Hoe je aangeboren talenten je helpen je doelen te bereiken
december 2020

Beste lezer,

Ik kreeg deze week een vraag van Gemma over hoe kan ik nou mijn zielsmissie vinden en daar ook geld mee verdienen. De enige manier om echt gelukkig te zijn is om iedere dag je zielsmissie te volgen. Het is nu jouw tijd om te gaan doen waar je voor geboren bent en om er genoeg geld mee te verdienen zodat je een gelukkig leven kunt creëren.

Jarenlang was ik op zoek naar een doel in mijn leven, een richting. Ik heb verschillende soorten banen in loondienst gehad en ik liep steeds tegen hetzelfde dingen aan. Leidinggevende die vanuit hun ego werken en niet vanuit een natuurlijk overwicht. De nadruk ligt op mannelijke waarden zoals productiviteit, winstmaximalisatie, het gaat voornamelijk om geld en niet meer om mensen.

Hoe er met mensen omgegaan wordt in organisaties verdiend meestal geen schoonheidsprijs. De machtsspelletjes, de achterkamertjespolitiek, hoe mensen tegen elkaar uitgespeeld worden. Ik wilde voor mezelf beginnen, werken onder mijn voorwaarden. Daarom heb ik gekozen voor het ondernemerschap. Ondernemerschap is een manier om je eigen werk te creëren.

Ik voelde me in geen enkele organisatie thuis. Ik voelde me nergens op mijn plek. Ik had geen idee wat ik met mijn leven aan moest. Of welke kant het moest opgaan. Ik had geen weet van wat voor werk ik moest doen of welke talenten ik had. Ik wilde iets doen wat zinvol voelde. Ik voelde dat er meer is, dat ik meer te bieden had en ik wilde mijn zielsmissie volgen.
En in mijn leven is het hebben van een levensdoel een thema.

Ik was jaren geleden begonnen met mijn praktijk voor astrologie en coaching maar ik hield het klein. Allerlei overtuigingen belemmerde me om concrete stappen te zetten, om door te pakken. Ik voelde me ongemakkelijk bij succes, en om mezelf te laten zien. Angst voor kritiek en oordelen. En iedere keer als ik naar buiten kwam om mijn visie te delen trok ik me terug in mijn schulp. En zo bleef ik jaren waar ik was. In hetzelfde kringetje waar ik niet uitkwam.

Meer dan 20 jaar geleden ontdekte ik wat mijn Zielsmissie is. Ik leerde vanuit de spirituele astrologie dat we zijn geboren met een levensdoel.
De traditionele astrologie geeft aan de hand van zon, maan, ascendant en planeten geeft een leuke karakterbeschrijving en enkele nuttige adviezen, maar er zit geen zingeving of lijn in. Het verhaal van de betrokkene heeft kop noch staart.

Wat zijn je diepste verlangens, je verborgen talenten… en hoe kun je negatieve invloeden transformeren naar een positieve invloed. De gangbare astrologie van de zonnetekens is niet volledig, als we op deze vragen een helder antwoord willen krijgen.

Vanuit de spirituele astrologie die ik toepas betrek ik de spirituele punten en de rol van de planeet Pluto erin, daardoor krijgt de hele horoscoopduiding een extra dimensie. Vervolgens betrek ik het proces erbij en het verhaal krijgt een kop en een staart.

Je krijgt een antwoord op het waarom van je leven en wat je te doen staat. Het vult de zingeving van je bestaan in. Op het moment dat je als mens geboren wordt dan heb je al bewustzijn. Je bent geen onbeschreven blad.

Spirituele Astrologie geeft je inzicht in onder andere:
– specifieke talenten die je bij geboorte bezit: de fundamenten voor een succesvolle praktijk
– persoonlijke valkuilen die maken dat je je doel voorbij schiet
– wat je zielsmissie is, je betekenisvolle doel

Toen mijn zielsmissie voor mij duidelijk was, kon ik invulling geven aan mijn zielswerk en concrete stappen zetten om dat vorm te geven. En datgene doen in het leven waar ik naar verlangde.

Toen ik mezelf de vraag stelde: “Wat wil ik echt?”, kwam het antwoord: “Alles leren over het ontdekken van ons levensdoel vanuit de astrologie en dat uitdragen.” Maar tegelijkertijd kwam ook de gedachte erachteraan: Maar hoe kan ik daar van leven?

Ik heb meer dan 20 jaar rond gelopen met het idee wat mijn zielsmissie was, maar kon ik daar geen gehoor aan geven omdat ik zo vast zat in het idee dat ik er niet genoeg geld mee kon verdienen.

En ik had wel geld nodig om mijn vaste lasten te betalen. De schoorsteen moest blijven roken en er moest brood op de plank. Ik vraag me wel eens af hoe zou het zijn geweest als ik al die informatie en inzichten die ik nu heb, 20 jaar geleden had gehad? Hoe anders zou mijn leven dan nu zijn? Hoe zou het zijn als ik jaren eerder de kans had gehad om een levensdoel coachingsprogramma te volgen?

Ik weet dat ik niet de enige ben die het verlangen heeft om mijn levensdoel te leven. Ik weet dat er heel veel meer mensen zijn zoals ik: hooggevoelig, empatisch, spiritueel, creatief en ondernemend, die ook deze stap willen maken. Of die stap al genomen hebben maar nog steeds niet genoeg verdienen om er echt goed van te kunnen leven.

Ik begrijp het. Ook al ben ik jaren bezig en verdien ik meer dan genoeg per maand, nog steeds kom ik mijn uitdagingen tegen. Juist als we onze missie gaan leven worden we geconfronteerd met onze grootste blokkades! Het is lastig om al je zekerheid op te geven. Het is lastig om de gebaande paden te verlaten. Het is lastig om te doen wat je niet altijd deed. Je komt zo veel oordelen, weerstanden en uitdagingen tegen.

Daarvoor heb je een goed voorbeeld nodig, een coach. Daarom heb je een programma nodig waarin je de tools krijgt om door te gaan, stappen te zetten, af te stemmen en een concreet actieplan te maken zodat je echt vooruit kunt komen.

Er is veel moed voor nodig om helemaal te gaan voor je zielsmissie. En zelfs als je nu denkt dat je dit niet nodig hebt omdat je hem al leeft, kijk eens even heel kritisch: waar houd je jezelf nog in? Ga je er werkelijk voor? Of heb je nog steeds periodes van geen geld? Heb je nog steeds periodes dat je voelt dat je iets wilt doen, maar het niet doet omdat je denkt dat er niemand op je zit te wachten? Doe je nog steeds af en toe dingen die je niet wil doen, maar die je doet omdat je denkt dat je ‘geen keuze’ hebt?

Hoe lang is het voor jou goed om niet volledig je talenten te benutten?

Daarom wil ik je met heel mijn hart uitnodigen om mijn astro-coaching programma te volgen, starten kan al in januari!

Dit programma is voor jou als je:

Weet dat je een missie hebt die je in de wereld wilt zetten. Of je missie al leeft, maar je verdient er nog niet genoeg geld mee om er van te kunnen leven
Voelt dat je er helemaal voor wilt gaan voor je zielsmissie en het leven waarvoor je geboren bent. En als je denkt dat je dat doet, volg dan een van mijn programma’s om dat te blijven doen, omdat je weet dat je de rest van je leven iedere dag de inspiratie nodig hebt om door te gaan!
Je je iedere dag wilt laten leiden door je levensdoel.
Heel sterk voelt dat je een passie hebt die je met mensen wilt delen en je voelt dat je er nog meer uit kunt halen, dat je nog meer helder wilt krijgen wat jouw missie en jouw waarde is en wie je bent als ondernemer.
Jouw bedrijf wil laten ontstaan vanuit jouw essentie. Werk dat precies is afgestemd op jouw diepste verlangens en jouw unieke persoonlijkheid.
Wil ontdekken hoe je meer geld kunt verdienen met je zielsmissie.

Zet je aangeboren talenten in & leer hoe je meer geld met je missie kunt verdienen!
Wil je heel graag groeien met je eigen bedrijf?
En voel je ook dat het nu meer dan ooit tijd is om dat te doen?

Wacht dan niet langer, maar vraag een gratis en vrijblijvend strategie gesprek met mij aan.
Wacht niet tot dat knagende, frustrerende gevoel je nog meer energie kost.
Blijf niet toekijken hoe anderen het WEL doen. Wel die kansen grijpen.

Er komt geen beter moment dan nu.
Geen moment met meer geld. Of meer tijd, meer rust of meer support.
Dat komt er alleen als jij het nu zelf creëert.
Jij jezelf dit gunt, en je 100% voor jezelf en voor verandering kiest.

Gun het jezelf om iedere dag je purpose te leven en om er genoeg geld mee te verdienen zodat je je mooiste leven leeft.

Maak NU kennis met je horoscoop en boek een astrologieconsult. Klik hier voor meer informatie.

Heb je interesse in een astrologie business coaching programma?
Bekijk het aanbod hier

Of plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl

Op een succesvol bedrijf,

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀