Lieve mensen,

Juni 2018,

Net terug van het zonovergoten eiland Ibiza. Waar ik samen met mijn vriend Eelco heb genoten van een geweldige vakantie, van het trage tempo van de eilandbewoners, zon, zee, strand, prachtige baaien met helder blauw turquoise zeewater, de magische sfeer, de paella met verse vis, wijn, de geur van Oleanders, de zonsondergang, de schitterende sterrenhemel. Mooier kon ik het niet bedenken …. Vol met nieuwe inspiratie en energie en super enthousiast om weer aan de slag te gaan en mijn klanten te helpen om grote shifts te maken in hun business.

Op astrologisch gebied zijn er veranderingen gaande die ik graag met jullie wil delen 🙂

Op 16 mei is de planeet Uranus van teken veranderd van Ram naar Stier. Uranus is de planeet van o.a. verandering, vernieuwing, onafhankelijkheid, persoonlijke vrijheid, autonomie: zonder bemoeienis van buitenaf kunnen handelen, en vooral zelf /bewustzijns-ontwikkeling, doorbraken, rebelleren, omwenteling, technologie, uitvindingen, innovatie, revolutie. In dit teken blijft hij tot 2026, waarbij hij begin november tot maart 2019 weer even terug gaat naar Ram.

De overgang van Uranus van ram naar stier valt samen met de nieuwe Maan in Stier op 15 mei. Uranus in Stier heeft vooral invloed op materiele zaken zoals bezit, geld, huis, je inkomen, je bedrijf.

Uranus breekt het oude af en brengt ingrijpende veranderingen aan. Hij zorgt voor een doorbraak. Je kunt tot de ontdekking komen dat je oude achterhaalde levenspatronen ontgroeid bent en de noodzaak voelen om deze patronen te doorbreken en resoluut op te ruimen. Uranus zorgt voor onverwachte situaties en brengt ongekende mogelijkheden naar de oppervlakte.

De wezenlijke betekenis van Uranus is: bevrijding van datgene wat we ontgroeid zijn. vrij van datgene waaraan we niet langer gebonden zijn door plicht, angst, karma of noodzaak. Uranus is het universeel bewustzijn dat iedereen de kans krijgt zijn eigen lot te bepalen. Hij staat voor de weigering om zich aan wie of wat dan ook te onderwerpen dat niet persoonlijk door hem is gekozen. Hij doet alleen dingen uit eigen vrije wil.

Je kunt merken dat je je oude manier van denken en doen of zelfs je levensstijl bent ontgroeid. Dat je tot een nieuw bewustzijnsniveau komt.

Het is nu de tijd om je eigen creatieve werk te doen waarvan je je hele leven gedroomd hebt! Maar wat je al die tijd genegeerd hebt. Je kunt plotseling beseffen dat je om geld te verdienen je baan niet langer hoeft aan te houden.

Het kan zijn dat je werk je zo verveelt dat je er nerveuze klachten of stress door hebt ontwikkeld. Je kunt verlangen naar vrijheid en sterk de behoefte voelen om je werk op te geven, en daarmee de verplichtingen en gewoonten loslaten die zijn ontstaan door angst en een gebrek aan zekerheid.

De tijd is aangebroken om zelfstandig, creatief en geïnspireerd aan de slag gaan. Onbewust speelt het al een paar jaar, de onvrede over je situatie, de veranderingen kun je nu gaan realiseren!

De invloed van Uranus zorgt ervoor dat je het best functioneert in een omgeving waar geen vaste regels en normen gelden. En waarin je onbevangen, vrij en eerlijk je gang kunt gaan. Dit zal zich manifesteren in zelfstandig ondernemen!

Uranus wil de komende 7-8 jaar vaste patronen veranderen. De focus verplaatst zich van zelfontdekking en zelfexpressie naar financiën en bezittingen. Met Uranus in Stier gaan we op zoek naar wat echt van waarde is. Op zoek naar welke waarde je te bieden hebt en die gaan aanbieden.

Uranus in Ram

Tijdens Uranus in Ram was er een sterke drang naar onafhankelijkheid, meer behoefte om je eigen weg te gaan. En vooral om je intuïtie te volgen. Veel mensen zijn de laatste 7 a 8 jaar voor zichzelf begonnen. En zijn als ZZP-er of ondernemer hun eigen bedrijf gestart, om niet afhankelijk te zijn van een partner of werkgever. En meer leiding te nemen over hun eigen leven.

Uranus in Stier

Uranus kan nu voor plotselinge gebeurtenissen zorgen, die in kunnen slaan als een blikseminslag. Daardoor kunnen er veel veranderingen komen op het gebied van werk, inkomen wonen of relaties. De plannen waar je al een tijd mee rondgelopen hebt kun je nu daadwerkelijk gaan neerzetten. Uranus kan voor veel spanning en onrust zorgen. Ook het zenuwstelsel hoort bij Uranus en door alle veranderingen die in jouw leven plaats kunnen vinden, kan je je overprikkeld voelen.

De shift naar een ‘nieuw leven’

De komende jaren vindt er een verandering plaats die ervoor gaat zorgen dat je angsten over verlies van zekerheid losgelaten kunnen worden Het is tijd voor vernieuwing. Oude maatschappelijke systemen passen mogelijk niet meer bij je behoeften. Waar heb je meer ruimte voor groei nodig? Er gaan dus voornamelijk veel veranderingen komen op het gebied van werk inkomen, wonen, relaties.

Misschien heb je er behoefte aan om oude, vastgeroeste patronen los te laten en wil je iets nieuws in je leven. Je zou bijvoorbeeld een andere manier van leven, wonen of werken kunnen willen creëren. Je kunt de behoefte aan zekerheid meer los gaan laten, om de sprong in het diepe te wagen, angsten meer los te laten, meer vrijheid in jezelf te ervaren en helemaal op je intuïtie te durven te varen. Ook kun je door de invloed van Uranus plotseling nieuwe ideeën of ingevingen krijgen over jouw nieuwe richting en van binnenuit voelen dat je die kant op moet gaan.

Je zult hoe dan ook alle kansen van het Universum krijgen om je dromen waar te maken!

Geld

In deze periode kun je de wens voelen om de routine te veranderen in de manier waarop je tot nu toe je geld verdient. Je losmaken van traditionele manier van geld verdienen volgens de waarden van de samenleving. Je waarden kunnen veranderen en je kunt hele andere dingen belangrijk gaan vinden dan voorheen. Maar ook de waarde van geld kun je anders gaan zien. Een goed salaris is mogelijk niet meer genoeg, je wilt meer voldoening uit je werk halen en meer leven en werken onder je eigen voorwaarden en niet meer werken voor alleen het geld.

Stier is verbonden met Venus

Venus is de planeet van de liefde, relaties, schoonheid en harmonie. En ook relaties zijn aan verandering onderhevig.

Misschien wil jij je meer inzetten voor jouw ideaal en is er daarom minder ruimte voor ‘traditionele’ relaties. De liefde voor jezelf en het kiezen voor wat jij wilt gaat steeds belangrijker worden.

Met Uranus in Stier en Saturnus in Steenbok kun je dit jaar veel tot stand brengen. Ideeën en plannen die je eerder maakte toen Uranus in Ram liep kun je nu concreet maken!

Uranus wil de komende 7-8 jaar vaste patronen veranderen. Waar valt het teken Stier in je horoscoop? Dat is waar de verandering in jouw leven persoonlijk gaat plaatvinden.

1e huis – een andere aanpak, een verandering van je uiterlijk, je haar of manier van kleden of je houding naar buiten toe, je wilt onafhankelijker zijn, meer zelfvertrouwen, je relatie met je omgeving is directer en spontaner, wat een gevoel van bevrijding geeft
2e huis – je financiën of de manier waarop je je geld verdient. Je laat je oude zekerheden los. Ben je je baan in loondienst zat? Misschien word je freelancer of ga je voor jezelf beginnen
3e huis – de manier waar je denkt of communiceert verandert, misschien wil je iets nieuws leren, een cursus volgen
4e huis – verhuizen, iets thuis/ aan het huis veranderen, er waait een frisse wind door je privé leven
5e huis – meer zelfvertrouwen, een nieuwe hobby, je relatie met (je) kinderen veranderd, de wens om creatiever te worden, tijd om te creëren, manifesteren op gebieden zoals bijv. schrijven, dansen, schilderen, enz. meer zichtbaar willen worden, gepassioneerd raken over een doel wat je wilt bereiken

6e huis je dagelijkse routine willen veranderen, de (werk)sleur willen doorbreken, iets veranderen op gebied van gezondheid. Veranderingen in je werk, op de oude manier niet verder kunnen in je werk. Voor jezelf gaan werken. Een dieet volgen, alternatieve geneeswijze raadplegen
7e huis – het is tijd om je relatie eens onder de loep te nemen. Wat er niet meer werkt tussen jullie, moet echt veranderen! Een zakelijk partnerschap aangaan of verbreken
8e huis – misschien kan of moet je nu wat oude angsten onder ogen zien. Een transformatie het oude maakt plaats voor het nieuwe, misschien heeft je partner een financiële meevaller of krijg je een erfenis
9e huis – je gaat anders over bepaalde zaken denken, je horizon verbreden door reizen of studie, je visie uitdragen, je boek publiceren, je wereld groter willen maken
10e huis – van baan veranderen, meer autonomie nodig hebben op je werk of voor jezelf beginnen, een doorbraak in je carrière
11e huis – de bezem door je vriendschappen en door verenigingen, verandering in groepen zoals werkkring, vriendenkring, familiekring
12e huis – de verandering merk je onderhuids; je bent rusteloos, maar wat je precies wilt veranderen in je leven, daar kan je de vinger nog niet op leggen. Ook een mooie tijd om nieuwe kanten of talenten aan jezelf te ontdekken!

In welk huis valt 0 graden Stier in jouw horoscoop? En waar merk je de verandering al?

Voel jij dit verlangen naar verandering ook? De Stier is aards en wil dingen concreet maken. De invloed van de deze stier-periode is niet alleen voor het sterrenbeeld stier maar voor ieder van ons.

Hoe zou het voor je zijn als je:

– Het werk doet dat je het allerliefst doet
– Meer financiële vrijheid hebt om te manifesteren
– Zonder geldzorgen je bloeiende bedrijf opbouwt
– Elke ochtend enthousiast opstaat

Hoe kan jij deze energie inzetten? Hoe kan jij jezelf openen en bevrijden van oude gewoontes? Met andere woorden, wat zouden deze planeetinvloeden (transits) voor jouw betekenen?

Ik kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes bij jouw nieuwe koers.

In een van mijn 3 coachingsprogramma’s voor coaches, therapeuten en andere dienstverleners leer je vanuit de Spirituele Astrologie en mindfulness hoe jij jouw missie helemaal kan gaan leven.
Maak Werk van je Zielsmissie: waarin ik je begeleid om jouw zielmissie te gaan ontdekken.
Ondernemen vanuit je Essentie: Om jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut doelgericht en effectief in te zetten en om moeiteloos met jouw vermogen succesvol te zijn.
Van Bezieling naar Inkomen: Voor wie een gelddoorbraak wil creëren met zijn passie en missie.

Zo ben ik sinds 2000 ondernemer
Na jarenlang mensen coachen kwam mijn praktijk in een stroomversnelling
Mijn doorbraak kwam toen Uranus door het 9e huis liep, het levensgebied van je horizon verbreden, doordat ik een coach had ingeschakeld en nieuwe inzichten kreeg, over mindset, dat waar je in gelooft, en mij verdiepte in de wet van de aantrekkingskracht, en alles wat ik leerde ben gaan toepassen. Mijn baan in loondienst opzegde en fulltime ben gaan ondernemen. Ook ben ik Skype gaan inzetten voor mijn coachgesprekken, en via Whatsapp gaan communiceren met mijn klanten, waardoor we sneller en efficiënter kunnen communiceren. En besloten Facebook mastermind groep voor onderlinge ondersteuning en feedback.
Hierdoor ging ik nog veel beter coachen en ondernemen.

Toen Uranus op de mc stond en verschoof naar het 10e huis van de maatschappelijke positie, kwam er een doorbraak, het is sindsdien booming business in mijn praktijk.
Deze doorbraak heeft mijn leven volkomen veranderd.
En dat van mijn inmiddels meer dan duizend klanten ook.

Ondernemen is iets moois.
Coachen is magisch.
Leven in deze tijd met de mogelijkheden die we hebben is fantastisch. Voor elke ondernemer en werknemer die mensen begeleid.

Ik wil je heel graag laten zien wat er mogelijk is.

We leven in en bijzondere tijd
Als je door je ervaring steeds beter wordt in het werken met mensen en groeit als ondernemer.
Dan gaat er voor jou ook veel veranderen.

Wil je starten dat kan dat met een nieuwe ronde van de Coachprogramma’s
De speciale prijs en bonussen zijn beschikbaar tot het programma vol zit.

Ik gun jou de groei die ik heb doorgemaakt daarom bied ik je een van mijn geweldige programma’s aan. Doe jezelf een groot plezier en investeer in jezelf. Alleen dat is wat resultaat gaat brengen.

JA ik maak graag gebruik van je aanbod! klik hier

Heb je vragen, stel ze direct. Dat kan door gewoon een reply te sturen op deze mail.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in een van mijn coachingsprogramma’s

Ik zou het geweldig vinden, om je in een van deze unieke 3 maandenprogramma’s te mogen verwelkomen. En heb je nog vragen? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik hoor graag van je.

Heb je vragen?
Mail mij op info@astro-essence.nl

Of plan een gratis strategiesessie in en klik op standaard afspraaktype, bedrijfsadvies en coaching en dan op gratis strategie sessie met horoscoop:

https://widget.onlineafspraken.nl/consumer/booking/book/key/mhom25artk11-azdi01/at/0/ln/3/l/11111/t/38c/f/e0c010e/c/00aeef,f49bc1,111,ed008c,9e005c,fff,0,f49bc1/s/550_1500/o/theme:advanced,dp:modern,interval:week/exclude/mobiledetect/output/html

En vul dan de onderstaande vragen in.
Een gratis strategiesessie van 30 minuten telefonisch of via Skype. Tijdens deze sessie kun je je vragen stellen en kan ik je inzicht en advies geven. En alvast een tipje van de sluier op te lichten vanuit je persoonlijke geboortehoroscoop.

Stuur de onderstaande vragen ingevuld aan mij retour:

Naam:
Geboortedatum:
Geboortetijd:
Geboorteplaats:
E-mail adres:
Skype/ telefoon:
Beste tijd voor een strategiesessie:

Mijn Missie:

Het is mijn missie om mensen te inspireren en stimuleren om hun levensdoel en zielsmissie te ontdekken en te manifesteren. Zodat dat ze met hun bezieling het werk kunnen doen wat ze echt willen doen en daarmee genoeg geld kunnen verdienen. Zodat zij een gelukkig leven kunnen creëren. En daarmee een mooiere wereld kunnen bouwen.

Leef je roeping & leer in 3 maanden hoe je genoeg geld met je missie kunt verdienen!

Ondernemen vanuit je Essentie

Ik gun het jou ook, dat je gaat leven en ondernemen vanuit je Essentie. Dat je dagelijks met plezier onderneemt. Geweldige klanten krijgt en daar goed mee gaat verdienen.

Zet hierin direct een belangrijke stap. Een coachingsprogramma om geld te verdienen met jouw missie, want het bevat zóóóó ontzettend veel waardevolle lessen: •Hoe je je zielsmissie ontdekt;

•vanuit je spirituele geboortehoroscoop je unieke talent ontdekt
•patronen en emoties te transformeren
•Hoe je jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut kunt inzetten
•Wat belangrijk is om je droom te verwezenlijken
•En nog veel meer.
Gebruik hiervoor deze link

En zet direct je volgende stap. Ik heb namelijk drie prachtige coachingsprogramma’s gemaakt:

Elk programma bestaat uit 3 maanden begeleiding, 6 individuele sessies, opdrachten, checklists, tussentijdse mail op telefooncontact als je vastloopt en deelname aan een besloten online Mastermindgroep. Het zijn super waardevolle programma’s. Lees er alles over en reserveer direct jouw plaats:

Maak werk van je Zielsmissie

Programma Ondernemen vanuit je Essentie

Van Bezieling naar inkomen (nieuw!)

De investering in jezelf:
Voor deze shift in jezelf betaal je normaal €1197,- excl. btw.,
Nu tijdelijk voor slechts €947,- excl. btw.

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol
Mocht je vragen hebben, laat het direct weten. Dit kan door een reply te sturen op deze mail.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀