Een nieuw astrologisch tijdperk – wat betekent het voor jou persoonlijk?
november 2020

We staan aan het begin van een nieuw astrologisch tijdperk. Een langdurige kosmische cyclus, een tijdperk van meer dan 2000 jaar. Daarom is dit een bijzonder moment in ons bestaan. Er komt een nieuw tijdperk aan. Laten we kijken wat er daadwerkelijk aan de hand is daarboven met alle sterren en wat er voor boodschap voor ons geschreven staat.

Er is veel gesproken over het watermantijdperk. Dit markeert het begin van het nieuwe tijdperk. Wat betekent het voor jou persoonlijk?

Aankomende december is een hele bijzondere maand waar belangrijke planeten samenkomen. Het is daadwerkelijk een nieuw begin en die beweging is ingezet door standen van de planeten op dit moment. Met Pluto conjunct Jupiter was er een piek rond half november. Nadat Jupiter de planeet Pluto voorbij gaat tegen het einde van het jaar en zodra Mars vierkant Pluto voorbij is in januari komt er hopelijk een einde aan de pandemie.

De planeet Saturnus gaat op 18 december het onconventionele sterrenbeeld waterman binnen en blijft daar de komende drie jaar tot maart 2023. Eerder dit jaar liep Saturnus al even kort door waterman van 21 maart tot 1 juli. Dit is het begin van een proces van herstructurering, herziening en herwaardering van de samenleving om afscheid te nemen van het oude en vertrouwde.

En die stand van de sterren in de kosmos is heel krachtig. Het kan zijn dat je dat gaat merken. Dus als je de mogelijkheid hebt om daar de tijd voor te nemen doe dat dan ook. De energie is er om je te helpen, om je richting te geven. Saturnus is de planeet van autoriteit, discipline, orde, verplichtingen en het geeft angst voor dingen als verlies en ouder worden, angst voor het einde, beperkingen door autoriteiten of door religie of cultuur. We zitten thuis voor onze veiligheid en om ons innerlijk te onderzoeken.

Het is normaal om je af te vragen wat er allemaal gaande is, dit is het moment van de grote verandering die ons gaat helpen om verder te evolueren. De transformatie staat in de sterren geschreven en het gaat ons bevrijden. Vertrouw op de vrouwelijke energieën, vertrouw op je intuïtie. Als je kiest voor liefde is er geen angst. Ga daar steeds weer naar terug. Focus je op dat wat je echt gelukkig maakt.

Waar staat Saturnus in Waterman in jouw geboortehoroscoop? En in welke levensgebieden staan de vaste sterrenbeelden waterman, leeuw, stier en schorpioen op 0 graden in jouw geboortehoroscoop? Dit is waar jij persoonlijk door een verandering gaat. Een verandering van je innerlijke autoriteit. En je innerlijke grenzen, je innerlijke moraal. Wie ben je, waar sta je voor. Wat geloof je, waar vindt je je zekerheid. Hoe sluit je sociaal aan om gerespecteerd te worden. Om met waardigheid met elkaar om te gaan en om een krachtige impact te hebben.

Dit is de tijd waar we heel lang op hebben gewacht. En dit einde roept herinneringen op, nostalgie, sentimentaliteit, er kan een opruiming zijn van het verleden. Er kan een angst zijn voor de toekomst. Er kan veel onzekerheid zijn dat lijd tot stress. Instabiliteit, impulsiviteit. Niet logische en irrationele en emotioneel genomen beslissingen. Het is alsof we allemaal op de rand van een steile rots hangen en er niet vanaf willen vallen.

Ik moedig je aan om het oude los te laten en de sprong te maken. Dat is wat de astrologie ons leert. Voel, luister, mediteer, weet dat de zon weer zal gaan schijnen. Nadat Jupiter conjunct dus samen staat met Saturnus. Het zal niet vanzelf gaan zo van het waterman tijdperk is hier. De kracht van de weerstand en het vasthouden aan het verleden is heel erg sterk.

Veel mensen willen hun positie, hum sociale positie hun respect, macht, geld, veel belangen niet loslaten. En de dingen willen houden zoals ze zijn. Eigenaren willen gas en olie bedrijven houden, en geen elektrische auto’s op zonne-energie. Eigenaren willen rundvlees en regenwouden kappen voor weilanden voor runderen voor hamburgers van Mac Donald’s. Er is een groot gat, de planeet verandert langzaam. De verzekeringsmaatschappij verdient geld aan de gezondheidssystemen zoals ze zijn. De farmaceutische bedrijven investeren in belangen, in mensen die ziek zijn of die hun medicijnen helemaal niet nodig hebben. Anders gaan ze failliet.

Er zijn behoorlijk wat nare, donkere energieën die dit waterman tijdperk willen tegenhouden. Toen Saturnus in Steenbok liep, zagen we de grenzen van de rol van de autoriteiten in de samenleving. En hoe er door van bovenaf opgelegde systemen nog steeds corruptie en machtsmisbruik is, wat niet in het belang van het systeem is. Van boven naar beneden georganiseerde instellingen, vallen om dus is het tijd voor van onderaf aangestuurde organisaties, die beter aansluiten bij de actuele behoefte van onze maatschappij.

Saturnus in Waterman kan de mensheid leren wat de structuur is van het nieuwe systeem. En dat is een heel nieuw systeem. We moeten het zelf maken. We stoppen met verwachten dat de overheid het allemaal voor ons regelt. En gaan we zelfstandig ons ideale leven inrichten. Saturnus in Waterman kan ons leren hoe we als individuen bijdragen aan een samenleving om de wereld een betere plek voor ons allemaal te maken.

De tijd van het individu verdwijnt langzaam, het zal een bewuste keuze zijn, niet vanwege de sociale druk of maatschappelijke omstandigheden maar vanuit de innerlijke drive om een bijdrage te leveren aan de groep, aan de samenleving.

Wil je weten wat de huidige stand van de planeten, transits genaamd, voor jou betekenen?

Laat een reactie achter en ik neem snel contact op. Ik vertel het je graag!

Maak nu kennis met je horoscoop en boek een astrologieconsult. Klik hier voor meer informatie.

Heb je interesse in een astrologie business coaching programma?
Bekijk het aanbod hier

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀