Maak van 2021 een topjaar!

Zo net voor kerstavond wil ik je nog een warme kerstgroet brengen.
Geniet de komende dagen van de kerst en de mensen om je heen, het einde van het jaar is in zicht. Een jaar wat voor de meeste mensen een bewogen en bijzonder jaar is geweest.

Focus je op het nieuwe jaar op jouw purpose in life en op de doelen die je graag wil bereiken. Heb je dit nog niet helder dan help ik je hier graag bij.

Hierbij tevens een herinnering van een bijzondere aanbieding:
Dit is je kans om gebruik te maken van het aanbod dat ik je eerder deed om met 25% korting mee te doen aan mijn beste coaching programma’s. Met als extra bonus: een fotoshoot met visagie en styling. Geldig t/m 31 december.

Dit gaat echt een belangrijk verschil voor je maken in 2021!

Als jij wilt meedoen, dan kan jij je nu hier aanmelden.

Enkele reacties die ik kreeg op mijn Astro Coaching Programma’s zijn:

Margreet Overdijk
*****
22 dec. 2020
Ik heb Astro-Essence als heel waardevol ervaren. Ik heb weer veel stappen gezet. Nu moet ik echt de laatste actie gaan ondernemen. Ik was niet zo ver gekomen als ik het Soul Business Jaarprogramma niet had gevolgd. Ik raad het een ieder aan die nog een stap heeft te zetten met zijn onzekerheden. Mary van Belzen helpt je daarbij. Zij weet de juiste snaar te raken.

Miranda Broeren
*****
20 okt. 2020
Jouw coaching heeft mij in korte tijd veel gebracht Mary van Belzen ✨????✨ Bijzonder om te ervaren hoe mijn horoscoop zoveel richting kan geven aan mijn leven!

Inzichten in mijn talenten, kwaliteiten, gaven, belemmeringen en duidelijkheid over waarom ik intuïtief toch steeds weer een bepaalde richting in wilde, ondanks alle weerstand om mij heen.

Jij gaf mij handvatten en concrete stappen die ik direct kon toepassen om het voor mij juiste pad te bewandelen, waardoor er op alle fronten in mijn leven weer flow is, ik weer kan genieten en ik nu kan doen wat ik hier te doen heb.

Prachtig om te ervaren hoe door gebruik te maken van astrologie in combinatie met jouw gaven, kennis, ervaring & liefdevolle begeleiding jij heel snel tot de kern van de problemen en uitdagingen kom waardoor ik snel en heel gericht stappen in de juiste richting kon zetten.

Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad gekomen bent en dit is wat ik iedereen gun. Dit coachingstraject met jou heeft mij heel veel tijd, geld en energie bespaard, omdat hier alles in zat wat ik nodig had. Liefs, Miranda Broeren

Gerry Lingen
*****
17 sept. 2020
Mary, Ik wil je bedanken voor het waardevolle coaching die je mij hebt gegeven.
Al enige tijd volg ik je op social media en ik vind je inspirerend, en erg bevlogen in je mooie vak daarom heb ik voor jou gekozen. Op een zekere avond zag ik een post van je voorbij komen en dacht hier heb ik nu behoefte aan, inzicht in mijn talenten of eventuele valkuilen. Het was ontzettend mooi om bevestiging te krijgen in wat ik diep van binnen al voelde maar na de eerste coaching sessie zeker wist.

Ik kan het iedereen aanraden, je talenten bevestigd krijgen geeft ze nog meer kracht en net het vertrouwen wat je soms nodig hebt. Dit geldt ook voor eventuele valkuilen op mijn pad. Na de coaching speur ik ze net iets eerder op en ben ik er meer en sneller bewust van het gene waar ik in mijn leven soms tegen aan loop. Het programma heeft mij nog meer bewustwording gebracht en dat vind ik heel fijn. Wat mij het meest bezig heeft gehouden is dat ik een geboren leraar ben. Waar ik voorheen nog wel eens dacht wie zit er op mij en mijn visie of advies te wachten?

Ik heb nu meer zekerheid gekregen dat dit iets is wat ik het liefst doe. Mijn visie doorgeven op het gebied van bewustwording, ruimte voor mezelf, en rust vinden in deze hectische wereld. Het was een gevoel wat ik al had en doordat ik het nu bevestig heb gekregen kan ik eindelijk concrete stappen zetten. Door de inzichten die jij mij hebt gegeven heb ik zoveel meer zelfvertrouwen om dit eindelijk waar te gaan maken. Zoveel herkenning in de astrologische uitleg ik sta nog steeds versteld.
Je persoonlijke aanpak is mij het meeste bijgebleven. Duidelijk, helder en enthousiast!!

Meld je nu hier aan

Of plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is.

Op een bezield en succesvol bedrijf,

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀