De shift naar een nieuw leven met financiële onafhankelijkheid
Mei 2019,

Lieve mensen,

Hopelijk ben je aan het genieten van een heerlijke voorjaarsvakantie.

De afgelopen weken ben ik bezig met het maken van mijn nieuwe Soul Business Jaarprogramma. Binnenkort vertel ik je hier meer over.

Vol met nieuwe inspiratie en energie en super enthousiast om aan de slag te gaan en mijn klanten te helpen om grote shifts te maken in hun business.

Ik geniet enorm van mijn vrijheid en dat, dankzij mijn ondernemersmodel: Geld verdienen met je zielsmissie.

Ondernemen vanuit je essentie heeft al zoveel mensen geïnspireerd. Je gaat op de toppen van je kunnen ondernemen, gaat veel meer verdienen en minder hard werken.

Ook deze maand zijn er weer nieuwe aanmeldingen, ondernemers die kiezen om nu te gaan staan en besluiten om door te groeien met hun praktijk! Door mensen met een bewustwordingspraktijk te helpen groeien zodat zij hun zielsmissie kunnen leven, is mijn bedrijf de afgelopen jaren heel hard gegroeid.

Je ziel als USP
Als jij weet wat jou uniek maakt, wat je Unique Selling Point (USP) is, weet je hoe je je onderscheidt van al die andere ondernemers die mooie dingen willen maken. Niet alleen is dat voor jezelf goed om te weten, je kunt het daardoor ook overbrengen op je klanten. En op die manier duidelijk maken waarom ze voor jou moeten kiezen.

Op astrologisch gebied zijn er veranderingen gaande die ik graag met je wil delen 🙂
Een Nieuwe Maan in stier op 4 mei 2019 kondigt een nieuwe fase aan en het is een mooie tijd om iets nieuws te beginnen. Het begin van nieuwe projecten waarin je meer inkomen kunt genereren, kan een nieuwe start zijn. De beste tijd voor een nieuwe start is tijdens de eerste twee weken. Je kunt meer (financiële) zekerheid willen inbouwen, door ergens in te investeren of je financiën anders aan te gaan pakken.

De nieuwe Maan in Stier staat conjunct Uranus en kan voor onverwachte doorbraken zorgen op het gebied van geld en bezit, waarden en talenten. De hele maand mei met de zon die door de stier loopt kunnen we oogsten wat we nu zaaien. De focus ligt op geld en business.
De planeet Uranus loopt door het sterrenbeeld Stier. Het is geweldige maand om je plannen concreet te maken.

Op 16 mei 2018 is Uranus van teken veranderd van Ram naar Stier. Uranus is de planeet van o.a. verandering, vernieuwing, onafhankelijkheid, persoonlijke vrijheid, autonomie. En van zonder bemoeienis van buitenaf kunnen handelen, en vooral zelfbewustzijn ontwikkelen, doorbraken, rebelleren, omwenteling, technologie, uitvindingen, innovatie, revolutie. In dit teken blijft hij tot en met april 2026.

Uranus in Stier heeft vooral invloed op materiele zaken zoals geld, bezit, huis, je inkomen, je bedrijf, relaties.
Uranus breekt het oude af en brengt ingrijpende veranderingen aan. Hij zorgt voor een doorbraak. Je kunt tot de ontdekking komen dat je oude achterhaalde levenspatronen ontgroeid bent en de noodzaak voelen om deze patronen te doorbreken en resoluut op te ruimen. Uranus zorgt voor onverwachte situaties en brengt ongekende mogelijkheden naar de oppervlakte.

De wezenlijke betekenis van Uranus is: bevrijding van datgene wat we ontgroeid zijn. Vrij van datgene waaraan we niet langer gebonden zijn door plicht, angst, karma of noodzaak. Uranus is het universeel bewustzijn dat iedereen de kans krijgt zijn eigen lot te bepalen. Hij staat voor de weigering om zich aan wie of wat dan ook te onderwerpen dat niet persoonlijk door hem is gekozen. Hij doet alleen dingen uit eigen vrije wil.

Je kunt merken dat je je oude manier van denken en doen of zelfs je levensstijl bent ontgroeid. Dat je tot een nieuw bewustzijnsniveau komt.
Het is nu de tijd om je eigen creatieve werk te doen waarvan je je hele leven gedroomd hebt! Maar wat je al die tijd genegeerd hebt. Je kunt plotseling beseffen dat je om geld te verdienen je baan niet langer hoeft aan te houden.

Het kan zijn dat je werk je zo verveelt dat je er nerveuze klachten of stress door hebt ontwikkeld. Je kunt verlangen naar vrijheid en sterk de behoefte voelen om je werk op te geven, en daarmee de verplichtingen en gewoonten loslaten die zijn ontstaan door angst en een gebrek aan zekerheid.

De tijd is aangebroken om zelfstandig, creatief en geïnspireerd aan de slag gaan. Onbewust speelt het al een paar jaar, de onvrede over je situatie. Je wilt niet meer afhankelijk zijn van je baan. Je partner. Mensen die je tegenhouden. Je wil vanuit je zielsmissie gaan leven. De tijd is nu! De veranderingen kun je nu gaan realiseren.

De invloed van Uranus zorgt er voor dat je het best functioneert in een omgeving waar geen vaste structuur, regels en normen gelden. En waarin je onbevangen en vrij je eigen gang kunt gaan. Dit zal zich gaan manifesteren in zelfstandig ondernemen.

Uranus wil de komende 7-8 jaar vaste patronen veranderen. De focus verplaatst zich van zelfontdekking en zelfexpressie naar financiën en bezittingen. Met Uranus in Stier gaan we op zoek naar wat echt van waarde is. Op zoek naar welke waarde je te bieden hebt en die gaan bieden.

Uranus in Ram
Tijdens Uranus in Ram was er een sterke drang naar onafhankelijkheid, meer behoefte om je eigen weg te gaan. En vooral om je intuïtie te volgen. Veel mensen zijn de laatste 7 a 8 jaar voor zichzelf begonnen. En zijn als ZZP-er of ondernemer hun eigen bedrijf gestart, om niet afhankelijk te zijn van een partner of werkgever. En meer leiding te nemen over hun eigen leven.

Uranus in Stier
Uranus kan nu voor plotselinge gebeurtenissen zorgen, die in kunnen slaan als een blikseminslag. Daardoor kunnen er veel veranderingen komen op het gebied van werk, inkomen wonen of relaties. De plannen waar je al een tijd mee rondgelopen hebt kun je nu daadwerkelijk gaan neerzetten. Uranus kan voor veel spanning en onrust zorgen. Ook het zenuwstelsel hoort bij Uranus en door alle veranderingen die in jouw leven plaats kunnen vinden, kan je je overprikkeld voelen.

De shift naar een ‘nieuw leven’
De komende jaren vindt er een verandering plaats die ervoor gaat zorgen dat je angsten over verlies van zekerheid losgelaten kunnen worden Het is tijd voor vernieuwing. Oude maatschappelijke systemen passen mogelijk niet meer bij je behoeften. Waar heb je meer ruimte voor groei nodig? Er gaan dus voornamelijk veel veranderingen komen op het gebied van werk inkomen, wonen, relaties.

Je kunt de behoefte voelen aan om oude, vastgeroeste patronen los te laten iets nieuws te willen in je leven. Je zou bijvoorbeeld een andere manier van leven, wonen of werken kunnen willen creëren. Je kunt de behoefte aan zekerheid meer los gaan laten, om de sprong in het diepe te wagen, angsten meer los te laten, meer vrijheid in jezelf te ervaren en helemaal op je intuïtie te durven te varen.

Ook kun je door de invloed van Uranus plotseling nieuwe ideeën of ingevingen krijgen over jouw nieuwe richting en van binnenuit voelen dat je die kant op moet gaan. Je zult hoe dan ook alle kansen van het Universum krijgen om je dromen waar te maken!

Geld
In deze periode kun je de wens voelen om de routine te veranderen in de manier waarop je tot nu toe je geld verdient. Je losmaken van traditionele manier van geld verdienen volgens de waarden van de samenleving. Je waarden kunnen veranderen en je kunt hele andere dingen belangrijk gaan vinden dan voorheen. Maar ook de waarde van geld kun je anders gaan zien. Een goed salaris is mogelijk niet meer genoeg, je wilt meer voldoening uit je werk halen en meer leven en werken onder je eigen voorwaarden en niet meer werken voor alleen het geld.

Stier is verbonden met Venus
Venus is de planeet van de liefde, relaties, schoonheid en harmonie. En ook relaties zijn aan verandering onderhevig.
Misschien wil jij je meer inzetten voor jouw ideaal en is er daarom minder ruimte voor ‘traditionele’ relaties. De liefde voor jezelf en het kiezen voor wat jij wilt gaat steeds belangrijker worden.

Met Uranus in Stier en Saturnus in Steenbok kun je dit jaar veel tot stand brengen. Ideeën en plannen die je eerder maakte toen Uranus in Ram liep kun je nu concreet maken!
Uranus wil de komende 7-8 jaar vaste patronen veranderen. Waar valt het teken Stier in je horoscoop? Dat is waar de verandering in jouw leven persoonlijk gaat plaatvinden.

De huizen staan voor levensgebieden:
1e huis – een andere aanpak, een verandering van je uiterlijk, je haar of manier van kleden of je houding naar buiten toe, je wilt onafhankelijker zijn, meer zelfvertrouwen, je relatie met je omgeving is directer en spontaner, wat een gevoel van bevrijding geeft
2e huis – je financiën of de manier waarop je je geld verdient. Je laat je oude zekerheden los. Ben je je baan in loondienst zat? Misschien word je freelancer of ga je voor jezelf beginnen

3e huis – de manier waar je denkt of communiceert verandert, misschien wil je iets nieuws leren, een cursus volgen
4e huis – verhuizen, iets thuis/ aan het huis veranderen, er waait een frisse wind door je privé leven

5e huis – meer zelfvertrouwen, een nieuwe hobby, je relatie met (je) kinderen veranderd, de wens om creatiever te worden, tijd om te creëren, manifesteren op gebieden zoals bijv. schrijven, dansen, schilderen, enz. meer zichtbaar willen worden, gepassioneerd raken over een doel wat je wilt bereiken
6e huis je dagelijkse routine willen veranderen, de (werk)sleur willen doorbreken, iets veranderen op gebied van gezondheid. Veranderingen in je werk, op de oude manier niet verder kunnen in je werk. Voor jezelf gaan werken. Een dieet volgen, alternatieve geneeswijze raadplegen

7e huis – het is tijd om je relatie eens onder de loep te nemen. Wat er niet meer werkt tussen jullie, moet echt veranderen! Een zakelijk partnerschap aangaan of verbreken
8e huis – misschien kan of moet je nu wat oude angsten onder ogen zien. Een transformatie het oude maakt plaats voor het nieuwe, misschien heeft je partner een financiële meevaller of krijg je een erfenis

9e huis – je gaat anders over bepaalde zaken denken, je horizon verbreden door reizen of studie, je visie uitdragen, je boek publiceren, je wereld groter willen maken
10e huis – van baan veranderen, meer autonomie nodig hebben op je werk of voor jezelf beginnen, een doorbraak in je carrière

11e huis – de bezem door je vriendschappen en door verenigingen, verandering in groepen zoals werkkring, vriendenkring, familiekring
12e huis – de verandering merk je onderhuids; je bent rusteloos, maar wat je precies wilt veranderen in je leven, daar kan je de vinger nog niet op leggen. Ook een mooie tijd om nieuwe kanten of talenten aan jezelf te ontdekken!

In welk huis valt 0 graden Stier in jouw horoscoop? En waar merk je de verandering al?

Voel jij dit verlangen naar verandering ook? De Stier is aards en wil dingen concreet maken. De invloed van de deze stier-periode is niet alleen voor het sterrenbeeld stier maar voor ieder van ons. Ben jij er ook klaar voor? Ben je bereid om situaties en geconditioneerde overtuigingen die hun langste tijd hebben gehad over boord te gooien? En om zo ruimte te scheppen voor iets nieuws. ben je bereid om geld te verdienen met je zielsmissie? Ben jij er klaar voor?

Je hebt behoefte aan focus, en aan iemand die al is waar jij wil zijn. Iemand die je helpt om echte stappen te zetten met je praktijk, van A naar Z. Je ontvangt alle bouwstenen om stappen te zetten om geld te verdienen met je zielsmissie. En je wilt in jezelf investeren. Je weet dat coaching je meer oplevert dan dat het je gaat kosten. En je zoekt iemand die jou vanuit jouw hoogsensitiviteit begrijpt. En jou aan de hand meeneemt om je echt te laten groeien. Voor jezelf, en voor een mooiere wereld.

Hoe zou het voor je zijn als je:
– Het werk doet dat je het allerliefst doet
– Meer financiële vrijheid hebt om te manifesteren
– Zonder geldzorgen een bloeiend bedrijf opbouwt
– Elke ochtend enthousiast opstaat

Hoe kan jij deze energie inzetten? Hoe kan jij jezelf openen en bevrijden van oude gewoontes? Met andere woorden, wat zouden deze planeetinvloeden (transits) voor jouw betekenen?

Ik kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes bij jouw nieuwe koers.
In een van mijn 3 coachingsprogramma’s voor coaches, therapeuten en andere dienstverleners leer je vanuit de spirituele astrologie en mindfulness hoe jij jouw zielsmissie helemaal kan gaan leven.

Maak Werk van je Zielsmissie: waarin ik je begeleid om jouw zielmissie te gaan ontdekken.

Ondernemen vanuit je Essentie: Om jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut doelgericht en effectief in te zetten en om moeiteloos met jouw vermogen succesvol te zijn.

Van Bezieling naar Inkomen: Voor wie een gelddoorbraak wil creëren met zijn passie en missie.

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol
Mocht je vragen hebben, laat het direct weten. Dit kan door een replay te sturen op deze mail.

Natuurlijk ga ik nog veel meer inzichten met je delen. Hou mijn Social media Facebook en Instagram kanalen in de gaten. ik zal daar live zijn of mijn inzichten online zetten.

Zo ben ik sinds 2000 ondernemer
Na jarenlang mensen coachen kwam mijn praktijk in een stroomversnelling. Mijn doorbraak kwam toen Uranus door het 9e huis liep, het levensgebied van je horizon verbreden, doordat ik een coach had ingeschakeld en nieuwe inzichten kreeg, over mindset, dat waar je in gelooft, en mij verdiepte in de wet van de aantrekkingskracht, en alles wat ik leerde ben gaan toepassen. Mijn baan in loondienst opzegde en fulltime ben gaan ondernemen.

Ook ben ik Zoom gaan inzetten voor mijn coachgesprekken, en via Whatsapp gaan communiceren met mijn klanten, waardoor we sneller en efficiënter kunnen communiceren. En een besloten Facebook mastermind groep gestart voor onderlinge ondersteuning en feedback.
Hierdoor ging ik nog veel beter coachen en ondernemen.

Toen Uranus op de mc (hoogste punt in de horoscoop)stond en verschoof naar het 10e huis van de maatschappelijke positie, kwam er een doorbraak, en sindsdien is mijn bedrijf enorm gegroeid.
Deze doorbraak heeft mijn leven volkomen veranderd.
En dat van mijn inmiddels meer dan duizend klanten ook.

En als je dit ook wil leren: En je kunt nu hiermee een start gaan maken.

Ik help je hier graag bij. Je kunt nu deelnemen aan een van mijn drie coachingsprogramma’s over ondernemen. Zodat je nieuwe, spannende, dingen kunt gaan doen die je leven echt op een hoger niveau brengen.

Ik wil je heel graag laten zien wat er mogelijk is.

We leven in en bijzondere tijd. Als je door je ervaring steeds beter wordt in het werken met mensen en groeit als ondernemer. Dan gaat er voor jou ook veel veranderen.

Wil je starten dan kan dat met een van mijn Coachprogramma’s. De bonussen zijn beschikbaar tot het programma vol zit.

Ik gun jou de groei die ik heb doorgemaakt daarom bied ik je een van mijn geweldige programma’s aan. Doe jezelf een groot plezier en investeer in jezelf. Alleen dat is wat resultaat gaat brengen.

Ja ik maak graag gebruik van je aanbod! klik hier Heb je vragen, stel ze direct. Dat kan door gewoon een reply te sturen op deze mail.

Ik zou het geweldig vinden, om je in een van deze unieke 3 maandenprogramma’s te mogen verwelkomen. En heb je nog vragen? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik hoor graag van je.

Heb je vragen?
Mail mij op info@astro-essence.nl

Mijn Missie:

Het is mijn missie om mensen te inspireren en stimuleren om hun levensdoel en zielsmissie te ontdekken en te manifesteren. Zodat dat ze met hun bezieling het werk kunnen doen wat ze echt willen doen en daarmee genoeg geld kunnen verdienen. Zodat zij een gelukkig leven kunnen creëren. En daarmee een mooiere wereld kunnen bouwen.

Leef je mooiste leven & leer in 3 maanden hoe je meer dan genoeg geld met je zielsmissie kunt verdienen!

Ondernemen vanuit je essentie

Ik gun het jou ook, dat je gaat leven en ondernemen vanuit je Essentie. Dat je dagelijks met plezier onderneemt. Geweldige klanten krijgt en daar goed mee gaat verdienen.

Een coachingsprogramma om geld te verdienen met jouw zielsmissie, want het bevat ontzettend veel waardevolle lessen: •Hoe je je zielsmissie ontdekt;
•vanuit je spirituele geboortehoroscoop je unieke talent ontdekt
•patronen en emoties te transformeren
•Hoe je jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut kunt inzetten
•Wat belangrijk is om je droom te verwezenlijken
•En nog veel meer.
Gebruik hiervoor deze link

En zet hierin direct je volgende stap. Ik heb namelijk drie prachtige coachingsprogramma’s gemaakt:

Elk programma bestaat uit 3 maanden begeleiding, 6 individuele sessies, opdrachten, checklists, tussentijdse mail op telefooncontact als je vastloopt en deelname aan een besloten online Mastermindgroep. Het zijn super waardevolle programma’s. Lees er alles over en reserveer direct jouw plaats:

Maak werk van je Zielsmissie

Programma Ondernemen vanuit je Essentie

Van Bezieling naar inkomen

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol
Mocht je vragen hebben, laat het direct weten. Dit kan door een reply te sturen op deze mail.

Of plan een gratis strategiesessie in en klik op standaard afspraaktype, bedrijfsadvies en coaching en dan op gratis strategie sessie met horoscoop:
https://widget.onlineafspraken.nl/consumer/booking/book/key/mhom25artk11-azdi01/at/0/ln/3/l/11111/t/38c/f/e0c010e/c/00aeef,f49bc1,111,ed008c,9e005c,fff,0,f49bc1/s/550_1500/o/theme:advanced,dp:modern,interval:week/exclude/mobiledetect/output/html

Natuurlijk ga ik nog veel meer inzichten met je delen. Hou mijn social media kanalen Facebook en Instagram in de gaten. Ik zal daar live zijn of mijn inzichten online zetten.

Ik kijk er naar uit je te spreken!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl
Volg mij op: Social media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀