Nieuwe Maan in Tweelingen 3 Juni – Mooie tijd voor een nieuw begin – Astrologie updates
Juni 2019,

Lieve mensen,

NIEUWE MAAN in Tweelingen 3 juni – Astrologie updates – Tijd voor een nieuw begin

Zo gebruik je de kracht van de nieuwe maan – 3 juni 2019

De nieuwe maan staat in Tweelingen op 3 juni. Je hoeft geen Tweelingen te zijn om de invloed van de nieuwe maan te merken. Ook als je geen Tweelingen bent, dan is deze invloed voor jou van toepassing. Het is het levensgebied wat geraakt wordt in je geboortehoroscoop. En we hebben allemaal ergens Tweelingen in onze horoscoop staan. En deze nieuwe maan staat op 12 graden Tweelingen om 12:03 uur.

De nieuwe maan symboliseert een nieuwe cyclus van 28 dagen. De Maan heeft genoeg kracht om de zee te beïnvloeden. Zo heeft de maan ook invloed op onze emoties en gedrag. Zoals altijd is de nieuwe maan, het moment van bezinning en het zetten van je focus naar dat wat je in de realiteit wilt brengen bij de volle maan.

Spiritueel gezien symboliseert de Nieuwe Maan een nieuw begin. Veel mensen ervaren een verandering tijdens de nieuwe maan fase. Het is een uitgesproken moment voor een fonkelende nieuwe start.

Nieuwe maan staat voor een nieuw begin en is een goed moment om plannen te maken of om iets nieuws te beginnen. Je intenties neerzetten van wat je wilt creëren in je leven.

Start iets nieuws. Je kunt een energieboost ervaren tijdens de eerste twee weken van de maancyclus. Benut deze kracht en start iets nieuws: die cursus waar je al maanden mee wilt beginnen, een carrièreswitch of de reis die al enige tijd door je hoofd dwaalt. Vandaag is hét moment om een nieuwe weg in te slaan.

Maak optimaal gebruik van de nieuwe maan.
De zon en Maan staan opposiet Jupiter en zorgen ervoor dat je optimistische gedachten kunt hebben, wanneer je je focust met de juiste intenties, daarmee kun je geweldige kansen creëren. De invloed van Jupiter zal zich nog uitbreiden met de Volle maan in Boogschutter op 17 juni.

Met de nieuwe maan opposiet Jupiter neemt je innerlijke vertrouwen toe, en financiële winsten kunnen toenemen. Je zult merken dat je anderen wilt dienen met je capaciteiten, je kunt nu beloond worden met werk dat in het verleden hebt gedaan. Omdat het een oppositie is en dingen in balans gebracht moeten worden, moet wel waken om niet te hebberig te zijn. Als je vibratie hoog genoeg is dan merk dat bepaalde situaties verspilde energie zijn.

De nieuwe maan geeft je nieuwe mogelijkheden. Je krijgt de mogelijkheid om een krachtige intentie neer te zetten die helemaal afgestemd is op jouw verlangen. Deze nieuwe maan helpt je om helemaal in lijn te komen met jouw dromen en wensen.

De nieuwe maan in Tweelingen heeft 3 keer het getal 3, omdat de maan op 12 graden staat op 3 juni op 2019 wat allemaal op 3 uitkomt. Dus het is niet alleen het plezier en het spel van getal 3, tweelingen heeft dezelfde kenmerken. Verbeeldingskracht, vrije stroom van energie en speelsheid tijdens de nieuwe maan.

Het is een periode om sociaal te zijn, en het staat ook voor de waarheid, en de waarheid zal je bevrijden. Dus we hebben een combinatie van schoonheid, gelukkig zijn en waarheid en zelfexpressie. Laat je zelfexpressie de vrije loop.

Tweelingen wil bewegen, elke soort beweging, nieuwe ideeën, nieuwe perspectieven, nieuwe ideeën, nieuwe vrienden maken, nieuwe contacten leggen. Je kunt nu heel nieuwsgierig zijn en nieuw dingen in het leven willen ontdekken.

Ook in de communicatie, hoe je schrijft, hoe je praat wordt nu belangrijker, je wilt aandacht geven aan je woorden. En de kracht van positieve woorden versus negatieve woorden. Dat betekent luister goed voor dat je wat zegt en luister goed naar de persoon waar je tegen praat. Want deze leermomenten, door te begrijpen wat de impact is van hoe we communiceren over wat we voelen, niet alleen hoe het effect heeft op ons, maar ook hoe je tegen jezelf praat. Je innerlijke dialoog. Ook de geschreven woorden, en het vocale, het geluid van je stem.

Tweelingen beweegt zich snel. Dus dingen gebeuren sneller. Dit maakt dat je makkelijk de dingen van verschillende standpunten kunt bekijken. Je geest denkt sneller. Er is nu meer humor aanwezig. Maar ook dualiteit om jezelf vergelijken met anderen.

Venus maakt op 3 juni een driehoek met Pluto in Steenbok waardoor Venus wordt geïntensiveerd, dit geeft een sterk gevoel van passievolle liefde, magnetische aantrekkingskracht, aantrekking van overvloed en gericht op schoonheid, kunst, speelsheid. Venus gaat ook over je waarde, je kunt je nu meer waardevol voelen. Pluto staat voor leiderschap en zelfvertrouwen, je leven voelt meer rijk, je voelt je verrijkt. Je werkrelaties worden ook beïnvloed omdat Pluto in Steenbok staat, en steenbok gaat over het gebied van carrière, daarom zijn er zoveel carrière switches gaande.

Relaties, liefde, contacten kunnen zich verdiepen, elke hechte relatie zal meer intiem zijn, meer diepgaand, je wilt de banden versterken, je wilt ook duiken in de waarheid van de relatie ongeacht wat er uit komt. Je seksuele verbinding is geïntensiveerd. Net als Schoonheid en creativiteit.

Venus driehoek Saturnus je voelt je meer serieus, en je wilt je relatie bestendigen voor de lange duur. Tijd om te gaan settelen. In je werk wil je je een praktisch resultaat, de geweldige ideeën van Tweelingen breng je in de praktijk.

Mercurius opposiet Jupiter, dit is een dynamische verbinding, als je hebt nagedacht over veranderen van werk, over dat je wilt weggaan van een werksituatie of je wilt een verandering in je carrière. Er kan een nieuw gevoel van een zielscontract zijn.

Je kunt beseffen dat het doel van je leven is veranderd, dat je triggert, het brengt je grote ideeën over je levensdoel en wat je waardevol vindt in balans. Het is dus tijd om te weten wat je blauwdruk is, wat je levensdoel en je zielsmissie vertellen over wie jij bent.

Dus, ik raad je zeer aan om je geboortehoroscoop te laten uitleggen. Om te ontdekken wat je levensdoel, je zielsmissie is.

Mercurius opposiet Jupiter zorgt voor een positieve mindset. Mercurius geeft je de visie en Jupiter geeft je de wijsheid. En om te luisteren naar je intuïtie. Dus waar wil ik heen, welke richting wil ik op? Het laat je zien wat je visie is. En tweelingen wil je in beweging brengen en Jupiter is optimistisch. Het is tijd om in actie te komen, van de bank af en te gaan om het te gaan doen.

Mercurius maakt een vierkant met Neptunus maakt dat je je terug wilt trekken of dromen over wat je zou willen doen in de toekomst. Je kunt denken over hoe jij stappen kunt maken, om jouw spirituele boodschappen naar buiten te brengen. Hier kan je je wat onzeker over voelen en deze angst willen overwinnen. Je wilt geen gevangene meer zijn van je eigen angsten en meer kiezen voor je mooiste leven.

Zon en Maan oppposiet Jupiter maken een T-square met Neptunus en vergroot onze interesse in spiritualiteit en in andere dimensies. Er is meer aanpassing, meer overgave en dankbaarheid.

De nieuwe maan brengt veranderingen waardoor je meer bewust wordt van wat jij hier te doen hebt en van jouw zielsmissie. De tweelingen energie zet je aan om je communicatie in te zetten in je eigen werk zodat de wereld beter wordt.

Mensen zijn het zat om een speelbal van de maatschappij te zijn en door het stof te kruipen, onder de onderdrukking van het geld, machtshebbers, gebrek aan echt leven en vrijheid. Meer en meer mensen zullen wakker worden en dat niet meer pikken en zoeken naar hun eigen waarheid.

Begin met orde op zaken te stellen en neem afscheid van een situatie die niet langer werkt. En stel je nieuwe doelen voor de toekomst, en schrijf ze op en visualiseer ze. Stel jezelf de vraag wat maakt je gelukkig, en welke zaken zorgen voor onnodige stress en frustratie in je leven? Word je bewust wat je tegen houdt om het leven te leiden wat jij wilt.

Zet de eerste stap die je dichter bij je doel brengt.
Maak ruimte voor nieuwe ideeën en plannen. Breng tijd alleen met jezelf door en trek je terug in de stilte en de rust. Ga mediteren. Tijdens een nieuwe maan is het positieve effect van meditatie krachtiger. Probeer het uit en laat gedachten en zorgen los.

Dit is je kans om definitief je zielsmissie te ontdekken. Om te ontdekken waar je nou echt goed in bent. Je positie in de maatschappij in te nemen. Een expertstatus te bereiken in jouw vakgebied. Alleen nog het werk doen wat je het allerleukst vindt.

Niet kiezen voor een sleurbaan die de rekeningen betaald, maar om je eigen werk te creëren op een manier die echt de moeite waard is. Zodat je echt doorbreekt naar de top. Goed verdienen met jouw werk.

Wil jij je missie volledig gaan omarmen? Dat kan met een van de Coachingsprogramma’s voor iedere coach, therapeut of andere dienstverlener die zijn eigen werk wil creëren. Omdat je weet dat dat het beste bij je past.

Ontvang nu tijdelijk 20% HEMELKORTING op alle Astro-Consulten en Astro-Coaching programma’s geldig tot en met 3 juni. Je kunt je hier aanmelden

Ik kijk er naar uit om je te spreken.

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀