Uit de kast komen
November 2019,

Beste lezer,

 
 

Uit de kast komen

We leven in een bijzondere tijd, een tijd van transitie en veel veranderingen.

Veel mensen ontdekken dat ze niet het werk doen wat ze graag zouden willen doen, of dat hun relatie niet meer werkt, of zijn op zoek naar zingeving.

Oude structuren vallen om van een samenleving gebaseerd op controle en macht, overheersing en hiërarchie naar nieuwe vormen van samen leven en –werken. Er ontstaan meer samenwerkingsverbanden, waarin meer gelijkwaardigheid is en men elkaar ondersteunt.

De kosmische klok (de planeetstanden in ons zonnestelsel) geeft aan dat de wereld toe is aan een totale herziening van zijn organisatie, inrichting en bestuur.

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk. Vanaf 2012 zijn we in het Watermantijdperk aangekomen(Aquarius), wat het begin is van een enorme bewustzijnsshift voor de mens. Elke 2160 jaar breekt er een nieuw tijdperk aan, dit omdat de aardas draait. Elk tijdperk is verbonden met één van de twaalf dierenriemtekens, bekend uit de Westerse astrologie.

De afgelopen 2000 jaar leefden we in het Vissentijdperk. Vissen betekent: collectief, het grenzeloze eenheidsgevoel, en op een ander vlak: het volgen van de grote massa van een enkele leider. Waterman betekent zowat het omgekeerde: het doen van de dingen op je eigen moment, individualiseren en zelf iets ervaren, niet omdat een ander het zegt. Vissen is ook trance, slapen en het collectief onbewuste. Waterman is wakker zijn, bewustwording, en individualiteit.

Krishnamurti (Waterman-ascendant) was een van de mensen die het Watermantijdperk inluidde: “Volg niet een ander, maar jezelf”. Hij bedoelde overigens niet: volg je eigen wensen, maar volg je eigen hogere zelf.

Waterman is hét tijdperk van transformatie, hoger bewustzijn, meer liefde, intuïtie, creativiteit, authenticiteit en vrijheid. Steeds meer mensen zijn bezig met bewustzijn, persoonlijke & spirituele ontwikkeling en een andere manier van leven creëren. Leven op hun eigen manier én geld verdienen op hun manier.

Veel mensen voelen dat er veranderingen en verschuivingen in zichzelf en om hen heen plaatsvinden. En merken dat oude zekerheden wegvallen. Op individueel niveau worden mensen uitgedaagd om te kijken waar hun zekerheden liggen en in hoeverre ze daarvoor afhankelijk zijn van iets buiten zichzelf.

Er zijn nu veel mensen nodig om de veranderingsprocessen die gaande zijn te begeleiden.

Daarom wil ik jou als ambitieuze coach of therapeut met de benodigde kwaliteiten met een eigen praktijk (of overweegt een eigen praktijk te starten), als zelfstandige aan de slag te gaan aanmoedigen om dat ook daadwerkelijk te doen.

Kijk eens naar hoe je nu leeft, zit je nog in het oude systeem? Laat jij zien wie je bent? Durf je je ware gezicht te laten zien? Je weten, je wijsheid, je grootheid? Of houd je het in? Uit angst en een schaamte die voortkomen uit het je lang hebben moeten verbergen.

Ik geloof dat coaches en therapeuten – mensen met een eigen praktijk of bedrijf – een schakel vormen voor deze overgang. Mensen met een eigen bedrijf hebben de mogelijkheden om die overgang te maken:
Ze nemen initiatief, ze doen dingen tegen alle verwachtingen in, ze zijn eigenwijs, doorzetters en heel vaak zijn ze begonnen aan hun onderneming omdat ze de drang voelden om het anders te doen, beter te doen.

Herken je dat?
Ik ben zelf ook zo iemand. Mijn bedrijf bestaat volgend jaar 20 jaar. In die jaren heb ik het altijd anders gedaan dan van mij verwacht werd. Ik was altijd een pionier, anders op allerlei gebied.

Maar bij elke nieuwe stap was er weer een enorme angst. Zoals die keer dat ik net mijn studie praktische astrologie aan het afronden was. Ik had een gesprek met een vriend van mij, hij vertelde me als je met astrologie aan de slag wilt gaan moet je je levensstijl daarop aanpassen en er helemaal voor gaan, waarop ik zei “ik kan toch niet leven van de astrologie”. Hij zei toen tegen me: “Wie zegt dat dat niet kan”, en ik schrok en dacht, hoe dan? Want ik had de overtuiging dat dat niet kon.

Ik woon in een buurt vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. Ik spijkerde mijn nieuwe bord aan de muur bij de voordeur. Daarop stond te lezen: Praktijk voor astrologie, coaching en advisering. Wat was ik bang voor de reacties van buren in de buurt! Mijn buurman kwam kort daarna naar me toe, hij las het bord en zei; “Zo, heb je jezelf gepromoveerd?” Ik schoot in de lach en zei ja, dat heb ik!

Later ging ik nog iets veel spannenders doen: een cursus aura’s lezen en healen. Dat leek nog zweveriger dan astrologie! En dat voor iemand die van huis uit geleerd heeft praktisch bezig te zijn en vooral hard te werken.
Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen om een succesvol bedrijf te bouwen.
Zo is er bij ieder niveau telkens weer een grote angst om “uit de kast” te komen.

Dat houdt enorm veel mensen in de greep. Ze blijven zich maar aanpassen, zelfs als ze al de stap hebben genomen om met hun eigen bedrijf te starten. En zelfs als ze er al jaren mee bezig zijn. En zelfs als het allemaal niet zo lekker loopt.

Maar uit angst wat “men ervan zal vinden” zijn ze soms liever bereid om hun droom op te geven, hun bedrijf op te doeken, dan door de angst heen te gaan, op te staan en precies te laten weten hoe zij voelen en denken en waar ze van dromen.
Ik ken het zelf ook heel goed. Hoe lang heb ik niet op mezelf moeten wachten soms. Om überhaupt mezelf voor te stellen als astroloog.

Maar hoe veel voldoening heeft het niet ook gegeven om telkens weer te gaan voor die droom om een grote bijdrage te leveren aan de wereld? En de wereld te helpen helen?

Stel je voor:
je hebt een bijzondere visie, of
je hebt een bepaalde methode ontwikkeld, je bent er al jaren mee bezig;
of je wilt al heel lang een boek schrijven,
of je hebt een bijzondere boodschap waarmee je mensen zou willen inspireren; of je hebt een ziekte overleefd,
of je bent een healer, coach of energie werker, je hebt een opleiding energetisch therapeut gevolgd en je wilt al jaren een praktijk voor energetische therapie,
of je bent door een scheiding op een keerpunt gekomen, om de draad met jezelf op te pakken door vanuit je eigen energie te leven en wilt daarmee vrouwen in beweging zetten
of je bent heel veel afgevallen dankzij een bepaalde methode en wilt daarmee ook anderen inspireren,
of je “weet gewoon” dat jij er bent om kinderen te helpen
Of je bent door een burn out het werk gaan doen wat je het allerliefste doet en dus wil je daarmee een voorbeeld voor anderen zijn

of, vul het eens in…wat is jouw boodschap, methode, taak in dit leven?
Kun je ooit gek genoeg zijn om dit allemaal naar buiten te brengen, groots en voor veel mensen?

Kortom: kom jij ook uit de kast?
Of: wanneer is het zover?

Ik ben bereid om uit de kast te komen. Ik heb een aantal jaar geleden weer een stap gezet om astrologie, de wet van de aantrekkingskracht en business coaching met elkaar te verbinden om mijn klanten nog beter te kunnen helpen.

Ben jij ook bereid? Laten we in gesprek gaan!

Vanuit Astro-Essence coach ik mensen bij het starten en opbouwen van een eigen praktijk.

Ik kan begeleiding bieden om meteen een goede start te maken, of om een bestaande praktijk uit te bouwen.

Als je een praktijk hebt maar te weinig klanten aantrekt of als je graag een praktijk wilt en van begin af aan een goede start wil maken wil ik jou als coach, counsellor, healer, teacher, masseur, medium, begeleider, trainer of therapeut helpen om dat te doen.

Dit zijn manieren waarmee ik je kan helpen om een bezield bedrijf te bouwen:

Op zaterdagen geef ik 2 verschillende WORKSHOPS in Amsterdam: Masterclass Astrologie in Business en Astrologie workshop Een kijkje in je horoscoop.

Een Astrologisch consult of een astrologische ondernemerssessie is een enorme boost voor jouw business.

De meeste DOORBRAKEN ervaren mijn klanten door het volgen van mijn coachingsprogramma’s

Vraag vandaag nog een gratis strategie gesprek aan. (Klik op bedrijfsadvies en coaching)

N.B. Heb je vragen, laat het me weten via info@astro-essence.nl

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om ambitieuze coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van coaches en therapeuten om zich te verbinden met hun essentiële kwaliteiten om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀