Leven vanuit je essentie en meer omzet maken
September 2020

Beste lezers,

Ik hoop dat je een heerlijke zomer hebt gehad!

Zelf heb ik 2 weken gelogeerd in een villa in Puglia, in zuid Italië met mijn vriend. Erg genoten van de zon, zee, strand, natuur, de rust, vis eten op het terras aan zee en van de mensen daar.

We hebben ook een week gelogeerd in een hotel in Bergamo in Noord-Italië. Met een warm welkom en uitgebreide diners bij mijn Italiaanse schoonfamilie. Mooie oude stadjes bezocht, boottochtjes gedaan. Ik heb een fantastische tijd gehad, ik kon mijn hart weer ophalen.

Italianen zijn leuke mensen, ik mag ze graag, ze hebben dat vuur, ze zijn vrolijk, hartelijk, praten makkelijk, hebben passie, veel humor, ze zijn gemoedelijk, respectvol (behalve in het verkeer dan).
In de winter gaan we naar Frankrijk, naar de champagne wijnstreek.

Wat ben ik blij dat mijn bedrijf me dit kan geven, qua tijd. Vroeger moest ik veel harder werken. Vakantie is voor mij een tijd om weer de batterijen op te laden, dat herken je wel denk ik.

In een andere omgeving, bewust kiezen om mijn business los te laten en alle dagelijkse besognes. Ruimte maken voor wat er echt toe doet. In de natuur, aan het water, in de rust en stilte vertrouwen op wat gaat komen.

Ik heb weer nieuwe energie om verder te gaan met mijn zielsmissie, en die is: bewuste ondernemers laten leven en werken vanuit hun Essentie. En daar een goed inkomen mee te verdienen.

Daar gaan mijn coachingsprogramma’s over.

Hoe vaak doe jij aan introspectie? ‘Niets doen’, Stilstaan bij jezelf.

Nietsdoen, ontspannen en genieten is een vrouwelijke kwaliteit, de Yin-kwaliteit van Venus. Waardoor er de juiste dingen, situaties en mensen zonder dat je daar een actieve rol in speelt naar je toe worden getrokken.

Door het nietsdoen uit te stellen, stel je je geluk, succes en winst uit.

Ga maar eens na: Wat doet er echt toe? Wat wil je echt in je leven? Wat zou jij echt het liefste willen doen met je praktijk? Met je onderneming? Je bedrijf? Je werkend leven?

Door de rust en in stilte te zijn en niets te doen is het weer glashelder geworden welke volgende stappen ik ga nemen. Ik ga op een mooie, nieuwe locatie werken, binnenkort meer hierover.

Wil jij echt het werk doen dat je het allerliefste doet? Meer omzet maken? Echt in vrijheid leven? Plan dan hier een gratis strategiegesprek met mij in en klik op bedrijfsadvies en coaching. Ik kijk dan samen met jou hoe jij stappen kunt maken met jouw onderneming!

P.S. Dit zijn nog een aantal manieren hoe ik jou kan gaan helpen met het vinden van jouw levensdoel en het creëren van je eigen werk. Hier lees je alles over mijn consulten, workshops, Masterclasses en persoonlijke coaching.

Ik kijk er naar uit naar je reactie!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun unieke kwaliteiten om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀