Kansen in tijden van crisis – BONUS FOTOSHOOT bij de astro business coaching!

Tijd voor positief nieuws in deze uitzonderlijke en onzekere tijd. Er gebeurt veel, het is belangrijk om zelf aan het roer te blijven staan. Je kunt je laten leiden door de onzekerheid, de angsten die je voelt, of je kunt ook je aandacht richten op de dingen die je wel kunt doen. Kijk naar wat er wel kan. Bedenk waar jij wel invloed op hebt. Waar ben jij heel goed in? Ook nu groeien ondernemers door, wordt er verkocht, worden er nieuwe dingen ontwikkeld, investeren mensen en nog veel meer.

Mensen hebben nu meer tijd om na te denken over een andere inrichting van hun leven. Via de overheid worden dagelijkse routines nu doorbroken. Er worden in deze periode ook heel veel nieuwe initiatieven genomen. Mensen worden gedwongen dingen te doen of te laten, ze gaan nieuwe dingen ervaren of ontdekken. Dingen die ze anders niet zo snel zouden hebben gedaan.

Nieuwe kansen voor jouw bedrijf ? Door de beperkende maatregelen, zijn mensen bezig met het regelen van de nieuwe situatie in hun leven en het omgaan met de stress die dat oplevert. Maar zodra dat is gebeurd, hebben ze meer tijd, ze gaan nadenken over de nieuwe situatie en gaan ze andere keuzes maken.

Veel mensen zijn toe aan een andere carrière, passen niet meer in het bedrijf of ze worden misschien ontslagen. En door grote veranderingen de samenleving en misschien ook in je eigen leven zijn mensen vaak toe aan verandering. In korte tijd is de mindset van mensen veranderd. Mensen willen voor zichzelf beginnen, mensen willen nu veel meer voor hun eigen autonomie gaan kiezen.
De behoeften van mensen blijven altijd bestaan. Dus ga kijken wat nu het beste werkt. Wat hebben jouw klanten nu nodig? En wat helpt ze het beste. Verander iets in je aanbod, ga meer online werken. Want nog steeds is het zo dat mensen geld over hebben voor datgene wat ze het belangrijkste vinden en wat ze het beste helpt.

Neem de coaching en therapie sessies, die gaan nu dus veelal online. Dat heeft ook voordelen: Je kunt meer gefocust zijn in zo’n sessie bijvoorbeeld. Je wordt niet afgeleid door mensen die aan de deur staan. En je komt meer tot de kern waar het om gaat en wat mensen echt helpt om het resultaat te halen. En je kunt het gesprek beter binnen de tijd houden, dus tijdsmanagement.

Met Mercurius retrograde is het een goede periode om even stil te staan bij waar en wie je nu bent en hoe je wilt zijn de aankomende periode. Mercurius loopt retrograde in Schorpioen tot 3 november, dat is ook een goede tijd om een angst onder ogen te zien die je ervan weerhield iets te doen. Dat alleen al kan je leven veranderen. Gebruik de crisis voor je persoonlijke groei. Wat gaat jouw rol hierin worden? Kies je ervoor om de allerbeste versie van jezelf te worden?

Groei is mogelijk ook nu!
Zelf ben ik heel blij met de foto’s voor mijn website en social media… dat ik heb besloten om een fotoshoot met een professionele fotograaf (met visagie en styling, in de studio), als BONUS bij de Astro Business Coaching te geven als je je in oktober aanmeld voor een van mijn Soul Business Programma’s. Een cadeau van mij. Want als je kiest voor meer zichtbaarheid en een succesvol bedrijf bouwen, dan zijn mooie foto’s een must…! Daarmee zet je jezelf en je bedrijf echt op de kaart.

Een kei in je vak zijn is geweldig maar met vakkennis alleen kom je er niet. Om die reden ontvang je als BONUS bij een van de Astro business coaching programma’s deze maand een fotoshoot, zodat je zichtbaar wordt want dat is nodig om aan klanten te komen; die komen niet automatisch nadat je de ondernemerskennis hebt eigengemaakt.

Succes en onzichtbaarheid gaan niet samen.
Om je op weg te helpen richting meer zichtbaarheid vanuit vertrouwen, krijg je als bonus een fotoshoot. En de professionele foto’s helpen je om vanuit vertrouwen en overvloed in je bedrijf te gaan staan en daardoor succesvol te worden.

Drie meest belangrijke elementen waar je aan moet werken om een goed lopende business te krijgen: Focus, zichtbaarheid en leiderschap.

BONUS ACTIE (ALLEEN DEZE MAAND NOG) ontvang je als extra bonus bij een van de Astro Business Programma’s een fotoshoot bij een professionele fotograaf cadeau.

Kijk hier welk programma er bij jou past

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Soul Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Foto: Adrienne Korzilius

Op een bezield bedrijf,
Mary van Belzen
Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen met hun bedrijf en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is dat ondernemers hun unieke kwaliteiten ontdekken en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Leven vanuit je essentie en meer omzet maken

Leven vanuit je essentie en meer omzet maken
September 2020

Beste lezers,

Ik hoop dat je een heerlijke zomer hebt gehad!

Zelf heb ik 2 weken gelogeerd in een villa in Puglia, in zuid Italië met mijn vriend. Erg genoten van de zon, zee, strand, natuur, de rust, vis eten op het terras aan zee en van de mensen daar.

We hebben ook een week gelogeerd in een hotel in Bergamo in Noord-Italië. Met een warm welkom en uitgebreide diners bij mijn Italiaanse schoonfamilie. Mooie oude stadjes bezocht, boottochtjes gedaan. Ik heb een fantastische tijd gehad, ik kon mijn hart weer ophalen.

Italianen zijn leuke mensen, ik mag ze graag, ze hebben dat vuur, ze zijn vrolijk, hartelijk, praten makkelijk, hebben passie, veel humor, ze zijn gemoedelijk, respectvol (behalve in het verkeer dan).
In de winter gaan we naar Frankrijk, naar de champagne wijnstreek.

Wat ben ik blij dat mijn bedrijf me dit kan geven, qua tijd. Vroeger moest ik veel harder werken. Vakantie is voor mij een tijd om weer de batterijen op te laden, dat herken je wel denk ik.

In een andere omgeving, bewust kiezen om mijn business los te laten en alle dagelijkse besognes. Ruimte maken voor wat er echt toe doet. In de natuur, aan het water, in de rust en stilte vertrouwen op wat gaat komen.

Ik heb weer nieuwe energie om verder te gaan met mijn zielsmissie, en die is: bewuste ondernemers laten leven en werken vanuit hun Essentie. En daar een goed inkomen mee te verdienen.

Daar gaan mijn coachingsprogramma’s over.

Hoe vaak doe jij aan introspectie? ‘Niets doen’, Stilstaan bij jezelf.

Nietsdoen, ontspannen en genieten is een vrouwelijke kwaliteit, de Yin-kwaliteit van Venus. Waardoor er de juiste dingen, situaties en mensen zonder dat je daar een actieve rol in speelt naar je toe worden getrokken.

Door het nietsdoen uit te stellen, stel je je geluk, succes en winst uit.

Ga maar eens na: Wat doet er echt toe? Wat wil je echt in je leven? Wat zou jij echt het liefste willen doen met je praktijk? Met je onderneming? Je bedrijf? Je werkend leven?

Door de rust en in stilte te zijn en niets te doen is het weer glashelder geworden welke volgende stappen ik ga nemen. Ik ga op een mooie, nieuwe locatie werken, binnenkort meer hierover.

Wil jij echt het werk doen dat je het allerliefste doet? Meer omzet maken? Echt in vrijheid leven? Plan dan hier een gratis strategiegesprek met mij in en klik op bedrijfsadvies en coaching. Ik kijk dan samen met jou hoe jij stappen kunt maken met jouw onderneming!

P.S. Dit zijn nog een aantal manieren hoe ik jou kan gaan helpen met het vinden van jouw levensdoel en het creëren van je eigen werk. Hier lees je alles over mijn consulten, workshops, Masterclasses en persoonlijke coaching.

Ik kijk er naar uit naar je reactie!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun unieke kwaliteiten om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Groeien is loslaten

Laatst had ik een gesprek met Marian. Een therapeut met passie voor haar vak. Zij is bezig om de overstap te maken van werken in een groepspraktijk naar het werken als zelfstandige. Voorheen kreeg zij haar cliënten via doorverwijzing van de huisarts en waarbij de sessies grotendeels vergoed werden via de zorgverzekeraar. Dit waren niet altijd de cliënten waar ze graag mee werkte.

Nu als zelfstandige zal zij aan marketing en sales moeten doen.
Dus vroeg ze mij om advies en zei ik haar, dat ze de verbinding met haar ideale klant aan zou moeten gaan, waaronder bijvoorbeeld door kennis te gaan delen op social media en zo een mailinglijst op te bouwen. Aan Facebook ging ze zich niet wagen, want dat is vooral voor jongeren vertelde ze. En het niveau is heel laag volgens haar. Bovendien zou zij daar haar bestaande cliënten tegenkomen.

Om aan klanten te komen zijn er een aantal dingen die je daar voor in kunt zetten waaronder door je waarde te delen, door te bloggen en je te laten zien. Daar haakte ze dus op af want op Facebook zou ze haar magie verliezen.

Het is belangrijk dat je je klanten laat zien dat je er bent. Dat je ze kennis laat maken met wat jij weet. Daarnaast is het belangrijk dat ze weten wie jij bent. Dat doe je door je kennis te delen. Op jouw manier vanuit jouw visie.

Je wilt wel klanten maar niet zichtbaar zijn, die twee gaan niet samen.
Marketing is je verhaal vertellen. Sales is mensen helpen. Je doet aan marketing, omdat je uiteindelijk wilt verkopen. Als je het als iets commercieels ziet, dan is dat het ook.

Bloggen is voor mij een manier om mijn kennis te delen.

Om zakelijk te groeien is het noodzakelijk om ook persoonlijk te groeien. Je bedrijf kan nooit verder groeien dan jij als persoon.

Ik zie zeer getalenteerde mensen die experts zijn in hun vakgebied die geen succesvol bedrijf hebben, omdat ze daar als mens nog niet aan toe zijn. Die niets vakinhoudelijks hoeven te leren, maar aan zichzelf moeten werken. Misschien wel de grootste uitdaging op weg naar succes als ondernemer.

Om een succesvol bedrijf te hebben, dan is het innerlijk werk wat er voor nodig is, dat is het instrument om overvloed te creëren. Het is belangrijk dat je goed in je vel zit, en dat je in harmonie bent met alles.

Klanten worden aangetrokken door mensen die lekker in hun vel zitten. Die warm zijn, die van mensen houden, die in mensen geloven, die ook in zichzelf geloven, die zeker zijn en een goede eigenwaarde hebben. En dus gewoon heel veel liefde, dat zijn de aantrekkelijkste mensen. En je gaat dus daaraan werken.

Je kunt allemaal redenen hebben waarom het niet kan stromen. En voor mij is het altijd de grootste uitdaging geweest om hieraan te werken. En dat heeft me ontzettend veel opgeleverd.

Want succes en geld krijg je door de persoon die je bent, daarmee trek je anderen aan, en dat is er nodig om zakelijk te groeien.

Werk harder aan jezelf dan aan je bedrijf

Het is ongelooflijk hoe je jezelf kunt manipuleren met je overtuigingen. Overtuigingen zijn alleen niet de waarheid. Het zijn zelfgemaakte beperkingen. Je hoeft niets anders te doen dan je open te stellen.
Als je denkt dat je je magie verliest door marketing en sales wordt dat onvermijdelijk je werkelijkheid. Dat is een enorm misverstand.

Het leven is een groot zelforganiserend proces onder leiding van een oneindige intelligentie. We kunnen het leven tegenwerken vooral onbewust. We hebben een vrije wil dat betekent dat we er bewust voor kunnen kiezen samen te werken met de oneindige intelligentie in ons. Je kunt ook besluiten om het niet te doen.

Wil je groeien naar je wie je werkelijk bent, naar je essentie, dan zul je heel veel los moeten laten. Je kunt vast zitten aan de vorm door wat je gelooft over jezelf. Jezelf opnieuw leren kennen als een bruisend en creatief mens die je als kind was, vraagt van je dat je heel wat overtuigingen loslaat. Persoonlijke ontwikkeling is een proces van afleren en loslaten.

Vaak willen we niet kiezen, niet loslaten. We willen wel het nieuwe maar niet het oude laten gaan. Of we maken wel een keuze maar willen we niet de consequentie. En dat gaat helaas niet. Het is of het een of het ander. Vaak willen we het allemaal tegelijk.

Maar, de gemiste kansen, het niet geleefde potentieel of missie omdat je vast blijft houden aan je overtuigingen. Dat is ontzettend jammer.
Overwin de hindernis in je leven door er ja tegen te zeggen. Zie weerstand niet als een obstakel maar als een opstap naar wat jij graag wilt bereiken.
Saboteer jezelf niet.

Ik hoop dat het je helpt en versterkt en energie brengt. En ik zie graag tegemoet dat je een keer met mij in gesprek wil.

Ben jij er nu klaar voor om van je praktijk een serieus bedrijf te maken? Laat dan de weerstand los en stuur dan consequent je nieuwsbrieven en meld je aan bij de gratis Facebookgroep Ondernemen vanuit je Essentie.

Kun je wel hulp gebruiken om van het idee dat je had een succes te maken, meld je dan aan voor een Astrologisch consult met je levensdoel. In 1,5 uur tijd deel ik vanuit je geboortehoroscoop de belangrijkste thema’s die een rol spelen in jouw leven. Over welke unieke vaardigheden en talenten je beschikt. Wat voor jou essentieel is en wat hierin jouw uitdaging is.

Je geboortehoroscoop geeft inzicht in wat je zielsverlangen is, jouw purpose in dit leven. Waar je vandaan komt en waar je naar toe dient te groeien om je zielsmissie te kunnen volbrengen. Je krijgt helderheid over je diepe innerlijke weten van wat jouw zielsmissie is in dit leven. En dat voor slechts 197,- inclusief btw.

Ga je voor ‘in een keer goed’ en wil je weten of het Soul Business Coachingsprogramma wat voor je is, meld je dan aan voor een gratis strategie gesprek in de online afspraken agenda: En klik op standaard afspraaktype, bedrijfsadvies en coaching en op gratis strategie gesprek met horoscoop: In 30 minuten deel ik tips en en inzichten.

Bepaal in een gratis gesprek met mij je persoonlijke strategie om je ideale bedrijf – en leven – te creëren. Helemaal passend bij jou! Vul de vragen in en maak duidelijk wat je nodig hebt.

*** Je ontvangt bij aanmelding een korte vragenlijst om te kijken of we een goede match kunnen zijn ***

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


De 3 voornaamste redenen waarom mensen in de middelmaat blijven steken

De 3 voornaamste redenen waarom mensen in de middelmaat blijven steken

Juli 2020,

Napoleon Hill deed 20 jaar lang onderzoek naar de denkwijze, handelwijze en vooral zienswijze van mensen die hun dromen waarmaken. Hij bestudeerde 500 zeer uitzonderlijke mensen, zoals Thomas Edison, Henry Ford en Alexander Graham Bell en hij liet 15.000 modale mensen vragenlijsten invullen over hun levenswijze.

Hill zijn meest bekende boek ‘Think and Grow Rich’ werden meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht. Het staat daarmee sinds 2015 nog altijd in de top 10 van de meest verkochte boeken ter wereld.

En wat bleken de 3 voornaamste redenen te zijn waarom mensen in de middelmaat blijven steken? Dit zijn ze:

1. Gebrek aan een overkoepelend levensdoel
2. Iets doen wat je niet met hart en ziel doet, compromis in plaats van commitment
3. Verkeerde partnerschappen (zowel persoonlijk als zakelijk)

Als ik het over een levensdoel heb, bedoel ik iets waar je voor wilt leven, iets waar je je hele leven aan wilt wijden.

Een van de beste manieren om in de flow te zijn is om van je passie je werk te maken.

Follow your bliss, oftewel, wat je vreugde geeft, zal je overvloed geven.

De reis van je persoonlijkheid naar je essentie is de stap van nemer naar gever, van angst naar liefde, van vasthouden naar loslaten.

Als je vanuit je hart leeft trek je de juiste situaties en mensen aan. Hart is vanuit je kern, vanuit je essentie. Je komt alleen in contact met je diepere zelf, je hogere zelf door boven je angsten uit te stijgen en je hart te openen.

Creëren vanuit je essentie betekent dat je in contact dient te komen met je innerlijke vermogens. Soms vind je door beperking in de buitenwereld de weg naar binnen.

Een levensdoel is de maatstaf om alles in je leven op een lijn te brengen met jezelf, daardoor krijg je magneetkracht.

Wanneer je geen levensdoel hebt mis je de werking van een succesprincipe, waardoor je mensen kan aantrekken die jouw droom kunnen delen of ondersteunen.

Als je vanuit je kern leeft, ontplooi je moeiteloos je potentieel. Vergelijk het met een bloem die vanzelf tot bloei komt. De bloem laat gebeuren wat in haar potentieel besloten ligt. Als mens kun je, in tegenstelling tot bloemen, door zelfsabotage je potentieel onderdrukken.

Dat doen we door defensief te leven, tegen dingen in plaats van voor dingen zijn. Een voorwaarde om in de flow te zijn en je purpose te leven is om uit de weerstand te gaan.

Is dat niet voldoende reden om er meteen werk van te maken?

Vanuit de astrologie kan ik je levensdoel uit je geboortehoroscoop lezen, en een vertaalslag maken naar je eigen business.

Zet je levensdoel, je purpose neer en maak goud van je leven!

Op een bezield bedrijf,

Mary

Wil je je levensdoel ontdekken en als zelfstandige aan de slag gaan? Geef je op in de online agenda voor een gratis strategiegesprek om te kijken of het iets voor je is. Klik op bedrijfsadvies en coaching en op gratis strategie gesprek met horoscoop en plan en afspraak in.

Dan ontvang je een korte vragenlijst. Vul de vragen in en maak duidelijk of we een goede match kunnen zijn, en stuur deze aan mij retour.

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Hoe vind je klanten? – 3 tips om zichtbaarder te worden

Hoe vind je klanten? – 3 tips om zichtbaarder te worden

Juli 2020

Beste lezer,

Hoe vind je klanten?

Vorige week kreeg ik een vraag van een klant van mij, zij is energetisch therapeut en heeft een eigen praktijk. Na een aantal jaar hard werken in haar praktijk realiseert ze zich dat er iets moet veranderen. Ze heeft al een paar jaar precies voldoende klanten om rond te komen.

Enkele maanden geleden zijn binnen korte tijd enkele van haar trouwe klanten weggevallen. Minder klanten, minder omzet. Het maakt haar onrustig en, vertelde ze, de laatste week was dat gevoel omgeslagen in een lichte paniek.

De belangrijkste vraag waarmee ze bij me kwam was: Hoe vind ik klanten? Wat moet ik doen? Veel zelfstandige professionals starten met hun onderneming vanuit een passie. Ze willen anderen helpen, doen wat ze leuk vinden en daarvan kunnen leven. Ze beginnen enthousiast, maken een website, verspreiden folders en wachten op klanten.

Met een beetje geluk komen die er. Een paar. Soms zelfs genoeg om gestaag vooruit te komen. Maar ze hebben er geen grip op. Het is meer beginnersgeluk dan een strategie. En als het dan even tegenzit, en de klanten blijven weg, dan komt de vraag:

Hoe doe je dat eigenlijk, nieuwe klanten vinden?
Mijn vraag is altijd: wat doe je er aan? Wat doe je al om klanten te vinden? En dan blijkt dat daar wel het een en ander te verbeteren valt.

Het grootste probleem is heel simpel: veel ondernemers zijn veel te onzichtbaar. Een website, ook al is het een mooie, verandert daar niets aan. Een paar folders evenmin. Sterker nog: veel tijd spenderen aan je website, je teksten en je folders, levert je geen klanten op. Ook niet als het af is, je website online staat of je folder verspreid is.

Als je klanten wilt hebben moet je zichtbaar willen worden. Succes en onzichtbaarheid gaan niet samen. Als je geld wilt verdienen dan zul je voor je waarde moeten gaan staan. Als je omzet wilt hebben dan zul je acties moeten ondernemen die daarvoor zorgen, en niet hopen dat mensen ‘je wel zullen vinden’.

Als je meer klanten en meer omzet wilt hebben dan je nu hebt, dan zul je dingen moeten doen die je tot nu toe nog niet hebt gedaan. Met dezelfde acties krijg je niet meer omzet. De groei ligt buiten je comfortzone. Je moet erop uit. Je moet de wereld laten weten wat je doet. Maar hoe doe je dat?

3 tips om zichtbaarder te worden.

1. Laat mensen weten wat je doet. Maak geen geheim van je bedrijf. Schroom niet om mensen te vertellen wat jij doet en met wie jij het liefste werkt. Laat zien met hoeveel plezier en voldoening jij dit doet. En vertel wat jouw klanten er aan hebben als je met jou werken. Waarom zou je dat niet doen?

Veel voorkomende belemmeringen die ik hoor zijn: ‘ik weet niet of het voor mij is weggelegd’, ‘ik ben bang om commercieel gevonden te worden’, ‘er zit niemand op me te wachten, ‘kan ik het wel?’ ‘mensen begrijpen niet wat ik doe’, etc.

Waarom moet je het toch doen? Omdat mensen graag met je meedenken, met plezier iemand naar je door sturen. Mensen die je leuk vinden, doen graag iets voor je. Maar dat moeten ze wel weten wat je doet en wie jij helpt.

Hoe? Ga naar buiten. Vertel wat je doet, tijdens feestjes, de koffie of stuur een berichtje in messenger. Maak er geen verkoopgesprek van. Wees jezelf en laat je enthousiasme zien. Toon ook interesse in de ander. Mensen denken vooral aan: wat levert het mij op?

2. Ga netwerken en vertel mensen wat je doet. En -deze tip is essentieel: vraag wat jij voor de ander kunt doen. Nodig potentiële klanten uit voor een gesprek waarin je hem of haar al een stuk op weg helpt. Doe dit consequent. Plan het in je agenda.

3. Start met e-mailmarketing: zo krijg je meer bereik, bouw een groep van gelijkgestemden om je heen die het interessant vinden wat je doet. Die jouw visie of insteek waarderen en die graag jouw artikelen lezen en delen. Geef waardevolle informatie waarmee mensen werkelijk iets kunnen.

Maak een gratis weggever en bouw een namenlijst op, verstuur wekelijks een nieuwsbrief, een e-book maken op je website zetten en promoten. Ga online adverteren (bv Adwords), berichten op Social media posten, blogs schrijven en gastbloggen, videomarketing, podcast, doe een Facebook live.

Deel testimonials van klanten, ga spreken, netwerken, webinars geven, oude klanten benaderen. Strategie gesprekken voeren, livestreams. Ga je diensten aanbieden. Bouw aan je know-like-trust factor. Ga all in. Doe het werk. Iedere dag. En elke dag opnieuw. Dat is allemaal nodig. Echt commitment, aan jezelf en aan je droom.

Veel succes!

P.S. Wil je deze zomer echt meer bereiken met je bedrijf? Weten wat je moet doen en wat je moet laten? Jezelf zichtbaarder maken?

Er zijn nu nog mogelijkheden om van start te gaan. In een van mijn coachingsprogramma’s. Je krijgt zowel astrologische inzichten als praktische marketingtools en veel inspiratie om van jouw bedrijf iets moois te maken.

Graag wil ik je uitnodigen om met mij persoonlijk te gaan werken.

In een van mijn Soul Business Programma’s ga je werken aan de groei van je bedrijf. Je weet veel beter te benoemen en te zien wat jouw unieke talenten en kwaliteiten zijn en hoe je deze kunt inzetten in jouw bedrijf. Om zo de volgende stappen te zetten.

Je krijgt hierin de handvatten aangereikt om een eigen aanbod te creëren die in een lijn ligt met jouw levensdoel en een stappenplan die je nodig hebt om zo vanuit je zielsmissie te kunnen ondernemen.

Hiermee bespaar je enorm veel tijd. En je leert de vaardigheid om je diensten zodanig te vermarkten dat ze winstgevender zijn.

Een bezield en winstgevend bedrijf begint bij wie jij bent.

Hier kun je je aanmelden voor een van mijn coachingsprogramma’s:

Kijk hier welk programma er bij jou past

Voor ondernemende ambitieuze coaches, therapeuten en dienstverleners heb ik een methode voor grote doorbraken ontwikkeld.

Vanuit jouw persoonlijke horoscoop kan ik jouw karakter, ontwikkelingsreis en grootste struikelblokken duiden om jouw roeping, doelgroep en niche helder te hebben zodat je kan doen waarvoor je op aarde bent.

Wanneer je 100% weet wat jou uniek maakt, waarom je hier bent en wat je te bieden hebt, zul je je gemakkelijk voelen bij het promoten van jouw product en/of dienst.

Bouw deze zomer je droombedrijf met persoonlijke coaching van Mary.

Soul business coaching is voor diegenen die grote stappen willen zetten. Tijdens de coaching gaan we 1-op 1 aan de slag via zoom met die zaken die op dit moment het verschil gaan maken in jouw onderneming. Het ultieme doel is om een bezield en winstgevend bedrijf te bouwen met het werk waar je blij van wordt.

Deze coaching is niet voor mensen die twijfelen, niet kunnen beslissen en om wat voor reden dan ook geen actie kunnen ondernemen. Het is alleen voor mensen die bereid zijn ervoor te gaan. Die weten wat ze willen en die niet langer willen afwachten.

Wil je deze zomer nog in actie komen? Geef je op in de online agenda voor een gratis strategiegesprek om te kijken of het iets voor je is. Klik op bedrijfsadvies en coaching en op gratis strategie gesprek met horoscoop en plan en afspraak in. Dan ontvang je een korte vragenlijst. Vul de vragen in en maak duidelijk of we een goede match kunnen zijn, en stuur deze aan mij retour.

Deze gesprekken vinden vanaf volgende week plaats, dus laat snel van je horen. Dat kan ook door een email te sturen naar: info@astro-essence.nl of door het contactformulier in te vullen

Graag tot binnenkort!

Mary

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Volle Maan en Maaneclips in Steenbok – 5 juli 2020 Keerpunt naar meer regie over je leven

Beste lezer,

Volle Maan en Maaneclips in Steenbok – 5 juli 2020 Keerpunt naar meer regie over je leven

Het is volle maan op zondag 5 juli om 6.46 uur is de maan op zijn volst, maar vannacht kun je haar invloed al merken. Het thema is bestemming, rust en de behoefte en mogelijkheden om dingen tot rijping te laten komen. Bij deze maan ligt de nadruk op het vinden van je bestemming.
Wat is belangrijk voor je, maar heeft nog niet tot de gewenste resultaten geleid? Je hebt misschien allerlei plannen. Waar richt je je energie op? Ga voor het resultaat dat je wilt bereiken.

De volle maan staat in de schaduw van de Aarde. De schaduwkant is altijd interessant. Als je deze onderzoekt, zul je lang weggestopte emoties, verdrongen ervaringen en nog niet helemaal doorleefde inzichten tegenkomen. Zoals ik het zie is dat wat onder de oppervlakte ligt niet altijd even prettig om te vinden, maar zal je uiteindelijk altijd heling, zelfinzicht en begrip komen brengen.

Er is een gedeeltelijke maansverduistering, ook wel een maaneclips genoemd. En deze is s’morgens van 5.05 uur tot 7.56 uur. De maaneclips zorgt voor magie en een energetische lading, dingen die normaal jaren in beslag nemen kunnen nu heel snel gaan. Tijdens de volle maan is het de tijd om jezelf onder de loep te nemen. Welke blokkades voel je? Heb je nog last van het verleden?

Tijdens deze Volle Maan Eclips kunnen emoties intens worden ervaren, ook de komende maanden. Probeer dicht bij jezelf te blijven. Je kunt nu negatieve gedachten of pijnlijke gebeurtenissen doorleven en daarna makkelijker loslaten. Je krijgt de kans om af te rekenen met je verleden.

Een Maansverduistering kan een keerpunt betekenen. De eclips zorgt ervoor dat je iets beëindigt. In de astrologie betekent een maan-eclips of maansverduistering dat de effecten van de volle maan veel sterker zijn dan normaal. Eclipsen openen nieuwe deuren.

De Zon staat recht tegenover de Maan, zodat zich een frictie tussen werk en privé/gezin kan spelen. En dat wordt interessant. Beiden zijn waardevol. Lukt het je om evenwicht te vinden tussen beiden? Om ze naast elkaar te zetten in afwegingen en je kijk op zaken? Het hoeft geen conflict op te leveren; beiden kunnen elkaar aanvullen.

Astrologisch gezien staat de Maan in het teken Steenbok, wat je ambitieus en verantwoordelijk kan maken en gericht op carrière. Wat je kan helpen om iets van de grond te krijgen en door te zetten. De schaduwkant ervan is dat je te hard kunt werken en te weinig tijd besteed aan je eigen behoeften, aan je gevoelsleven, je familie, je dierbaren. Kreeft staat voor liefhebben, zorgen, koesteren, genezen, voelen.

Met de zon in kreeft is de vraag hoe zorg je voor jezelf? Wat is op dit moment het beste voor jou? Je hebt tijd voor jezelf nodig en ergens te zijn zonder agenda. Een weekend zonder afspraken, je telefoon op stil. In de natuur te zijn, te mediteren. Om met je gevoel te verbinden, met je hart. Je kunt niet al je energie aan de wereld geven, je hebt tijd nodig om je op te laden. Door tijd te maken voor je persoonlijke leven.

Met Mercurius retrograde in kreeft tot 13 juli is een tijd om naar binnen te keren, te reflecteren. Je kunt dingen overdenken, je heroriënteren, dingen heroverwegen, te herschrijven, herordenen, herstylen, repareren. Mercurius retrograde in kreeft brengt je bij je gevoel, herinneringen en het verleden. Wat heeft jou gevormd tot wie je nu bent? Door terug te kijken, kan je het heden beter begrijpen en de toekomst bewuster vormgeven.

Er staan 8 planeten in de hoofdtekens, met de initiators, waaronder Mars in Ram dus er is een gevoel van laten we beginnen met ons nieuwe leven, we zijn het zat met de Covid en met de isolatie, laten we verder gaan. Alleen het is nog niet het juiste moment, maar we voelen wel de druk. Mars samen met Cheiron, Cheiron zegt rustig aan, als je nu te snel gaat dan bezeer je jezelf. Bereid je voor op een nieuwe start op 20 juli met de nieuwe maan in Kreeft.

De heerser van Volle maan in Steenbok is Saturnus, deze staat samen met Jupiter en Pluto. Saturnus wil de losse eindjes aan elkaar verbinden. Jupiter staat dichtbij Pluto en zorgt voor een sterk gevoel van overvloed. Je welzijn en hoe je je voelt, en jezelf omringen met vrienden die echt iets betekenen. Jupiter dichtbij Pluto zal je niet ontgaan, er gebeurt iets in je leven waar je je heel bewust van bent. Wat sterk naar voren komt is je gevoel over je levensdoel, je missie, het gevoel wat je hebt over jouw werk in de wereld. De vraag is niet wat kun je doen, maar wat wil je doen?

Belangrijk bij de maan in steenbok zijn innerlijke autoriteit en autonomie. Neem je de stap om onafhankelijk te zijn, je eigen beslissingen te nemen en de verantwoordelijkheid te dragen? Om je niet je in je veilige zone te blijven verschuilen, maar doen wat er nodig is voor jouw geluk en succes. Pluto is je kracht, en het ontwikkelen van de kracht in jezelf. Jupiter helpt je om iets te leren. Het maakt het heel duidelijk wat je nodig hebt om te leren, wat is er nodig voor je zielengroei.

Jupiter staat dicht bij Pluto en samen met Saturnus hebben deze drie planeten het hele jaar 2020 veel invloed. Je merkt dat je doelbewust veel kunt willen veranderen voor jouw toekomst.
Met de volle maan driehoek Uranus in Stier is het tijd om je te bevrijden van hiërarchische structuren en de waardesystemen die worden bepaald door deze structuren. Wat heeft gezorgd voor een enorme verschuiving in de laatste 6 maanden.

Saturnus loopt door Waterman. Saturnus en de steenbok staat voor hiërarchische structuren. Steenbok staat voor vorm en structuur. De invloed van Saturnus is wanneer hij transiteert: hij hervormt en herstructureert. We zitten in een proces van herstructureren van de samenleving.
Wat bij veel mensen zorgt voor financiële instabiliteit en emotionele onzekerheid.

Dit is de tijd om je lot in eigen handen te nemen. Om je capaciteiten te ontwikkelen, kracht, wil en volwassenheid. En nieuwe structuren te bouwen die gebaseerd zijn op liefde en op hartverbonden betrokkenheid. Dus bouwen we een nieuwe familie, een nieuwe samenleving. We zijn allemaal verbonden, we zijn allemaal spiegels voor elkaar. Dus als we afgestemd zijn op de natuur, niet tegen de natuur, dat is waar alle goede dingen gebeuren.

Uranus loopt in stier vanaf januari. Uranus zegt nu dat het tijd is om je te bevrijden zo dat je deze revolutionaire energie kunt gebruiken om doorbraken te creëren die tot een groter bewustzijn leidt. Je te bevrijden van oude normen en waarden. De oude manier van werken geld verdienen. Het baas en knecht verhaal is achterhaald. Het werken als zelfstandige past bij de nieuwe tijd. Het watermantijdperk.

Dus er is een enorme positieve energie met deze driehoek die voor verrassende ontwikkelingen zorgt. Je merkt dat je basis, je fundament door elkaar geschud wordt, dat wat er moet worden veranderd. En je stimuleert om een nieuwe situatie te scheppen. Uranus staat voor verandering, intuïtie, hogere geest, inspiratie, uitvinden. En dit bewustzijn brengt je in verbinding met een grotere reis.

Je merkt dat je intuïtie versterkt is en dat je inspirerende inzichten krijgt. En je kunt deze tijd je intuïtie gebruiken om te navigeren, om innovatief te zijn. Om dingen te doorbreken, om patronen bij jezelf te doorbreken. En je bevrijden van oude overtuigingen en onbewuste geloofssystemen. En je kunt nu nieuwe ideeën en ingevingen krijgen voor een nieuwe richting die jij op wilt gaan.

Mary van Belzen

Ben je klaar om je missie en levensdoel en je werkelijke kwaliteiten te ontdekken en je doelen te halen in de komende tijd?

Speciaal voor Coaches, therapeuten en dienstverleners: Leer nu in een gratis en vrijblijvend strategiegesprek met mij welke mogelijkheden er voor je zijn om je bedrijf te laten groeien en een goed inkomen te verdienen zodat je financieel onafhankelijk wordt, volop vrije tijd hebt en vervulling ervaart.

Boek online en afspraak in voor een gratis strategiegesprek via de boekingslink op de website en kies de optie bedrijfsadvies en coaching en gratis strategiegesprek en kies een gewenste dag en tijd.

Graag tot binnenkort.

Op een bezield bedrijf,

PS. Je vragen zijn altijd welkom via info@astro-essence.nl

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Weer in actie komen als coach, therapeut en dienstverlener

Weer in actie komen als coach, therapeut en dienstverlener

Juni 2020

Hallo allemaal!

Het is alweer even geleden, maar hier een bericht van mij.

Ik ben net terug van een week Luxemburg. Samen met mijn Italiaanse vriend, hij woont sinds kort in De Luxemburgse Ardennen. De Ardennen is een prachtig gebied met heuvels, bossen, leuke stadjes en rivieren. Ik was er even helemaal eruit, in een andere omgeving. En nu weer vol met energie aan de slag.

Heel veel mensen hebben de afgelopen maanden ervaren wat het is om in isolatie te leven en te werken.
Even geen netwerkbijeenkomsten, seminars, events en andere activiteiten waar vaak nieuwe business te vinden is.

Veel ondernemers konden maar niet wennen aan de isolatie modus, kregen weinig gedaan en hadden daarom maar besloten af te wachten tot het allemaal voorbij is. Een soort terugtrekkende beweging.

Ik hoop dat je als ondernemer inmiddels de omschakeling hebt gemaakt en weer in actie bent gekomen.

Zoals je inmiddels denk ik wel weet hou ik ervan om rustig en op mezelf te leven. Het leven wat veel mensen op dit moment ervaren is hoe ik al jaren leef.

Wat ik bij mezelf heb opgemerkt de laatste weken is dat ik door alle drukte van het werk en het wonen in de stad Amsterdam al lange tijd toe was aan rust, groen en stilte. Het duurde 3 dagen om in de vakantiemodus te komen. Een week in de natuur maakt een wereld van verschil.

De bedoeling is dat ik regelmatig heen en weer ga reizen. Ik zal zowel in Amsterdam als in Luxemburg gaan werken.

Ik ben even benieuwd naar de afgelopen maanden, is er nog iets veranderd, heb je nog nieuwe stappen gezet met je business of je persoonlijke ontwikkeling?

Is er op dit moment iets waar ik je mogelijk mee kan helpen? Ik hoor het graag.

Laat even weten als je vragen hebt. Een reactie in een reply is goed maar mag ook via een privé berichtje.

Speciaal voor Coaches, therapeuten en dienstverleners: Leer nu in een gratis gesprek met mij welke mogelijkheden er voor je zijn om je bedrijf te laten groeien en een goed inkomen te verdienen zodat je financieel onafhankelijk wordt, volop vrije tijd hebt en vervulling ervaart.

Bepaal in een gratis strategiegesprek (op basis van je horoscoop) met mij je persoonlijke strategie om je ideale bedrijf – en leven – te creëren. Helemaal passend bij jou! Meld je dan hier even dan ontvang je een mail met info, dan bel ik je om te overleggen wat nu de beste stap is voor jou.

Op een bezield bedrijf,
Tot snel weer!

Mary

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, astrologisch businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun zielskwaliteiten om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Hoe ga je als professional of ondernemer met corona-stress om?

Beste lezer,

Hoe ga je als professional of ondernemer met corona-stress om?

Door de gebeurtenissen rond het Corona-virus zijn veel mensen bezorgd. Gaat er een recessie komen?

Hoe ga je hier mee om? Wat doe jij om je focus te houden in deze tijd?

Wat is voor jou belangrijk, is dat het nieuws checken of is dat je werk, je kunst, je vrienden, je familie, je purpose?

Geef aandacht aan wat voor jou belangrijk is, ga een paar uur per dag offline in quarantaine, en focus je op je eigen werk.

Deze crisis is een uitnodiging om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, je eigen werk op zielsniveau. Niet alleen individueel, maar ook als mensheid en voor de planeet.

Door de opgelegde verplichte rust, kun je opnieuw je leven inrichten en door de druk van buiten eerlijk naar jezelf te kijken, hoe wil je leven. Wie wil je zijn en wat wil je bijdragen. En wat heb je zelf te veranderen.

Maar het is ook een uitnodiging, om opnieuw op zielsniveau naar je werk te kijken. Neem je verantwoordelijkheid en wordt een betrouwbaar rolmodel, je familie en de gemeenschap hebben je nu nodig.

Graag wil ik je even terug brengen naar de basis van een goed bedrijf om eventuele zorgen hierover weg te nemen. Want ik denk dat die niet nodig zijn.

Voor een goedlopend dienstverlenend bedrijf is nodig, dat je in een belangrijke en urgente behoefte van klanten voorziet.

Behoeften van mensen zullen altijd blijven bestaan. Niet alleen hebben mensen nodig om te eten en zich te kleden, maar ze hebben ook kennis en vaardigheden nodig: bijvoorbeeld om meer te verdienen of juist meer te besparen, om een goede carrière te maken, tijd te winnen, sociaal te ontwikkelen, gezond te zijn, etc.

Dat is de reden waarom ook tijdens de diepste crisis 75% van de economie altijd gewoon door blijft draaien.

En hier kun je voordeel mee doen. Je kijkt gewoon wat mensen nodig hebben in veranderende omstandigheden, en maakt daar een aanbod voor.

Een crisis is ook een kans…. Bewuste ondernemers kunnen zo gaan bloeien juist in crisistijd.

2 dingen zijn hiervoor nodig.

Wat slim is, is om je te richten op je purpose. Je afstemmen op wie jij bent en wat je hier te doen hebt. Dat je gaat kiezen voor wat er diep van binnen leeft. Je waarde bieden aan je klanten.

Wat ook nodig is, dat je blijft investeren in de helderheid in je levensmissie die je sterk maakt in alle omstandigheden.

Het nr.1 inzicht blijft altijd: heel goed weten wie je in essentie bent

Als je weet waarom je hier op aarde bent, wat je essentiële kwaliteiten zijn, geeft je zelfvertrouwen, ben je in straat om jouw droomleven te creëren, blijf je welvarend, in welke omstandigheden ook. Het is namelijk de helderheid in je zielsmissie en heel goed te weten wat mensen verlangen en nodig hebben, en hier precies het juiste aanbod voor te doen.

We zitten in een tijd waarin er juist enorm veel behoefte is aan spiritualiteit, meer in verbinding komen met jezelf, op zoek gaan naar je levensdoel, ontspanning, emotie, healing. Daar mag jij mee naar buiten komen. Met jouw boodschap, met jouw visie, mensen zoeken leiders, Mensen hebben coaches nodig. Mensen hebben jou nodig om hen de weg te wijzen.

Mensen zoals jij en ik zijn heel hard nodig om het bewustzijn in de wereld te brengen en naar een volgend niveau te tillen en om anderen te helpen herinneren aan hun purpose. Mensen zijn op zoek naar hulp naar ondersteuning, naar community’s en naar verbinding. Jij kunt mensen helpen in deze tijden.

Wil je hulp bij het vinden van je purpose? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je geen inspiratie? Of weet je niet wat de beste strategie is?

Ben je nog geen klant bij mij, maar heb je wel behoefte aan een consult, boek dan een online astrologie sessie met mij via Zoom.

Wil je helderheid op je purpose, je talenten en zielskwaliteiten en vervolgens daarmee gaan werken?
Door het Soul business programma krijgt je leven een enorme boost. Ik geef je namelijk de sleutels voor je zielskwaliteiten. Gebruik deze Astro-Coaching als kompas. Waardoor je meer voldoening krijgt in je werk.

P.S. Wil je je business starten of laten groeien? Ik geef in het Soul Business Programma met hele nieuwe, unieke kennis en inzichten over je essentie, je zielsmissie, jouw purpose en ondernemersvaardigheden, 1 jaar ga je je onderdompelen in jouw hoogste goed, je innerlijk weten vormgeven, waarbij je je eigen aanbod creëert.

Wil je meedoen? Met het Soul Business Programma. Er zijn nog een paar plaatsen. Dus meld snel aan om het niet te missen. Stuur een mail naar info@astro-essence.nl en ik plan graag een sessie met je in.

Meld je aan via deze link

Op een bezield bedrijf,

Mary

Bekijk het aanbod via deze link

PS vragen zijn altijd welkom via info@astro-essence.nl

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Astrologie Steeds Belangrijker Op Ons Werk

Astrologie steeds belangrijker op ons werk
Februari 2020
Beste,

Vorige week deelde ik dat ik ben geïnterviewd door Hedwig Wiebes voor tijdschrift Intermediar. Als astrologisch businesscoach deel ik mijn verhaal over werk en carrière en hoe je astrologie bijvoorbeeld kunt toepassen voor het verbeteren van je werk-privé balans.

Ik vertel over mijn passie voor de hoogsensitieve professional en ondernemer, wat je persoonlijke levensdoel is en wat jou motiveert – en wat juist averechts werkt. Wat je kunt doen als je onvrede met je huidige baan hebt, of hoe je vanuit een vaste baan de sprong kunt maken naar zelfstandig ondernemerschap.

Dit artikel wil ik graag met je delen, te lezen via deze link

Voor degenen die over de link hebben heen gelezen, lees hier het hele artikel:

Hoe astrologie langzaam onze werkplek infiltreert

De sterren zijn hip. Waar we tien jaar geleden nog lachten om de ‘verzonnen’ horoscopen in weekbladen, zijn er nu zelfs astrologische businesscoaches die loopbaanadvies geven op basis van je geboortehoroscoop.
‘How astrology took over the internet’, kopte The New York Times al begin 2018. Met name populaire platforms die zich voornamelijk op vrouwen richten, houden er een horoscoopgedeelte op na. Denk aan Girlboss.com en Lena Dunhams Lenny, of Broadly van Vice en ELLE. Twee jaar later schrijft ook de toonaangevende New Yorkse kwaliteitskrant zo vaak over de sterren dat de redactie zichzelf daarover verantwoordde. Want astrologie is toch niet wetenschappelijk bewezen? Nee, dat is ook wel zo, schreef de NY Times, maar dat geldt ook voor veel andere trends waar we over schrijven. Astrologie is nu eenmaal deel gaan uitmaken van de belevingswereld van veel, vooral jonge, mensen.

De nieuwerwetse astrologen zijn al even jong, zelfbewust en eigenwijs als hun doelgroep. Neem bijvoorbeeld de Amerikaanse Jessica Lanyadoo of de Canadese Chani Nicholas, wier horoscopen maandelijks door miljoenen mensen gelezen worden. De memes op hun social media zijn een bewijs van hun populariteit binnen de internetcultuur. Of neem de Twitter-draadjes die circuleren over ‘wat voor soort werknemer je bent’. Zoals vaker bij trends die online ontstaan, sijpelen ze langzaam door naar de werkvloer.

Astrologische loopbaanbegeleiding
De Nederlandse Mary van Belzen is businesscoach en gebruikt al twintig jaar astrologie. Je kunt bij haar terecht voor onder meer een loopbaanconsult, maar ook begeleidt ze mensen die vanuit een vaste baan de sprong willen maken naar zelfstandig ondernemerschap. Ook zij ziet dat astrologie de laatste tijd een vlucht neemt. Volgens haar zijn er zelfs bedrijven die astrologen in dienst nemen, maar dan meestal onder een andere noemer. Zelf houdt ze het ook graag bij nuchtere termen als ‘businessprogramma’ en ‘persoonlijke coaching’, en is haar aanpak heel doel- en resultaatgericht. Er bestaat toch nog een bepaald taboe, ziet ze. Aan de andere kant: zodra mensen merken hoezeer het kan bijdragen aan hun eigen ontwikkeling, stellen ze zich er verrassend veel voor open.

Zo was er de workshop die Van Belzen ooit gaf tijdens een bedrijfsuitje van de afdeling communicatie van een architectenbureau. ‘De adjunct-directeur had zijn geboortetijd niet doorgegeven. Die is noodzakelijk voor het opstellen van de geboortehoroscoop, maar daar had hij dus weinig zin in. Toen we bezig waren liep hij echter al na een kwartier weg om zijn moeder te bellen: hoe laat-ie ook al weer was geboren. Daarna wilde hij alles weten.’

Het grappige is, vervolgt ze, dat de meeste mensen voelen dat het hout snijdt. Ze gaat ook nooit in discussie als mensen vragen of astrologie wel ‘werkt’. ‘Dan vertel ik ze zaken die ik niet kan weten. De meest sceptische persoon realiseert zich op zo’n moment dat er meer is tussen hemel en aarde. Geloof me, bij mij komen de meest nuchtere mensen – tot succesvolle ondernemers aan toe. Ze merken vanzelf dat het klopt.’

Onvrede over huidige baan
De vraag die het vaakst voorbij komt tijdens sessies: wat voor werk past wel bij mij? Van Belzen: ‘Ik spreek veel mensen met burn-outklachten. Zij zijn niet tevreden over wat ze doen, maar hebben geen idee hoe ze het anders kunnen aanpakken.’ Naast haar reguliere kennis over het coachen van mensen vormt een geboortehoroscoop een extra set informatie, legt ze uit. ‘Je kunt er bijvoorbeeld uit destilleren wat je persoonlijke levensdoel is en wat jou motiveert – en wat juist averechts werkt.’

Van Belzen gelooft dat we ons allerlei kwaliteiten kunnen aanleren, maar dat we ook allemaal geboren worden met bepaalde talenten. ‘Dat is waarom het soms blijft botsen op je werk, ook al doe je nog zo je best. Je bent namelijk een deel van jezelf aan het verloochenen. Het kan dat je werk gewoon niet bij jou past.’ Ze komt het vaak genoeg tegen: veel mensen blijven hangen in hun functie of vakgebied, omdat ze denken dat ze toch maar iets beter hun best moeten doen.

Iedere sterrenbeeld zijn eigen advies
Ze noemt als voorbeeld iemand die ze begeleidde die op de financiële afdeling zat en daar heel ongelukkig was. Uit haar horoscoop bleek dat ze een geboren therapeut was. Maar ook kunnen de sterren je vertellen dat je bijvoorbeeld assertiever moet zijn op de werkvloer, en beter voor jezelf moet opkomen. Hoe breng je je vrije tijd door, laad je voldoende op? Wie een bepaald aspect in het sterrenbeeld Ram heeft, doet er goed aan lekker te gaan sporten en bewegen, maar als je datzelfde aspect in het sterrenbeeld Stier hebt, kun je juist beter rustig aandoen en een massage boeken, aldus de businessastroloog.

Of astrologie nu wel of niet werkt is niet de hamvraag, als zoveel mensen het gebruiken om zichzelf beter te leren kennen. Bovendien worden er jaarlijks miljoenen persoonlijkheidstests afgenomen op de werkvloer, zoals de populaire Myers-Briggs Type Indicator, en die zijn ook niet wetenschappelijk bewezen. Mary van Belzen ziet het nog wel gebeuren dat horoscopen meegenomen worden in sollicitatierondes. ‘Niet alleen heeft een werkgever zo een veel beter idee van wie zij of hij voor zich heeft, als medewerker kom je dan ook minder snel in een functie terecht die niet bij je past.’

Astrologie is deel gaan uitmaken van de belevingswereld van veel, vooral jonge, mensen.

Is dit interessant voor jou? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvend strategie gesprek. Klik op online afspraak, boek nu online en klik op bedrijfsadvies en coaching en op gratis strategie gesprek.

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Op een bezield bedrijf,

Mary

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en dienstverleners te begeleiden om vanuit hun essentie te ondernemen, om vanuit hun zielskwaliteiten en levensdoel een bezield bedrijf te bouwen en daar een goed inkomen mee te verdienen.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Mary In Tijdschrift Intermediar Over ASTROLOGIE & WERK / CARRIÈRE

INTERVIEW over ASTROLOGIE & WERK / Carrière / Benut je Potentieel

Januari 2020

Beste,

Vorige week werd ik geïnterviewd door Hedwig Wiebes voor tijdschrift Intermediar. Als astrologisch businesscoach deel ik mijn verhaal over werk en carrière en hoe je astrologie bijvoorbeeld kunt toepassen voor het verbeteren van je werk-privé balans.

Ik vertel over mijn passie voor de hoogsensitieve professional en ondernemer, wat je persoonlijke levensdoel is en wat jou motiveert – en wat juist averechts werkt. Wat je kunt doen als je onvrede met je huidige baan hebt, of hoe je vanuit een vaste baan de sprong kunt maken naar zelfstandig ondernemerschap.

Dit artikel wil ik graag met je delen, te lezen via deze link

Eén van de belangrijkste trends voor 2020 is wat mij betreft dat bezield ondernemen voor de zelfstandige ondernemers definitief is doorgebroken als de beste manier om je bedrijf op te bouwen.

Dit betekent dat veel ondernemers zich afkeren van het ondernemen volgens het oude systeem: waarin de nadruk ligt op mannelijke waarden, een sterk naar buiten gerichte kracht, op de ratio, daadkracht, controleren, plannen, beheersen, assertiviteit, winstmaximalisatie. De focus ligt vooral op de vorm, besluitvaardigheid, doorzettingsvermogen, competitie en prestatie. Waardoor ze vervolgens heel hard werken en dus veel uren maken (en heel lang achter de computer moeten zitten).

Om hun bedrijf te voeren zonder echte verbinding met hun klanten. En dat zij hun succes hebben bereikt vanuit hun ego, maar zich nu leeg voelen op hart en ziel gebied. Ze missen iets, maar weten niet wat.

Hun ego maakt hen koude keiharde zakenmensen zonder compassie, waarin het alleen gaat om geld. Nu ze geld hebben zijn ze niet gelukkig of burn-out, hun relaties zijn slecht, hun voldoeningsgevoel is er niet en dat gat is niet te vullen met dure auto’s, huizen en bezit.

Veel beter blijkt het voor velen om te ondernemen vanuit hun essentie. De vrouwelijke waarden zijn net zo nodig. Het zorgt voor naar binnen gerichte aandacht zoals innerlijk functioneren, flexibiliteit, ontvankelijkheid, sfeer, verbinding, zelfzorg, zorg voor personeel. Het is de bron van inspiratie en innoverende ideeën.

Als beide waarden in je bedrijf in harmonie zijn, is er vitaliteit, succes, een goede werksfeer en is succes eerder duurzaam. Deze mannelijke en vrouwelijke waarden werken in de gehele bedrijfsvoering door, leiderschap, zoals je bedrijf managen vanuit je intuïtie, streven naar overeenstemming, de klantbenadering vanuit authenticiteit, de nadruk ligt meer op empathie, ontvankelijkheid, speelsheid, verbeeldingskracht, dromen, creativiteit.

Essentie en vorm van je bedrijf
Een bedrijf kent een essentie en een vorm. De essentie wordt gevormd door de kernkwaliteiten en missie van jou als ondernemer en van de mensen die er werken.

Ondernemen vanuit je hart, waarin er ruimte is voor meer gelijkwaardigheid, meer samenwerkingsverbanden, de nadruk op solidariteit, levenskwaliteit, balans.

Dit is ook voor coaches, therapeuten en dienstverleners die voor het bedrijfsleven werken, DE oplossing gebleken om zich los te maken van het “dagelijks veel uren maken”-model, om zo veel meer onder hun eigen voorwaarden te gaan werken en veel meer vrije tijd te hebben.

En je kunt daar een heel goed inkomen mee verdienen.

Voor degenen die heel graag met bezield ondernemen wil beginnen, stuur ik de komende tijd mails met een aantal inzichten en ideeën die nodig zijn voor een succesvol bezield bedrijf, zodat je hier in de binnenkort mee aan de slag kunt gaan.

Houd mijn nieuwsbrief dus in de gaten, ook omdat ik je de gelegenheid ga bieden om je op te geven voor een strategie gesprek en mee te doen aan een van mijn coachingsprogramma’s waarmee je alle nodige kennis en informatie kunt krijgen om je eigen succesvolle bezield bedrijf te laten groeien.

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Op een bezield bedrijf,

Mary

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en dienstverleners te begeleiden om vanuit hun essentie te ondernemen, om vanuit hun zielskwaliteiten en levensdoel een bezield bedrijf te bouwen en daar een goed inkomen mee te verdienen.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀