Jouw doorbraak in hoe je succesvol kunt ondernemen vanuit je essentie
In dit bericht lees je het volgende:

Berichtje van Mary: Hierbij wil ik je vriendelijk herinneren aan het
speciale aanbod om mee te doen aan het 3 maanden coachingsprogramma van Astro-Essence.

De Wintersale korting duurt nog maar een week… tot en met donderdag 31 december kun je maar liefst 30% besparen op mijn coachingsprogramma In 6 stappen meer plezier in je werk en toenemende verdiensten

In dit individuele coachingsprogramma leer je hoe je succesvol kunt ondernemen vanuit je essentie. Zodat je meer klanten krijgt en goed kunt verdienen.

Droom je over voor jezelf beginnen? Dat doen heel veel mensen. Alleen bij veel mensen blijft het daarbij. Anderen beginnen wel, maar verdwijnt het plan in een la. Dat is jammer, want ondernemen is een mooie manier om werk te doen wat je echt leuk vindt, te werken onder jouw voorwaarden, en je expertise met de wereld te delen. En, je hoeft het niet alleen te doen. Ik biedt je persoonlijke coaching aan. Ik help je bij het creeren van je eigen werk. Daardoor heb je een stok achter de deur, iemand die je aan de hand meeneemt en in jou gelooft. En jouw onderneming komt er!

Wie ben jij? Ben jij ZZP-ondernemer, een coach, healer, therapeut, trainer of adviseur met een missie en heb je je eigen praktijk, of je overweegt om voor jezelf te beginnen. Ben je met hart en ziel betrokken bij de bewustwording van je medemensen. Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit. Wil jij mensen en situaties in beweging brengen zodat veranderingen plaatsvinden, ben je authentiek maar soms ook erg onzeker. En je vraagt je af: Wie ben ik nu eigenlijk en wat kan ik nu helemaal en hoe vind ik in hemelsnaam klanten? Wie zit er op mij te wachten en hoe kan ik met dit werk mijn brood verdienen? Hoe kan ik mijn praktijk vormgeven op een manier die echt bij mij past? Dan is dit programma voor jou geschikt.

Op zoek naar een astrologie businesscoach?
Ik help jou als ondernemer om nieuwe stappen te zetten richting zakelijk succes. Als dé astrologie businesscoach voor authentieke ondernemers die waarde willen bieden. Met een bezield bedrijf waar je het beste van jou en je expertise aan je klanten kunt geven.

Dit Coachingsprogramma is voor alle coaches, therapeuten trainers interessant die over een bepaald specialisme beschikken, en daarmee een groter publiek willen bereiken. Zowel starters als gevorderden kunnen er door groeien.

Ben je al met ondernemen bezig maar ben je teleurgesteld over de resultaten die je ermee haalt? In dit programma leer je alles wat er voor nodig is om je unieke talent in te zetten. Wat je zielsmissie is, Hoe je een ondernemersmindset krijgt, hoe je marketing en sales kan inzetten, hoe je klanten kunt werven. en hoe je je aanbod kunt maken. Je volgt gewoon de stappen en hoeft niet zelf het wiel uit te vinden! Zo krijg je de resultaten die je wilt.

Dit aanbod is slechts 7 dagen geldig dus wacht niet te lang.

Je kunt je aanmelden via de link

P.S. Geef deze mail ook door aan je vrienden, familie of collega’s.

Dit speciale aanbod is slechts geldig tot en met donderdag 31 december a.s.

Groetjes,
Mary