Ontvang nu tijdelijk 20% hemelkorting met de kortingscode: ‘HEMELKORTING’ op alle astrologie consulten en coachingsprogramma’s geldig tot en met maandag 3 juni 23:59 uur om het beste uit jezelf te halen om het leven te creëren dat je graag wilt. Vermeld de kortingscode bij aanmelding.

3 manieren hoe astrologie mij heeft geholpen om mijn levensdoel te vinden.

Mei 2019,

We zijn geboren op een bepaald moment, op een bepaalde plaats op een bepaalde tijd en, net als in een wijn jaar, hebben we de kwaliteiten van het jaar en van het seizoen waarin we zijn geboren. Astrologie maakt geen aanspraak op meer dan dat.
– Carl Jung

Vandaag wil ik mijn passie voor astrologie van de afgelopen 10 jaar met je delen, hoe het mijn leven heeft verbeterd, hoe astrologie aan mijn persoonlijke ontwikkeling heeft bijgedragen, en mijn persoonlijke gids was in moeilijke tijden.

In tegenstelling tot de maandelijkse algemene voorspelling van je sterrenbeeld in de tijdschriften zoals in de Cosmopolitan. En dat je dan teleurgesteld bent omdat je liefdesleven maar ‘twee sterren’ krijgt deze maand. Dit is uitsluitend gebaseerd op je sterrenbeeld. Gaat de serieuze astrologie veel verder en worden de 10 planeten en de spirituele punten erbij betrokken.

Astrologie is een eeuwenoude studie van de complexe relaties tussen de planeten, welke een gunstige of moeilijke uitwerking ze samen creëren wanneer ze door de dierenriem bewegen.

Wat mij verwondert is dat astrologie zich richt op het samenspel van ons menselijk bestaan in relatie tot de sterren, naar het uitgestrekte heelal dat ons omringt.

Stel je voor dat je je handen legt op een script van je favoriete film en je het grotere plaatje achter het plot kon begrijpen. Wat voor soort avontuur de hoofdpersoon doormaakt in deze aflevering.

Op wat kun je hopen, op wat kun je je voorbereiden, wat kun je beter vermijden?

Astrologie versterkt de overtuiging dat ons leven niet zomaar onbeduidend is.

Wij zijn een essentieel deel van het universum, en er is een reden waarom we hier zijn. We hebben oneindige mogelijkheden en een missie in dit leven.

Hier zijn 3 belangrijke wijze lessen over het leven die ik door de astrologie heb geleerd in het afgelopen jaren.

1. Mensen delen zoveel dezelfde eigenschappen, we lijken allemaal op elkaar.

Hoe meer klanten ik astrologische consulten geef, hoe verschillend ieder persoon ook is: Nederlandse, Indonesische, Amerikaanse, Surinaamse, Australische, Chinese. 29, 38, 50, of 72 jaar oud en hoe verschillend hun levensverhalen ook zijn. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze hebben allemaal dezelfde kleur bloed.

Dat betekent, ze hebben allemaal dezelfde soort wensen en verlangens – om geliefd te zijn, begrepen, en het vinden van een levensdoel. Ik begrijp al die mensen, ze willen goede relaties hebben of willen kinderen, een soort van een huis hebben en zij willen gelukkig zijn in de manier waarop zij hun geld verdienen – hun carrière maken. In essentie zijn we niet zo verschillend van elkaar.

Ieder van ons maakt wel eens momenten van stress, spanningen, frustraties, mee, blokkades, angsten, tegenslagen, depressie, en we moeten begrijpen dat we niet alleen zijn en dat anderen dezelfde situaties meemaken. Door ons te verbinden met anderen, ons open te stellen kunnen we de ondersteuning ontvangen die wij nodig hebben.

2. Er zijn cycli in het leven die we moeten respecteren.

Net als de maan de eb en vloed van de zee, de perioden van vrouwen beïnvloedt en zon leven brengt, en het leven van planten beïnvloed, en – ons geluk. Astrologie bestudeert de cycli die ons leert wanneer het tijd is om de zaden te planten, tijd die ze nodig hebben om te overwinteren en groeien en wanneer het tijd is om te oogsten.

Ik had een periode in mijn leven, toen ik vast liep in mijn werk. Er zat geen uitdaging meer in, ik kon niet verder groeien. En ik voelde mij wanhopig over hoe het verder moest met mijn toekomst. Wat mij echt hielp om de situatie te begrijpen, was de astrologie, zoals ik altijd mijn horoscoop lees, was het voor mij tijd om verder te groeien en ontwikkelen, mijn horizon verbreden.

De Progressieve secundaire maan liep door het 9e huis in de ram bovenop Saturnus, ik wilde vrijheid, mijn vleugels uitslaan, zinvol werk doen en mijn visie gaan delen door middel van de astrologie en coaching. Ik nam een besluit (ram) en hakte de knoop door en koos voor mezelf.

Ik nam 100% verantwoordelijkheid voor mezelf en voor mijn werkgeluk. Saturnus werd geactiveerd. Ik ging volledig zelfstandig werken met mijn praktijk het werk wat ik al jaren deed maar al die tijd klein hield door te blijven werken in loondienst. Daardoor had ik niet genoeg tijd voor marketing en kon ik niet echt doorpakken.

De switch van werk in loondienst naar eigen werk. Pluto liep op dat moment het 6e huis binnen, van dagelijks werk en gewoontepatronen, Pluto de planeet van transformatie; iets afbreken om iets nieuws op te kunnen bouwen.

Uranus de planeet van bevrijding en doorbraak stond op dat moment exact aan het begin van het 10e huis van de maatschappelijke positie en ik kon de sleur, de verveling, die voor veel druk en spanning zorgde niet langer verdragen. Een radicale ommezwaai in mijn werk werd een feit. Op het werkgebied van Uranus, werken als astroloog.

3. Wij zijn hier om te groeien en te evolueren

Of je nu in vorige levens gelooft of niet, spirituele astrologie helpt ons te begrijpen wat ons levensdoel is. Met welke vaardigheden en kennis we in dit leven zijn gekomen. En welke eigenschappen we moeten ontwikkelen om verder te kunnen groeien.

We kunnen lezen welke moeilijkheden we moeten overwinnen, welke verborgen talenten we hebben, welke psychologische patronen we van onze voorouders meedragen, en wat ons potentieel is om te groeien in dit leven.

Het vertelt ook welk gedrag we vanuit onze comfortzone we moeten loslaten om te voorkomen dat we vastlopen.

Het is mooi hoe het allemaal past in het grote plaatje, waar onze pijn zit dat is tegelijkertijd het levensgebied waar onze grootste potentie is. Als we onze lessen leren zijn we klaar om anderen te begeleiden.

Voor mij was naast het geven van consulten met de astrologische uitleg van een persoon van wie zijn of haar levenspad diepe transformaties ondergaat, was mijn grootste uitdaging het innerlijk werk, om mezelf op het eerste plan te zetten, kiezen voor een overvloed aan liefde, het leren omgaan met emoties, het omgaan met angsten en onzekerheden, en turbulente emoties. Om zelfvertrouwen en eigenwaarde te hebben, daar ben ik aan gaan werken.

Je kunt allemaal redenen hebben waarom het nog niet kan stromen, en voor mij is het altijd een uitdaging geweest om hier aan te werken, en dat heeft me ontzetten veel opgeleverd. In het reine komen met mezelf, met zaken uit het verleden, in harmonie komen met alles. Toen ik leerde om met mijn emoties om te gaan door goed voor mezelf te zorgen, door goed in mijn vel te komen. En leer ik dat mijn klanten om hetzelfde te doen.

Tijd om te focussen om meer het leven te creëren dat je graag wilt. Plan een persoonlijk astrologie consult in, als je wilt weten hoe de astrologische tendensen jou leven en wrek beïnvloeden, klik op de link hieronder.
Boek een astrologie consult

ONDERSTEUNING NODIG?

Wil je een verandering maken in je leven en ben je op zoek naar ondersteuning en begeleiding?

Hier is meer info over hoe je met mij kunt werken – Ik biedt 90 dagen VIP-coachingsprogramma’s met ondersteuning om je zielsmissie te ontdekken, je verborgen talenten en je onbegrensde mogelijkheden te ontdekken en te leren hoe je jouw talenten kunt inzetten, met bezieling je werk doet, en een leven met vervulling creëert. Lees meer hier.

Hier kun je meer lezen over het Soul Business Jaarprogramma Een coaching jaarprogramma voor coaches, therapeuten en andere dienstverleners om een bedrijf te bouwen op basis van je aangeboren kwaliteiten en zielsmissie. Het jaarprogramma is een serie van 18 eyeopening coachingsessies om je unieke levensdoel te ontdekken en je zielskwaliteiten te bekrachtigen en te manifesteren.

Hier is waar je je kunt aanmelden voor een gratis 30 minuten gesprek.

Ontvang nu tijdelijk 20% hemelkorting met de kortingscode: ‘HEMELKORTING’ op alle astrologie consulten en coachingsprogramma’s geldig tot en met maandag 3 juni 23:59 uur om het beste uit jezelf te halen om het leven te creëren dat je graag wilt. Vermeld de kortingscode bij aanmelding.

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 18 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag mijn kennis inzichten en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele consulten, coaching, presentaties en workshops.

Ik kijk er naar uit om je te spreken.

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀