Strategie en je astrologisch persoonlijkheidstype

Niet alleen je strategie en planning op orde hebben maar ook je astrologisch persoonlijkheidstype helder hebben en daarmee aan de slag gaan.

Elk van de twaalf sterrenbeelden, de astrologische typen heeft zijn eigen strategie die succes geeft en ook belemmeringen met zich mee brengt. De typen verschillen van kernkwaliteiten, in wat ze nastreven, in waar ze hun aandacht op richten, in wat ze vermijden en in wat ze in zichzelf willen ontwikkelen. De kracht van de horoscoop ligt in groeiend zelfinzicht in het karakter van jou als persoon en je bedrijf. 

Mensen met hetzelfde sterrenbeeld zijn vaak toch heel verschillend. Dit komt omdat naast je sterrenbeeld; je zonneteken ook de andere 9 planeten, je levensdoel; de noordelijke maansknopen, je essentiële kwaliteiten; de zwarte maan en de andere spirituele punten worden meegenomen in de duiding.

Ik wil je eraan herinneren dat er niets is dat je niet kunt doen, zijn of hebben.

Ik geloof dat ieder mens op aarde komt met unieke eigenschappen en een zielsmissie, een taak of een opdracht om iets bij te dragen aan het grote geheel. Omdat we ons meestal niet meer herinneren wat dit doel is, hebben we de uitdaging dit opnieuw te ontdekken. Ieder mens heeft een bepaalde weg te lopen, we hebben allemaal een potentie in ons, en als we die potentie gaan leven kunnen we volledig tot bloei komen.

Als je je minder laat weerhouden door angsten, door pijnen en je meer laten leiden door je verlangens en niet meer denken van dat kan niet, dat is niet mogelijk, dat zijn allemaal oude overtuigingen die je in je systeem hebt van je ouders, van je leraren en je omgeving. Je hebt recht op vrijheid, om in jouw leven te doen wat jij wilt. Hoe meer vrijheid je ervaart, des te groter zijn je mogelijkheden om invulling te geven aan je levensdoel.

Toen je geboren werd toen was je nog onbevangen en als kind had je een rijke fantasie en dacht je in onbeperkte mogelijkheden. Maar terwijl je ouder werd heb je overtuigingen verzameld die je geluk in de weg staan. Overtuigingen die je voorstellingsvermogen, je fantasie, beperken. Hierdoor durf je niet meer in volle vrijheid te leven. Hierdoor durf je niet meer groots te dromen.

Deze overtuigingen werken je tegen.

Heb je in gedachten aangenomen dat je nog niet intelligent genoeg bent om een bloeiend bedrijf neer te zetten. Dat je niet goed genoeg bent. Dat je het niet waard bent. Dat iemand anders het al doet dus dat jij het niet meer kan hebben.

Ik wil je laten weten dat er genoeg is voor iedereen. Er zijn heel veel hulpvragen, en er is heel veel werk en er is geld genoeg. Geld, liefde en gezondheid kan niet opraken.

Veel mensen denken dat een bloeiend bedrijf opbouwen bestaat uit één succesfactor en dat dat de business strategie is. Je bedrijf neerzetten bestaat alleen niet uit één succesfactor maar uit twee. Ja, de eerste is de business strategie. Met alleen hopen en denken aan klanten komen ze niet opeens vanzelf.

Maar er is ook een net zo belangrijke tweede succesfactor en dat is zelfkennis. Als jij je laat tegenhouden door je oude gedragspatronen, door je valkuilen, je oude overlevingsstrategie, dan gaat het niet gebeuren. Als jij je laat tegenhouden door je negatieve stem, de innerlijke criticus, dan gaat het niet gebeuren. Als jij jezelf niet volledig accepteert of jezelf niet volledig durft te laten zien dan kun je de beste business strategie ooit inzetten maar dan gaat het niet werken.

Daarom geloof ik ook niet in ‘koude’ businesscoaching. Ik geloof in de combinatie tussen Business & Soul coaching. Dat gaat nog een stap dieper met astrologie. Het is namelijk echt én én. EN de juiste business strategie die bij jou past EN vanuit jouw unieke kwaliteit.

P.S. Wil jij ook ontdekken wat jou zo uniek maakt – wat jouw levensdoel is in deze bijzondere tijd? Met astrologie als business strategie.

In 6 modules leer ik je, door middel van coach gesprekken en overzichtelijke checklists met opdrachten:

Wie ben jij, wat wil jij, wat kun jij en wat maakt jou uniek? Zodat jij in één oogopslag anders bent dan al je collega’s en klanten heel bewust voor JOU kiezen.

Hoe je helderheid krijgt op je levensdoel, je talenten en zielskwaliteiten en vervolgens daarmee gaan werken? Door de astro business coaching krijgt je business een enorme boost.

Hoe je je unieke persoonlijke kwaliteit kan ontdekken en ontwikkelen voor de meeste kans op succes.

Aan het eind van dit programma weet je: welke 6 basisstappen je moet nemen om een gezond en winstgevend bedrijf te bouwen voor jouw praktijk en in welke volgorde.

Wat de gouden sleutel is tot een bloeiende praktijk, zelf in een overvolle markt met coaches en therapeuten.

Tijdens dit programma sta je in de actie modus.

Inschrijven doe je hier:

Wil jij geld verdienen met dat wat je het liefste doet? Dan zie ik je in maart.

Mary