Nieuwe Maan op 18 mei op 25’25 Stier
De nieuwe Maan staat voor een nieuw begin; een tijd om te zaaien, dingen helder te krijgen en anders aan te pakken. Het aardeteken van de dierenriem, wil niets liever dan dat de grond waarop je gaat zaaien vruchtbaar genoeg wordt om er dan iets moois uit te laten groeien.

Wanneer de maan precies tussen de aarde en de zon staat, zien we alleen de schaduwkant van de maan. We kunnen de maan dus niet zien. In je geboortehoroscoop is precies te zien in welk huis dus levensgebied de nieuwe Maan valt. Dit huis wordt krachtig geactiveerd.

Er zijn 12 nieuwe manen (maanden) in een jaar; de berekening omvat dus 1 van de 12 perioden.

In het huis waar de nieuwe maan valt is het levensgebied waarin je iets nieuws kunt verwachten. De Maan en de Zon komen in en exacte conjunctie. En die kunnen we zien als een conceptie moment. Er worden nu zaadjes gezaaid die later tot realisering kunnen komen. Stier zoekt zekerheid in de buitenwereld in de materie in huis, geld. Materie is maar schijnzekerheid. Want Venus in kreeft wil zich emotioneel verbinden, wil zich veilig voelen bij anderen, veiligheid van het zien van familie. Misschien is het nu de juiste tijd met deze nieuwe maan om jezelf af te vragen wat betekent veiligheid voor jou.

Je zult merken, dat het gedrag, de problemen en de uitdagingen die met de levensgebieden samenhangen in een bepaalde tijd van het jaar steeds sterk naar voren komen. Het is dan ook tijd om je intensief met dit huis – een belangrijk ervaringsgebied in je leven – bezig te houden en daarin verandering aan te brengen als je dat nodig vindt.

Gedurende het Maanjaar komt zo elke maand een belangrijk thema in je leven centraal te staan. Wil je weten in welk levensgebied jouw persoonlijke nieuwe maan valt en wat voor jou de komende tijd belangrijk is? Plan dan een gratis 30 minuten online coachsessie in bij Mary van Belzen info@astro-essence.nl