Geld in de sterren – Uranus in Stier – Waar ga jij doorbraken ervaren? Nieuwe cyclus – Astrologische voorspellingen
Mei 2019,

Lieve mensen,

Uranus de grote ontwaker, de vernieuwer en bevrijder schud ons wakker en niet altijd op een zachte manier, gaat vanaf 6 maart 2019 permanent de Stier binnen. Daar blijft hij tot en met april 2026.

Uranus gaat de komende 7 jaar voor revolutionaire veranderingen zorgen op het gebied die door Stier wordt bepaald – zoals je werk, je inkomen, je bezittingen, je waarden en je geld, je bedrijf, maar ook op het gebied van je eigenwaarde, je zelfvertrouwen, je stabiliteit, je huis, je relaties.

Het oude verdwijnt voorgoed om plaats te maken voor een nieuwe tijd.

Uranus is het deel in ons wat niet van regeltjes en autoriteit houdt. Uranus is het deel van jou dat authentiek vrij van opgelegde regels wil zijn.

Waar Uranus in jouw persoonlijke horoscoop in de eerste graden van stier staat dat is het levensgebied waar je helemaal jezelf wil zijn.

Op persoonlijk niveau is Uranus in stier bevrijdend in die zin dat het ons de komende jaren wakker schud en de ogen opent op de manier waarop je tot nu toe naar waarden keek. Je kunt nu hele andere dingen belangrijk gaan vinden. Zoals bijvoorbeeld het hebben van werk niet alleen financieel van belang is, maar ook direct verbonden met (zelf)waardering en zingeving. Zo ook de rol die je speelt in je werk is een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij of de omgeving belangrijk.

Stier is klassiek verbonden met geld en we kunnen zeker doorbraken op het gebied van onze financiën verwachten. Maar ook in de manier waarop we tot nu toe ons geld verdient hebben.

Je kunt nu afstemmen op Uranus: De doorbraak naar vrijheid en authenticiteit vanuit de kalmte van het teken stier.

Een doorbraak vanuit kalmte en sereniteit: Welke doorbraak heb jij nodig om helemaal jezelf te zijn? Welke patronen mag jij doorbreken? Op welke manier is jouw leven niet van jou?

Waar Uranus de komende jaren jouw persoonlijke horoscoop doorkruist geeft specifieke informatie over hoe je tot die doorbraak kunt komen. Op de Stier manier dus: Hoe kan ik vanuit kalmte, sereniteit en innerlijke rust helemaal mezelf worden?

Waar Stier staat in je horoscoop is het tijd om de dingen op je eigen manier doen en weer aanwakkeren, het volgende:
Shift in je perspectief op geld
– Activeren van wie je werkelijk bent
– Hoe ben je geworteld in je gevoel van eigenwaarde en liefde voor jezelf
Wat jij waardevol vindt
– Hoe je de betekenis van je waarden ziet in de wereld en geld verdienen
– Wat je wilt in het leven en wat je koopt
– Shift in je eigen stabiliteit

Uranus is de Stier helpt je bij het losmaken van waar je jezelf in hebt gehouden om je eigen stabiliteit en betrouwbaarheid in jezelf te vinden.
Het helpt je om door je blokkades heen te breken.

Ontvang nu tijdelijk 15% korting op de astrologie consulten tot en met 31 mei om het beste uit Uranus in Stier te halen om je leven te veranderen in de komende 7 jaar.

Boek hier een astrologie consult

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Ik kijk er naar uit om je te spreken.

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀