Veel mensen voelen zich zakelijk vastgelopen in deze lastige situatie. In deze blog geef ik je mijn visie op hoe je kunt gaan bloeien juist in de crisistijd waarin we momenteel leven. Ook in lastige tijden zijn er kansen. Het is tijd voor een nieuwe en succesvolle groei van je bedrijf. Het is tijd om echt impact te maken. Jouw klanten hebben je meer dan ooit nodig.

Noodzaak geeft kracht. Juist nu, in deze periode. Pas al we noodzaak voelen kunnen we ineens angsten overwinnen die we daarvoor jaren uit de weg gingen. Ik heb in mijn leven vaak dingen veel te ver laten komen … totdat het echt niet meer ging. Omdat ik weerstand had, dus angst en de confrontatie niet aanging, ging ik veel te ver over mijn grenzen. Zo heb ik mijn baan opgezegd waar ik onder mijn maat werkte en waar het aan alle kanten schuurde. Ik had veel eerder weg kunnen gaan. Nadat ik mijn baan opgezegd had koos ik pas echt voor mezelf en mijn eigen business.

Pas als we helemaal aan de grond zitten voelen we de noodzaak om ergens vol voor te gaan. Dan hebben we niks meer te verliezen en durven we dingen te doen die we ontzettend eng vinden. Want op het moment dat die noodzaak er is kunnen we ineens veel meer dan we ooit dachten. Mijn doorbraak kwam ook op zo’n moment. Toen het echt niet meer ging. Het begon met een baan waarvan ik dacht dat het me enorm zou helpen om verder te komen.

De drie meest belangrijke dingen waar je juist nu aan moet werken om een goed lopende business te krijgen: Focus, zichtbaarheid en leiderschap.
Ondernemen en zichtbaar zijn horen bij elkaar. Het heeft weinig zin om iets te verkopen als niemand weet dat je er bent. Als zelfstandige ben jij het gezicht van je bedrijf en kun je je niet verschuilen achter een merknaam of achter je medewerkers. Mensen doen graag zaken met mensen, niet met een bedrijf.

Zo had ik deze maand een afspraak voor een fotoshoot bij een fotograaf, een goede vriendin die ik al heel lang ken, Adrienne. Zij is de grande dame van de fotografie en heeft al eerder foto’s voor mij gemaakt. Met een enorme impact en zichtbaarheid. Zij heeft een wezenlijk verschil gemaakt in mijn business.

Nu is Adrienne al jaren bezig met haar vak. Zij heeft namelijk een enorme liefde voor fotografie. Zij werkte als visagiste in de mode en reclame wereld, voor verschillende tijdschriften. Zij fotografeerde acteurs voor Kemna Casting, het grootste en bekendste castingbureau van Nederland. En heeft veel acteurs en podiumkunstenaars geportretteerd. Waaronder o.a. Spinvis. En deed zij de visagie voor Eros Ramazotti. Nu heeft ze haar eigen studio en werkt zij als fotograaf en visagiste voor ondernemers, ze maakt professionele profielfoto’s voor websites en presentaties. Zij kan je mooi, bereikbaar en zelfverzekerd op beeld zetten.

Door professionele foto’s wordt je zichtbaar, versterk je je boodschap, onderscheid je je want je bent uniek als persoon en door foto’s komt dat unieke direct naar voren. Door foto’s werk je aan je leiderschap want je wordt enorm zichtbaar en stap je over je angst voor zichtbaarheid en je angst voor kritiek heen. Foto’s kan je inzetten voor je website, voor je social media kanalen, voor je online programma’s en voor je gratis weggevers.

Zichtbaarheid is juist nu heel belangrijk, zodat je doelgroep je kan vinden want je klanten hebben je meer nodig dan ooit tevoren. Voor heel veel mensen is dit een ontzettend onzekere situatie. Er zijn mensen die hun routine kwijt zijn, die hun focus missen, geen ritme hebben. En daarom is het goed dat je op dit moment doet waar je goed in bent. (ook op afstand) Je kijkt wat mensen nodig hebben in veranderende omstandigheden en je gaat je diensten aanbieden. Daar hebben mensen wat aan.

Soms moet je eerst het stuur van je bedrijf in een nieuwe stand zetten, een nieuwe strategie bouwen, en kun je daarna weer flink gas geven.
Slimme ondernemers kunnen zo gaan bloeien, juist in crisistijd.

2 dingen zijn nodig hiervoor.
Wat slim is, is om je te richten op je levensdoel. Je afstemmen op wie jij bent en wat je hier te doen hebt. Dat je gaat kiezen voor wat er diep van binnen leeft. Je waarde bieden aan je klanten.
Wat ook nodig is, dat je blijft investeren in ondernemersvaardigheden die je sterk maakt in alle omstandigheden.

Het nr. 1 inzicht blijft altijd: heel goed weten wie je in essentie bent

Als je 100% weet wat jou uniek maakt, waarom je hier bent, en wat je te bieden hebt, wat je kernkwaliteiten zijn, wat je boodschap is, zul je vertrouwen hebben in het promoten van jouw diensten. En ben je in staat om een bloeiend bedrijf te creëren, blijf je welvarend, in welke omstandigheden ook. Het is namelijk de helderheid in je zielsmissie en heel goed te weten wat je doelgroep verlangt en nodig heeft, en hier precies het juiste aanbod voor te doen.

Wil je helderheid op je levensdoel, je talenten en zielskwaliteiten en vervolgens daarmee gaan werken? Door de Astro Coaching krijgt je business een enorme boost. Ik geef je namelijk de sleutels voor je aangeboren kwaliteiten en hoe je die in kan zetten, waardoor je meer voldoening en resultaat krijgt in je werk.

Ik geef in de Astro Coaching hele nieuwe, unieke astrologische kennis en inzichten over je essentie, je zielsmissie, en ondernemersvaardigheden en ga je je onderdompelen in jouw hoogste goed, je bedrijf vormgeven, waarbij je je eigen aanbod creëert.

Ontdek je roeping en bouw je bedrijf.

Als je je aanmeld voor één van de vier Astro Business Programma’s ontvang je als extra bonus een fotoshoot met mijn vaste fotograaf Adrienne Korzilius inclusief visagie en styling, in een studio cadeau. BONUS ACTIE wegens succes verlengt!

Bekijk het aanbod hier

Het aanbod is tot en met maandag 30 november beschikbaar

PS. betaling in termijnen is mogelijk

Kijk hier welk programma er bij jou past

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Soul Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀