De Sleutel om NU je geldstroom op gang te brengen in je bedrijf en je leven

Lees hier waarom jij je geldstroom onnodig blokkeert ….

Maart, 2017

Beste lezer,

Een paar jaar geleden stond ik op een spirituele beurs in Haarlem, met het geven van astrologie consulten, ter kennismaking. Ik kwam daar terecht via een oud collega van de Roos, een spiritueel centrum in Amsterdam. Die ik in het voorjaar ontmoette toen ik op de fiets reed door de Kinkerstraat in Amsterdam, net op een dag toen ik een beetje in een dip zat.

We raakte in gesprek en we zijn koffie gaan drinken. Hij gaf mij de tip om contact op te nemen met de eigenaresse van een spiritueel ontmoetingscentrum in Haarlem. Ik mailde en belde haar en er was nog plaats voor een stand en dus melde ik mij aan. Toen die dag naderde was ik eerlijk gezegd niet zo heel enthousiast meer want ik had net twee dagen ervoor een financiële tegenvaller, het beeldscherm van m’n computer ging kapot, en een dag erna verloor ik 70 euro uit m’n portemonee. M’n spaargeld raakte ook langzaam op en een baan in loondienst leek me plotseling weer een goed idee. Mijn vriend drong erop aan om toch te gaan, ik had mij immers al opgegeven. Hij regelde een laptop voor me en maakte een uitdraai van een deelnemerslijst en een mailinglijst.

Ik ging er naar toe en het werd een leuke dag, ik gaf consulten en er waren geïnteresseerden en ik kreeg nieuwe aanmeldingen voor coaching. Ik stond in een kleine maar gezellige zaal. Een man die schrijver is en daar ook een stand had kwam naar mij toe met de vraag of ik een ‘engelenboodschap’ wilde. En ik zei: “Nou graag, dat wil ik wel.” Hij had een boek bij zich en hij vroeg of ik die even vast wilde houden. En of ik wilde kiezen tussen de linker of rechter bladzijde, dat deed ik en hij sloeg een bladzijde open en begon hardop voor te lezen: “Ik heb een boodschap van de engel Niphnaël, je hebt recht op een welvarend leven. Deze engel Niphnaël begeleid je op de weg naar een welvarend leven”, zei hij.

Ik was enigszins verrast en zei: “Dat is precies het onderwerp wat mij de afgelopen dagen bezig hield.”

Niphnaël, engel van de welvaart, staat voor: Het creëren van welvaartsbewustzijn en daardoor het manifesteren van welvaart.

Ook ontmoette ik daar Ellen Scheffer, een schrijfster en kunstenares. Zij schreef het boek Vederlicht, leven en werken met spirituele gidsen. Zij gaf daar die dag een lezing over gidsen. Ik vertelde haar dat ik het soms moeilijk vindt om 100% mijn hart te blijven volgen. Waarop zij mij vertelde dat zij zich vroeger ook wel eens zo druk heeft gemaakt. En zich nu afvraagt waarom ze zich zo druk maakte. Ze zei tegen me dat de gidsen het liefst willen dat je gewoon je taak hier doet. En dat je daarbij geholpen wordt. Dat je alles krijgt wat je daarvoor nodig hebt, of het nu van linksom of van rechtsom komt. Je zodra je je zorgen gaat maken je de doorgang blokkeert. En dus vertrouwen te hebben in de voorzienigheid.

Later bij haar stand bood zij mij een ansichtkaart aan die zij zelf ontwerpt.
Toen ik het boek pakte ging ze naast me staan en ze zei: “Ja lees maar een stuk.” Ik sloeg het open en ze zei: “Kijk nou eens waar je het op opent”, het was een stukje over geld! En ik zei: “Nou dat is wel heel toevallig zeg, weer datzelfde onderwerp! “Ik las het en er stond: “Hoe is je houding naar geld?” “Was het onderwerp geld tijdens je opvoeding een taboe?”, vroeg ze me. “Alsof het een vies woord is”, zei ik. Mijn moeder die bij me langskwam die dag op de beurs kwam er ook bij staan en bevestigde: “Mijn man had het altijd over geld en dat ik wilde ik niet.” Toen zei ik: “Er mocht bij ons thuis niet over geld gesproken worden, het was duidelijk een taboe.” Mijn stiefvader was vermogend en was altijd gestrest als er vermogensbelasting betaald moest worden.”

In het boek wordt juist gevraagd: “Heb jij een neutrale houding tegenover geld?” En waarom je je schuldig voelt wanneer er iets aan je gegeven wordt, wanneer je geld ontvangt. Onderweg naar huis liep ik samen met mijn moeder en we hadden het over het besproken onderwerp, toen ze zei: “Ik zou iedereen willen aanraden om werk te gaan doen dat je leuk vindt.” Waar kwam dat nou ineens vandaan, dacht ik. Blijkbaar is zij met haar zienswijze met de tijd meegegaan.

Heb jij vertrouwen in datgene wat je doet? Dat er voor je gezorgd wordt, je in middelen voorzien wordt zolang jij maar je eigen weg volgt. “Je bent de schepper van de werkelijkheid waarin je leeft. Je hebt de bekwaamheid om te creëren wat je werkelijk in je leven verlangt.”

Lange tijd werkte ik heel hard, zo’n tachtig uur per week om mijn bedrijf op te bouwen. Ik werkte me een slag in de rondte, ik was altijd gestrest en maakt me altijd zorgen over geld, ik had weinig vrije tijd en dacht dat ik heel goed bezig was. Op een gegeven moment raakte ik uitgeput en liep ik vast.

Ik heb toen een time out genomen en ben een paar weken op vakantie gegaan waar ik veel tijd in de natuur doorbracht, en heb mijn werk even helemaal losgelaten.

Toen ik terug kwam ben ik gaan doen wat goed voelde en vooral het idee losgelaten dat ik ‘heel hard moet werken voor mijn geld’, dat doe ik nu dus ook gewoon niet meer. En het geld komt van linksom dan wel van rechtsom. Door deze ervaring heb ik mijn negatieve mindset veranderd, van denken in tekorten naar denken in overvloed. En de aanmeldingen blijven maar binnenkomen.

In onze Nederlandse cultuur is er een opvatting dat je werk niet per se leuk hoeft te zijn, maar dat het gewoon de rekeningen moet betalen.

Je mag niet zomaar iets krijgen, je moet het verdienen. Een vakantie is dan een beloning voor iets dat niet leuk is (je werk). Dus geld verdienen met iets wat je leuk vindt, is not done, want wat is dat je beloning? En werk je dan wel hard genoeg?

Gedacht wordt dat werken niet per se leuk hoeft te zijn – en als je het goed doet, moet je toch wel een beetje afzien. Pas wanneer je kunt opscheppen over hoe zwaar je het hebt, of hoe druk je bent, dán tel je pas mee. En pas dan verdien je dat salaris en die vakantie. Eigenlijk ontzettend zonde. Want werken kan ongelooflijk leuk zijn!

Sterker nog: het zou heel erg leuk moéten zijn. Je mag doen wat je leuk vind!

Ik trek de stekker er op tijd uit en ga een dagje weg, iets leuks doen, lekker shoppen, koffie afspraken, een wandeling maken, uit eten met mijn vriend, of lekker kokkerellen, Of whatever, doen waar ik zin in heb. Meer en vaker genieten dus en alles even helemaal loslaten. De controle af en toe loslaten om zo te kunnen ontvangen. En zo werkt het, want de aanmeldingen blijven maar binnen komen.

Hoe is jouw houding tegenover geld?
Worstel je met geld? Blokkeer jij de geldstroom door je zorgen te maken? Welke overtuigingen heb jij over geld?

Ben je heel geforceerd bezig met geld verdienen door heel hard te werken en ben je daar heel moe van? Of vindt je geld een vies woord en vind je het niet fijn om het te ontvangen zodat je altijd tekort hebt?

Als je je zielsmissie volgt en het werk doet wat de bedoeling is. En je je ervan losmaakt dat je geluk afhangt van het geld. Als het je niet meer uitmaakt of het geld er komt. Kun je het als het ware laten gebeuren. En dan kun je geld ontvangen.

Wanneer je het stuur durft los te laten, door je over te geven aan dat wat is, wordt je de schepper van je eigen werkelijkheid.

Dus bij deze de uitnodiging aan jou om je relatie met geld eens te onderzoeken.

Hoe kan je je zielswerk doen zonder dat je uitgeput raakt en daar heel goed mee verdienen? Ja, het kan echt.

Wil je dit ook in de praktijk brengen? En hiervoor de spirituele en praktische vaardigheden leren?

In mijn Maak werk van je zielsmissie groep heb ik nu enkele plaatsen vrij.

Meld je aan via deze link voor een gratis en vrijblijvend gesprek van 30 minuten.

Mary van Belzen

P.S mijn coachingsprogramma is niet voor iedereen. Het is voor ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners, die niet alleen een succesvol bedrijf willen, maar ook een mooi leven, met tijd voor jezelf, familie en je geliefden.

Meld je aan via deze link info@astro-essence.nl dan kunnen we kijken of we bij elkaar passen. Let op: het aantal plaatsen in de groep is beperkt, dus reageer snel.

Ik zie uit naar je reactie!

P.S. Vragen? Je kunt altijd een mail sturen via
info@astro-essence.nl

Astro-Essence
Mary van Belzen
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-HS
1054 CP Amsterdam
Tel: 06-29028924
Email: info@astro-essence.nl
www.astro-essence.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GROEPSUITJE? Masterclass Astrologie in Business

Je geboortehoroscoop vertelt veel over wie je bent en welke potentie je in je hebt. In deze masterclass krijg je een kijkje in de keuken van de astrologie. Thema’s uit je eigen horoscoop worden besproken en wat planeten over je zeggen. In deze masterclass leer je je jezelf en de ander op een geheel andere manier kennen. Heb je speciale wensen of wil je een bepaald thema in de horoscoop uitlichten? Vraag naar de mogelijkheden.

Deze masterclass wordt zowel aan particulieren als aan ZZP-ondernemers en kleine bedrijven gegeven op verschillende locaties. Het is mogelijk om zelf een locatie uit te zoeken.

Voor deze masterclass is het nodig dat je je geboortedatum, -tijd en -plaats doorgeeft. Op te vragen bij de burgelijke stand in je geboorteplaats, via een geboorteuitteksel. Je krijgt je horoscooptekening mee naar huis.

Meld je aan via deze link

Of stuur een mail via info@astro-essence.nl

Mary van Belzen is Astrologe & Ondernemerscoach. Sinds 2000 leer ik zelfstandigen hoe ze een bezield en succesvol bedrijf kunnen creëren.