Ben je er klaar voor om écht voor jezelf en jouw praktijk te gaan staan?

Let op: er loopt nu een eindejaarssale waarmee je nu 12 maanden hieraan kunt deelnemen tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Eindejaarsaanbieding – bespaar nu 1000 EUR op het Soul Business Jaarprogramma

De 25% korting is verlengd t/m 17-01-21.

In mijn Soul Business Jaarprogramma, waar ik je nu een cadeautje van € 1000,- geef als je besluit in te stappen, begeleid ik jou stap voor stap naar het opzetten en groeien van een betekenisvolle praktijk waarmee jij overvloed in jouw leven mag ervaren. Je hoeft het niet alleen te doen. We doen het samen.

Een website, een nieuwsbrief, bloggen, posten op Social media? Goede actie! Want je waarde delen is een van de beste manieren om aan nieuwe klanten te komen.

De realiteit is alleen dat de meeste ondernemers en ZZP’ers niet weten wat hun 100 procent uniek maakt, waarom ze hier zijn en wat ze te bieden hebben. Ze voelen zich ongemakkelijk bij het promoten van hun diensten.

Ze voelen geen flow, want er is geen richting en hebben te weinig klanten omdat klanten zich niet met hun verbonden voelen omdat ze (zonder dat ze het in de gaten hebben) iets doen wat niet bij hun past. Ze kunnen hun boodschap niet van de daken schreeuwen, omdat ze niet weten wat die is.

Waar ze zielsgoed in zijn doen ze niet, omdat ze niet hun volledig potentieel kennen.

Het kan ook anders!

Wist je dat je als coach, therapeut of adviseur alles in huis hebt om je zielsmissie te gaan leven en daar een heel goed inkomen mee te verdienen?

Dat je vanuit wie jij bent, stap voor stap je praktijk verder uit gaat bouwen, zonder dat je je tegen laat houden door de verwachtingen van je omgeving.
Anderen beter tot dienst kan zijn dan ooit tevoren.

En echt iets kan toevoegen aan de wereld en het verschil kan maken. En spiritualiteit gaat omarmen zonder al te zweverig te worden. En bij kan dragen aan het vergroten van het bewustzijn van jouw klanten en waar de rekeningen ook nog eens mee worden betaald.

Dit is natuurlijk wat je wilt!

Wil je dat ik jou help om je zielsmissie helder te hebben en je praktijk te helpen groeien zodat je kan laten zien waar je voor staat?

Je te ondersteunen door stappen die je hebt te zetten om je praktijk groter te maken. Om jezelf neer te zetten. Om jezelf als expert te profileren in de markt.

Werk je volgens het uurtje-factuurtje model en weet je niet hoe je een consistent inkomen kan verwerven? Eerst maken we jouw missie helder: waar wordt je hart blij van en wat heb je te bieden? Je leert welke vorm van ondernemen bij jou past en waarvoor je de moed hebt om de stappen ook daadwerkelijk te zetten.

De meeste ondernemers die ik begeleid zijn niet commercieel opgeleid. Ze zijn coach, therapeut, healer of adviseur. Sociale mensen met een groot hart.
In loondienst kom je een heel eind met vakinhoudelijke kennis en een groot hart. Als ondernemer of ZZP-ér heb je nog iets anders nodig en dat zijn ondernemers vaardigheden.

Er is niets wat meer verschil maakt voor je resultaten dan inspirerende marketing en verkoop. Daarmee verandert alles. Je brengt daarmee een klantenstroom en een geldstroom op gang en je verdient over een tijdje veel meer dan nu. Dan heb je een goed leven.

Vanaf nu is hier een mogelijkheid voor. Met mijn Soul Business Jaarprogramma.
Een intensief individueel Coachingsprogramma voor jou & je praktijk.

Hier nodig ik jou graag voor uit.

Ben je van plan om écht voor jezelf en jouw praktijk te gaan staan (live of online)?

Let op: er loopt nu een eindejaarssale waarmee je nu 12 maanden hieraan kunt deelnemen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

BONUS: bij je jaarprogramma krijg je ook nog een gratis FOTOSHOOT bij een professionele fotograaf, inclusief visagie en styling waarmee jij jezelf meteen op de beste manier zichtbaar kunt maken.

Je kunt je nu aanmelden met de 25% korting en de extra BONUS voor het Soul Business Programma. Ik zoek namelijk een aantal coaches, therapeuten of adviseurs die samen met mij willen werken aan hun eigen succes verhaal.

Je kunt nu met 25% voordeel meedoen. Ook ontvang je 3 bonussen ter waarde van 3000 euro cadeau.

De reguliere prijs is €3997, -. Meld je nu aan dan is je investering €2997, – in een keer. Als je kiest voor aanmelden in 12 termijnen dan is je investering 12 x 249, –

Dit aanbod is uniek, en is alleen t/m 17 januari nog beschikbaar.

Ontdek hier wat je krijgt als je meedoet

Dit is voor coaches, therapeuten en adviseurs die moeiteloos klanten willen aantrekken met hun unieke kwaliteiten en met een aanbod dat in een lijn ligt met hun levensdoel.

Laat het even via een reply op dit bericht weten als je wilt meedoen.

Fijne dag! Mary

Mary van Belzen – Astrologisch Business Coach

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀