Droom je van een goedlopende praktijk? 5 tips om door te pakken!

Juli 2018,

Lieve mensen,

Droom je van een eigen praktijk ga dan nu volledig voor je droommissie en blijf niet hangen in ‘het is zo lastig’. Besef dat het ook spannend is om andere paden te gaan bewandelen en dat het nodig is om uit je comfort zone te stappen, daar ligt de beloning juist! Heb je de intentie en de wil en om echt door te pakken? Lees dan even verder …

Wil je graag voor jezelf beginnen, maar spreken de belemmerende stemmetjes in je hoofd dat tegen?

Bij een nieuw leven en werken onder jouw voorwaarden hoort ook afscheid nemen en loslaten van sommige mensen, plaatsen, denkwijze en zekerheden uit je ‘oude leven’.

Je kunt niks nieuws creëren vanuit de oude energie.

Zijn veel dingen die je hoort en leest voor jou een open deur? Herken je dat van ja ‘dat weet ik al’, wat is hier nieuw aan? … die gedachte ken ik ook, maar even heel eerlijk: Hoeveel heb je al gelezen, hoeveel webinars heb je al gevolgd, hoeveel dingen heb je al gedaan, hoeveel actie heb je al genomen?

Ik heb zelf ontdekt dat de gedachte van ‘dat weet ik al’ echt een vorm van zelfsabotage is.
Die gedachte van het ego van ‘dat weet ik al’, zorgt ervoor dat je niet in actie hoeft te komen.
De vraag is helemaal niet ‘weet je het al’ de vraag is ‘doe je het al’?
Maar hoeveel weet je en hoeveel doe je?
En als je het doet: Ben je op structurele basis aan het groeien en ontwikkelen?
Werkt dit goed genoeg voor mij? Pas ik het al toe?
Dat is je business keihard laten groeien.
vertel jezelf een ander verhaal. Zeg tegen jezelf: Naar deze zelfsaboterende stem, daar ga ik voortaan niet meer naar luisteren. Ik heb de regie. Ik wil een bloeiende business. Ik ga het laten werken.

Tip 1. De eerste stap is dat je bereid moet zijn om anders te gaan denken en gaan doen.
En denk je nu hoe doe ik dat?

Ik heb jarenlang geworsteld met klanten krijgen en te weinig inkomen. Ik ben niet harder gaan werken maar slimmer.
Er is een moment geweest dat ik dacht dit kan zo niet langer. Ik ben actie gaan ondernemen, ik heb een coach ingeschakeld en ik ben doorgegaan. Ik geloofde dat er iets ander mogelijk was voor mij. Daarvoor moest ik wel anders gaan denken en anders gaan doen.

Dus welke gedachte jij hebt van ‘ja maar bij mij is het nou eenmaal zo’, onzin!
Houd jezelf niet voor de gek.
Stel je voor dat je anders zou denken en anders zou doen dan is er ineens van alles mogelijk. Daarmee onderscheid je je wel van bijna iedereen om je heen.
Veel ondernemers hebben het moeilijk.
De gemiddelde omzet van zelfstandige ondernemers in Nederland is €35.000 per jaar.
Dus waar denk je als je gaat denken als de gemiddelde ondernemer dat je op uitkomt?
Ook ergens in dat gemiddelde, dan wordt je niet echt blij. Dan kan je niet stressvrij leven en kan je ook niet investeren in je business. En kan je ook niet jouw mooiste leven creëren.
Waar zet jij ‘Ja maar’ voor?
Ja maar is vandaag niet.

Als je gericht blijft op wat de grote meute doet dan hou je jezelf klein.
En als je gericht blijft op de mensen in je privé leven, de meeste mensen in je privé leven ondernemen niet. Dat zijn wel de mensen die jou gaan adviseren. En die hun angsten op jouw projecteren. Wat denk je dan dat er dan gebeurt ga je dan groeien of houd je jezelf klein?

Wil jij een business die uitsteekt boven de middenmoot en daar bovengemiddeld mee verdienen en vol vertrouwen keuzes maken in je leven dan moet je anders denken en doen.
Succesvolle mensen denken anders dan bijna iedereen. Stel je open voor de manier van denken en de acties van mensen die je inspireren. Stel je open voor een compleet nieuwe realiteit. Daar begint het mee.
En verbind er actie aan want zonder actie wordt een droom nooit realiteit.
Creëer een nieuwe realiteit voor jezelf.
Ik heb veel in mijn mars en ik wil gewoon een heerlijk leven die dat mogelijk maakt.

Tip 2. Neem je ideale situatie als uitgangspunt en niet je huidige situatie

Hoe zou het voor je zijn als je je ideale situatie als uitgangspunt neemt en daar stap voor stap naar toe gaat werken?
Als je keuzes gaat maken en je omgeving reageert daar op. Aan wiens verwachtingen wil jij voldoen? Gebruik je de ander steeds als excuus?

Wordt je beperkt door je omgeving, je laat je dan beperken door je eigen gedachten.

Wat is je eigen standaard?
Ik weet niet van jou, maar mijn ideale plaatje is een leven en een business waarin ik mij helemaal goed voel. Waarin ik kan zijn wie ik ben. Dat ik werk onder mijn voorwaarden.
Hoe mooi zou het zijn dat jouw bedrijf jouw droom mogelijk maakt?

Volledige verantwoordelijkheid voor alles waar je mee rond loopt en alles wat er is in je leven, biedt ruimte voor verandering.

Tip 3. Zet je zelf op nummer 1.

Misschien vind je het lastig om jezelf toe te staan om te mogen dromen.

Ik heb heel lang de neiging gehad om anderen belangrijker te maken dan mijzelf.
Ik heb ervaren hoe het is om vastgelopen te zijn en om heel hard te werken en daardoor weinig vrije tijd te hebben om leuke dingen af te spreken met mensen van wie ik houd. Zo kan ik er niet voor anderen zijn. En kwam ik erachter dat ik eerst goed voor mezelf moest zorgen.
En dat is anders dan wat we hebben geleerd
Zet jezelf op nr. 1. Daar gaat het om.

Je kan je werk zo inrichten dat het past bij wie je bent. Een voorbeeld, Ik geef nu heel graag online trainingen aan groepen, terwijl voorheen werkte ik alleen 1 op 1 en putte ik mezelf uit. Ik zat uren achter de om pc coaching verslagen te maken. Ik werkte veel te hard. Dat wilde ik helemaal niet. Daar was lef voor nodig, dat ik besloot dit wil ik niet meer. Ik ga het doen op mijn manier. De moed om keuzes te durven maken. En dat is spannend want je denkt dan verlies ik van alles.
Maar bij elke keuze die je maakt verlies je iets maar je wint ook iets.
Mijn ervaring is dat als je jezelf op nr. 1 zet dan gaan er geweldige dingen gebeuren.
Want je gaat aandacht geven aan dingen die echt belangrijk voor je zijn. Hoe mooi is het dat je je tijd vult met dingen die belangrijk voor je zijn.
Dus bouw ik mijn praktijk om mijn dans en sportlessen heen. Ik bouw mijn bedrijf om mezelf en mijn agenda heen. In ieder geval blijf dus trouw aan jezelf.

Niet 24/7 beschikbaar hoeven zijn.
Doen wat ik het leukste vind en de rest aan anderen overlaten
100% mezelf kunnen zijn

Ga dingen uitbesteden.
Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk genoeg geld verdient zodat je dingen uit kan besteden.
De dingen die je echt niet leuk vindt gaan uitbesteden, al is het 2 uur per week.
Datgene wat je het vreselijkst vind, wat je veel te veel tijd kost dat je dat als eerste uit gaat besteden. En kijk is wat je dan al kan doen in de tijd die je overhoud. Om ervoor te zorgen dat je business beter gaat groeien.

Het mooie is dat je kan leren hoe je veel geld gaat verdienen met ondernemen. Daarvoor is wel iets nodig, en dat is dat je gaat investeren in je ontwikkeling tot succesvolle ondernemer. Daar is speciale kennis voor nodig, speciale vaardigheden, bepaalde mindset, investeer in jezelf, geef jezelf de vrijheid, de toegang tot de kennis die je nodig hebt om je business te laten groeien.

Tip 4. Investeer in jezelf

Ik ben anders gaan denken en doen. Ik ben gaan doen wat belangrijk voor me is. In het begin had ik helemaal geen geld. Ik heb aan mijn moeder geld geleend en ik ben rood gaan staan om mijn coach te kunnen betalen. Dat zorgde ervoor dat ik toegang kreeg tot de kennis die ik nodig had om mijn business te laten groeien.
Op dit moment heb ik een businesscoach en daarnaast volg ik een training spirituele astrologie.
En in 3 jaar tijd heb ik een business gebouwd. Ik investeer nog steeds, en ik houd ervan, het is zo leuk het is geweldig om je dromen te realiseren. En elke investering die ik doe, en daar groei ik van en daar leer ik van om dat ik de dingen toepas.

Omring je met succesvolle ondernemers die je inspireren. Wat superbelangrijk is en wat je een succesvolle ondernemer maakt en wat het een stuk leuker en makkelijker maakt is als je je gaat omringen met ondernemers die succesvol zijn. Want als je niemand in je omgeving hebt die de code heeft gekraakt van meer verdienen en minder werken dan wordt het heel lastig voor jezelf. Zorg ervoor dat je je omringt met mensen die hetzelfde pad bewandelen, die verder zijn dan jij.

Tip 5. Bouw een bedrijf dat bij jou past

Mijn praktijk is een voorbeeld van hoe iets start met een droom en een verlangen. Alles wat ik gerealiseerd heb, heb ik eerst in mijn verbeelding voor me gezien, gevisualiseerd. Daaraan heb ik een gevoel verbonden. Een gevoel alsof het al zo is. Daarna is het een kwestie van je droom vertalen naar een doel en een plan. Dat plan uitvoeren, vraagt om moed, de moed om keuzes te durven maken. En de juiste motivatie: het is niet alleen een kwestie van doorzetten en hard werken. Het is vooral je intentie, waarom je dit allemaal wilt bereiken. Je waarom vraag. Je zielsmissie. Het voor ogen houden wat het belang is van je doel, voor jou persoonlijk en voor de mensen om je heen. Zicht krijgen en focus houden op de missie is de allerkrachtigste motivatie. Een paar jaar na mijn droom, staat er ondertussen een goed lopende praktijk, met een goed inkomen, vlakbij het Vondelpark, waar vele mensen kennis, inzicht en inspiratie komen opdoen voor hun persoonlijke en essentiële groei. Geweldig!

Ik heb als astrologe en coach al zoveel mensen begeleid op de weg naar hun doel dat ik goed weet wat werkt en hoe je tussentijdse hindernissen kan aanpakken. Het is bijna nooit een rechte lijn van droom naar doel: de kunst is om om te gaan met wat je tegenkomt onderweg zonder je focus te verliezen. En dat gaat zoveel makkelijker als je daarin begeleid wordt.
Mocht je hulp willen krijgen bij het laten groeien van je praktijk, ik leer je de stappen die je kan zetten om je voornemen waar te maken. En krijg je inzicht in je zielsmissie, kennis van ondernemen dat je kan volgen in 3 maanden met 6 individuele sessies, checklists en toegang tot een besloten online Mastermindgroep jouw persoonlijke missie te realiseren.

Je zielsmissie die je wilt ontdekken, en daarmee genoeg geld gaat verdienen ga je nu echt realiseren!

“Ontdek je eigen schat. Want een gebaand pad, is het pad van een ander, daar zul jij je eigen schat niet ontdekken”
Verander wat er moet veranderen. Ga doen wat je inspireert, ga doen wat je leuk vind.

En kom in actie!

Ik kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes:
In mijn 3 coachingsprogramma’s voor coaches, therapeuten en andere dienstverleners leer je vanuit de Spirituele Astrologie en met de juiste ondernemerskennis hoe jij jouw missie helemaal kan gaan leven.
Maak Werk van je Zielsmissie: waarin ik je begeleid om jouw zielmissie te gaan ontdekken.
Ondernemen vanuit je Essentie: Om jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut doelgericht en effectief in te zetten en om moeiteloos met jouw vermogen succesvol te zijn.
Van Bezieling naar Inkomen: Voor wie een gelddoorbraak wil creëren met zijn passie en missie.

Ik zou het geweldig vinden, om je in een van deze unieke 3 maandenprogramma’s te mogen verwelkomen. En heb je nog vragen? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik hoor graag van je.

Aanmelden en informatie:
Mail mij naar info@astro-essence.nl

Of plan hier een gratis strategiesessie in van 30 minuten. https://widget.onlineafspraken.nl/…/mobiledetect/output/html

Mijn Missie:

Het is mijn missie om mensen te inspireren en stimuleren om hun levensdoel en zielsmissie te ontdekken en te manifesteren. Zodat dat ze met hun bezieling het werk kunnen doen wat ze echt willen doen en daarmee geld kunnen verdienen. Zodat zij een gelukkig leven kunnen creëren. En daarmee een mooiere wereld kunnen bouwen.

Leef je roeping & leer in 3 maanden hoe je genoeg geld met je missie kunt verdienen!
Ondernemen vanuit je Essentie

Ik gun het jou ook, dat je gaat leven en ondernemen vanuit je Essentie. Dat je dagelijks met plezier onderneemt. Geweldige klanten krijgt en daar goed mee gaat verdienen.

Zet hierin direct een belangrijke stap. Een coachingsprogramma om geld te verdienen met jouw missie, want het bevat ontzettend veel waardevolle lessen:
• Hoe je je zielsmissie ontdekt;
• vanuit je spirituele geboortehoroscoop je unieke talent ontdekt
• patronen en emoties te transformeren
• Hoe je jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut kunt inzetten
• Wat belangrijk is om je droom te verwezenlijken
• En nog veel meer.
Gebruik hiervoor deze link

En zet direct je volgende stap. Ik heb namelijk drie prachtige coachingsprogramma’s gemaakt:

Elk programma bestaat uit 3 maanden begeleiding, 6 individuele sessies, opdrachten, checklists, tussentijdse mail op telefooncontact als je vastloopt en deelname aan een besloten online Mastermindgroep. Het zijn super waardevolle programma’s. Lees er alles over en reserveer direct jouw plaats:

Maak werk van je Zielsmissie

Programma Ondernemen vanuit je Essentie

Van Bezieling naar inkomen (nieuw!)

De investering in jezelf:
Voor deze shift in jezelf betaal je normaal €1197,- excl. btw.,
Nu tijdelijk voor slechts €947,- excl. btw.

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol
Mocht je vragen hebben, laat het direct weten. Dit kan door een reply te sturen op deze mail.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Ik ben Mary van Belzen spiritueel astrologe en businesscoach. Ik begeleid coaches, therapeuten e.a. dienstverleners om hun zielsmissie te ontdekken en te ondernemen vanuit hun essentie om daarmee een succesvolle en bezielde praktijk te creëren.

http://www.facebook.com/AstroEssence.AstrologieCoaching/

Astro-Essence©

https://www.linkedin.com/in/maryvanbelzen/
https://www.instagram.com/maryvanbelzen/

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀