Beste,

In deze tijd, is het zo belangrijk om focus te blijven houden op je eigen dromen en verlangens. Ik zie veel mensen die traditionele carrièrepaden volgen omdat dat zo hoort. En blijven in een baan omdat dat nu eenmaal van ze verwacht wordt. Of durven de stap niet te maken om voor zichzelf te beginnen, of door te pakken met hun business omdat ze denken dat hun ideale leven niet mogelijk is, dat het niet voor hun is weggelegd, of dat het toch niet gaat lukken.

Omdat de omgeving ze verteld om zoveel mogelijk binnen de norm te leven. Dat geeft de meeste zekerheid. Veel mensen durven niet meer te dromen. Vaak durven ze niet toe te geven aan hun verlangens, zijn bang, ervaren weerstand, zijn geconditioneerd om niet te kiezen voor hun ideale leven. Ze hebben op zich een prima leven en een baan of werken als zelfstandige en er zijn geen grote problemen. Maar toch voelen ze een leegte van binnen. Ze zijn niet echt gelukkig. Ze offeren zich op voor het geld om de huur of hypotheek te kunnen betalen en doen dingen die ze niet leuk vinden.

Zolang je in loondienst werkt kan je alles nog rustig uitzoeken. En dan gebeurt er iets waardoor je wakker geschud wordt, je loopt vast in je werk, wordt ontslagen of krijgt een burn-out. En ineens is er een gevoel van urgentie en moet er een keuze gemaakt worden. Er komt een proces op gang waarin je wel na moet gaan denken over wat je echt wil. En om weer naar je dromen en verlangens te luisteren en je leven te leiden zoals jij dat wil. Om erachter te komen wat jouw doel is.

Het belangrijkste in je leven is om je missie of levensdoel te vinden. Je doel is waarvoor je hier bent gekomen. Het is iets wat diep in je zit. Maar waar je vaak geen woorden aan kunt geven. Je levensdoel is zo belangrijk dat wanneer je er geen gehoor aan, de uiterlijke omstandigheden je er toe zullen dwingen er wel naar te gaan luisteren. Hoe meer je je levensdoel niet vervuld, hoe meer je op je pad krijgt.

Je levensdoel is een combinatie van je dromen en verlangens, van je grootste belemmeringen, je wortels, je gaven en talenten. Jouw doel zit verscholen in jouw verhaal. Wat aan je doel raakt is de les die je zelf het hardst hebt moeten leren. Waar je diepste pijn is, daar kun je je levensdoel vinden.

Het vastgelopen gevoel kan juist jouw bevrijding betekenen. Het is een kans om je luisteren naar wat er vanbinnen in je leeft. Wil je zo de rest van je leven doorgaan? Ga je weer werk doen waar je de zin niet van inziet? Of durf je voor jezelf te kiezen en voor je ambitie? Je hebt bijvoorbeeld een opleiding gevolgd als coach of therapeut en denkt er al langere tijd aan om van een hobby een bedrijf te maken of om nu echt door te pakken en je praktijk te laten groeien.

Als je geen keuze maakt wordt er voor je gekozen. En hoewel dat kan voelen als een veilige optie, is het niet de optie de jou het meeste oplevert. Die veilige zone gaat er niet voor zorgen dat je in de flow komt met jouw volledige potentieel. Kleine stapjes helpen je niet meer, het is aan jou of je de sprong maakt. Laten we eerlijk zijn, er is altijd wel iets anders dat belangrijker voelt dan die ene moeilijke keuze maken. Soms moet je een moeilijke leuze maken voor een makkelijker leven.

Welke missie of levensdoel heb je? Wat zet jou aan tot actie? Welke bijdrage lever je aan het grotere geheel (familie, samenleving, wereld, universum). Met wie of wat voel jij je verbonden? Je missie is groter en sterker dan jezelf, want het is wat je stuurt en wat betekenis geeft aan je leven. Je bent altijd bezig je missie te vervullen. Je kunt je missie (her)ontdekken.

Je missie is wat jou verbindt met het grotere geheel. Het stijgt boven je identiteit uit. Op dit niveau ga je van hebben naar zijn. (je hebt een identiteit en rollen) Het is het spirituele aspect van mensen en hun idee over hun plaats in het grotere geheel. Het brengt organisaties ertoe hun bestaansrecht, visie, missie te omschrijven.

Je missie of levensdoel hervinden
Een van de krachtigste hulpmiddelen om achter je levensdoel te komen is de astrologie. Vanuit de spirituele geboortehoroscoop valt je levensdoel, je levensbestemming te destilleren. Het zegt iets wat je ziel meekrijgt uit een vorig leven: en is daardoor de grootste en meeste aanhoudende kracht in je leven. Je verlangen, je missie om die te realiseren. Positief gezien als je je doel eenmaal gevonden hebt, wordt je niet meer zo snel door tegenslagen van je stuk gebracht. Ook kun je alles beter aan, omdat je energie krijgt door dingen te doen die bij je doel passen.

Hoe zou het voor je zijn om het leven te leiden dat je echt wilt? Als je het werk doet dat je het allerliefste doet? Elke ochtend enthousiast wakker wordt? Meer financiële vrijheid hebt? Zonder geldzorgen je bedrijf opbouwt? Waar wil jij al je energie in steken? Welke eerste stap heb jij nu te zetten? En durf je voluit te kiezen voor die eerste stap?

Ik nodig je uit om te zorgen dat jij jouw eigen plan krijgt. In het Soul Business Programma leer ik je hoe je een plan maakt. In het jaarprogramma wordt astrologie en coaching met elkaar gecombineerd. Astrologie om helder te krijgen wat je unieke gaven zijn en wat je missie, je visie en je levensdoel is, zodat je een duidelijke koers krijgt. En coaching om je de ondernemerskennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om de transformatie voor je eigen werk te bewerkstelligen en je te helpen je eigen bedrijf te realiseren. En je eventueel over drempels heen te helpen die op je pad komen.

Het is een uniek en compleet programma met super waardevolle inzichten en alle bouwstenen die je nodig hebt om een succesvolle praktijk of business te bouwen.

En tot en met november kun je nog gebruik maken van de extra BONUS een FOTOSHOOT bij een professionele fotograaf (met styling en visagie in de studio) die je krijgt als je je aanmeld. Meld je hier aan

PS. betaling in termijnen is mogelijk.

Bekijk hier het aanbod

Een ondernemende groet,
Mary

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Soul Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen
Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀