Nieuwe maan in Boogschutter november – bevrijdende veranderingen
November 2019

Beste lezer,

Nieuwe Maan in Boogschutter 26 november – Bevrijdende veranderingen

Vandaag gaan we het hebben over de Nieuwe maan om 16:07 uur op 4:03 graden in Boogschutter.

Je hoeft geen Boogschutter te zijn om de invloed te merken. Iedereen heeft ergens Boogschutter staan in zijn horoscoop. Hij is verbonden met een van je huizen, je levensgebieden.

Deze boogschutter nieuwe maan is heel dynamisch. Met deze nieuwe Maan hebben we Mars oppposiet Uranus. Uranus is de planeet van revolutie. De planeet van doorbraak, van laten we veranderen en van nieuwe energie.
We gaan kijken hoe dingen kunnen verschuiven. En hoe je je kunt bevrijden van het verleden. De veranderingen die zullen doorvoeren in 2020 en levensveranderend zijn.

Nieuwe Maan geeft altijd een fris nieuw begin. Zon en Maan staan conjunct op 4 graden. Het getal 4 staat voor behoud, verantwoordelijkheid, werk, fysieke realiteit, familie, thuis, manifestatie. De praktische uitkomst. Het werk gedaan krijgen. Veel van wat je ervaart is breken met het verleden door dingen op en nieuwe manier te doen.

Mars staat opposiet Uranus betekent dat je open moet staan voor het onverwachte. Mars is heel emotioneel en instinctief, het geeft een gevoel van je gevoelens willen uiten op een gezonde manier. Er kunnen dingen zijn waar je je gefrustreerd over voelt, of boos over bent of iemand iets kwalijk neemt. Je kunt ergens opgewonden over zijn, impulsief, je kunt ongeduldig zijn, dus je moet de energie van rebelleren en impulsiviteit opnieuw richten en focussen op wat je verantwoordelijkheden zijn. Nummer 4 is waar je verantwoordelijk voor bent, wat je verplicht bent om te doen.

Dit is een hele krachtige energie met Uranus en Mars, het kan heel verstorend zijn. Luister goed naar wat je intuïtie je te vertellen heeft, Uranus wil nieuwe dingen uitvinden. Als je dat niet doet dan voel je je nerveus, ongerust, angstig en verstoord. Gefrustreerd. Uranus bevrijd je ook van het oude van oude beperkingen. Je voelt de drang om uit te breken van alles wat beperkend is. Het loslaten van spanning en de energie in harmonie te brengen van …. Ongebruikelijke ideeën toepassen, creatief zijn.

Los te breken van autoriteiten. De traditionele vorm van leiderschap gebaseerd op macht en controle.
En dat is het thema van met meerdere planeten in steenbok in januari om los te komen van autoriteiten buiten onszelf. Zodat we vanuit gelijkheid, zonder dat we hoeven vechten of boos te worden, dat is wat Mars kan doen. Maar de positieve kant van Mars is om een risico te nemen, om een doel te hebben en te zeggen ik ga ervoor, ongeacht wat iemand anders zegt.

Niet om op iemands tenen te staan, tijd plannen voor dingen die leuk zijn en avontuurlijk en die je fantasie stimuleren.
2020 is het jaar waarin een Jupiter-Saturnus-Pluto-conjunctie plaatsvindt. Maatschappelijk gezien worden daaraan grote veranderingen toegeschreven. Sommigen spreken van een opmaat naar een nieuwe maatschappij of een volgende stap op weg naar het Watermantijdperk.

Er wordt veel gezegd over de noodzaak om onszelf te worden, de behoefte aan authenticiteit, de leiding nemen over je eigen leven en je talenten tot uitdrukking brengen, het liefst op zo’n manier dat je daarmee ook nog een bijdrage levert aan de maatschappij.

Zon en Maan staan quincunx (150 graden) van Uranus, en Uranus is de spontaniteit, vrijheid, van gedachten, van jezelf uit. De maan geeft de emotionele doorbraak, met je hart. Dit kan zorgen voor een doorbraak in relaties. Nieuwe dingen die je wilt verkennen, nieuwe inzichten. Dus sta open voor situaties die je vanuit een nieuwe invalshoek kunt bekijken. Het maakt een groot verschil als je de nieuwe energie door je heen laat stromen.

Dat betekent dat je een aantal aanpassingen moet maken. Luister naar je innerlijke stem voor begeleiding, van je gidsen. Het is je directe lijn van liefde en verlichting en intelligentie en het komt van een plaats van goddelijke wijsheid. Verbind je met een hogere vibratie. Het is er altijd voor je. Je gidsen, bron, god hoe je het wil noemen.

Zon en Maan vormen een mooie driehoek naar Cheiron. Cheiron is onze heilige genezer. Dat betekent dat er veel heling is, veel tederheid, het laat je op een zachte manier aansluiten met anderen, het laat je meer in te tunen met mensen. Cheiron is erg verbonden met liefde en helen door liefde. Er is veel positieve energie die je helpt om je door iets heen te komen, door patronen, al dan niet uit vorige levens, of karmische lessen, je hebt een mogelijkheid om op een nieuwe manier op het leven te reageren.

De kans om op anderen te reageren op een nieuwe manier. Met compassie, met je hart, met wijsheid, en het moedigt je aan om heel creatief te zijn, om het leven te benaderen vanuit de creatieve jij, vanuit je innerlijke kracht, in een lijn met je hogere zelf. Je gevoel van levensdoel, je purpose wordt versterkt. Je reageert op spirituele zaken op een meer afgestemde manier. Dit laat je met het goddelijke verbonden zijn in dienst voor anderen. Dat brengt heling en dat is waar Cheiron over gaat.

Venus samen met Jupiter maakt een vierkant met Cheiron. Wanneer Jupiter een vierkant maakt is het eigenlijk een positieve invloed, zolang je er naar handelt. Vierkanten zijn motiverend. Dat betekent dat je jezelf ziet in een groter verband, het ervaren van nieuwe dingen laat een stuk helen zonder dat je je realiseert wat er aan de hand is. De openheid naar een nieuwe manier, een nieuw perspectief, een verruimde blik. Het verandert ook je geloof, je hebt nieuwe perspectieven over wat je gelooft.

Je meditatieve kant is ook versterkt. Kennis door opleiding wordt versterkt. En dat herstelt de rust in je leven. Het brengt persoonlijke relaties in harmonie.
Als je openstaat voor het helen van oude wonden, en open voor het hebben van compassie. Venus vierkant Cheiron je zult je angst voor afwijzing moeten aangaan. Focus op wie je bent op zielsniveau. Want dat is waar de angst voor afwijzing vandaan komt. Dat je iets weggeeft wat eigenlijk van jou is. Dat je niet je kracht weggeeft, want daarmee ondermijn je jezelf.

Door de angst om je ware zelf te uiten, ondermijn je je eigen mogelijkheid om te slagen. En projecteer je wat je te doen hebt op anderen. Sta jezelf toe om door te breken met Uranus en, jezelf te bekrachtigen. Venus heeft alles te maken met liefde, met overvloed met plezier dat we hebben en over de mooie dingen toe te staan in je leven.

Hoe kunnen we gebruik maken van de Nieuwe Maan in Boogschutter? Venus conjunct Jupiter is de meest fortuinlijke, gelukkige, goede transit wat betreft romantiek en overvloed, alle wat je doet met expansie, en wat goed voelt, liefde. Je creatieve artistieke kant wordt gestimuleerd, je wilt cultuur ervaren, je wilt muziek ervaren. Je wilt uplifting entertainment ervaren.

Dit kan jou ‘ik ben verliefd’ moment zijn, of ik ben verliefd op het leven. Ik ben blij dat ik leef. Ik ben heel erg vervuld met dankbaarheid. Je voelt je gewoon heel gelukkig. De andere twee transits zijn Venus driehoek Uranus en Jupiter driehoek Uranus. Je gevoel voor onafhankelijkheid neemt in sterke mate toe. Jupiter driehoek Uranus geeft onverwachte invalshoeken, het gevoel van ik kan succes creëren. Ik heb het in mij om nieuwe doorbraken, nieuwe mogelijkheden uit te nodigen om door te breken, om nieuwe kansen te creëren in mijn leven. Er is een geweldig gevoel van expansie, om nieuwe richtingen en horizonten te ontdekken.

De Verstorende invloed van Uranus opposiet Mars hoeft niet per se negatief te zijn. Want verstoring is nodig en baanbrekend en het stelt je in staat om nieuwe wegen in te slaan. Om achter nieuwe dingen te komen, om dingen te doen die daarvoor onmogelijk leken.

Dat is het hele punt, je zou nooit in aanraking komen met je potentieel om dat laten te groeien zonder verstoring. Dit is een belangrijk punt om dat te begrijpen over Uranus, want Uranus komt altijd met een soort van verrassing, en dat kan heel verstorend voelen. Dus wanneer dat gebeurt in je leven neem het als een geweldige uitnodiging vanuit de bron verbonden met je ziel om je te vertellen dat je klaar bent. Klaar om een verstoring te creëren waarvan je dacht dat dit de manier was.

De kosmos zegt: We nemen je ergens anders mee naar toe. Want je hebt het nodig om dingen te zien van een andere bergtop. Vanuit een ander perspectief. Dus wees enthousiast en betrokken dan doe je meer. En begrijp dat actie de sleutel is. En actie is wat je doet de komende paar minuten, zet het in de agenda.

Doe dingen die onmogelijk leken. Wees alert, leer om je instinct te volgen, focus op waar je nieuwsgierig over bent. Je intuïtie neemt je mee waar je naar toe wilt gaan.
De bevrijding is dat je de blokkade kan opheffen.

Als je bang bent om vooruit te gaan, mediteer dan op moedig zijn. Beweeg je voorwaarts naar een geweldig mooi nieuw leven. Verbind je met je wie je werkelijk bent en met je zielsmissie. Luister naar je innerlijke stem. Dat is waar je op af moet stemmen, intuïtief. Dan ben je onderweg om de laatste weken van 2019 geweldig te maken! Om daar een springplank te creëren naar 2020!

Happy New Moon!
Mary

Dit zijn manieren waarmee ik je kan helpen om te ondernemen vanuit je Essentie:

Op zaterdagen geef ik 2 verschillende WORKSHOPS in Amsterdam: Masterclass Astrologie in Business en Astrologie workshop Een kijkje in je horoscoop.

Een Astrologisch consult of een astrologische ondernemerssessie is een MEGA BELANGRIJKE STAP voor jouw business.

De meeste DOORBRAKEN ervaren mijn klanten door het volgen van mijn coachingsprogramma’s

N.B. Heb je vragen, schroom niet ze te stellen via info@astro-essence.nl

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀