INTERVIEW over ASTROLOGIE & WERK / Carrière / Benut je Potentieel

Januari 2020

Beste,

Vorige week werd ik geïnterviewd door Hedwig Wiebes voor tijdschrift Intermediar. Als astrologisch businesscoach deel ik mijn verhaal over werk en carrière en hoe je astrologie bijvoorbeeld kunt toepassen voor het verbeteren van je werk-privé balans.

Ik vertel over mijn passie voor de hoogsensitieve professional en ondernemer, wat je persoonlijke levensdoel is en wat jou motiveert – en wat juist averechts werkt. Wat je kunt doen als je onvrede met je huidige baan hebt, of hoe je vanuit een vaste baan de sprong kunt maken naar zelfstandig ondernemerschap.

Dit artikel wil ik graag met je delen, te lezen via deze link

Eén van de belangrijkste trends voor 2020 is wat mij betreft dat bezield ondernemen voor de zelfstandige ondernemers definitief is doorgebroken als de beste manier om je bedrijf op te bouwen.

Dit betekent dat veel ondernemers zich afkeren van het ondernemen volgens het oude systeem: waarin de nadruk ligt op mannelijke waarden, een sterk naar buiten gerichte kracht, op de ratio, daadkracht, controleren, plannen, beheersen, assertiviteit, winstmaximalisatie. De focus ligt vooral op de vorm, besluitvaardigheid, doorzettingsvermogen, competitie en prestatie. Waardoor ze vervolgens heel hard werken en dus veel uren maken (en heel lang achter de computer moeten zitten).

Om hun bedrijf te voeren zonder echte verbinding met hun klanten. En dat zij hun succes hebben bereikt vanuit hun ego, maar zich nu leeg voelen op hart en ziel gebied. Ze missen iets, maar weten niet wat.

Hun ego maakt hen koude keiharde zakenmensen zonder compassie, waarin het alleen gaat om geld. Nu ze geld hebben zijn ze niet gelukkig of burn-out, hun relaties zijn slecht, hun voldoeningsgevoel is er niet en dat gat is niet te vullen met dure auto’s, huizen en bezit.

Veel beter blijkt het voor velen om te ondernemen vanuit hun essentie. De vrouwelijke waarden zijn net zo nodig. Het zorgt voor naar binnen gerichte aandacht zoals innerlijk functioneren, flexibiliteit, ontvankelijkheid, sfeer, verbinding, zelfzorg, zorg voor personeel. Het is de bron van inspiratie en innoverende ideeën.

Als beide waarden in je bedrijf in harmonie zijn, is er vitaliteit, succes, een goede werksfeer en is succes eerder duurzaam. Deze mannelijke en vrouwelijke waarden werken in de gehele bedrijfsvoering door, leiderschap, zoals je bedrijf managen vanuit je intuïtie, streven naar overeenstemming, de klantbenadering vanuit authenticiteit, de nadruk ligt meer op empathie, ontvankelijkheid, speelsheid, verbeeldingskracht, dromen, creativiteit.

Essentie en vorm van je bedrijf
Een bedrijf kent een essentie en een vorm. De essentie wordt gevormd door de kernkwaliteiten en missie van jou als ondernemer en van de mensen die er werken.

Ondernemen vanuit je hart, waarin er ruimte is voor meer gelijkwaardigheid, meer samenwerkingsverbanden, de nadruk op solidariteit, levenskwaliteit, balans.

Dit is ook voor coaches, therapeuten en dienstverleners die voor het bedrijfsleven werken, DE oplossing gebleken om zich los te maken van het “dagelijks veel uren maken”-model, om zo veel meer onder hun eigen voorwaarden te gaan werken en veel meer vrije tijd te hebben.

En je kunt daar een heel goed inkomen mee verdienen.

Voor degenen die heel graag met bezield ondernemen wil beginnen, stuur ik de komende tijd mails met een aantal inzichten en ideeën die nodig zijn voor een succesvol bezield bedrijf, zodat je hier in de binnenkort mee aan de slag kunt gaan.

Houd mijn nieuwsbrief dus in de gaten, ook omdat ik je de gelegenheid ga bieden om je op te geven voor een strategie gesprek en mee te doen aan een van mijn coachingsprogramma’s waarmee je alle nodige kennis en informatie kunt krijgen om je eigen succesvolle bezield bedrijf te laten groeien.

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Op een bezield bedrijf,

Mary

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en dienstverleners te begeleiden om vanuit hun essentie te ondernemen, om vanuit hun zielskwaliteiten en levensdoel een bezield bedrijf te bouwen en daar een goed inkomen mee te verdienen.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀