Eindejaarsknaller 25% korting op de Astro Coaching Programma’s! & Grote conjunctie 21 december Jupiter conjunct Saturnus

Beste,

Gun jezelf als ondernemer het slimste kerstcadeau.

Dit zijn mijn best verkochte programma’s om je als ondernemer met jouw praktijk op 2021 voor te bereiden:

Astrologische Ondernemerssessie
Spirituele Geboortehoroscoop
Jaarhoroscoop
Maak Werk van je Zielsmissie 3 mnd. programma
Ondernemen vanuit je Essentie 3 mnd. programma
Van Bezieling naar Inkomen 3 mnd. programma
Soul Business Jaarprogramma
Workshop Astrologie
Masterclass Astrologie in Business

Astrologisch vooruitzicht:

De grote conjunctie van Jupiter en Saturnus in Waterman
Op 21 december staat Jupiter, de planeet van geluk, geloof, overvloed en overtuigingen conjunct Saturnus, de planeet van discipline, structuur en commitment. En ze komen samen in het teken Waterman. Wat staat voor het loskomen van alles wat verouderd is.

Dit is een tijd van individuatie, om jezelf te leren kennen, waarbij je bewust wordt van JE EIGEN UNIEKHEID. En LOS TE BREKEN van alles wat je ontwikkeling in de weg staat. Dus ik zou willen voorstellen een commitment aan te gaan met iets dat uniek is voor jou.
Datgene dat je diep van binnen altijd al wilde doen, maar te bang was voor wat anderen zouden denken.

Waterman is helemaal voor radicale individualiteit en hij is letterlijk allergisch voor kuddementaliteit. Hoe unieker het is, hoe beter. En bovendien staat de grote ‘vader’ Jupiter achter je, met al dat geluk en overvloed.

De conjunctie van Jupiter en Saturnus in Waterman valt samen met de winterzonnewende. De kortste dag van het jaar, de winter begint, het blijft weer langer licht. Deze conjunctie is zeer uitzonderlijk, de laatste keer was bijna 400 jaar geleden. Dit geeft het vroege begin van het nieuwe tijdperk aan. Het is een heel belangrijke verschuiving voor ons allemaal. De planeten komen om 18:22 uur schijnbaar zo dicht bij elkaar te staan, dat ze met het blote oog als een heldere kerstster te zien zullen zijn.

De planeten staan op 0 punt en maken een conjunctie, zowel nulpunten als conjuncties laten een nieuw begin zien, een begin van de nieuwe tijd, zowel collectief als individueel. Dit is het punt waar je een nieuwe start maakt. Waar valt deze samenstand in de horoscoop voor jou? Dit laat zien op welk gebied in je leven er radicaal verandering voor jou persoonlijk plaatsvindt.
Daarnaast kun je prachtige ingevingen krijgen over je toekomst en over je missie.

Er zullen belangrijke beslissingen moeten worden gemaakt.
De focus komt te liggen op ZIJN ZOALS JE BENT en ZELFONTPLOOING. En dus niet langer op traditionele rolpatronen. Waterman is minder rolvast en houdt niet zo van hokjes denken. We nemen afscheid van de oude manier van werken, het baas en knecht verhaal is echt voorbij. VRIJHEID EN AUTONOMIE staan centraal. Om van daaruit je EIGEN WERK TE CREEREN en een sterkere gemeenschap te vormen. We kunnen de nieuwe wereldorde samen het beste opbouwen met onze UNIEKE TALENTEN.

Jupiter staat voor VISIE EN ONDERNEMERSCHAP, optimisme, en brengt moed en avontuur. Saturnus is voorzichtiger en stabieler en voorkomt dat je ondoordachte risico’s neemt. doordat deze planeten samenkomen, kunnen we datgene waar we in geloven vormgeven en een duurzame nieuwe structuur creëren.

Waterman is altijd zijn tijd ver vooruit. Wat we kunnen verwachten is een grote stap vooruit in nieuwe technologieën, we zijn nu al veel meer online. Er ontstaat MEER BEHOEFTE AAN VRIJHEID. We zullen meer gericht zijn op menselijke waarden, op de gemeenschap, op communicatie, op netwerken, op elkaar ondersteunen. Om communities te bouwen. Dus hoe kun je al die nieuwe ontwikkelingen verbinden met je business? Er is geen beter moment om te bedenken hoe jij jouw licht over de wereld wil laten schijnen.

Net als in 2019 wil ik het jaar graag knallend afsluiten.

Ik heb een bijzondere aanbieding voor je. Graag steun ik ondernemers met een praktijk in deze moeilijke tijd. Daarom bied ik de komende 14 dagen een unieke actie aan op mijn best verkochte Coaching Programma’s.
Wil je weten hoe je deze tijd van transformatie voor je kunt laten werken? En helderheid krijgen op de belangrijkste thema’s die jou te wachten staan in de deze nieuwe tijd?

Door te kiezen voor Astro Coaching kun je jouw praktijk nog meer in de lift zetten.

Wil je hier mee aan de slag gaan?

Normaal kost het SOUL BUSINESS JAARPROGRAMMA €3997, voor het actie tarief kost het complete en unieke jaarprogramma nu €2997 en kun jij een jaar lang ervaren wat de voordelen van Astro Business Coaching zijn. Alle prijzen zijn exclusief btw. Het is mogelijk om in termijnen te betalen. P.S. de korting wordt automatisch toegepast bij je aankoop.

Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog als extra BONUS een FOTOSHOOT bij een professionele fotograaf, incl. visagie & styling.
Hier vind je alle info en hier kun je je aanmelden.

Ben je benieuwd naar hoe een Astro Coaching Programma er precies uitziet?
Boek dan gratis en geheel vrijblijvend een strategie gesprek van 30 minuten met mij in.
Dan kunnen we samen bespreken of het jou brengt waar je naar op zoek bent.

Ik zet graag samen met jou een stap om er een geweldig en succesvol jaar van te maken.

Mooie kerstdagen en een gezond en gelukkig 2021!
groetjes Mary

Maak nu kennis met je horoscoop en boek een astrologieconsult. Klik hier voor meer informatie

Heb je interesse in een astrologie business coaching programma?
Bekijk het aanbod hier

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀