****** Kerstboodschap ******
December 2018,

Lieve mensen,

Weer een jaar bijna voorbij. Het is een prachtig jaar geweest. Wat zijn er weer mooie doorbraken beleefd tijdens de coachingssessies. Ik heb prachtige mails en persoonlijke berichten ontvangen. Een geweldige nieuwe groep in de Online Mastermind, inspirerende ontmoetingen met oude en nieuwe deelnemers vaak vol enthousiaste starters, en consulten die een diepe snaar raakten bij mensen. Wat heb ik toch mooi werk.

Het is ook boeiend om te zien hoe alle coaches en therapeuten zich als ondernemer ontwikkelen. Trots ben ik op alle mensen die ik mag inspireren!

Bijna Kerst, bijna Nieuwjaar, dus tijd om je de beste wensen voor dat nieuwe jaar over te brengen. 2019 wordt een jaar dat ons nog lang bij zal blijven. Een uitstekend jaar voor zaken in het algemeen. Om vastberaden en geduldig je ambitieuze plannen waar te maken en je hele ziel leggen in wat je moet doen.

Het wordt een heel bijzonder jaar van overvloed, om alles uit het leven en je praktijk te halen wat erin zit. Waarin we weer toegroeien naar: elkaar helpen, er voor elkaar zijn, het wordt een jaar van delen, van groeiend sociaal bewustzijn. Een prachtig jaar om samen in te gaan.

Mijn wens t.a.v. je werk voor 2019 is dat je veel meer gaat kiezen voor het werk dat past bij wie je bent, bij jouw unieke kwaliteiten en talenten. Dat je je eigen normen belangrijker gaat vinden dan de zogenaamde zekerheid en veiligheid van een baan in loondienst die je niet leuk vindt. Dat je de moed hebben om keuzes te durven maken. Daar heb je zelf en de wereld veel baat bij!

Zie mijn e-mail als een kerstcadeautje voor jou! Omdat ik je graag goed voorbereid 2019 in laat gaan. Ik hoop dat de inzichten uit deze video jou helpen om in 2019 te gaan staan voor jezelf en te gaan groeien met je praktijk. En ik zie graag ook tegemoet dat je een keer met mij in gesprek wil, en als je dat wil dan kun je je hier aanmelden.

Wil je concrete stappen zetten om je met jezelf aan de slag te gaan en je eigen bedrijf te laten groeien? Lees hier meer over de coachingsprogramma’s. Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen. De masterclass astrologie in business, ook geschikt voor een teamuitje. En… ik geef een aantal korte gratis strategie sessies: Lees er meer over hier
Wil je weten wat het komende jaar aan jou persoonlijk te bieden heeft, maak dan een afspraak voor een jaarhoroscoop. Meld je aan via: info@astro-essence.nl

Ik wil jou een hele mooie, warme en liefdevolle kerst wensen en een gelukkig en inspirerend 2019!

Ik hoop je binnenkort te spreken.

Met ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie &
Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl
Volg mij op: Social media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin