Je bent hier niet voor niets
September 2019,

Beste lezer,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je bent hier niet voor niets.

Er is een reden, een doel waarom je hier op aarde bent. Je hebt hier dingen te doen, te leren, te ervaren, en bij te dragen. Iedereen heeft een levensdoel. Iedereen heeft een bestemming. De antwoorden liggen in jouw geboortehoroscoop verscholen.

Als je in verbinding bent met je kern, of je ziel, je essentie, dan heb je toegang tot die antwoorden. Dan weet je wat je hier te doen hebt. Als je vanuit dat besef je leven vorm geeft, past alles altijd precies bij wie jij bent. Je partner, je kinderen, je vrienden, je hobby’s, en ook je werk.

Als je die verbinding niet of nauwelijks voelt dan kan het leven leeg voelen.

Wat wil je? Wat geeft je leven zin? Hoe vind je vervulling? Waar wordt je blij van? Waar doe je het allemaal voor?

Als dat de vragen zijn waar jij mee rondloopt, is het de hoogste tijd om naar jezelf, om naar je ziel te luisteren. Om te ontdekken wie je echt bent en wat jouw levensdoel, jouw roeping is.

Daar is niets moeilijks aan.

Dat is een kwestie van aandacht geven aan je gevoelens, wensen, verlangens en intuïtie. En dat kan je op een hele praktische manier doen, door verschillende thema’s die vanuit je geboortehoroscoop naar voren komen te onderzoeken en in kaart te brengen.

Er zijn allerlei manieren die jou weer in verbinding met jezelf kunnen brengen. Je intuïtie bijvoorbeeld, en je gevoelens. Maar ook je passies, je hobby’s, je drijfveren en alles waar jij warm voor loopt.

Het is als het leggen van een puzzel.
Met elk stukje dat je op zijn plaats legt wordt het grote geheel steeds duidelijker. Elk stukje dat je aandachtig bekijkt brengt je weer een stap dichterbij jezelf. Brengt je meer in verbinding met je ziel, je essentie.

Ik help je weer het contact te voelen met je kern, met je essentie zodat jij je levensdoel kunt vinden.

Dat doe ik door je te spiegelen op jouw essentie, en jouw gave, op jouw uniekheid en bijzonderheid. En door het bekrachtigen van je essentie. Bekrachtigen door je zielskwaliteit in het licht te zetten.

Tijdens de gesprekken, stem ik mij af en open mijn hart en probeer zoveel mogelijk contact te maken door mij open te stellen, op deze manier komen de woorden van binnenuit met een bepaalde intensiteit tot uiting en die kunnen de energie van jouw unieke gaven in werking zetten. Vaak zijn dit momenten van ontroering. Ogen kunnen gaan stralen, de gezichtsuitdrukking kan veranderen, er kunnen tranen komen, er wordt iets aangeraakt.

Maar ook door jou te laten kijken naar de signalen. Door jou te helpen verhelderen wat bij je past, en wat niet. Door met je mee te kijken welke puzzelstukjes er allemaal zijn en hoe je ze in elkaar zou kunnen laten passen. Door de vragen te stellen die op dit moment aan de orde zijn. Door je te laten kijken naar thema’s en onderwerpen die voor jou van belang zijn.
Je levensdoel werkt als een soort kompas. Het stelt je in staat om haarscherp aan te voelen wat goed is voor jou en hoe jij je zielenpad kan lopen.
In mijn coaching ben ik de reisleider van jouw unieke zielenpad. Je gaat je levensdoel ontdekken als onderdeel van een transformatie proces dat je zal optillen naar een nieuw niveau. Je gaat anders naar jezelf en de wereld om je heen kijken, je krijgt een nieuw perspectief.

Zodra jij weet wat wezenlijk belangrijk voor je is en wat jou leven zin geeft, kan je dat vormgeven in je werk.

Zodat je weer kan bloeien en stralen, en weet waar je het allemaal voor doet. En daar wordt niet alleen jij, maar ook je omgeving een stuk gelukkiger van.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Dit zijn manieren waarmee ik je kan helpen om een bezield bedrijf te bouwen, kijk maar of er iets voor je bij zit:

Op zaterdagen geef ik 2 verschillende WORKSHOPS in Amsterdam: Masterclass Astrologie in Business en Astrologie workshop Een kijkje in je horoscoop.

Een Astrologisch consult of een astrologische ondernemerssessie is een MEGA BELANGRIJKE STAP voor jouw business.

De meeste DOORBRAKEN ervaren mijn klanten door het volgen van mijn coachingsprogramma’s

Wil je een persoonlijk gesprek over wat er mogelijk in de weg zou kunnen zitten tussen jou en wat je graag wilt neerzetten?

Vraag dan vandaag nog een gratis strategie gesprek aan. (Klik op bedrijfsadvies en coaching)

P.S. Heb je vragen, neem gerust contact met me op via info@astro-essence.nl of via whatsapp 06-29028924.

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀