Jouw Jaarhoroscoop als Routeplanner voor 2019

December 2018,

Lieve mensen,

Jouw horoscoop voor het jaar 2019!

Wat hebben de sterren voor jou voor het nieuwe jaar in petto? Ontdek het! in je persoonlijke jaarhoroscoop. Binnenkort begint het nieuwe jaar, dat betekent ook het begin van een nieuw astrologisch jaar. Met een heel andere energie dan het jaar daarvoor, een nieuwe ronde en nieuwe kansen, kansen op persoonlijke groei.

Zo maak je een goede start in het nieuwe jaar!
Oud en nieuw is voor zelfstandig ondernemers altijd de symbolische afsluiting van een periode. Er wordt een jaar afgesloten en er ligt weer een nieuw fris jaar voor je open, met nieuwe kansen. Als Astrologisch Businesscoach vertel ik tijdens een astrologisch consult hoe jij in het nieuwe jaar een goede start maakt.

Wil je weten wat er voor 2019 voor jou in de sterren staat? Wil je weten wat je in het komende jaar kunt verwachten, op gebied van werk, business, succes, liefde, vriendschap, carrière? Een jaarhoroscoop laat je de mogelijkheden zien op welk gebied je ontwikkelingen en kansen liggen.

Nieuw jaar, nieuwe kansen
Het belooft een spannend jaar te worden! Ontdek wat het jaar 2019 jou gaat brengen. Hoe gaat jouw nieuwe jaar eruit zien? Welke nieuwe ontwikkelingen zitten er aan te komen? Zijn er grote veranderingen op komst? Zit er een nieuwe baan, een nieuw huis of een andere nieuwigheid aan te komen?

Een jaarhoroscoop doet dienst als routeplanner. Het geeft een beeld van de omstandigheden, perspectieven en onderwerpen die in dit jaar bepalend kunnen zijn. In een astrologisch consult worden de belangrijkste vooruitzichten en thema’s besproken en uitgelegd voor het komend jaar. De centrale thema’s in je persoonlijke ontwikkeling.

In je horoscoop ligt een bron van informatie die je inzicht geeft en daarmee kun je je voordeel doen. Berekend wordt je persoonlijke geboortetekening binnen een context van 12 maanden. Hoe bereid je je voor op je taken en doelstellingen. Dat is een uitdaging! Maar wel één die je niet kunt laten lopen. Het gaat om je unieke karaktereigenschappen, over innerlijke drijfveren en talenten. Werken vanuit jouw drive, aan zaken die er toe doen.

Een jaarhoroscoop wordt berekent door middel van je persoonlijke geboortehoroscoop en doet dienst als routeplanner. Het geeft een beeld van de omstandigheden, perspectieven en onderwerpen die in dit jaar bepalend kunnen zijn. In een astrologisch consult worden de belangrijkste vooruitzichten en thema’s besproken en uitgelegd voor het komend jaar. De centrale thema’s in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat komt er het komende jaar op je pad? Hoe bewegen de planeten en welke impact heeft dat op jou? Ik ben geen waarzegster, ik heb geen glazen bol. Wat ik wel doe, is de kosmische informatie interpreteren die betrekking heeft op jou, en die vertalen in concrete adviezen. Daarmee geef ik je een klein kijkje in de toekomst. Erg waardevol om te bepalen of en wanneer je bepaalde keuzes wilt maken!

Welke positieve veranderingen kun je gaan zien in je leven en business in 2019?

Wordt dit een jaar om te genieten en welvaart te vergaren?

Tijdens een jaarhoroscoop zal ik je precies uitleggen hoe je de invloeden van 2019 in jouw voordeel kunt leiden, zodat het nieuwe jaar écht een top jaar voor jou, jouw gezin of bedrijf kan zijn. Na deze inspirerende sessie ben je gewapend met krachtige tools om de creator van jouw eigen leven te zijn!
Wat voor soort jaar wordt het voor jou?
•Kun je een superboost in je carrière verwachten?
•Hoe staat het met je doelen voor de lange termijn?
•Waar liggen je grootste uitdagingen?
•Wordt het op financieel gebied een goed jaar?
•Waar moet je je op focussen?
•Is dit het juiste moment om de knoop door te hakken en je eigen bedrijf te (her)starten of door te pakken naar het volgende niveau?
•Komt er een gunstige tijd aan om de knoop door te hakken, naar werk waar je echt je passie in kwijt kunt?
•Komt de nadruk dit jaar meer op werkgebied te liggen of op je privéleven, of je creativiteit ontplooien.
•Word het een jaar van bezinning?
•Of wordt het een actief jaar, van een nieuwe start, een tijd om aan de slag te gaan en om flink gas te geven?

Focus

Weet waarop te focussen voor een succesvolle onderneming.
Ik maak een profielanalyse van jou als persoon vanuit de kennis van de spirituele astrologie in combinatie met mijn ondernemerskennis. Deze analyse wordt persoonlijk met jou in een adviesgesprek besproken.
Door deze methode van profiel/karakteranalyse wordt zichtbaar wie je bent in essentie, wat je talenten, mogelijkheden en valkuilen zijn. Ook wordt zichtbaar wanneer welke mogelijkheden het beste te benutten zijn.

Astro-Essence Jaarhoroscoop

• Profielanalyse waarin talenten, valkuilen, mogelijkheden, drijfveren zichtbaar worden
• Focussen op vragen of zaken waar je graag richting in wil krijgen.
• Tips over hoe dit in te zetten in je bedrijf
• Zoom of om de tafel consult van 1,5 uur
• Geluidsopname van het consult

Wil je weten wat het komende jaar aan jou te bieden heeft, maak dan een afspraak voor een astrologisch consult.

Ja, ik wil dit graag

Wat kost een jaarhoroscoop en wat levert het me op?

Een jaarhoroscoop kost 197,- euro incl. BTW. Deze investering in jezelf levert je een heleboel op:
•Inzicht in jezelf
•Een kijkje in de toekomst
•Overzicht
•Perspectief
•Persoonlijke groei
•Concrete adviezen om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen

Als extra service wordt het gesprek opgenomen. Je gaat zoveel horen dat het zeer waardevol is om de opname thuis op je gemak nog eens terug te luisteren. Je krijgt vervolgens na afloop via de mail een link waarmee je het gesprek kunt downloaden.

Hoe gaat een astroconsult in zijn werk?

Nadat je een afspraak hebt ingepland en afgerekend, krijg je van mij een bevestigingsmail, waarin ik onder andere naar je geboorteplaats, datum en -tijdstip vraag. Zodra ik dat heb ontvangen, ga ik aan de slag. Ik werk met de nieuwste astrologiesoftware. Daarin voer ik jouw gegevens in om jouw astrologisch profiel te berekenen. Vervolgens maak ik een analyse en gebruik ik mijn heldere intuïtie. Zo bereid ik ons gesprek voor.

Consult per telefoon, Skype of in de praktijk

Ons gesprek, jouw jaarhoroscoop, voeren we telefonisch, via Zoom of in de praktijk in Amsterdam. Dat mag jij aangeven. Ik duid je karakter aan de hand van je geboortehoroscoop, ik geef je een prognose van het komende jaar en ik beantwoord specifieke vragen die je me van tevoren hebt doorgegeven, of die tijdens ons gesprek in je opkomen.

Wil je weten wat het komende jaar aan jou te bieden heeft, maak dan een afspraak voor een jaarhoroscoop.

Ja, ik wil dit graag, meld je aan via info@astro-essence.nl

Ik wens je een fantastisch, succesvol en vooral liefdevol 2019 toe!

Ik hoop je binnenkort te spreken!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence

Praktijk voor Astrologie &

Coaching

Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs

1054 CP Amsterdam

020-6124051 / 06-29028924

e-mail: info@astro-essence.nl

website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀