Hoe je geld en rijkdom kunt toestaan
Juni 2019,

Lieve mensen,

Welkom in the new age of Aquarius

– Hoe je geld en rijkdom kunt toestaan

Er is iets gaande, een nieuwe beweging in gang gezet. Spiritualiteit waarin het draait om leven en ondernemen vanuit vrouwelijke energie, de energie die verbonden is met leven vanuit intuïtie, met creativiteit en gevoel, maar ook met innerlijke kracht.

Astrologisch gezien met de noordelijke maansknoop in Kreeft worden we door de kosmos uitgenodigd om ons te richten op het innerlijk, het thuis, familie, wortels, je gevoel, je hart. Met de Zuidelijke maansknoop in Steenbok is de uitdaging om de zekerheid van de materiële wereld buiten onszelf los te laten.

Toestaan is in een ONTVANGENDE modus te zijn, wat een vrouwelijke energie is, (kreeft)

Stem je af op de door jou gewenste situatie.
Focus je niet op geld of op je bankrekening, focus je niet op de realiteit zoals die nu is maar op het GEVOEL van welzijn, rijkdom en overvloed.

Creëer geld en rijkdom, kijk naar deze Video met de inzichten van Abraham Hicks. https://youtu.be/Et8ShWvJx08

Probeer je comfortabel te voelen in het oncomfortabele.
Wat houdt je tegen van het gevoel van een blijvende staat van veiligheid en zekerheid?
Hoe weet je nou of je in de ontvangende modus zit of niet?

Je voelt je altijd goed wanneer je in een ontvangende modus zit. Wanneer iemand jou een compliment of een cadeau geeft ontvang het dan. Veel mensen geloven dat ze hun bestaan verantwoorden door moeite en worsteling, en hebben gewoon niet geoefend met de ontvangst modus.

Het is je natuur om te verwachten dat dingen goed komen voor jou.
Je heb een directe lijn van krediet.
Het universum staat achter je.
Wees in dit moment.

Affirmatie:
Ik voel me compleet comfortabel
Ik voel me compleet goed

Ik daag mezelf en iedereen die dit leest uit om vandaag aan jezelf te vragen, gun ik mezelf alles wat ik graag wil? Durf ik alles te ontvangen, durf ik mezelf dat te gunnen? En dan niet hoe dat dan zou gebeuren!

En als je nee zou zeggen of denken vraag jezelf dan, wanneer wel? Wanneer zou het mogen? Wanneer is het klaar met boete doen of veranderen ten goede zoals het mag? Wanneer vind ik mezelf goed genoeg of perfect genoeg? Dat is een diepe vraag, omdat welk antwoord jij jezelf ook geeft, het klopt nooit als het antwoord niet nu is.

Zacht blijven naar jezelf, niet gaan afwijzen en jezelf stom of moeilijk noemen. Gun jezelf de tijd om rustig los te weken van de negatieve overtuigingen.

Durf ik een voorbeeld te zijn in deze wereld en mijzelf niet schuldig te voelen omdat ik het wel allemaal ontvang terwijl andere mensen dat nog niet doen? Gun ik mezelf en anderen dat?

En dan ga ik ervoor dat we zeggen: Ja! Nu! Ik durf, ik mag en ik gun mezelf en iedereen dat!

Hoe kies je voor overvloed als je juist angst voor tekort voelt? Dat is heel simpel: je vraagt erom. Je onderzoekt je gedachten. Je concentreert je op waar je dankbaar voor bent.

Kiezen voor overvloed is dus de sleutel! Je goed voelen over jezelf en anderen, ongeacht hoe zwaar de omstandigheden zijn. Je zult gauw weer overvloed ervaren, en opnieuw succes ervaren, ook al is dit misschien op een andere manier dan je eerst gedacht had, maar op een manier die uiteindelijk veel beter bleek te zijn…

Wil jij dit ook in de praktijk brengen? Wil je hierover met mij in gesprek? Vraag dan een strategiegesprek aan. Ik help je graag hiermee. Ik geef je graag ideeën.

Ik zie er naar uit om je te spreken.

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀