voor het actie tarief kost het complete en unieke jaarprogramma nu €2997 en kun jij een jaar lang ervaren wat de voordelen van Astro Business Coaching zijn. Alle prijzen zijn exclusief btw. Het is mogelijk om in termijnen te betalen. P.S. de korting wordt automatisch toegepast bij je aankoop.

Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog als extra BONUS een FOTOSHOOT bij een professionele fotograaf, incl. visagie & styling.
Hier vind je alle info en hier kun je je aanmelden.

Ben je benieuwd naar hoe een Astro Coaching Programma er precies uitziet?
Boek dan gratis en geheel vrijblijvend een strategie gesprek van 30 minuten met mij in.
Dan kunnen we samen bespreken of het jou brengt waar je naar op zoek bent.

Ik zet graag samen met jou een stap om er een geweldig en succesvol jaar van te maken.

Mooie kerstdagen en een gezond en gelukkig 2021!
groetjes Mary

Maak nu kennis met je horoscoop en boek een astrologieconsult. Klik hier voor meer informatie

Heb je interesse in een astrologie business coaching programma?
Bekijk het aanbod hier

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Hoe je aangeboren talenten je helpen je doelen te bereiken

Hoe je aangeboren talenten je helpen je doelen te bereiken
december 2020

Beste lezer,

Ik kreeg deze week een vraag van Gemma over hoe kan ik nou mijn zielsmissie vinden en daar ook geld mee verdienen. De enige manier om echt gelukkig te zijn is om iedere dag je zielsmissie te volgen. Het is nu jouw tijd om te gaan doen waar je voor geboren bent en om er genoeg geld mee te verdienen zodat je een gelukkig leven kunt creëren.

Jarenlang was ik op zoek naar een doel in mijn leven, een richting. Ik heb verschillende soorten banen in loondienst gehad en ik liep steeds tegen hetzelfde dingen aan. Leidinggevende die vanuit hun ego werken en niet vanuit een natuurlijk overwicht. De nadruk ligt op mannelijke waarden zoals productiviteit, winstmaximalisatie, het gaat voornamelijk om geld en niet meer om mensen.

Hoe er met mensen omgegaan wordt in organisaties verdiend meestal geen schoonheidsprijs. De machtsspelletjes, de achterkamertjespolitiek, hoe mensen tegen elkaar uitgespeeld worden. Ik wilde voor mezelf beginnen, werken onder mijn voorwaarden. Daarom heb ik gekozen voor het ondernemerschap. Ondernemerschap is een manier om je eigen werk te creëren.

Ik voelde me in geen enkele organisatie thuis. Ik voelde me nergens op mijn plek. Ik had geen idee wat ik met mijn leven aan moest. Of welke kant het moest opgaan. Ik had geen weet van wat voor werk ik moest doen of welke talenten ik had. Ik wilde iets doen wat zinvol voelde. Ik voelde dat er meer is, dat ik meer te bieden had en ik wilde mijn zielsmissie volgen.
En in mijn leven is het hebben van een levensdoel een thema.

Ik was jaren geleden begonnen met mijn praktijk voor astrologie en coaching maar ik hield het klein. Allerlei overtuigingen belemmerde me om concrete stappen te zetten, om door te pakken. Ik voelde me ongemakkelijk bij succes, en om mezelf te laten zien. Angst voor kritiek en oordelen. En iedere keer als ik naar buiten kwam om mijn visie te delen trok ik me terug in mijn schulp. En zo bleef ik jaren waar ik was. In hetzelfde kringetje waar ik niet uitkwam.

Meer dan 20 jaar geleden ontdekte ik wat mijn Zielsmissie is. Ik leerde vanuit de spirituele astrologie dat we zijn geboren met een levensdoel.
De traditionele astrologie geeft aan de hand van zon, maan, ascendant en planeten geeft een leuke karakterbeschrijving en enkele nuttige adviezen, maar er zit geen zingeving of lijn in. Het verhaal van de betrokkene heeft kop noch staart.

Wat zijn je diepste verlangens, je verborgen talenten… en hoe kun je negatieve invloeden transformeren naar een positieve invloed. De gangbare astrologie van de zonnetekens is niet volledig, als we op deze vragen een helder antwoord willen krijgen.

Vanuit de spirituele astrologie die ik toepas betrek ik de spirituele punten en de rol van de planeet Pluto erin, daardoor krijgt de hele horoscoopduiding een extra dimensie. Vervolgens betrek ik het proces erbij en het verhaal krijgt een kop en een staart.

Je krijgt een antwoord op het waarom van je leven en wat je te doen staat. Het vult de zingeving van je bestaan in. Op het moment dat je als mens geboren wordt dan heb je al bewustzijn. Je bent geen onbeschreven blad.

Spirituele Astrologie geeft je inzicht in onder andere:
– specifieke talenten die je bij geboorte bezit: de fundamenten voor een succesvolle praktijk
– persoonlijke valkuilen die maken dat je je doel voorbij schiet
– wat je zielsmissie is, je betekenisvolle doel

Toen mijn zielsmissie voor mij duidelijk was, kon ik invulling geven aan mijn zielswerk en concrete stappen zetten om dat vorm te geven. En datgene doen in het leven waar ik naar verlangde.

Toen ik mezelf de vraag stelde: “Wat wil ik echt?”, kwam het antwoord: “Alles leren over het ontdekken van ons levensdoel vanuit de astrologie en dat uitdragen.” Maar tegelijkertijd kwam ook de gedachte erachteraan: Maar hoe kan ik daar van leven?

Ik heb meer dan 20 jaar rond gelopen met het idee wat mijn zielsmissie was, maar kon ik daar geen gehoor aan geven omdat ik zo vast zat in het idee dat ik er niet genoeg geld mee kon verdienen.

En ik had wel geld nodig om mijn vaste lasten te betalen. De schoorsteen moest blijven roken en er moest brood op de plank. Ik vraag me wel eens af hoe zou het zijn geweest als ik al die informatie en inzichten die ik nu heb, 20 jaar geleden had gehad? Hoe anders zou mijn leven dan nu zijn? Hoe zou het zijn als ik jaren eerder de kans had gehad om een levensdoel coachingsprogramma te volgen?

Ik weet dat ik niet de enige ben die het verlangen heeft om mijn levensdoel te leven. Ik weet dat er heel veel meer mensen zijn zoals ik: hooggevoelig, empatisch, spiritueel, creatief en ondernemend, die ook deze stap willen maken. Of die stap al genomen hebben maar nog steeds niet genoeg verdienen om er echt goed van te kunnen leven.

Ik begrijp het. Ook al ben ik jaren bezig en verdien ik meer dan genoeg per maand, nog steeds kom ik mijn uitdagingen tegen. Juist als we onze missie gaan leven worden we geconfronteerd met onze grootste blokkades! Het is lastig om al je zekerheid op te geven. Het is lastig om de gebaande paden te verlaten. Het is lastig om te doen wat je niet altijd deed. Je komt zo veel oordelen, weerstanden en uitdagingen tegen.

Daarvoor heb je een goed voorbeeld nodig, een coach. Daarom heb je een programma nodig waarin je de tools krijgt om door te gaan, stappen te zetten, af te stemmen en een concreet actieplan te maken zodat je echt vooruit kunt komen.

Er is veel moed voor nodig om helemaal te gaan voor je zielsmissie. En zelfs als je nu denkt dat je dit niet nodig hebt omdat je hem al leeft, kijk eens even heel kritisch: waar houd je jezelf nog in? Ga je er werkelijk voor? Of heb je nog steeds periodes van geen geld? Heb je nog steeds periodes dat je voelt dat je iets wilt doen, maar het niet doet omdat je denkt dat er niemand op je zit te wachten? Doe je nog steeds af en toe dingen die je niet wil doen, maar die je doet omdat je denkt dat je ‘geen keuze’ hebt?

Hoe lang is het voor jou goed om niet volledig je talenten te benutten?

Daarom wil ik je met heel mijn hart uitnodigen om mijn astro-coaching programma te volgen, starten kan al in januari!

Dit programma is voor jou als je:

Weet dat je een missie hebt die je in de wereld wilt zetten. Of je missie al leeft, maar je verdient er nog niet genoeg geld mee om er van te kunnen leven
Voelt dat je er helemaal voor wilt gaan voor je zielsmissie en het leven waarvoor je geboren bent. En als je denkt dat je dat doet, volg dan een van mijn programma’s om dat te blijven doen, omdat je weet dat je de rest van je leven iedere dag de inspiratie nodig hebt om door te gaan!
Je je iedere dag wilt laten leiden door je levensdoel.
Heel sterk voelt dat je een passie hebt die je met mensen wilt delen en je voelt dat je er nog meer uit kunt halen, dat je nog meer helder wilt krijgen wat jouw missie en jouw waarde is en wie je bent als ondernemer.
Jouw bedrijf wil laten ontstaan vanuit jouw essentie. Werk dat precies is afgestemd op jouw diepste verlangens en jouw unieke persoonlijkheid.
Wil ontdekken hoe je meer geld kunt verdienen met je zielsmissie.

Zet je aangeboren talenten in & leer hoe je meer geld met je missie kunt verdienen!
Wil je heel graag groeien met je eigen bedrijf?
En voel je ook dat het nu meer dan ooit tijd is om dat te doen?

Wacht dan niet langer, maar vraag een gratis en vrijblijvend strategie gesprek met mij aan.
Wacht niet tot dat knagende, frustrerende gevoel je nog meer energie kost.
Blijf niet toekijken hoe anderen het WEL doen. Wel die kansen grijpen.

Er komt geen beter moment dan nu.
Geen moment met meer geld. Of meer tijd, meer rust of meer support.
Dat komt er alleen als jij het nu zelf creëert.
Jij jezelf dit gunt, en je 100% voor jezelf en voor verandering kiest.

Gun het jezelf om iedere dag je purpose te leven en om er genoeg geld mee te verdienen zodat je je mooiste leven leeft.

Maak NU kennis met je horoscoop en boek een astrologieconsult. Klik hier voor meer informatie.

Heb je interesse in een astrologie business coaching programma?
Bekijk het aanbod hier

Of plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl

Op een succesvol bedrijf,

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Jouw Horoscoop Als Routeplanner Voor 2021:

Benieuwd op welke manier je jouw praktijk kunt voorbereiden op het nieuwe jaar? Om 2021 meteen goed te starten.

Maak op tijd je afspraak voor de kerst.

De feestdagen staan voor de deur. December is de tijd om na te denken over je doel voor 2021.

Ik ben benieuwd hoe jij terugkijkt op 2020. Zeker nu het een heel ander jaar geworden is dan we aan het begin allemaal verwachtten.
Ik hoop dat het ondanks de crisis een jaar is waarin je je hart hebt gevolgd, het leven van je dromen hebt gecreëerd en je zielsmissie hebt geleefd.

Voor mij is het is een jaar geweest waarin ik meer dan ooit gecommit ben aan mijn levensdoel namelijk mensen helpen om hun purpose te vinden en te leven. Wat we geleerd hebben is dat het vraagt om creatief te denken.

Ik ben erg benieuwd hoe jij dat hebt gedaan de afgelopen maanden.

En wat je plannen zijn voor 2021. Welke kansen jij ziet.

Ik kan me voorstellen dat je wilt groeien met je praktijk en je kennis delen met veel meer mensen.

Je wilt NU de stap maken om echt vanuit je unieke kwaliteiten en vanuit je levensdoel je praktijk verder uit te bouwen. En daarmee met klanten aan de slag te kunnen. Om wendbaar te zijn, wat er ook op je afkomt.

Hoe meer jij gaat doen wat je belangrijk vindt, hoe meer je gaat doen waar je goed in bent, hoe meer klanten je gaat krijgen.

Een belangrijke stap naar meer succes is 100% voor je onderneming te gaan. En om te kiezen voor een bedrijf gebaseerd op jouw unieke kwaliteiten, talenten en zielsmissie en daarmee een goed inkomen verdienen. Alleen nog maar je klanten op de allerbeste manier willen helpen.

Want alles wat je klant niet op de allerbeste manier helpt, neemt onterecht tijd, energie en kosten in.

Dit is het bedrijf dat het meest geschikt is om te passen bij wie jij wezenlijk bent en in een lijn ligt met jouw levensdoel het is iets waar je jarenlang mee door kan gaan.

Het maakt het mogelijk dat er dingen kunnen gebeuren, als het tegenzit dat je altijd terug kunt vallen op je werkelijke talenten en daar een goed inkomen mee verdienen.

Ondernemen vanuit je essentie wordt inmiddels omarmd door heel veel ondernemers. Je verdient het meeste met datgene doen waar je echt goed in bent, money follows joy!

Honderden mensen deden mee met de Astro Business Coaching en de doorbraken waren fantastisch.

Wil je dit in 2021 ook?
Werken onder je eigen voorwaarden met plezier in je werk en daarmee een goed inkomen verdienen kun je leren!

PS Ben je er klaar voor om je zielsmissie tot leven te laten komen en je business te laten groeien kijk hier welk programma er bij je past.

Meld je hier aan voor een astrologie consult om 2021 meteen goed te starten

Op een bloeiend bedrijf,

Mary van Belzen
Astrologisch Business Coach

P.S. Je kunt contact met mij opnemen als je een vraag hebt en je geïnteresseerd bent in ondernemen vanuit je essentie via: info@astro-essence.nl

Plan hier je gratis en vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is.

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Een nieuw astrologisch tijdperk – wat betekent het voor jou persoonlijk?

Een nieuw astrologisch tijdperk – wat betekent het voor jou persoonlijk?
november 2020

We staan aan het begin van een nieuw astrologisch tijdperk. Een langdurige kosmische cyclus, een tijdperk van meer dan 2000 jaar. Daarom is dit een bijzonder moment in ons bestaan. Er komt een nieuw tijdperk aan. Laten we kijken wat er daadwerkelijk aan de hand is daarboven met alle sterren en wat er voor boodschap voor ons geschreven staat.

Er is veel gesproken over het watermantijdperk. Dit markeert het begin van het nieuwe tijdperk. Wat betekent het voor jou persoonlijk?

Aankomende december is een hele bijzondere maand waar belangrijke planeten samenkomen. Het is daadwerkelijk een nieuw begin en die beweging is ingezet door standen van de planeten op dit moment. Met Pluto conjunct Jupiter was er een piek rond half november. Nadat Jupiter de planeet Pluto voorbij gaat tegen het einde van het jaar en zodra Mars vierkant Pluto voorbij is in januari komt er hopelijk een einde aan de pandemie.

De planeet Saturnus gaat op 18 december het onconventionele sterrenbeeld waterman binnen en blijft daar de komende drie jaar tot maart 2023. Eerder dit jaar liep Saturnus al even kort door waterman van 21 maart tot 1 juli. Dit is het begin van een proces van herstructurering, herziening en herwaardering van de samenleving om afscheid te nemen van het oude en vertrouwde.

En die stand van de sterren in de kosmos is heel krachtig. Het kan zijn dat je dat gaat merken. Dus als je de mogelijkheid hebt om daar de tijd voor te nemen doe dat dan ook. De energie is er om je te helpen, om je richting te geven. Saturnus is de planeet van autoriteit, discipline, orde, verplichtingen en het geeft angst voor dingen als verlies en ouder worden, angst voor het einde, beperkingen door autoriteiten of door religie of cultuur. We zitten thuis voor onze veiligheid en om ons innerlijk te onderzoeken.

Het is normaal om je af te vragen wat er allemaal gaande is, dit is het moment van de grote verandering die ons gaat helpen om verder te evolueren. De transformatie staat in de sterren geschreven en het gaat ons bevrijden. Vertrouw op de vrouwelijke energieën, vertrouw op je intuïtie. Als je kiest voor liefde is er geen angst. Ga daar steeds weer naar terug. Focus je op dat wat je echt gelukkig maakt.

Waar staat Saturnus in Waterman in jouw geboortehoroscoop? En in welke levensgebieden staan de vaste sterrenbeelden waterman, leeuw, stier en schorpioen op 0 graden in jouw geboortehoroscoop? Dit is waar jij persoonlijk door een verandering gaat. Een verandering van je innerlijke autoriteit. En je innerlijke grenzen, je innerlijke moraal. Wie ben je, waar sta je voor. Wat geloof je, waar vindt je je zekerheid. Hoe sluit je sociaal aan om gerespecteerd te worden. Om met waardigheid met elkaar om te gaan en om een krachtige impact te hebben.

Dit is de tijd waar we heel lang op hebben gewacht. En dit einde roept herinneringen op, nostalgie, sentimentaliteit, er kan een opruiming zijn van het verleden. Er kan een angst zijn voor de toekomst. Er kan veel onzekerheid zijn dat lijd tot stress. Instabiliteit, impulsiviteit. Niet logische en irrationele en emotioneel genomen beslissingen. Het is alsof we allemaal op de rand van een steile rots hangen en er niet vanaf willen vallen.

Ik moedig je aan om het oude los te laten en de sprong te maken. Dat is wat de astrologie ons leert. Voel, luister, mediteer, weet dat de zon weer zal gaan schijnen. Nadat Jupiter conjunct dus samen staat met Saturnus. Het zal niet vanzelf gaan zo van het waterman tijdperk is hier. De kracht van de weerstand en het vasthouden aan het verleden is heel erg sterk.

Veel mensen willen hun positie, hum sociale positie hun respect, macht, geld, veel belangen niet loslaten. En de dingen willen houden zoals ze zijn. Eigenaren willen gas en olie bedrijven houden, en geen elektrische auto’s op zonne-energie. Eigenaren willen rundvlees en regenwouden kappen voor weilanden voor runderen voor hamburgers van Mac Donald’s. Er is een groot gat, de planeet verandert langzaam. De verzekeringsmaatschappij verdient geld aan de gezondheidssystemen zoals ze zijn. De farmaceutische bedrijven investeren in belangen, in mensen die ziek zijn of die hun medicijnen helemaal niet nodig hebben. Anders gaan ze failliet.

Er zijn behoorlijk wat nare, donkere energieën die dit waterman tijdperk willen tegenhouden. Toen Saturnus in Steenbok liep, zagen we de grenzen van de rol van de autoriteiten in de samenleving. En hoe er door van bovenaf opgelegde systemen nog steeds corruptie en machtsmisbruik is, wat niet in het belang van het systeem is. Van boven naar beneden georganiseerde instellingen, vallen om dus is het tijd voor van onderaf aangestuurde organisaties, die beter aansluiten bij de actuele behoefte van onze maatschappij.

Saturnus in Waterman kan de mensheid leren wat de structuur is van het nieuwe systeem. En dat is een heel nieuw systeem. We moeten het zelf maken. We stoppen met verwachten dat de overheid het allemaal voor ons regelt. En gaan we zelfstandig ons ideale leven inrichten. Saturnus in Waterman kan ons leren hoe we als individuen bijdragen aan een samenleving om de wereld een betere plek voor ons allemaal te maken.

De tijd van het individu verdwijnt langzaam, het zal een bewuste keuze zijn, niet vanwege de sociale druk of maatschappelijke omstandigheden maar vanuit de innerlijke drive om een bijdrage te leveren aan de groep, aan de samenleving.

Wil je weten wat de huidige stand van de planeten, transits genaamd, voor jou betekenen?

Laat een reactie achter en ik neem snel contact op. Ik vertel het je graag!

Maak nu kennis met je horoscoop en boek een astrologieconsult. Klik hier voor meer informatie.

Heb je interesse in een astrologie business coaching programma?
Bekijk het aanbod hier

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Impact maken als nieuwetijds ondernemer

Impact maken als nieuwetijds ondernemer
November 2020

Wil je helderheid op je levensdoel, je talenten en zielskwaliteiten en vervolgens daarmee gaan werken? Implementeer de eigenschappen van het nieuwetijds ondernemen. Door de Astro Coaching krijgt je business een enorme boost. Ik geef je namelijk de sleutels voor je aangeboren kwaliteiten en hoe je die in kan zetten, waardoor je meer voldoening en resultaat krijgt in je werk.

De wereld om ons heen is enorm aan het veranderen. Een tijd van uitersten. We maken letterlijk de transitie van een oud naar een nieuw tijdperk. Een nieuwe tijdsgeest is aan het ontstaan en daarmee ook nieuwe normen en waarden voor mens en organisatie. Dat is enerzijds spannend en anderzijds natuurlijk een enorme uitdaging, maar nu meer dan ooit zijn er zoveel nieuwe kansen en mogelijkheden.

Het is hoog tijd dat jij als nieuwetijds ondernemer je hoogsensitieve kwaliteiten gaat inzetten om de veranderingsprocessen die nu gaande zijn te begeleiden. Ik geloof dat we veel meer vanuit ons hart moeten leven. De overgangsfase waarin we nu verkeren, van de mannelijke waarden waarbij geld en macht centraal staan, naar de vrouwelijke waarden, waarbij zingeving en bezieling er toe doen, biedt enorme kansen voor ondernemers die het echt anders willen doen.

Nieuwetijdsondernemers zijn bewuste ondernemers die een sterke intuïtie hebben. Ze hebben een visionaire blik waarmee ze dingen zien die anderen niet zien. Ze zijn creatief en gevoelig. Ze dromen van vrijheid. Ze gaan graag de diepte in. Ondernemers die niet alleen op hun eigenbelang gefocust zijn maar oog hebben voor de belangen van het grotere geheel, voor de maatschappij. Het zijn de pioniers die het anders willen doen. Ze zijn gepassioneerd en dragen een levensopdracht met zich mee. Er is een sterke drang om een bijdrage te leveren aan de verandering in de wereld.

Nog geen twee weken geleden sprak ik Marjoleen in een strategie gesprek met dat ze tot nu toe veilig in loondienst zat waar ze werkte als manager in een baan waar ze toch al niet gelukkig mee was en dat haar werk stopt en dat ze nu de urgentie voelt om voor zichzelf te beginnen en dat zij mensen wil helpen die niet op hun plek zitten in hun baan en wat ze nou eigenlijke echt willen gaan doen en waar ze nou het beste tot hun recht komen. Met systemisch werk o.a. door familieopstellingen.

Marjoleen was een paar maanden geleden bij mij voor een astrologisch consult met de vraag: Dat zij in het bedrijfsleven zit en dat ze er niet thuis hoort. En dat ze een studie volgt systemisch werken voor organisaties. En dat zij meer ziet en meer voelt dan anderen en waarom ze dat heeft en met welk doel? Waar ze steeds tegenaan liep was dat ze ‘niet analytisch genoeg’ is, als HSP’er is zij intuïtief en voelt en ziet zij meer dan ‘haar hoofd registreert’.

De vorige keer dat ik haar sprak zat ze nog vast in loondienst en kon ze ‘alles nog rustig uitzoeken’ vertelde ze me. Het lijkt wel of er nu een kruispunt is en er een keuze gemaakt moet worden. In loondienst werken en in het bedrijfsleven is niet haar uitdaging verteld ze. Haar valkuil is dat ze altijd werk zoekt in loondienst. Haar comfortzone.

Het kruispunt is dat ze nu twee dingen kan doen of ze kiest voor ‘de veilige weg’ en gaat solliciteren naar en een baan oppakken dat zal haar ‘rust’ geven. Of ze meldt zich aan voor een uitkering om een periode te overbruggen om voor zichzelf de ruimte in te nemen om haar ambities waar te maken.

Vanuit haar geboortehoroscoop gezien is zij een organisator en vormgever. Haar kwaliteit is besturen. Haar kracht is om gezag uit te oefenen. Ze heeft ze een helder inzicht in maatschappelijke structuren. En voelt ze glashelder aan hoe de gemeenschap in elkaar zit, zo ook de organisatie. Ze heeft een helder bewustzijn op de maatschappij en voelt zich er verantwoordelijk voor. Het ‘probleem’ is dat ze zich over het algemeen niet thuis voelt in de maatschappij.

Dat komt omdat ze dwars door de organisatiestructuur heen kijkt en dat haar daarom dingen opvallen die anderen niet opvallen. Ze ziet vooral wat er mis is en hoe het beter kan. Dat aangeboren inzicht heeft ze al, maar de kennis over de details moesten opgebouwd worden en leren door ervaring op de werkvloer.

Ze is geboren om met hart en ziel te werken. Met een sterk verlangen om onder haar toedoen de wereld een stukje beter te maken. Het is haar taak om zich in te zetten zodat iedereen zich op zijn plek voelt. Zij weet hoe het is om een werkplek te hebben waar zij niet op haar plaats is. Ze heeft een enorme dosis praktijkervaring opgebouwd en er begint nu een weg naar boven. Het gaat om de wisselwerking tussen de maatschappelijke structuur en de menselijke structuur. Als de organisatie van het werk verandert dan werken mensen er met meer plezier.

Ze heeft een passie voor eigen werk. Ze wil impact hebben vanuit een positie die ze zelf gecreëerd heeft. Dat vraagt dat ze zelf de structuur moet aanbrengen. Ze past daarom niet op een reguliere manier in de maatschappij en past niet in een baan in loondienst waar ze een bestaande structuur moet volgen. Er is geen enkele vacature die bij haar aansluit dat is ook niet de bedoeling. Voor de omslag begreep ze niet waarom ze al die ellende moest meemaken, na de omslag heeft ze door waarom het zo heeft moeten zijn. Als het niet zo gelopen was had ze nooit begrepen dat er op dit gebied veel hulp nodig is. Ze ontdekt door dit proces haar unieke rol in de maatschappij.

Met haar levensdoel is het haar uitdaging dat ze haar helderheid met betrekking tot maatschappelijke structuren en organisatie structuren tot uiting gaat brengen op het innerlijk, op het psychologisch vlak om zo werk en privé in balans te brengen. Door familiepatronen, de psychologische pijn zonder dat men daar bewust van is, geven conditioneringen en overtuigingen die de maatschappelijke groei blokkeren.

Het ontslag was een enorme klap voor haar en pijnlijk. Maar ze voelt enthousiasme door ons gesprek en om helder te hebben wat ze te bieden heeft en wat haar hoogste goed is en ze wil graag een nieuwe richting inslaan en het werk gaan doen wat ze het allerliefste doet. Tegelijkertijd voelt ze angst en weerstand en vind ze verandering ook spannend. Ze vindt dat de wereld best wel wat vriendelijker mag zijn, met meer liefde. Wat haar raakt is hoe wereldleiders soms met mensen omgaan. Dat er vluchtelingen in bootjes verdrinken.

Ze dacht dat ze nog een vervolg opleiding systemisch werk nodig had voor ze kon beginnen. Denken dat je nog meer vakkennis nodig hebt en dat je dan alles weet is een valkuil. Nog meer kennis gaat haar niet helpen. Wat ze nodig heeft zijn vaardigheden, ondernemersvaardigheden. Het gaat nu om het doen, om haar vak uit te oefenen waar zij voor opgeleid is.

Dus als je denkt van nou niemand gaat nu voor zichzelf beginnen, het zal deze maand wel niks meer worden iedereen blijft veilig zitten waar die zit. Als dat jouw waarheid is zal het ook de werkelijkheid worden. En als je idd nog vier maanden thuis moet werken met werk wat je eigenlijk niet leuk vind, waarin je niet tot je recht komt dan voelt dat aan als vier jaar. Dus er zijn nog altijd wel mensen die wel de moed hebben om de stap naar eigen werk te zetten. Ze hebben alleen even iemand nodig die ze een zetje geeft, ze een stukje op weg helpt.

Dus ga je wachten tot het allemaal vanzelf voorbij is of ga je nu aan de slag en doen waar je goed in bent?

Ik geef in de Astro Coaching hele nieuwe, unieke astrologische kennis en inzichten over je essentie, je zielsmissie, en ondernemersvaardigheden en ga je je onderdompelen in jouw hoogste goed, je bedrijf vormgeven, waarbij je je eigen aanbod creëert.

Als je je aanmeld voor één van de vier Astro Business Programma’s ontvang je als extra bonus een fotoshoot met mijn vaste fotograaf Adrienne Korzilius inclusief visagie en styling, in de studio in Amsterdam cadeau.

Bekijk het aanbod hier

Het aanbod is tot en met maandag 30 november beschikbaar

PS. betaling in termijnen is mogelijk

Kijk hier welk programma er bij jou past

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Soul Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


De kracht van astrologie om achter je levensdoel te komen

Beste,

In deze tijd, is het zo belangrijk om focus te blijven houden op je eigen dromen en verlangens. Ik zie veel mensen die traditionele carrièrepaden volgen omdat dat zo hoort. En blijven in een baan omdat dat nu eenmaal van ze verwacht wordt. Of durven de stap niet te maken om voor zichzelf te beginnen, of door te pakken met hun business omdat ze denken dat hun ideale leven niet mogelijk is, dat het niet voor hun is weggelegd, of dat het toch niet gaat lukken.

Omdat de omgeving ze verteld om zoveel mogelijk binnen de norm te leven. Dat geeft de meeste zekerheid. Veel mensen durven niet meer te dromen. Vaak durven ze niet toe te geven aan hun verlangens, zijn bang, ervaren weerstand, zijn geconditioneerd om niet te kiezen voor hun ideale leven. Ze hebben op zich een prima leven en een baan of werken als zelfstandige en er zijn geen grote problemen. Maar toch voelen ze een leegte van binnen. Ze zijn niet echt gelukkig. Ze offeren zich op voor het geld om de huur of hypotheek te kunnen betalen en doen dingen die ze niet leuk vinden.

Zolang je in loondienst werkt kan je alles nog rustig uitzoeken. En dan gebeurt er iets waardoor je wakker geschud wordt, je loopt vast in je werk, wordt ontslagen of krijgt een burn-out. En ineens is er een gevoel van urgentie en moet er een keuze gemaakt worden. Er komt een proces op gang waarin je wel na moet gaan denken over wat je echt wil. En om weer naar je dromen en verlangens te luisteren en je leven te leiden zoals jij dat wil. Om erachter te komen wat jouw doel is.

Het belangrijkste in je leven is om je missie of levensdoel te vinden. Je doel is waarvoor je hier bent gekomen. Het is iets wat diep in je zit. Maar waar je vaak geen woorden aan kunt geven. Je levensdoel is zo belangrijk dat wanneer je er geen gehoor aan, de uiterlijke omstandigheden je er toe zullen dwingen er wel naar te gaan luisteren. Hoe meer je je levensdoel niet vervuld, hoe meer je op je pad krijgt.

Je levensdoel is een combinatie van je dromen en verlangens, van je grootste belemmeringen, je wortels, je gaven en talenten. Jouw doel zit verscholen in jouw verhaal. Wat aan je doel raakt is de les die je zelf het hardst hebt moeten leren. Waar je diepste pijn is, daar kun je je levensdoel vinden.

Het vastgelopen gevoel kan juist jouw bevrijding betekenen. Het is een kans om je luisteren naar wat er vanbinnen in je leeft. Wil je zo de rest van je leven doorgaan? Ga je weer werk doen waar je de zin niet van inziet? Of durf je voor jezelf te kiezen en voor je ambitie? Je hebt bijvoorbeeld een opleiding gevolgd als coach of therapeut en denkt er al langere tijd aan om van een hobby een bedrijf te maken of om nu echt door te pakken en je praktijk te laten groeien.

Als je geen keuze maakt wordt er voor je gekozen. En hoewel dat kan voelen als een veilige optie, is het niet de optie de jou het meeste oplevert. Die veilige zone gaat er niet voor zorgen dat je in de flow komt met jouw volledige potentieel. Kleine stapjes helpen je niet meer, het is aan jou of je de sprong maakt. Laten we eerlijk zijn, er is altijd wel iets anders dat belangrijker voelt dan die ene moeilijke keuze maken. Soms moet je een moeilijke leuze maken voor een makkelijker leven.

Welke missie of levensdoel heb je? Wat zet jou aan tot actie? Welke bijdrage lever je aan het grotere geheel (familie, samenleving, wereld, universum). Met wie of wat voel jij je verbonden? Je missie is groter en sterker dan jezelf, want het is wat je stuurt en wat betekenis geeft aan je leven. Je bent altijd bezig je missie te vervullen. Je kunt je missie (her)ontdekken.

Je missie is wat jou verbindt met het grotere geheel. Het stijgt boven je identiteit uit. Op dit niveau ga je van hebben naar zijn. (je hebt een identiteit en rollen) Het is het spirituele aspect van mensen en hun idee over hun plaats in het grotere geheel. Het brengt organisaties ertoe hun bestaansrecht, visie, missie te omschrijven.

Je missie of levensdoel hervinden
Een van de krachtigste hulpmiddelen om achter je levensdoel te komen is de astrologie. Vanuit de spirituele geboortehoroscoop valt je levensdoel, je levensbestemming te destilleren. Het zegt iets wat je ziel meekrijgt uit een vorig leven: en is daardoor de grootste en meeste aanhoudende kracht in je leven. Je verlangen, je missie om die te realiseren. Positief gezien als je je doel eenmaal gevonden hebt, wordt je niet meer zo snel door tegenslagen van je stuk gebracht. Ook kun je alles beter aan, omdat je energie krijgt door dingen te doen die bij je doel passen.

Hoe zou het voor je zijn om het leven te leiden dat je echt wilt? Als je het werk doet dat je het allerliefste doet? Elke ochtend enthousiast wakker wordt? Meer financiële vrijheid hebt? Zonder geldzorgen je bedrijf opbouwt? Waar wil jij al je energie in steken? Welke eerste stap heb jij nu te zetten? En durf je voluit te kiezen voor die eerste stap?

Ik nodig je uit om te zorgen dat jij jouw eigen plan krijgt. In het Soul Business Programma leer ik je hoe je een plan maakt. In het jaarprogramma wordt astrologie en coaching met elkaar gecombineerd. Astrologie om helder te krijgen wat je unieke gaven zijn en wat je missie, je visie en je levensdoel is, zodat je een duidelijke koers krijgt. En coaching om je de ondernemerskennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om de transformatie voor je eigen werk te bewerkstelligen en je te helpen je eigen bedrijf te realiseren. En je eventueel over drempels heen te helpen die op je pad komen.

Het is een uniek en compleet programma met super waardevolle inzichten en alle bouwstenen die je nodig hebt om een succesvolle praktijk of business te bouwen.

En tot en met november kun je nog gebruik maken van de extra BONUS een FOTOSHOOT bij een professionele fotograaf (met styling en visagie in de studio) die je krijgt als je je aanmeld. Meld je hier aan

PS. betaling in termijnen is mogelijk.

Bekijk hier het aanbod

Een ondernemende groet,
Mary

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Soul Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen
Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Hoe Je Als Ondernemer Kunt Bloeien In Crisistijd

Veel mensen voelen zich zakelijk vastgelopen in deze lastige situatie. In deze blog geef ik je mijn visie op hoe je kunt gaan bloeien juist in de crisistijd waarin we momenteel leven. Ook in lastige tijden zijn er kansen. Het is tijd voor een nieuwe en succesvolle groei van je bedrijf. Het is tijd om echt impact te maken. Jouw klanten hebben je meer dan ooit nodig.

Noodzaak geeft kracht. Juist nu, in deze periode. Pas al we noodzaak voelen kunnen we ineens angsten overwinnen die we daarvoor jaren uit de weg gingen. Ik heb in mijn leven vaak dingen veel te ver laten komen … totdat het echt niet meer ging. Omdat ik weerstand had, dus angst en de confrontatie niet aanging, ging ik veel te ver over mijn grenzen. Zo heb ik mijn baan opgezegd waar ik onder mijn maat werkte en waar het aan alle kanten schuurde. Ik had veel eerder weg kunnen gaan. Nadat ik mijn baan opgezegd had koos ik pas echt voor mezelf en mijn eigen business.

Pas als we helemaal aan de grond zitten voelen we de noodzaak om ergens vol voor te gaan. Dan hebben we niks meer te verliezen en durven we dingen te doen die we ontzettend eng vinden. Want op het moment dat die noodzaak er is kunnen we ineens veel meer dan we ooit dachten. Mijn doorbraak kwam ook op zo’n moment. Toen het echt niet meer ging. Het begon met een baan waarvan ik dacht dat het me enorm zou helpen om verder te komen.

De drie meest belangrijke dingen waar je juist nu aan moet werken om een goed lopende business te krijgen: Focus, zichtbaarheid en leiderschap.
Ondernemen en zichtbaar zijn horen bij elkaar. Het heeft weinig zin om iets te verkopen als niemand weet dat je er bent. Als zelfstandige ben jij het gezicht van je bedrijf en kun je je niet verschuilen achter een merknaam of achter je medewerkers. Mensen doen graag zaken met mensen, niet met een bedrijf.

Zo had ik deze maand een afspraak voor een fotoshoot bij een fotograaf, een goede vriendin die ik al heel lang ken, Adrienne. Zij is de grande dame van de fotografie en heeft al eerder foto’s voor mij gemaakt. Met een enorme impact en zichtbaarheid. Zij heeft een wezenlijk verschil gemaakt in mijn business.

Nu is Adrienne al jaren bezig met haar vak. Zij heeft namelijk een enorme liefde voor fotografie. Zij werkte als visagiste in de mode en reclame wereld, voor verschillende tijdschriften. Zij fotografeerde acteurs voor Kemna Casting, het grootste en bekendste castingbureau van Nederland. En heeft veel acteurs en podiumkunstenaars geportretteerd. Waaronder o.a. Spinvis. En deed zij de visagie voor Eros Ramazotti. Nu heeft ze haar eigen studio en werkt zij als fotograaf en visagiste voor ondernemers, ze maakt professionele profielfoto’s voor websites en presentaties. Zij kan je mooi, bereikbaar en zelfverzekerd op beeld zetten.

Door professionele foto’s wordt je zichtbaar, versterk je je boodschap, onderscheid je je want je bent uniek als persoon en door foto’s komt dat unieke direct naar voren. Door foto’s werk je aan je leiderschap want je wordt enorm zichtbaar en stap je over je angst voor zichtbaarheid en je angst voor kritiek heen. Foto’s kan je inzetten voor je website, voor je social media kanalen, voor je online programma’s en voor je gratis weggevers.

Zichtbaarheid is juist nu heel belangrijk, zodat je doelgroep je kan vinden want je klanten hebben je meer nodig dan ooit tevoren. Voor heel veel mensen is dit een ontzettend onzekere situatie. Er zijn mensen die hun routine kwijt zijn, die hun focus missen, geen ritme hebben. En daarom is het goed dat je op dit moment doet waar je goed in bent. (ook op afstand) Je kijkt wat mensen nodig hebben in veranderende omstandigheden en je gaat je diensten aanbieden. Daar hebben mensen wat aan.

Soms moet je eerst het stuur van je bedrijf in een nieuwe stand zetten, een nieuwe strategie bouwen, en kun je daarna weer flink gas geven.
Slimme ondernemers kunnen zo gaan bloeien, juist in crisistijd.

2 dingen zijn nodig hiervoor.
Wat slim is, is om je te richten op je levensdoel. Je afstemmen op wie jij bent en wat je hier te doen hebt. Dat je gaat kiezen voor wat er diep van binnen leeft. Je waarde bieden aan je klanten.
Wat ook nodig is, dat je blijft investeren in ondernemersvaardigheden die je sterk maakt in alle omstandigheden.

Het nr. 1 inzicht blijft altijd: heel goed weten wie je in essentie bent

Als je 100% weet wat jou uniek maakt, waarom je hier bent, en wat je te bieden hebt, wat je kernkwaliteiten zijn, wat je boodschap is, zul je vertrouwen hebben in het promoten van jouw diensten. En ben je in staat om een bloeiend bedrijf te creëren, blijf je welvarend, in welke omstandigheden ook. Het is namelijk de helderheid in je zielsmissie en heel goed te weten wat je doelgroep verlangt en nodig heeft, en hier precies het juiste aanbod voor te doen.

Wil je helderheid op je levensdoel, je talenten en zielskwaliteiten en vervolgens daarmee gaan werken? Door de Astro Coaching krijgt je business een enorme boost. Ik geef je namelijk de sleutels voor je aangeboren kwaliteiten en hoe je die in kan zetten, waardoor je meer voldoening en resultaat krijgt in je werk.

Ik geef in de Astro Coaching hele nieuwe, unieke astrologische kennis en inzichten over je essentie, je zielsmissie, en ondernemersvaardigheden en ga je je onderdompelen in jouw hoogste goed, je bedrijf vormgeven, waarbij je je eigen aanbod creëert.

Ontdek je roeping en bouw je bedrijf.

Als je je aanmeld voor één van de vier Astro Business Programma’s ontvang je als extra bonus een fotoshoot met mijn vaste fotograaf Adrienne Korzilius inclusief visagie en styling, in een studio cadeau. BONUS ACTIE wegens succes verlengt!

Bekijk het aanbod hier

Het aanbod is tot en met maandag 30 november beschikbaar

PS. betaling in termijnen is mogelijk

Kijk hier welk programma er bij jou past

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Soul Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀