Meer vrijheid door je unieke talenten en kwaliteiten in te zetten

Juli 2018,

Lieve mensen,

Het is vakantietijd. Misschien ga je binnenkort op vakantie, of ben je net terug? Of misschien ben jij deze blog wel aan het lezen in het zonnetje onder een palmboom! De vakantietijd is altijd een goede periode voor zelfreflectie. Je hebt tijd om tot rust te komen, je motoren iets langzamer te laten draaien en even bij te komen.
Dan is er ook weer ruimte om stil te staan bij jezelf en doelen te stellen, in plaats van alleen maar naar al het werk dat gedaan moet worden. En jezelf de volgende vragen te stellen:

•Ben ik waar ik wil zijn met mezelf, met mijn werk? Doe ik dagelijks de dingen waar ik blij van wordt?
•Leef ik mijn mooiste leven?
•Doe ik waarvoor ik hier ben?

Als je toe bent aan een nieuw hoofdstuk in je leven lees dan verder …

Wil jij werken met hart en ziel? Datgene doen wat je je het allerliefste doet en wat bij je past? …. Maar weet je niet waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je daar geld mee kunt verdienen?

De tijd waarin we leven is aan het veranderen, er vormt zich een nieuwe maatschappij, en daarmee een nieuwe economie. Dat vraagt om een andere visie! Oude patronen, oude manier van denken, oude manier van werken, oude structuren brokkelen af om plaats te maken voor een nieuwe samenleving.

Er is een verschuiving van waarden gaande. Zowel voor mannen als voor vrouwen. De nadruk lag op mannelijke waarden; daadkracht, ratio, controleren, plannen, beheersen, assertiviteit. In de maatschappij en in organisaties scoorde je hoog met mannelijke waarden; een proactieve houding, stressbestendig, presteren, deze werden overgewaardeerd. De hele aardbol wordt geregeerd door mannelijke energieën daardoor zijn er nog steeds veel oorlogen. De onderdrukte vrouwelijkheid zowel bij mannen als bij vrouwen speelt een rol, daardoor zijn er veel mensen met een burnout.

Het vraagt om een nieuwe manier van werken met meer vrijheid. Meer gelijkwaardigheid, meer samenwerkingsverbanden, waarin we ons eigen werk gaan creëren. Eigenheid wordt steeds belangrijker.

Dit is een tijd dat vrouwelijke waarden belangrijk worden; empathie, intuïtie, ontvankelijkheid, speelsheid, verbeeldingskracht, hart, dromen, creativiteit.

Een tijd waarin je als hoogsensitieve professional je talenten op dit gebied kunnen gaan inzetten. De tijd dat het alleen draaide om WAT je doet is voorbij. WIE je bent als mens en wat je kunt betekenen voor een ander is wat je uniek maakt. Ondernemen vanuit wie jij bent als ondernemer. Authentiek vanuit jouw verhaal. Kernkwaliteiten, missie en visie horen daarbij. De basis is het formuleren van jouw visie en missie. Je missie is je hogere doel en geeft een leidraad, daarmee kun je vanuit jouw essentie gaan uitdragen. Je essentie is puur bewustzijn, wie jij werkelijk bent, je innerlijk weten.

Het is de uitdaging om bewust te worden welke behoefte aan verandering er in je leeft en wat je daarvoor moet doen. Hoe bereid je je voor op je nieuwe doelen? Dat is een uitdaging! Maar wel één die je niet kunt laten liggen..

De voorbereiding naar de nieuwe tijd betekent dat je je bewust wordt van wat jou uniek maakt. En dat je je verbind met je unieke kwaliteit. En dat je gaat staan voor je waarden. Het gaat om je innerlijke waarden, over innerlijke drives en talenten. Werken vanuit jouw drive, aan zaken die er toe doen. Je moet je waarde laten zien. Je moet voor je waarden gaan staan! Als jij niet voor je waarde gaat staan dan ziet de ander het ook niet. Geld is het gevolg van de waarde die je biedt.

Hoe weet je welke unieke kwaliteit bij jou als persoon hoort? De meest doeltreffende manier is door je spirituele geboortehoroscoop te laten uitleggen.

Leven in Vrijheid

Wat is vrijheid voor jou eigenlijk?
Wat is vrijheid voor mij? Vrijheid voor mij is te kunnen zijn wie ik ben en dat ik kan doen wat ik het liefst doe, waar mijn passie ligt. Mijn eigen leven te leiden. Financiële vrijheid. Vrijheid om tijd te besteden met de mensen die me lief zijn. Vrijheid om keuzes kunnen maken om dat te doen wat bij mij past.

Dat was niet altijd zo bij mij. Lange tijd worstelde ik met onzekerheden en deed ik werk om geld te verdienen omdat het zo hoorde. Ik zette niet mijn werkelijke talenten in en deed dingen waar ik niet heel goed in was. Waardoor ik niet gewaardeerd werd, het was nooit goed genoeg. Ik werkte onder mijn maat, waardoor ik niet genoeg uitdaging had en mij ging vervelen. Ik heb een lange weg afgelegd om tot het inzicht te komen dat ik de regie over mijn eigen leven moest nemen. Te leven en werken volgens mijn eigen normen en waarden. Los te komen van de oordelen van anderen.

Nu voel ik me vrij. Ik heb de vrijheid te zijn wie ik ben en te doen wat ik het allerliefste doe.

Als jij net als ik dat gevoel van vrijheid wil bereiken is het belangrijk om in jezelf te gaan kijken en in je hart te gaan kijken en te bedenken van wat wil ik graag en waarom wil ik dat graag en wie ben ik eigenlijk. Een belangrijke vraag om dat te leren kennen van jezelf. Vrijheid bereik je als jij je eigen geluk centraal stelt.

Er is geen betere manier om zelfvertrouwen en vrijheid te ervaren, dan door je werkelijke talenten in te zetten in je werk. Doen waar je niet echt goed in bent betekent dat het je te veel energie kost, je heel veel moet aanpassen en dat je je diep van binnen niet voldaan voelt omdat je eigenlijk niet op waarde geschat wordt door je omgeving.

Transformatie
Door je weer bewust te worden van wie je werkelijk bent, maar wat als kind ontkent is door je omgeving. Dat je als kind niet gezien werd in essentie brengt ook de pijn weer naar boven. Het loslaten van patronen, mensen of situaties kun je als pijnlijk ervaren omdat je iets of iemand of iets in jezelf moet loslaten. Zodat er ruimte komt voor wie je werkelijk bent. Dat voelt als een soort sterven, wat sterft is een deel van je persoonlijkheid die groei in de weg staan. Het oude maakt plaats voor het nieuwe, jouw transformatie betekent ongemak, je niet goed voelen, er schuurt iets van binnen. Zie het als groeipijn, het is een natuurlijk proces. Het hoort bij het leven. Het brengt je naar een ander niveau van bewustzijn. Opruimen en loslaten zodat alles wat je tegenhoud om het leven te leven zodat jij dat wenst.

Jezelf zijn
Als je geleerd hebt om jezelf weg te cijferen is het nu de tijd om voor jezelf te kiezen en helemaal vanuit je hart en idealen te gaan leven en werken.
Niet door je aan te passen aan wie je niet bent, maar door te zijn wie je werkelijk van binnen bent. Dat is de manier waarop je gaat stralen als een diamant. Door jezelf te zijn, zorg je ervoor dat anderen zich in je kunnen herkennen en dat er een ware connectie ontstaat. Door helemaal jezelf te zijn en zo ook te communiceren, trek je de juiste situaties en mensen en ook klanten aan die jouw waarden delen en die geloven waar jij in gelooft. Een nieuwe samenleving begint dus bij jezelf. Maak de weg vrij naar waar je passie ligt.

Hoe geweldig zou dat zijn? Dat is ook de reden dat ik mijn coachingsprogramma geef.

Gun jezelf een sprankelend leven en investeer in jeZelf! Pak deze kans om mee te doen met de Maak Werk van je Zielsmissie van 3 maanden met intensieve persoonlijke begeleiding. Tot en met 31 august 2018 om 23.59 uur is dit aanbod geldig.

3 maanden werken aan jezelf.
Werk doen met bezieling en daarmee goed gaan verdienen.

Meedoen aan Maak Werk van je Zielsmissie coachingsprogramma levert op dat je veel meer flow en voldoening in je werk krijgt, alleen nog maar je werkelijke talenten inzet, en dat het je veel minder energie kost om toch heel goed te verdienen. Dat scheelt je veel tijd die je kwijt bent in het zoeken. Het betekent een transformatie in je carrière.

Je leert de stappen te zetten om vanuit wie jij bent te gaan leven en ondernemen:
Hoe je jouw unieke talenten tot ontwikkeling kan brengen
Wat jou zielskwaliteiten zijn
Wat je passie is
Wat je roeping en missie is
Dat je gaat staan voor jouw waarden
Woorden vinden voor je werk
Welke innerlijke blokkades je hebt
Met jouw unieke gaven kun je jouw bijdrage met de wereld delen
Hoe je zelfvertrouwen kan groeien door je werkelijke talenten in te zetten

Samen gaan we aan de slag op een praktische manier je hart te volgen en je droomwerk te ontdekken. Hoe jij met de inzichten vanuit astrologie en ondernemerskennis jouw missie helemaal kan gaan leven. De strategie is uitgewerkt aan de hand van mijn persoonlijke ervaringen. Om je Zielsmissie te ontdekken, je verborgen talenten en je onbegrensde mogelijkheden te ontdekken en te leren hoe je jouw talenten ten volste kunt benutten, met bezieling je werk doet, en een leven met vervulling creëert! En daarmee goed kunt gaan verdienen. Alles gericht op een nieuwe versie van jezelf en je eigen werk!

Tot en met 31 augustus 2018 geldt een speciale zomer aanbieding
Ik zou zeggen doe mee! je bent van harte welkom. En wacht niet te lang, want er zijn 10 plaatsen beschikbaar en vol = vol!

Wil je meer flow en voldoening in je werk?
Meld je dan hier aan: info@astro-essence.nl

Als je vragen hebt kun je ze mailen naar: info@astro-essence.nl
Je kunt ook bellen via 06-29028924

Of plan een gratis strategiesessie in van 30 minuten: https://widget.onlineafspraken.nl/consumer/booking/book/key/mhom25artk11-azdi01/at/0/ln/3/l/11111/t/38c/f/e0c010e/c/00aeef,f49bc1,111,ed008c,9e005c,fff,0,f49bc1/s/550_1500/o/theme:advanced,dp:modern,interval:week/exclude/mobiledetect/output/html

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀