Jouw jaarhoroscoop als routeplanner voor 2020: Wat staat er voor je in de sterren?

Januari 2020


Dit jaar 2020 staat in het teken van transformatie. Hierbij kan de samenstand van Pluto, Saturnus en Jupiter een keerpunt betekenen, en zal een flinke stempel op een groot deel van het nieuwe jaar drukken. De samenstand van deze drie langzaam lopende planeten komt zelden voor en belooft zowel collectief als individueel een belangrijke periode. De laatste cyclus was in 1982. Het wordt een jaar van de grote ommekeer.

Je krijgt de kans om dit jaar het verleden voorgoed achter je te laten en een nieuwe frisse start te maken. Een belangrijk hoofdstuk in je leven wordt voorgoed afgesloten. Dat kan op het materiële vlak zijn, op werkgebied, het kan om een persoon gaan, of om bepaalde gedragspatronen die jou niet langer dienen.

De uitwerking hiervan was vanaf maart 2019 al voelbaar en zal tot eind 2020 een invloed hebben. Ook zorgt het ervoor dat deze periode een zeer transformerend en intense periode is en nog gaat worden. In 2020 kunnen situaties tot een uitbarsting komen en gaan er grote veranderingen plaatsvinden op verschillende gebieden in jouw leven.

Je kunt het gevoel hebben dat je op een kruispunt komt te staan. En merken dat situaties tot een uitbarsting komen en dat er grote veranderingen plaatsvinden op verschillende gebieden in jouw leven. Je kunt je min of meer gedwongen voelen om een verandering door te voeren en daarbij oude gedragspatronen en angsten los te laten.

Er zullen keuzemomenten komen, waarbij je en een toenemend gevoel van urgentie hebt. Waarbij de vraag is of je je gevoel gaat volgen en nieuwe, levensveranderende beslissingen gaat maken, of dat je alles liever bij het oude laat. Of je wilt gaan kiezen voor je eigen geluk en daardoor oude situaties achter je wilt laten. Je kunt het gevoel hebben dat je met je rug tegen de muur staat en dat het nu of nooit is. Of je blijft in een negatieve spiraal zitten en in situaties waaruit je geen voldoening meer haalt.

De vraag is of je besluit de sprong in het diepe te maken en een nieuwe richting op te gaan. Deze besluiten zullen uiteindelijk gunstig uitpakken. De geluksplaneet Jupiter maakt namelijk een aantal keer een samenstand met Pluto en met Saturnus.

Als jij je gevoel gaat volgen, en gaat doen wat jouw intuïtie je ingeeft, zul je merken dat er deuren opengaan en dat alles vanzelf gaat stromen. Het is dus goed om vooral je gevoel te volgen en alles wat je belemmert los te laten.

Je kunt een bepaalde druk voelen, deze druk is om datgene te gaan doen waarvoor je hier bent. Het is om doelen te stellen en te behalen. Om je diepste intenties, je soulpurpose te volgen dit vraagt om focus op de toekomst op de lange termijn.

Hoe zit het bij jou? Welk gebied van je leven is aan het veranderen en is toe aan een nieuw begin?

Ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk? Wil je weten wat je kunt verwachten van 2020 en hoe je je kunt voorbereiden:

Zo maak je van 2020 een succesvol jaar!
Als Astrologisch Businesscoach vertel ik tijdens een astrologisch consult hoe jij van het nieuwe jaar een succes maakt. Wat hebben de sterren voor jou voor het nieuwe jaar in petto? Hoe kun je deze intense energie hanteren?
Deze intense energie heeft een constructieve aanpak nodig. Dat betekent dat je een doel nodig hebt en een gevoel van richting. Ontdek het in je persoonlijke jaarhoroscoop.

Wil je weten wat er voor 2020 voor jou in de sterren staat? Wil je weten wat je in het komende jaar kunt verwachten, op gebied van werk, business, succes, carrière? Een jaarhoroscoop laat je de mogelijkheden zien op welk gebied je ontwikkelingen en kansen liggen.

Een jaarhoroscoop wordt berekend door middel van je persoonlijke geboortehoroscoop en doet dienst als routeplanner. Het geeft een beeld van de omstandigheden, perspectieven en onderwerpen die in dit jaar bepalend kunnen zijn. In een astrologisch consult worden de belangrijkste vooruitzichten en thema’s besproken en uitgelegd voor het komend jaar. De centrale thema’s in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat komt er het komende jaar op je pad? Hoe bewegen de planeten en welke impact heeft dat op jou? Wat ik doe, is de kosmische informatie interpreteren die betrekking heeft op jou, en die vertalen in concrete adviezen. Daarmee geef ik je een klein kijkje in de toekomst. Erg waardevol om te bepalen of en wanneer je bepaalde keuzes wilt maken.
Welke positieve veranderingen kun je gaan zien in je leven en business in 2020?

Wordt dit een jaar om te genieten en overvloed te ervaren?
Tijdens een jaarhoroscoop zal ik je precies uitleggen hoe je de invloeden van 2020 in jouw voordeel kunt gebruiken, zodat het nieuwe jaar écht een top jaar voor jou of je bedrijf kan zijn. Na deze inspirerende sessie ben je voorbereid met krachtige tools om de creator van jouw eigen leven te zijn!

Wat voor soort jaar wordt het voor jou?
Kun je een superboost in je carrière verwachten?
Hoe staat het met je doelen voor de lange termijn?
Waar liggen je grootste uitdagingen?
Wordt het op financieel gebied een goed jaar?
Waar moet je je op focussen?
Is dit het juiste moment om de knoop door te hakken en je eigen bedrijf te (her)starten of door te pakken naar het volgende niveau?
Komt er een gunstige tijd aan om de knoop door te hakken, naar werk waar je echt je passie in kwijt kunt?
Komt de nadruk dit jaar meer op werkgebied te liggen of op je privéleven, of je creativiteit ontplooien.
Wordt het een jaar van bezinning?
Of wordt het een actief jaar, van een nieuwe start, een tijd om aan de slag te gaan en om flink gas te geven?

Focus
Weet waarop te focussen voor een succesvolle onderneming.
Ik maak een profielanalyse van jou als persoon vanuit de kennis van de spirituele astrologie in combinatie met mijn ondernemerskennis. Deze analyse wordt persoonlijk met jou in een adviesgesprek besproken.
Door deze methode van profiel/karakteranalyse wordt zichtbaar wie je bent in essentie, wat je talenten, mogelijkheden en valkuilen zijn. Ook wordt zichtbaar wanneer welke mogelijkheden het beste te benutten zijn.

Astro-Essence Jaarhoroscoop
• Profielanalyse waarin talenten, valkuilen, mogelijkheden, drijfveren zichtbaar worden
• Focussen op vragen of zaken waar je graag richting in wil krijgen.
• Tips over hoe dit in te zetten in je bedrijf
• Zoom of om de tafel consult van 1,5 uur
• Geluidsopname van het consult

Wil je weten wat het komende jaar aan jou te bieden heeft, maak dan een afspraak voor een astrologisch consult.

Ja, ik wil dit graag

Wat kost een jaarhoroscoop en wat levert het me op?
Een jaarhoroscoop kost €197,- euro incl. btw. Deze investering in jezelf levert je een heleboel op:
Inzicht in jezelf
Een kijkje in de toekomst
Overzicht
Perspectief
Persoonlijke groei
Concrete adviezen om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen
Als extra service wordt het gesprek opgenomen. Je gaat zoveel horen dat het zeer waardevol is om de opname thuis op je gemak nog eens terug te luisteren. Je krijgt vervolgens na afloop via de mail een link waarmee je het gesprek kunt downloaden.

Hoe gaat een astroconsult in zijn werk?
Nadat je een afspraak hebt ingepland, krijg je van mij een bevestigingsmail, waarin ik onder andere naar je geboorteplaats, datum en -tijdstip vraag. Zodra ik dat heb ontvangen, ga ik aan de slag. Ik werk met de nieuwste astrologiesoftware. Daarin voer ik jouw gegevens in om jouw astrologisch profiel te berekenen. Vervolgens maak ik een analyse en gebruik ik mijn heldere intuïtie. Zo bereid ik ons gesprek voor.

Consult via Zoom of in de praktijk
Ons gesprek, jouw jaarhoroscoop, voeren we via Zoom of in de praktijk in Amsterdam. Dat mag jij aangeven. Ik duid je karakter aan de hand van je geboortehoroscoop, ik geef je een prognose van het komende jaar en ik beantwoord specifieke vragen die je me van tevoren hebt doorgegeven, of die tijdens ons gesprek in je opkomen.

Een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2020
Je bent natuurlijk welkom in de praktijk in Amsterdam. Dan kunnen we samen kijken wat 2020 nog meer voor jou in petto heeft en wat je valkuilen zijn en je uitdagingen.
Een consult duurt 1,5 uur en het consult kan ook via Zoom. Ik heb jouw geboortedatum-plaats-en tijd nodig om jouw horoscoop te maken.

Wil je weten wat het komende jaar aan jou te bieden heeft, maak dan een afspraak voor een jaarhoroscoop.

Ja, ik wil dit graag
meld je aan op info@astro-essence.nl

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Tot gauw!

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence

Praktijk voor Astrologie &

Coaching

Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs

1054 CP Amsterdam

020-6124051 / 06-29028924

e-mail: info@astro-essence.nl

website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀