Beste lezer,

Hoe ga je als professional of ondernemer met corona-stress om?

Door de gebeurtenissen rond het Corona-virus zijn veel mensen bezorgd. Gaat er een recessie komen?

Hoe ga je hier mee om? Wat doe jij om je focus te houden in deze tijd?

Wat is voor jou belangrijk, is dat het nieuws checken of is dat je werk, je kunst, je vrienden, je familie, je purpose?

Geef aandacht aan wat voor jou belangrijk is, ga een paar uur per dag offline in quarantaine, en focus je op je eigen werk.

Deze crisis is een uitnodiging om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, je eigen werk op zielsniveau. Niet alleen individueel, maar ook als mensheid en voor de planeet.

Door de opgelegde verplichte rust, kun je opnieuw je leven inrichten en door de druk van buiten eerlijk naar jezelf te kijken, hoe wil je leven. Wie wil je zijn en wat wil je bijdragen. En wat heb je zelf te veranderen.

Maar het is ook een uitnodiging, om opnieuw op zielsniveau naar je werk te kijken. Neem je verantwoordelijkheid en wordt een betrouwbaar rolmodel, je familie en de gemeenschap hebben je nu nodig.

Graag wil ik je even terug brengen naar de basis van een goed bedrijf om eventuele zorgen hierover weg te nemen. Want ik denk dat die niet nodig zijn.

Voor een goedlopend dienstverlenend bedrijf is nodig, dat je in een belangrijke en urgente behoefte van klanten voorziet.

Behoeften van mensen zullen altijd blijven bestaan. Niet alleen hebben mensen nodig om te eten en zich te kleden, maar ze hebben ook kennis en vaardigheden nodig: bijvoorbeeld om meer te verdienen of juist meer te besparen, om een goede carrière te maken, tijd te winnen, sociaal te ontwikkelen, gezond te zijn, etc.

Dat is de reden waarom ook tijdens de diepste crisis 75% van de economie altijd gewoon door blijft draaien.

En hier kun je voordeel mee doen. Je kijkt gewoon wat mensen nodig hebben in veranderende omstandigheden, en maakt daar een aanbod voor.

Een crisis is ook een kans…. Bewuste ondernemers kunnen zo gaan bloeien juist in crisistijd.

2 dingen zijn hiervoor nodig.

Wat slim is, is om je te richten op je purpose. Je afstemmen op wie jij bent en wat je hier te doen hebt. Dat je gaat kiezen voor wat er diep van binnen leeft. Je waarde bieden aan je klanten.

Wat ook nodig is, dat je blijft investeren in de helderheid in je levensmissie die je sterk maakt in alle omstandigheden.

Het nr.1 inzicht blijft altijd: heel goed weten wie je in essentie bent

Als je weet waarom je hier op aarde bent, wat je essentiële kwaliteiten zijn, geeft je zelfvertrouwen, ben je in straat om jouw droomleven te creëren, blijf je welvarend, in welke omstandigheden ook. Het is namelijk de helderheid in je zielsmissie en heel goed te weten wat mensen verlangen en nodig hebben, en hier precies het juiste aanbod voor te doen.

We zitten in een tijd waarin er juist enorm veel behoefte is aan spiritualiteit, meer in verbinding komen met jezelf, op zoek gaan naar je levensdoel, ontspanning, emotie, healing. Daar mag jij mee naar buiten komen. Met jouw boodschap, met jouw visie, mensen zoeken leiders, Mensen hebben coaches nodig. Mensen hebben jou nodig om hen de weg te wijzen.

Mensen zoals jij en ik zijn heel hard nodig om het bewustzijn in de wereld te brengen en naar een volgend niveau te tillen en om anderen te helpen herinneren aan hun purpose. Mensen zijn op zoek naar hulp naar ondersteuning, naar community’s en naar verbinding. Jij kunt mensen helpen in deze tijden.

Wil je hulp bij het vinden van je purpose? Heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je geen inspiratie? Of weet je niet wat de beste strategie is?

Ben je nog geen klant bij mij, maar heb je wel behoefte aan een consult, boek dan een online astrologie sessie met mij via Zoom.

Wil je helderheid op je purpose, je talenten en zielskwaliteiten en vervolgens daarmee gaan werken?
Door het Soul business programma krijgt je leven een enorme boost. Ik geef je namelijk de sleutels voor je zielskwaliteiten. Gebruik deze Astro-Coaching als kompas. Waardoor je meer voldoening krijgt in je werk.

P.S. Wil je je business starten of laten groeien? Ik geef in het Soul Business Programma met hele nieuwe, unieke kennis en inzichten over je essentie, je zielsmissie, jouw purpose en ondernemersvaardigheden, 1 jaar ga je je onderdompelen in jouw hoogste goed, je innerlijk weten vormgeven, waarbij je je eigen aanbod creëert.

Wil je meedoen? Met het Soul Business Programma. Er zijn nog een paar plaatsen. Dus meld snel aan om het niet te missen. Stuur een mail naar info@astro-essence.nl en ik plan graag een sessie met je in.

Meld je aan via deze link

Op een bezield bedrijf,

Mary

Bekijk het aanbod via deze link

PS vragen zijn altijd welkom via info@astro-essence.nl

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀