Tijd voor positief nieuws in deze uitzonderlijke en onzekere tijd. Er gebeurt veel, het is belangrijk om zelf aan het roer te blijven staan. Je kunt je laten leiden door de onzekerheid, de angsten die je voelt, of je kunt ook je aandacht richten op de dingen die je wel kunt doen. Kijk naar wat er wel kan. Bedenk waar jij wel invloed op hebt. Waar ben jij heel goed in? Ook nu groeien ondernemers door, wordt er verkocht, worden er nieuwe dingen ontwikkeld, investeren mensen en nog veel meer.

Mensen hebben nu meer tijd om na te denken over een andere inrichting van hun leven. Via de overheid worden dagelijkse routines nu doorbroken. Er worden in deze periode ook heel veel nieuwe initiatieven genomen. Mensen worden gedwongen dingen te doen of te laten, ze gaan nieuwe dingen ervaren of ontdekken. Dingen die ze anders niet zo snel zouden hebben gedaan.

Nieuwe kansen voor jouw bedrijf ? Door de beperkende maatregelen, zijn mensen bezig met het regelen van de nieuwe situatie in hun leven en het omgaan met de stress die dat oplevert. Maar zodra dat is gebeurd, hebben ze meer tijd, ze gaan nadenken over de nieuwe situatie en gaan ze andere keuzes maken.

Veel mensen zijn toe aan een andere carrière, passen niet meer in het bedrijf of ze worden misschien ontslagen. En door grote veranderingen de samenleving en misschien ook in je eigen leven zijn mensen vaak toe aan verandering. In korte tijd is de mindset van mensen veranderd. Mensen willen voor zichzelf beginnen, mensen willen nu veel meer voor hun eigen autonomie gaan kiezen.
De behoeften van mensen blijven altijd bestaan. Dus ga kijken wat nu het beste werkt. Wat hebben jouw klanten nu nodig? En wat helpt ze het beste. Verander iets in je aanbod, ga meer online werken. Want nog steeds is het zo dat mensen geld over hebben voor datgene wat ze het belangrijkste vinden en wat ze het beste helpt.

Neem de coaching en therapie sessies, die gaan nu dus veelal online. Dat heeft ook voordelen: Je kunt meer gefocust zijn in zo’n sessie bijvoorbeeld. Je wordt niet afgeleid door mensen die aan de deur staan. En je komt meer tot de kern waar het om gaat en wat mensen echt helpt om het resultaat te halen. En je kunt het gesprek beter binnen de tijd houden, dus tijdsmanagement.

Met Mercurius retrograde is het een goede periode om even stil te staan bij waar en wie je nu bent en hoe je wilt zijn de aankomende periode. Mercurius loopt retrograde in Schorpioen tot 3 november, dat is ook een goede tijd om een angst onder ogen te zien die je ervan weerhield iets te doen. Dat alleen al kan je leven veranderen. Gebruik de crisis voor je persoonlijke groei. Wat gaat jouw rol hierin worden? Kies je ervoor om de allerbeste versie van jezelf te worden?

Groei is mogelijk ook nu!
Zelf ben ik heel blij met de foto’s voor mijn website en social media… dat ik heb besloten om een fotoshoot met een professionele fotograaf (met visagie en styling, in de studio), als BONUS bij de Astro Business Coaching te geven als je je in oktober aanmeld voor een van mijn Soul Business Programma’s. Een cadeau van mij. Want als je kiest voor meer zichtbaarheid en een succesvol bedrijf bouwen, dan zijn mooie foto’s een must…! Daarmee zet je jezelf en je bedrijf echt op de kaart.

Een kei in je vak zijn is geweldig maar met vakkennis alleen kom je er niet. Om die reden ontvang je als BONUS bij een van de Astro business coaching programma’s deze maand een fotoshoot, zodat je zichtbaar wordt want dat is nodig om aan klanten te komen; die komen niet automatisch nadat je de ondernemerskennis hebt eigengemaakt.

Succes en onzichtbaarheid gaan niet samen.
Om je op weg te helpen richting meer zichtbaarheid vanuit vertrouwen, krijg je als bonus een fotoshoot. En de professionele foto’s helpen je om vanuit vertrouwen en overvloed in je bedrijf te gaan staan en daardoor succesvol te worden.

Drie meest belangrijke elementen waar je aan moet werken om een goed lopende business te krijgen: Focus, zichtbaarheid en leiderschap.

BONUS ACTIE (ALLEEN DEZE MAAND NOG) ontvang je als extra bonus bij een van de Astro Business Programma’s een fotoshoot bij een professionele fotograaf cadeau.

Kijk hier welk programma er bij jou past

Plan hier je vrijblijvend persoonlijke strategie gesprek met mij in om te kijken wat Astro Soul Business coaching precies inhoudt en of het wat voor jou is. Stuur me een berichtje of mail naar info@astro-essence.nl Mary van Belzen

Foto: Adrienne Korzilius

Op een bezield bedrijf,
Mary van Belzen
Astrologisch Business Coach

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen met hun bedrijf en geef graag inzichten, ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Mijn persoonlijke missie is dat ondernemers hun unieke kwaliteiten ontdekken en hun eigen werk creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel en daarmee het leven kunnen hebben dat zij echt willen.

Volg mij op: Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀