Beste lezer,

Er is nu de Paassales – van 4 april tot en met 16 april – , waarbij je 20% kunt besparen op mijn individuele coachingsprogramma’s.

Zoals je weet is het mijn grote verlangen dat zelfstandigen hun zielsmissie ontdekken en die te manifesteren, met het werk dat ze het allerliefste doen. En daarmee goed kunnen verdienen.

Al sinds jaar en dag deel ik mijn kennis hierover, via social media, ezines, artikelen, etc., met een enorme impact op duizenden mensen. Hopelijk inspireert dit jou ook!

En af en toe doe ik een sales om mensen op een voordelige manier met mijn aanbod kennis te laten maken.

In de sales die tot en met volgende week loopt, kun je maar liefst 20% besparen! Je kunt hier nu gebruik van maken, maar let op: dit is slechts een aantal dagen beschikbaar!

Ik help je heel graag om je te verbinden met je zielsmissie. Ik zie er naar uit om je de komende maanden te helpen bij jouw essentiele groei. Jouw coach te zijn.

PaasSALES bij Astro-Essence bespaar nu 20% op de persoonlijke coachingsprogramma’s

De aanbieding geld voor:

Maak Werk van je Zielsmissie
Ondernemen vanuit je Essentie

De paasSALES loopt van dinsdag 4 april t/m zondag 16 april 2017.

Investeer nu in het Maak Werk van je Zielsmissie coachingsprogramma om je zielsmissie te ontdekken, je verborgen talenten en je onbegrensde mogelijkheden te ontdekken en te leren hoe je jouw talenten ten volste kunt benutten, met bezieling je werk doet, en een leven met vervulling creëert! Lees er hier meer over: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma-maak-werk-van-je-zielsmissie

Of ben je bent al een coach, healer, therapeut, trainer, adviseur of dienstverlener met een missie en je hebt je eigen praktijk, of je overweegt om voor jezelf te beginnen. Investeer dan in het Ondernemen vanuit je Essentie coachingsprogramma om een enorme sprong te maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, te leren hoe je je intuïtie optimaal in te zetten. Om je roeping, missie en levensdoel te volgen, te ondernemen vanuit je essentie, beperkende overtuigingen, patronen en emoties te transformeren, jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut doelgericht en effectief in te zetten en om moeiteloos met jouw vermogen succesvol te zijn. En daarmee goed kunt gaan verdienen! Lees er hier meer over: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma

Wil je daar hulp bij, meld je dan aan voor 1 van de 2 coachingsprogramma’s:

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar! Vol=Vol

Ik ontmoet je graag binnnekort.

Hartelijke groeten,

Mary van Belzen

Mary van Belzen helpt coaches, therapeuten en andere dienstverleners om hun zielsmissie te ontdekken en die te manifesteren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij of meld je aan via: info@astro-essence.nl

P.S. Zo’n kans komt niet gauw weer terug. Dit is het moment om het te doen! Je zult er geen spijt van krijgen, bijna wekelijks krijg ik mails van eerdere deelnemers die me bedanken voor de kennis die ze hebben gekregen. Omdat het ze echt helpt!

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀