Benieuwd op welke manier je jouw praktijk kunt voorbereiden op het nieuwe jaar? Om 2021 meteen goed te starten.

Maak op tijd je afspraak voor de kerst.

De feestdagen staan voor de deur. December is de tijd om na te denken over je doel voor 2021.

Ik ben benieuwd hoe jij terugkijkt op 2020. Zeker nu het een heel ander jaar geworden is dan we aan het begin allemaal verwachtten.
Ik hoop dat het ondanks de crisis een jaar is waarin je je hart hebt gevolgd, het leven van je dromen hebt gecreëerd en je zielsmissie hebt geleefd.

Voor mij is het is een jaar geweest waarin ik meer dan ooit gecommit ben aan mijn levensdoel namelijk mensen helpen om hun purpose te vinden en te leven. Wat we geleerd hebben is dat het vraagt om creatief te denken.

Ik ben erg benieuwd hoe jij dat hebt gedaan de afgelopen maanden.

En wat je plannen zijn voor 2021. Welke kansen jij ziet.

Ik kan me voorstellen dat je wilt groeien met je praktijk en je kennis delen met veel meer mensen.

Je wilt NU de stap maken om echt vanuit je unieke kwaliteiten en vanuit je levensdoel je praktijk verder uit te bouwen. En daarmee met klanten aan de slag te kunnen. Om wendbaar te zijn, wat er ook op je afkomt.

Hoe meer jij gaat doen wat je belangrijk vindt, hoe meer je gaat doen waar je goed in bent, hoe meer klanten je gaat krijgen.

Een belangrijke stap naar meer succes is 100% voor je onderneming te gaan. En om te kiezen voor een bedrijf gebaseerd op jouw unieke kwaliteiten, talenten en zielsmissie en daarmee een goed inkomen verdienen. Alleen nog maar je klanten op de allerbeste manier willen helpen.

Want alles wat je klant niet op de allerbeste manier helpt, neemt onterecht tijd, energie en kosten in.

Dit is het bedrijf dat het meest geschikt is om te passen bij wie jij wezenlijk bent en in een lijn ligt met jouw levensdoel het is iets waar je jarenlang mee door kan gaan.

Het maakt het mogelijk dat er dingen kunnen gebeuren, als het tegenzit dat je altijd terug kunt vallen op je werkelijke talenten en daar een goed inkomen mee verdienen.

Ondernemen vanuit je essentie wordt inmiddels omarmd door heel veel ondernemers. Je verdient het meeste met datgene doen waar je echt goed in bent, money follows joy!

Honderden mensen deden mee met de Astro Business Coaching en de doorbraken waren fantastisch.

Wil je dit in 2021 ook?
Werken onder je eigen voorwaarden met plezier in je werk en daarmee een goed inkomen verdienen kun je leren!

PS Ben je er klaar voor om je zielsmissie tot leven te laten komen en je business te laten groeien kijk hier welk programma er bij je past.

Meld je hier aan voor een astrologie consult om 2021 meteen goed te starten

Op een bloeiend bedrijf,

Mary van Belzen
Astrologisch Business Coach

P.S. Je kunt contact met mij opnemen als je een vraag hebt en je geïnteresseerd bent in ondernemen vanuit je essentie via: info@astro-essence.nl

Plan hier je gratis en vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is.

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Astro-Essence – Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam – 020-6124051 – 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl – website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen hun bedrijf te bouwen en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is om ondernemers te helpen bij het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀