Schatzoeken naar je zielsmissie

Nieuw: Masterclass Astrologie in Business

December, 2016

Beste lezer,

Het jaar is voorbij …Tijd om vooruit te kijken naar 2017.

Schatzoeken naar je zielsmissie. Met behulp van de planeetinvloeden van het Watermantijdperk (Aquarius) je zielsmissie te (ver)volgen. Leven en werken onder je eigen voorwaarden, waarin je je hart volgt. En zo je dromen en verlangens in vervulling te laten gaan.

Elke ziel komt hier op aarde met een missie. Een unieke opdracht die jij kunt vervullen. Veel mensen weten niet wat hun missie is, en leven zonder een gevoel van richting. Hun leven gaat alle kanten op, geen regie, geen vervulling, geen geluk. Het gevoel van zinloosheid, leegte en eenzaamheid wordt opgevuld met afleidingen, bezittingen en verslavingen.

Veel van wat we zijn gaan geloven over onszelf is conditionering. Het enige wat je hoeft te doen is je daarvan te bevrijden. De eerste stap is zelfkennis. Jezelf de vraag stellen: Wie ben ik? Om weer bij je ware zelf, je essentie te komen.

Essentie komt van het Latijn esse, wat zijn betekent. Je essentie is zijn, zonder enige toevoeging.

Leven vanuit je ‘persoonlijkheid’ vreet enorm veel energie. Je reageert vanuit aangeleerde patronen en oordelen. Dan is het leven een strijd, dat is overleven niet leven. Mensen die hun missie leven stralen enthousiasme en vreugde uit, ze hebben iets aanstekelijks. Ze leven vanuit hun centrum en zijn gedreven, en leven met passie, ze zijn vervuld.

Ze weten waar ze mee bezig zijn en gaan mee met stroom van het leven. Ze leven in het heden, het hier en nu en gaan niet nadenken over de vraag ‘Wat moet ik nu doen’. In het hier en nu weet je intuitief wat je nu het beste kan doen. Wie zijn missie volgt wordt geholpen door het universum, dat is een natuurwet.

Je missie volgen vraagt om bewustzijn. Bewustzijn van wat je hier op aarde te doen hebt. Van persoonlijkheid naar je essentie, van weerstand naar overgave. Je verbinden met je grenzeloze zijn.

Ook in 2017 help ik je heel graag om je te verbinden met je zielsmissie. Ik zie er naar uit om je het komende jaar te helpen bij jouw essentiele groei. Jouw coach te zijn.

Wil je daar hulp bij, meld je dan aan voor het coachingsprogramma: Maak werk van je zielsmissie: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma-maak-werk-van-je-zielsmissie

Ik ontmoet je graag binnnekort.

Ik wens je een heel mooi 2017!

Hartelijke groeten,

Mary van Belzen

Wat is jouw belangrijkste eyeopener in deze blog? Je reactie op dit artikel is welkom op mijn blog

Mary van Belzen helpt coaches, therapeuten en andere dienstverleners om hun zielsmissie te ontdekken en die te manifesteren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij via info@astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Daarnaast geef ik de Masterclass Astrologie in Business.

Voor (kleine) groepen en teamuitjes.

De Masterclass Astrologie in Business is een manier om jezelf in kaart te brengen. Wie ben jij als ondernemer?

Wil jij:

· Een enorme sprong maken in je business?

· Je unieke talenten ontdekken en je daarmee onderscheiden van andere ondernemers?

· Jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut ontdekken en doelgericht en effectief in te zetten om met jouw

· vermogen succesvol te zijn?

· Je roeping, missie en levensdoel volgen?

· Leren om je intuïtie optimaal in te zetten?

· Weten wat jouw EXPERT-rol is en hoe je die kan innemen en uitbouwen.

· Leren om beperkende overtuigingen, denk en gedragpatronen en emoties te transformeren?

· Weten welke stappen je te zetten heb om je doelen te bereiken en waar je afscheid van moet nemen?

· De volgende stap nemen om je praktijk naar het volgende niveau te tillen?

Neem dan een kijkje in je eigen geboortehoroscoop tij­dens deze masterclass.

Je krijgt hierbij heel persoonlijke informatie. Zo geeft de geboortehoros­coop bijvoorbeeld aan wat je talenten zijn en op welke manier je die talenten in je werk kunt inzetten, die je nu niet inzet. Welke talenten zijn er nu nog niet genoeg naar voren gekomen. En wat kun je nog ontwikkelen. En waar zitten je valkuilen, uitdagingen en blokkades. Maar ook: wie trek je als businesspartner aan of welk werk past het bes­te bij je. Waar ben je nou echt heel erg goed in. En hoe kun je je onderscheiden!

Tijdens de masterclass krijg je de gelegenheid persoonlijke vragen te stellen. Kennis van astrologie is niet vereist.

Kijk hier voor het aanbod: http://www.astro-essence.nl/masterclass-astrologie-in-business

Je geboortehoroscoop vertelt veel over wie je bent en welke potentie je in je hebt. In deze masterclass krijg je een kijkje in de keuken van de astrologie. Thema’s uit je eigen horoscoop worden besproken en wat planeten over je zeggen. In deze masterclass leer je je jezelf en de ander op een geheel andere manier kennen. Heb je speciale wensen of wil je een bepaald thema in de horoscoop uitlichten? Vraag naar de mogelijkheden.

Deze masterclass wordt zowel aan particulieren als aan ZZP-ondernemers en kleine bedrijven gegeven op verschillende locaties. Het is mogelijk om zelf een locatie uit te zoeken.

Voor deze masterclass is het nodig dat je je geboortedatum, -tijd en -plaats doorgeeft. Op te vragen bij de burgelijke stand in je geboorteplaats, via een geboorteuitteksel. Je krijgt je horoscooptekening mee naar huis.

Masterclass Astrologie In Business

Hoe, wat & waar:

· Masterclass 1 dagdeel

· Tijden : 12:00 tot 16:00

· Trainer: Mary van Belzen

· Investering: €97,00 ex. btw

· Aantal deelnemers: min. 4, max. 8 personen

· Plaats: Op locatie

Reactie van Floor, een deelnemer van de Masterclass op 16 december 2016:

Mary, Dank voor een hele mooie middag met elkaar. Met ons bedrijf Flying Elephants hebben we met elkaar als afsluiting van een intensief jaar een ‘masterclass astrologie in business’ gedaan met Mary van Belzen. Zij heeft ons opmerkelijk goed inzichten gegeven hoe ieder van ons kan bijdragen aan onze missie én aan onze persoonlijke ontwikkeling. Zelf voel ik me enorm aangemoedigd om met extra energie het podium te pakken en mensen en organisaties richting en houvast te geven bij hun veranderingen. Dankjewel!

Hartelijke groeten,

Floor de Ruiter.

Wil je een groepsuitje?

Meld je aan via: http://www.astro-essence.nl/contact

Graag tot in het nieuwe jaar!

Mary van Belzen