Nieuwe Maan in Vissen, Mercurius retrograde, Uranus in Stier & wat dat betekent voor jou & je business

Maart 2019,

Lieve mensen,

Nieuwe Maan in Vissen, Mercurius retrograde, Uranus in Stier & wat dat betekent voor jou & business woensdag 6 maart 2019.

Hoi, hier is Mary van Belzen van Astro-Essence. Ik wil het vandaag gaan hebben over hoe de planeten invloed hebben op je leven en je business. Ik ga je wat affirmaties geven en wat oefeningen om te doen en wat te doen in je business op dit moment.

Ik wil de kosmische principes met je delen om vanuit je unieke kwaliteiten, vanuit je essentie te gaan leven en ondernemen. Ik geef je een vooruitblik, een aantal inzichten, kennis en ideeën. En ik doe dat vanuit mijn expertise als astrologisch businesscoach.

Waar gaat de nieuwe Maan over? De nieuwe Maan gaat over een nieuw begin. De maan staat nu dichtbij de zon. De nieuwe maan gaat in het donker, er is geen licht. Het is goed om naar binnen te gaan, want we zijn in de schaduw, en is het goed om naar je schaduwkant te kijken. Hoe meer je dat ziet, hoe meer je comfortabel bent met het oncomfortabel zijn. Wat zit er in jouw kelder waar je eerder niet naar wilde kijken? Het is goed om je terug te trekken, met jezelf te zijn, je op te laden en tijd te besteden aan hoe je je voelt. Voelen wat deze emoties je proberen te vertellen.

De nieuwe Maan staat op 15 graden vissen, vissen is het laatste astrologische teken en gaat over beëindigingen, loslaten, compleet maken, bevrijden, je krijgt ondersteuning van de nieuwe maan bij wat je moet loslaten op een heel diep niveau. Met welk gevoel loop je sinds een jaar rond? Nieuwe Maan is een initiatie van een nieuw begin maar er is ook een afsluiten. Nieuwe maan conjunct de Zon staat samen met Neptunus, wat er geheeld mag worden op een spiritueel niveau. Wat je los moet laten, loslaten van een oud patroon of een situatie of een persoon draagt bij tot je spirituele groei. Er is een overgave van je persoonlijke wil aan je spirituele wil. Er is overgave van lagere aspecten van je ego die je niet langer nodig hebt. Je geeft je angst op en je slachtofferschap op in overgave van waar je je machteloos voelde.

Het gevoel van verbinding met al wat er is. Je kunt nooit niet verbonden zijn. En als je je niet verbonden voelt is dat slechts een deel van de illusie. De illusie van wat tijdelijk is. De nieuwe maan in vissen met Neptunus gaat over wat eeuwig is. En de hoogste vibratie is onvoorwaardelijke liefde. Met deze nieuwe Maan wordt je gevraagd om terug te keren naar een nieuwe gevoel van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Want we kunnen heel erg gefocust zijn op de buitenwereld, op relaties maar we moeten terug naar zorgen voor onszelf. Vissen is ontvangen, toelaten, geef je jezelf wat je nodig hebt? Eer je deze behoeftes in jezelf? In het bijzonder spiritueel voor jezelf zorgen. Door deze energie kun je je moe voelen, overweldigd, je kunt veel emoties voelen want het gaat over zuiveren en vrijlaten.

Bevrijd jezelf van de verhalen die je jezelf hebt verteld. Focus niet op details, van hij zei dit en zij zei dat. Laat alle gedachtenspinsels los. Je wordt door de kosmos geholpen om oude zielscontracten vrij te laten, ook je eigen zielscontracten vrij te laten. Vooral wanneer Mercurius conjunct Neptunus staat. Ik ga deze les beëindigen. Je zegt ik geef me over om dit zielscontract te beëindigen, op te lossen, ontbinden, smelten, er erboven uitstijgen. Je bekijkt het vanuit een hoger uitkijkpunt, dat je hogere zelf draagt. En je vraagt jezelf, wat moest ik leren op een zielsniveau. Wat wilde cheiron me laten zien om het hele verhaal te begrijpen. Elk antwoord zal je terugbrengen naar onvoorwaardelijke liefde, compassie en vriendelijkheid. Het zal je duidelijk worden wat je moest loslaten want het was te zwaar om te dragen, je hebt het niet meer nodig. Waarvan je al bewust was.

Het opent ook je gave zoals helderhorendheid, helderziendheid, helderruikend, heldervoelendheid, helderwetendheid. Saturnus helpt je om dit meester te worden. Jupiter maakt een vierkant naar de Maan en we ontwikkelen als je openblijft staan voor wat je leert dan ontwikkel je maar als je vast blijft houden op wat je vroeger geloofde, op ik heb gelijk en jij hebt ongelijk dan loop je vast. Met cheiron kun je nadat je de zielscontracten hebt losgelaten, kijken van wie ben ik nu? Cheiron door ram, geeft een nieuw vertrouwen in jezelf.

Wat heeft deze nieuwe maan jou te vertellen? Waar wil jij iets nieuw geboren laten worden, waar wil jij een zaadje planten, je energie op richten? Het is tijd om je intenties te zetten, om je af te stemmen op wat je wilt bereiken. Dat doe je door te visualiseren en te kiezen voor welke emoties je wilt ervaren, je emotionele vibraties zijn bepalend voor wat je wilt creëren. Het is goed om je bezig te houden met dagdromen, schoonheid, kunst, dansen, muziek, kunst, in de natuur zijn, meditatie, bidden. De energie van maart is om de stilte te vinden, de vrede. Stilte en alleen zijn om te verbinden met wie we werkelijk zijn.

Mercurius retrograde in Vissen de maand maart laat zien dat het tijd is om de verhalen die we onszelf verteld hebben rondom waar we ons machteloos voelden te herzien. En om te zorgen dat we de les begrijpen van vergeving en onvoorwaardelijke liefde die we nu kunnen toelaten. Kiezen om niet lijden, niet te worstelen, geen slachtoffer zijn, dus niet van ik heb geen keuze, geen zelfsabotage.

De maand maart is een maand van rust, bezinning en introspectie. Mercurius retrograde in Vissen is ook gaande, Mercurius heeft meestal effect op communicatie, technologie, en verkeer. De komende 28 dagen is het een geweldige tijd om te revalueren waar je nu bent. Om te heroverdenken, te heroverwegen. Goed voor het doen van je administratie die is blijven liggen, correspondentie, je laatjes op te ruimen. Om onderzoek te doen.
Om een stap terug te zetten en niet te pushen, en om aardig te zijn tegen jezelf, en gewoon te zijn. Het is nu een blessing om te vertragen. Als je niet gaat vertragen wordt je afgeremd en voel je je gefrustreerd. Het is goed je bewust te worden en om met de flow mee te gaan, gebruik die traagheid, om bijvoorbeeld te schrijven, journaling, waar zie je jezelf, en schrijf op wat je visie is, wat je droom is. Goed om jezelf te herontdekken als je voelt dat je vastzit. Of je voelt dat je iets los moet laten is het de uitgelezen tijd om dat te doen.

Uranus in stier vierkant Venus is een opschudding of een breuk in een relatie. En dat komt omdat meestal je omdat gevoel voor waarde is veranderd en dat laat zich zien in de mensen met wie je relaties hebt en met wie je tijd wil doorbrengen. Venus maakt daarna een vierkant met Mars en dat is aanpassen aan wat je wilt en wat je nodig hebt.

Het komt aan op wie ben je nu en kun je vertrouwen op al wat is, vertrouwen, vrijgeven en mensen of situaties te laten gaan, de energie van Vissen is heel sterk, het heeft effect op hoe we verandert zijn op alle lagen van ons zijn. Het heeft een ripple effect. Mensen loslaten, kan betekenen permanent of tijdelijk en kan er ruimte komen voor een nieuw leven dat zich vormt, een nieuw hoofdstuk. Met Mars in Stier sextiel de nieuwe Maan geeft kracht en zelfvertrouwen om dat te doen. Door los te laten van aspecten van jezelf geeft je de kans om sterker te worden. Je moet eren wie je bent en de ervaring die je hebt meegemaakt. Aan het einde van deze cyclus kun je vertrouwen en niet overdenken. Adem uit, laat het gaan, wat voor jou bedoeld is zal duidelijk worden. Heb vertrouwen, laat het los en als het werkelijk voor jou bedoeld is zal het terugkomen. Stop niet teveel energie in dingen, niet teveel inspanning, niet vechten.

Het heroverdenken van hoofdgedachten, hoofdzaken, Mercurius staat dicht bij de zon en gaat over de hoofdzaken. De aandacht is naar binnen gericht. Zaterdag staat De Zon sextiel Saturnus en komt deze planeet de boel ophelderen en maakt dingen in orde, het kan hersteld vertrouwen en geloof betekenen. Zondag Neptunus sextiel Saturnus en zal het hele jaar invloed hebben, de kans om je dromen concreet maken. Saturnus sextiel Nieuwe Maan en Maan driehoek Noordelijke maansknoop in Kreeft. Emotionele zekerheid, zielsgroei boven ego groei. Een zielgerichte ego. 2019 is een geweldig jaar voor intuïtieven, creatieven, healers, spirituele ondernemers om je dromen concreet te maken.

Zondag Mars sextiel Neptunus, een romantische dag, om energie te stoppen in iets wat je je kan voorstellen, wat je hart verlangt om mee aan te slag te gaan. De nieuwe Maan gaat over contact maken met jezelf op een manier dat het helder wordt wat je interesse is. Expressie geven aan je creatieve passie.

Hoe is dat gerelateerd aan je business? Het is niet de beste tijd om content te schrijven of om te bouwen aan je business. Maar wel aan je brand, aan je Big why, je zielsmissie, het kristal helder maken van hoe je gezien wil worden. Het innerlijke werk heeft te maken met je branding en hoe je jezelf neer kan zetten. Krijg eerst kristalhelder wat je grote waarom is, anders wordt het niet een succes. Hoe wil je je voelen, wat wil je bereiken, wat je zielsmissie is, als die dingen is een gouden oefening momenteel. Wat wil je veranderen aan je business? Goed voor het herschrijven van je content.

Uranus gaat vandaag van Ram naar Stier. Uranus blijft daar tot april 2026. Uranus is de planeet die staat voor vrijheid, onafhankelijkheid, technologie, rebellie, en brengt ingrijpende veranderingen aan, hij zorgt voor vernieuwing en onverwachte situaties, en zorgt ervoor om oude achterhaalde levenspatronen en gewoontes te doorbreken. Daar waar je meer ruimte wil, meer ruimte in relaties, meer ruimte in zelfexpressie. De focus verplaatst zich van zelfontdekking en zelfexpressie naar financiën en bezittingen.

Het levensgebied waar Uranus loopt is het levensgebied waar het een heel stuk kalmer wordt, en een heel stuk stabieler, en een stuk behoudender. Een nieuwe reis: De komende zeven jaar komt er een shift in je financiële flow. En krijg je de kans om op een andere manier je geld te verdienen. Op naar nieuw werk. Het ontwaken, een shift over je waarden en wat je waardevol vindt.

Oefening: Ga visualiseren over het leven wat je wilt, zie het ook voor je, schrijf ook je beperkende geloof op, en wat je daarna wilt gaan geloven. Als je het niet helder hebt en je nog in de modder zit, doe het opnieuw en opnieuw en opnieuw. Totdat je het opgewonden gevoel krijgt in je hart. Dat is je oefening: Echt je intenties gaan zetten. Het is tijd om langzaam te gaan. Dus je affirmatie is: Ik ben vriendelijk voor mezelf, ik doe dingen met gemak en gratie en geduld.
Ik hoop dat de inzichten uit deze blog jou helpen om in 2019 te gaan staan en te gaan groeien met je business. En ik zie graag ook tegemoet dat je een keer met mij in gesprek wil, en als je dat wil dan kun je je hier aanmelden

Wil je concrete stappen zetten om je met jezelf aan de slag te gaan en je eigen bedrijf te laten groeien? Lees hier meer over de coachingsprogramma’s. Voor informatie over alle diensten, schroom niet om mij te mailen. En… ik geef een aantal korte gratis strategie sessies: Lees er meer over hier

Wil je weten wat het komende jaar aan jou persoonlijk te bieden heeft, maak dan een afspraak voor een jaarhoroscoop. Meld je aan via: info@astro-essence.nl

Ik hoop je binnenkort te spreken!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀