Ik heb jarenlang niet geweten welk werk ik wilde doen

September 2019,

Beste lezer,


Zelf heb ik jarenlang niet geweten welk werk ik wilde doen en hoe ik dat vorm kon geven.

Na mijn studie (astrologie) ben ik gaan werken en heb ik verschillende banen gehad waarin ik me nooit voor lange tijd op mijn plek voelde. Ik hoopte het bij mij passende werk vanzelf tegen te komen door elke keer als ik ergens was uitgekeken op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

Het duurde tot mijn 32e totdat ik het echt doorhad. Ik realiseerde me dat ik geen zin meer had om elke keer weer opnieuw te beginnen.

Ik besloot me te gaan verdiepen in wat ik nou eigenlijk wilde, en hoe ik mijn passie en interesses kon integreren in mijn werk.

Om dit allemaal te verhelderen heb ik een HSP coach ingeschakeld en een coachingstraject gevolgd. Dankzij dat traject kwam ik erachter dat ik zelf niets liever wilde doen dan mensen helpen ontdekken wat ze echt willen, zodat ze het werk kunnen doen waar ze helemaal gelukkig mee zijn.

Om dit werk te kunnen doen, heb ik een opleiding tot coach gevolgd.
Dit heeft me veel coachingsvaardigheden opgeleverd die ik in mijn werk gebruik. Daarnaast integreer ik allerlei inzichten, kennis en vaardigheden die ik uit andere bronnen opdoe. Voorbeelden daarvan zijn marketing en sales trainingen die ik volgde bij de meest bekende business coaches in Nederland.

Maar ook het werken met mijn intuïtieve en mediamieke vermogens (ik volgde cursussen intuïtieve ontwikkeling en mediumschap). En inspiratie die ik uit allerlei (spirituele) boeken, webinars, podcasts en artikelen opdoe. Ik ben nieuwsgierig en altijd bezig met leren en mezelf verder ontwikkelen.

In 2000 startte in mijn eigen bedrijf. Mijn artikel verscheen de eerste keer in een tijdschrift in 2010.

Sindsdien heb ik honderden mensen gecoacht en geïnspireerd om te ontdekken wat ze echt willen en om hun eigen werk te creëren en daar een goed inkomen mee te verdienen.

Inmiddels heeft mijn werk zich verdiept en richt ik mij puur op de essentie, het ontdekken van wie je echt bent: het vinden van je levensdoel.

Jouw droomwerk of je ideale werk is een logisch gevolg van wie jij bent en waarom je hier bent. Zodra je weet hoe jouw levensdoel eruit ziet, wat jouw roeping is, valt alles op zijn plek.

Je werk is de expressie van wie jij wezenlijk bent en wat je hier op aarde komt doen.

Als je dat gevonden hebt, voelt je werk nooit meer als werken. Het levert je vervulling, geluk, energie en plezier op. Je leidt het leven dat wezenlijk bij je past en komt volledig tot je recht.

Bovendien gaat je inkomen er ook op vooruit: de dingen die jij het allerliefste doet zijn ook de dingen waar je het beste in bent. Je straalt uit dat je je werk met passie doet, daardoor vindt je makkelijker meer klanten. Mensen werken nou eenmaal het liefst met mensen die hun werk met volle inzet, passie en plezier doen.

Ik geloof dat je pas echt gelukkig kunt zijn als je weet wat jouw bestemming is en besluit daarnaar te leven.

En ik doe niets liever dan mensen inspireren en begeleiden om hun eigen levensdoel te vinden en vorm te geven in hun werk.

Zelfkennis is de sleutel tot succes!
Voor mezelf werken kwam vroeger totaal niet in me op. Toen mijn coach dit voorstelde, zei me dat helemaal niets. Ik kon me er niets bij voorstellen. Het zat gewoon helemaal niet in mijn systeem, dacht ik.
Het duurde tot mijn 32e totdat ik het echt doorhad. Er was een jarenlange zoektocht en 4 verschillende re-integratie trajecten voor nodig geweest. Een gevoel van gebrek aan zingeving en vervulling. Uiteindelijk was er geen andere optie om voor mezelf te kiezen. Met een beetje moed doorbrak ik die jarenlange cirkel van twijfel en zoeken en koos voor mijn eigen werk, ook al wist ik toen totaal niet hoe dat eruit zou zien en was ik ook bang.

Inmiddels is mijn leven 180 graden veranderd. Ik heb een succesvol bedrijf, werk dat helemaal bij me past, heel veel fijne mensen waarmee ik werk en ik heb een paar hele inspirerende hobby’s. Ik woon heel fijn in Amsterdam in een omgeving aan het Vondelpark en iedere dag neem ik minimaal een uur tijd voor mezelf. Ik kan ook eindelijk genieten van alles wat ik doe en ben niet meer continu aan het hollen.

Ik heb vele klanten begeleid die een vergelijkbaar proces hebben meegemaakt. Die nooit meer terug willen naar hun oude leven wat ooit eens zo vertrouwd leek en waarbij ze veel angst hadden om het te veranderen.
Het enige wat nodig is voor deze ‘switch’ is moed. Ook al heb je daarnaast veel angst. De moed om keuzes te durven maken, je creëert daarmee. En je verlangen kan de aanleiding zijn voor een grote transformatie in je leven. Die gewoon stapje-voor-stapje-voor-stapje gaat. Zonder haast.
Heb jij genoeg van het aanpassen aan je omgeving, merk je dat bestaande situaties niet meer voldoen? Voel je dat je oude conditioneringen overboord wil zetten en knellende psychologische patronen wilt doorbreken en loslaten? Wil je eruit, maar weet je niet hoe?

Wil jij je levensdoel vinden en vormgeven in je werk?

Dan is een van mijn diensten iets voor jou. Je leest er hier meer over.

Dit zijn manieren waarmee ik je kan helpen om van je “levensdoel je business” te maken, kijk maar of er iets voor je bij zit:

Op zaterdagen geef ik 2 verschillende WORKSHOPS in Amsterdam: Masterclass Astrologie in Business en Astrologie workshop Een kijkje in je horoscoop.

Een Astrologisch consult of een astrologische ondernemerssessie is een MEGA BELANGRIJKE STAP voor jouw business.

De meeste DOORBRAKEN ervaren mijn klanten door het volgen van mijn coachingsprogramma’s

P.S. Neem gerust contact met me op! Je kunt me mailen via info@astro-essence.nl of bellen op 06-29028924 om te bespreken wat jouw vraag is en wat ik voor je kan betekenen.

Op een bezield en succesvol bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Volg mij op Twitter Volg mij op Facebook Stuur deze E-zine door

Copyright © 2019 Astro-Essence, Alle rechten voorbehouden

Mijn mail adres is:
info@astro-essence.nl

afmelden voor deze nieuwsbrief update je inschrijving voorkeuren

***