Nieuwe Maan in Kreeft en totale zonne-eclips 2 juli 2019 Dromen worden werkelijkheid
Juli 2019,

Lieve mensen,

Het is nieuwe Maan in Kreeft én een totale zonne-eclips op dinsdag 2 juli 2019 – Dromen worden werkelijkheid

Het is nieuwe Maan dinsdag 2 juli, om 21:17 uur op 10 graden 38 Kreeft. Extra bijzonder: op deze dag is er ook een zonne-eclips. Wat kunnen we verwachten? Van de nieuwe Maan in Kreeft?

Een zonne-eclips is een heel bijzondere gebeurtenis. De Zon en de Maan staan (conjunct) samen. Dit is een totale eclips. Een nieuwe Maan laat een nieuw begin zien. De invloed duurt wel 6 maanden.

Een totale reset: Deze eclips geeft een enorme kans om een shift te maken zowel op persoonlijk als op collectief niveau. De nieuwe maan in Kreeft brengt een hele krachtige emotionele energie naar boven! Een emotionele spirituele energie. Het is een nieuwe maan, dus nieuw, nieuw, nieuw.

Deze nieuwe maan is niet alleen voor mensen van het sterrenbeeld kreeft, ieder van ons heeft ergens in zijn horoscoop kreeft staan. Je zal een enorme impact merken op het gebied waar de eclips in je geboortehoroscoop staat.

We zien de Zon en de Maan in conjunctie, de Noordknoop en de zwarte Zon in Kreeft en oppositie vinden we Saturnus, Pluto de Zuidknoop en de Diamant in Steenbok.

De noordknoop gaat over de toekomst, dit is een perfecte tijd om een nieuw begin te maken, met toekomst intenties, toekomst doelen, toekomst mogelijkheden, geboorte van een nieuwe realiteit, in de Kreeft: geboorte van een nieuwe familie, de kans om een nieuwe emotionele verbinding te maken.

Deze eclips kan een reuzensprong zijn om jezelf te vernieuwen, een nieuwe persoon te worden, elke dag en jezelf te verbinden met de kracht van GEVOELENS, EMOTIES en TEDERHEID.

Dit is het moment van ontwaken van je innerlijke kind, en van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te zien en die ook beginnen te zien in anderen.

De komende 6 maanden kunnen we gebruiken voor het loslaten van een houding of overtuiging die ons niet langer dient en ons richten op wat we willen bereiken op de lange termijn.
Hoe ga jij je leven verbeteren in de komende 6 maanden? Neem de stap naar het volgende niveau.

De nieuwe Maan in Kreeft nodigt ons uit voor een vreugdevolle tijd met onze geliefden en familie en geeft een boost in creativiteit.
Mercurius conjunct Mars in Leeuw en Venus in Kreeft: Dit is een tijd om in te tunen om te voelen, om heel diep te voelen. En om vanuit je hart keuzes te maken en te gaan handelen.

Er is een intense shift tussen Steenbok en Kreeft: Het in balans komen tussen verplichtingen en verantwoordelijkheden, eisen die gesteld worden door de buitenwereld, tussen werken en het vinden van innerlijke rust, zachtheid, verbinding, je kwetsbaar voelen, thuis, familie en je buikgevoel, je thuisgevoel, emotionele basisveiligheid, hoe je je voelt.

Met Saturnus de planeet van controle en van karma. Er kan veel karma, onverwerkte zaken uit het verleden omhoog komen en het is nu de tijd om het op te lossen.

Een kans om controle over ons zelf ons eigen leven te hebben, ipv dat anderen controle hebben over ons. Pluto is de planeet van macht en kan ook een crisis zijn, maar ook een grote shift. Pluto conjunct Saturnus je kan de angst en de macht projecteren en de regie uit handen geven en anderen de regie over jou leven geven. Waardoor je nog meer angst hebt. Of je kunt zelf de regie nemen.

Met de diamant conjunct is het waar we in een groter proces zitten van gaan zien dat alles wat er zich in de buitenwereld afspeelt een spiegel is van de binnenwereld.

Neem de totale verantwoordelijkheid van alles wat er in je leven gebeurd. Heb je nog een verwijt naar iemand? Voel je je nog slachtoffer? Saturnus is verantwoordelijkheid nemen en met de diamant is de je kans om diep te gaan.

Diamant energie is alles wat er in je leven afspeelt komt van je eigen spiegel binnenin. Zo neem je meer en meer de regie over je eigen leven.

Een eclips is een kans om los te komen wat je niet meer dient, en te groeien, met de noordknoop conjunct de Zon en de Maan is het: Ik omarm zachtheid en vriendelijkheid, kreeft is het innerlijke kind.

Met Neptunus kun je dat omarmen, Neptunus is van licht energie, van subtiele energie. Deze energie spreekt tegen ons via onze gidsen, via engelen, via je dromen, kijk naar je dromen. Dit is een tijd van non-verbale communicatie. Het is de communicatie via je hogere zelf, via je gevoelens, via je intuïtie.

Ga niet teveel erover praten, er is een Mars conjunct Mercurius in Leeuw dat kan verbale conflicten geven, de kracht van stilte is nu aan de orde. Het gaat allemaal over stille communicatie van het universum naar jou en van jou naar het universum. En naar de buitenwereld en weet dat je iets subtiels en moois kan omarmen. Iets wat je bij je geboorte al was. Allemaal gevoel.

Het is aan jou wat voor frequentie je gaat kiezen, je angst vermeerderen je verminderen of, de kans om het los te laten, de macht uit handen geven of zelf de regie nemen. De waarheid in jezelf te vinden. En dan weten dat je je realiteit kunt veranderen. En te gaan stralen als een diamant! De diamant is om de kosmos, het universum te integreren in jezelf.

De zwarte lichten zijn bakens in je horoscoop om je verder te begeleiden, voorbij je persoonlijkheid naar de kosmische jij. We zijn kosmische wezens, we komen van de sterren, we zijn allemaal gemaakt van sterrenstof en we gaan terug naar de sterren. Dus als we ons meer kunnen openen voor ons ware zelf, naar wie we echt zijn, de echte jij.

En dat is waar het om gaat in de shift, om je bewustzijn te vergroten. Je kunt nu een hele grote stap vooruit maken.

Steenbok is verantwoordelijkheid. Ik zie mijn gevoelens onder ogen, zie de zachtheid en vriendelijkheid en zie dat ook bij anderen. De kracht van gevoelens en emoties kan zelfs krachtiger zijn dan onze ambitie.

Dus volg je gevoelens. En nu met de zwarte zon dit is een kans om jezelf te onconditioneren en jezelf nieuw te maken, En om de wereld in te gaan alsof het een nieuwe wereld is, met een nieuwe jij.

Saturnus sextiel Neptunus: Dit is de sterkste verbinding die we hebben tijdens de eclips. Je doelen zijn zowel spiritueel als concreet. Het gaat over je dromen werkelijkheid maken, dromen is Neptunus en werkelijk maken is Saturnus, de invloed geldt het hele jaar 2019. Je bent realistisch en tegelijk optimistisch. Tegelijk gedisciplineerd en gemotiveerd vanuit je hart. Zowel praktisch als op een energetische manier. Als je bereid bent om het werk te doen en geduld hebt je ziel geïnspireerde dromen worden gerealiseerd.

Saturnus en Neptunus geeft een heel helder beeld van wat je wilt creëren. En de discipline om dat te bereiken. De meest vervulde en succesvolle mensen hebben een hyper focus. Om nee te zeggen tegen alles wat je vertraagd en tegen alles wat je van je doel afhoud, van wat je hart vervult. Saturnus helpt je om je grenzen te stellen om je kostbare tijd te beschermen. Neptunus helpt je om je grote droom te zien.

Jupiter is vierkant Neptunus, Een hele krachtige combinatie om kansen te pakken. Je kunt zelf een verandering in je geloof en vertrouwen krijgen. Luister naar wat je inspireert.

Er is geen betere tijd om je dromen waar te maken! Als het niet nu is, wanneer dan wel?

Wil jij dit ook in de praktijk brengen? Wil je hierover met mij in gesprek? Vraag dan een strategiegesprek aan. Ik help je graag hiermee. Ik geef je graag ideeën.

Ik zie er naar uit om je te spreken.

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀