Persoonlijk werken met mij als Astrologisch Business Coach?

Graag wil ik je uitnodigen om met mij persoonlijk te gaan werken.

In een van mijn Soul Business Programma’s ga je werken aan de groei van je bedrijf. Je weet veel beter te benoemen en te zien wat jouw unieke talenten en kwaliteiten zijn en hoe je deze kunt inzetten in jouw bedrijf. Om zo de volgende stappen te zetten.

Je krijgt hierin de handvatten aangereikt om een eigen aanbod te creëren die in een lijn ligt met jouw levensdoel en een stappenplan die je nodig hebt om zo vanuit je zielsmissie te kunnen ondernemen.

Hiermee bespaar je enorm veel tijd. En je leert de vaardigheid om je diensten zodanig te vermarkten dat ze winstgevender zijn.

Een bezield en winstgevend bedrijf begint bij wie jij bent.

Voor ambitieuze coaches, therapeuten en dienstverleners heb ik een methode voor grote doorbraken ontwikkeld.

Vanuit jouw persoonlijke horoscoop kan ik jouw karakter, ontwikkelingsreis en grootste struikelblokken duiden om jouw roeping, talenten, doelgroep en niche helder te hebben zodat je kan doen waarvoor je hier op aarde bent.

Wanneer je 100% weet wat jou uniek maakt, waarom je hier bent en wat je te bieden hebt, zul je je gemakkelijk voelen bij het promoten van jouw product en/of dienst.

Bouw in 2020 je droombedrijf
met persoonlijke coaching van Mary en haar team. December aanbieding 50% korting geldig t/m 20-12-2019, 23:59 uur

Tijdens deze december aanbieding kun je je met een waanzinnige korting aanmelden voor een van mijn coachingsprogramma’s.

Kijk hier welk programma er bij jou past
Wat wordt en tijdens de soul business coaching behandeld?

Mijn benadering is enthousiast en motiverend. De volgende thema’s komen aan bod:

Je karakter, je unieke kwaliteiten. Wat is jouw zielsverlangen? Wat is jouw passie? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat is jouw levensdoel? Wat zijn je belemmerende overtuigingen? Wat zijn jouw uitdagingen?

Een eigen aanbod creëren dat in een lijn ligt met wie jij bent. Woorden voor je werk. Wat is jouw boodschap? Wat is je waarde en hoe breng je die naar buiten?

Hoe kun je geld verdienen met je eigen werk?

Ik ga met je de diepte in over de verborgen saboteurs die je praktijk of bedrijf tegenwerken, hoe je aantrekkelijk bent voor de ideale klant, welke fases je in je bedrijf hebt te doorstaan en nog veel meer. Ik deel een paar van de grootste eye-openers die ik ooit in het ondernemen heb gehad.

Kijk hier welk programma er bij jou past

Klaar om je missie en levensdoel te ontdekken en je doelen te halen in het nieuwe jaar?

Stop met rondjes denken en meld je aan voor dit intensieve, diepgaande programma en kies voor actie en kies ervoor om in 2020 jouw droombedrijf te bouwen!

En als dat je aanspreekt, kun je nog een week profiteren van 50% korting op een van mijn unieke programma’s.

Laat via een reply op deze mail weten of je hierin geïnteresseerd bent. Vermeld “december aanbieding” in de onderwerpregel.

P.S. Deze december aanbieding loopt nog maar tot en met vrijdag 20 december.

Zit je nog een beetje te twijfelen over het coachingsprogramma of dat wel echt iets voor jou is? Meld je dan hier even dan bel ik je om te overleggen, of meedoen met het coachingsprogramma inderdaad nu de beste stap is voor jou.

Op een bezield bedrijf,

Mary

p.s. Vraag je je af of je een potentiële zielsmissie ondernemer bent? Dit is iets wat je vermoedelijk gewoon van jezelf weet. Je kunt best onzeker zijn, – dat was ik ook – maar je ambities zijn doorslaggevend. Stuur me een mail als je interesse hebt!

PS. Heb je vragen, laat het me dan weten, ik help je graag verder! Ik ben op werkdagen bereikbaar van 9 uur tot 17 uur via telefoonnummer 06 29 02 89 24

Mary van Belzen
Astro-Essence