Veel ondernemers lopen vast in het gebrek aan zelfkennis en hun gevoel voor richting. Ze hebben prachtige plannen, maar er komt vaak weinig van terecht. Simpelweg omdat ze de weg er naar toe niet zien. Omdat ze onvoldoende perspectief zien. Daarom is het goed om te weten waar dan de zelfkennis ontbreekt, zodat je die kan ontwikkelen.

Afgelopen jaren heb ik met duizenden ondernemers gewerkt – letterlijk. En ik heb gezien wat iemand succesvol maakt en wat iemand minder succesvol maakt. En dat is:

Succesvolle mensen bouwen hun bedrijf vanuit zelfkennis – ze weten goed wie ze zijn en waar ze voor staan wat ze te bieden hebben.
Ze weten wat voor type ondernemer ze zijn, waar ze echt goed in zijn, hun passie, hun missie, visie en wat hun levensdoel is.
Ze slaan geen stappen over met het schieten van hagel – ze weten dat zelfonderzoek nodig is.   

Ze gaan niet alleen voor de vorm zoals zichtbaarheid, strategieën, marketing, sales – ze gaan eerst voor de inhoud, voor bezieling.
En pas daarna treden ze naar buiten.   
En zelfkennis is een belangrijk fundament voor succes.

En dat is net zo goed allemaal onzeker en spannend voor ze, maar ze bouwen zakelijk een bedrijf vanuit een hoge graad aan kennis en ervaring (uit vele vorige levens).

En door helder te hebben wat hun unieke kwaliteiten zijn en wat hun levensdoel is gaan ze het doen, gaan ze het leren om steeds beter te worden.

Dit is het geheim.

Dus begin vandaag nog met wat je van plan was – zodat je niet eind volgend jaar nog steeds bent waar je nu staat.

Op een succesvol bedrijf,

Mary

Fijne feestdagen gewenst!

P.S. De investering voor de Soul Challenge gaat per 1 januari omhoog, dus als je er al langer over nadenkt om mee te doen, dan is dit een goed moment om te starten.

Als je graag je bedrijf wil krijgen precies zoals je het wil, dan help ik je graag.
  Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀