Ontdek je ondernemers zielendoel
September 2019,

Beste lezer,

Ontdek je ondernemers zielendoel

September is een maand waarin mensen nieuwe dingen willen gaan beginnen. Ze hebben er zin in. Ze hebben nieuwe energie. Ze hebben plannen. Ze verlangen dan naar een nieuwe start.

Deze week heb ik weer een aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen voor mijn Soul Business Jaarprogramma en voor mijn andere coachingsprogramma’s. Ambitieuze ondernemers die ik mag helpen om hun zielsmissie te ontdekken en hun ambities waar te maken en zo het verschil te maken voor zichzelf en hun dierbaren en anderen.
Tijdens mijn coachingsprogramma’s leer ik je alles over je ondernemers zielsdoel.

Wat is een ondernemers zielendoel?

Je zielsmissie krijg je dus mee van de kosmos als je naar de aarde komt. Dat moet je zien als een soort van rugzakje met talenten en kwaliteiten daarin, die heb je gekregen om je zielsmissie neer te zetten.

Een zielsmissie is onderhevig aan de ontwikkeling die jij doormaakt in jouw leven. Je zielsmissie zal je hele leven hetzelfde blijven maar de vorm verandert.

Je zielsmissie is in de eerste instantie bedoeld voor jou. Niet zozeer voor de wereld om je heen, maar voor jou. Die zielmissie er er voor bestemd om jou gelukkig te maken. Want als jij gelukkig bent en heel goed in je vel zit, zal je alleen al door je zijn andere mensen omhoog tillen. Dan kunnen anderen meeliften op jouw energie en meegroeien.

En als jij je kwaliteiten en talenten gaat inzetten zodat jij er gelukkig van wordt dan zul je merken dat je andere mensen of de wereld daarmee kunt helpen. Dus in de tweede instantie is jouw zielmissie bedoeld voor de wereld om jou heen. Bijvoorbeeld om liefde te verspreiden, om de wereld om jou heen te helpen om gelukkig te worden.

Door jouw ondernemers zielendoel helder te hebben kun je de kern van jouw zielsmissie bloot leggen.

Je ondernemers zielendoel verteld namelijk heel veel over de lessen die je hebt gekregen in je leven. Als je die lessen hebt opgepakt dan zijn die lessen je talenten en kwaliteiten geworden, of ze moeten het nog worden. Je ondernemers zielendoel die leef je je hele leven.

Ik toets het nu op je ondernemerschap maar je zielendoel zegt natuurlijk ook heel veel over jou als mens. Je ondernemers zielendoel vertelt wat je talenten en kwaliteiten zijn die je in potentie in je hebt en het is natuurlijk aan jou of je die naar buiten laat komen. Of jij daarmee jouw zielsmissie neer gaat zetten.

Je talenten en kwaliteiten zijn een onderdeel van jouw zielsmissie. Je ondernemers zielendoel vertelt je ook wat je valkuil is. En daar wil je natuurlijk niet in stappen. En wat je kunt doen om weer uit die valkuil te komen of wat je kunt doen om niet in die valkuil te stappen. En wat je kunt doen om in de flow te blijven.

Om naar de kern van jouw zielmissie te gaan werk ik met de astrologie, daarvoor heb ik nodig je geboortedatum en exacte geboortetijd en geboorteplaats. En wat is nou een ondernemers zielendoel? Dat is je uitdaging, dat wat je aan karaktereigenschappen zou moeten ontwikkelen om verder te kunnen groeien met jouw bedrijf.

Als je helemaal goed je vel zit dan zet je die kwaliteiten in, in je werk als ondernemer. En dat zielendoel vertelt dus heel precies wat je moet doen en wat je volgende stap is in je business.

Stel dat jou ondernemers zielendoel met het sterrenbeeld ram verbonden is, wat is dan de kern van jouw zielsmissie? De kern van jouw zielsmissie is dat je mag leren leven vanuit je eigen energie en dat je mag leren leven vanuit je zelfstandigheid en je richten op jezelf en je eigen doelen. En je impulsen te volgen. Je bent heel inventief en vooruitstrevend en heel creatief in het bedenken van nieuwe ideeën.

Je valkuil (overlevingsstrategie) is je teveel op anderen te richten, anderen te volgen maar daar ligt je kwaliteit niet. Je loopt daar in vast. Je bent van nature een echte leider en dus heel erg geschikt voor een eigen bedrijf. Maar wat ook heel geschikt is, is om te werken als manager in een bedrijf of in ieder geval de leiding te hebben.

In mijn coaching help ik je om je rode draad te ontdekken, wat ik je ga vertellen is welke lessen je gaat krijgen, die lessen zijn namelijk bedoeld om je talent te ontwikkelen. Je krijgt de energie mee om je talenten te ontwikkelen.

Je zielsmissie is het allerbelangrijkste als je die helder hebt dan kun je echt gaan groeien met je bedrijf.

Lees hier de ervaring van Gerry die coaching bij mij heeft gevolgd:

“Ik ken Mary al heel wat jaren. Ik geloof zelfs dat ik één van Mary’s eerste klanten ben. Er is veel gebeurd in de tussentijd van ongeveer twintig jaar. Van alles buiten mijzelf zoeken ben ik naar binnen gegaan. Van voor de buitenwereld leven ben ik voor mijzelf gaan leven. Want leven voor anderen sloopt je (burn out).

Op dat moment had ik meerdere eigen zaken en stond voor de keuze doorgaan of alles opdoeken en opzoek gaan maar mijzelf. Het laatste heb ik gedaan en ben in 2010 een nieuwe weg ingeslagen, het spirituele pad op zoek naar mezelf. Acht jaar heb ik als een monnik geleefd, studies gedaan van filosofie, psychologie, chakra meditatie, aura reading, tarot etc. en uiteindelijk één maand in de jungle in Suriname gezeten waar ik de ene openbaring na de andere kreeg. Het was het laatste puzzelstukje.

Een jaar geleden liep ik voorbij het huis van Mary en iets trok mij terug en belde bij haar aan. Om een lang verhaal kort te maken. Ze werd mijn business coach en met de hulp van Mary nu een jaar later heb ik een nieuw concept ontwikkeld BoksFit en werk ik als opstartcoach waarbij ik mensen begeleidt en opstart die vastzitten en/of vastgelopen zijn.
“Leven is bewegen en bewegen is leven”
Als ervaringsdeskundige weet ik daar alles van.”

Gerry Lingen
Personal trainer & Opstartcoach,
Eigenaar van Instituut Inspanning Voeding en Ontspanning

September is dé periode om jezelf op nummer 1 te zetten. Met maar liefst 4 planeten in de maagd en is het nu de beste tijd om aan de slag te gaan en je te focus te hebben op dingen die er echt toe doen. Daarom is dit een super moment om te starten met een van mijn programma’s, van 3 maanden, 6 maanden of een jaar.

En juist omdat dit zo’n bijzondere periode is, krijg je nog een week lang een exclusieve korting van 50% tot 8 september bij het 3 maanden, 6 maanden en een jaar coaching programma!

Je kunt je hiervoor alleen via onderstaande links aanmelden. Let op: dit geldt nog tot 8 september aanstaande.

Gebruik daarvoor deze link

N.B. Heb je vragen, laat het me weten via info@astro-essence.nl

Ik zie er naar uit om je te begeleiden.
Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀