Impact maken als nieuwetijds ondernemer
November 2020

Wil je helderheid op je levensdoel, je talenten en zielskwaliteiten en vervolgens daarmee gaan werken? Implementeer de eigenschappen van het nieuwetijds ondernemen. Door de Astro Coaching krijgt je business een enorme boost. Ik geef je namelijk de sleutels voor je aangeboren kwaliteiten en hoe je die in kan zetten, waardoor je meer voldoening en resultaat krijgt in je werk.

De wereld om ons heen is enorm aan het veranderen. Een tijd van uitersten. We maken letterlijk de transitie van een oud naar een nieuw tijdperk. Een nieuwe tijdsgeest is aan het ontstaan en daarmee ook nieuwe normen en waarden voor mens en organisatie. Dat is enerzijds spannend en anderzijds natuurlijk een enorme uitdaging, maar nu meer dan ooit zijn er zoveel nieuwe kansen en mogelijkheden.

Het is hoog tijd dat jij als nieuwetijds ondernemer je hoogsensitieve kwaliteiten gaat inzetten om de veranderingsprocessen die nu gaande zijn te begeleiden. Ik geloof dat we veel meer vanuit ons hart moeten leven. De overgangsfase waarin we nu verkeren, van de mannelijke waarden waarbij geld en macht centraal staan, naar de vrouwelijke waarden, waarbij zingeving en bezieling er toe doen, biedt enorme kansen voor ondernemers die het echt anders willen doen.

Nieuwetijdsondernemers zijn bewuste ondernemers die een sterke intuïtie hebben. Ze hebben een visionaire blik waarmee ze dingen zien die anderen niet zien. Ze zijn creatief en gevoelig. Ze dromen van vrijheid. Ze gaan graag de diepte in. Ondernemers die niet alleen op hun eigenbelang gefocust zijn maar oog hebben voor de belangen van het grotere geheel, voor de maatschappij. Het zijn de pioniers die het anders willen doen. Ze zijn gepassioneerd en dragen een levensopdracht met zich mee. Er is een sterke drang om een bijdrage te leveren aan de verandering in de wereld.

Nog geen twee weken geleden sprak ik Marjoleen in een strategie gesprek met dat ze tot nu toe veilig in loondienst zat waar ze werkte als manager in een baan waar ze toch al niet gelukkig mee was en dat haar werk stopt en dat ze nu de urgentie voelt om voor zichzelf te beginnen en dat zij mensen wil helpen die niet op hun plek zitten in hun baan en wat ze nou eigenlijke echt willen gaan doen en waar ze nou het beste tot hun recht komen. Met systemisch werk o.a. door familieopstellingen.

Marjoleen was een paar maanden geleden bij mij voor een astrologisch consult met de vraag: Dat zij in het bedrijfsleven zit en dat ze er niet thuis hoort. En dat ze een studie volgt systemisch werken voor organisaties. En dat zij meer ziet en meer voelt dan anderen en waarom ze dat heeft en met welk doel? Waar ze steeds tegenaan liep was dat ze ‘niet analytisch genoeg’ is, als HSP’er is zij intuïtief en voelt en ziet zij meer dan ‘haar hoofd registreert’.

De vorige keer dat ik haar sprak zat ze nog vast in loondienst en kon ze ‘alles nog rustig uitzoeken’ vertelde ze me. Het lijkt wel of er nu een kruispunt is en er een keuze gemaakt moet worden. In loondienst werken en in het bedrijfsleven is niet haar uitdaging verteld ze. Haar valkuil is dat ze altijd werk zoekt in loondienst. Haar comfortzone.

Het kruispunt is dat ze nu twee dingen kan doen of ze kiest voor ‘de veilige weg’ en gaat solliciteren naar en een baan oppakken dat zal haar ‘rust’ geven. Of ze meldt zich aan voor een uitkering om een periode te overbruggen om voor zichzelf de ruimte in te nemen om haar ambities waar te maken.

Vanuit haar geboortehoroscoop gezien is zij een organisator en vormgever. Haar kwaliteit is besturen. Haar kracht is om gezag uit te oefenen. Ze heeft ze een helder inzicht in maatschappelijke structuren. En voelt ze glashelder aan hoe de gemeenschap in elkaar zit, zo ook de organisatie. Ze heeft een helder bewustzijn op de maatschappij en voelt zich er verantwoordelijk voor. Het ‘probleem’ is dat ze zich over het algemeen niet thuis voelt in de maatschappij.

Dat komt omdat ze dwars door de organisatiestructuur heen kijkt en dat haar daarom dingen opvallen die anderen niet opvallen. Ze ziet vooral wat er mis is en hoe het beter kan. Dat aangeboren inzicht heeft ze al, maar de kennis over de details moesten opgebouwd worden en leren door ervaring op de werkvloer.

Ze is geboren om met hart en ziel te werken. Met een sterk verlangen om onder haar toedoen de wereld een stukje beter te maken. Het is haar taak om zich in te zetten zodat iedereen zich op zijn plek voelt. Zij weet hoe het is om een werkplek te hebben waar zij niet op haar plaats is. Ze heeft een enorme dosis praktijkervaring opgebouwd en er begint nu een weg naar boven. Het gaat om de wisselwerking tussen de maatschappelijke structuur en de menselijke structuur. Als de organisatie van het werk verandert dan werken mensen er met meer plezier.

Ze heeft een passie voor eigen werk. Ze wil impact hebben vanuit een positie die ze zelf gecreëerd heeft. Dat vraagt dat ze zelf de structuur moet aanbrengen. Ze past daarom niet op een reguliere manier in de maatschappij en past niet in een baan in loondienst waar ze een bestaande structuur moet volgen. Er is geen enkele vacature die bij haar aansluit dat is ook niet de bedoeling. Voor de omslag begreep ze niet waarom ze al die ellende moest meemaken, na de omslag heeft ze door waarom het zo heeft moeten zijn. Als het niet zo gelopen was had ze nooit begrepen dat er op dit gebied veel hulp nodig is. Ze ontdekt door dit proces haar unieke rol in de maatschappij.

Met haar levensdoel is het haar uitdaging dat ze haar helderheid met betrekking tot maatschappelijke structuren en organisatie structuren tot uiting gaat brengen op het innerlijk, op het psychologisch vlak om zo werk en privé in balans te brengen. Door familiepatronen, de psychologische pijn zonder dat men daar bewust van is, geven conditioneringen en overtuigingen die de maatschappelijke groei blokkeren.

Het ontslag was een enorme klap voor haar en pijnlijk. Maar ze voelt enthousiasme door ons gesprek en om helder te hebben wat ze te bieden heeft en wat haar hoogste goed is en ze wil graag een nieuwe richting inslaan en het werk gaan doen wat ze het allerliefste doet. Tegelijkertijd voelt ze angst en weerstand en vind ze verandering ook spannend. Ze vindt dat de wereld best wel wat vriendelijker mag zijn, met meer liefde. Wat haar raakt is hoe wereldleiders soms met mensen omgaan. Dat er vluchtelingen in bootjes verdrinken.

Ze dacht dat ze nog een vervolg opleiding systemisch werk nodig had voor ze kon beginnen. Denken dat je nog meer vakkennis nodig hebt en dat je dan alles weet is een valkuil. Nog meer kennis gaat haar niet helpen. Wat ze nodig heeft zijn vaardigheden, ondernemersvaardigheden. Het gaat nu om het doen, om haar vak uit te oefenen waar zij voor opgeleid is.

Dus als je denkt van nou niemand gaat nu voor zichzelf beginnen, het zal deze maand wel niks meer worden iedereen blijft veilig zitten waar die zit. Als dat jouw waarheid is zal het ook de werkelijkheid worden. En als je idd nog vier maanden thuis moet werken met werk wat je eigenlijk niet leuk vind, waarin je niet tot je recht komt dan voelt dat aan als vier jaar. Dus er zijn nog altijd wel mensen die wel de moed hebben om de stap naar eigen werk te zetten. Ze hebben alleen even iemand nodig die ze een zetje geeft, ze een stukje op weg helpt.

Dus ga je wachten tot het allemaal vanzelf voorbij is of ga je nu aan de slag en doen waar je goed in bent?

Ik geef in de Astro Coaching hele nieuwe, unieke astrologische kennis en inzichten over je essentie, je zielsmissie, en ondernemersvaardigheden en ga je je onderdompelen in jouw hoogste goed, je bedrijf vormgeven, waarbij je je eigen aanbod creëert.

Als je je aanmeld voor één van de vier Astro Business Programma’s ontvang je als extra bonus een fotoshoot met mijn vaste fotograaf Adrienne Korzilius inclusief visagie en styling, in de studio in Amsterdam cadeau.

Bekijk het aanbod hier

Het aanbod is tot en met maandag 30 november beschikbaar

PS. betaling in termijnen is mogelijk

Kijk hier welk programma er bij jou past

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Soul Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀