Vind je levensdoel met astro-coaching

Juli, 2017

Lieve mensen,

Nieuwe maan!
Zondag 23 juli 2017, de invloed duurt tot 21 augustus 2017.
Vandaag is de dag voor het begin van een nieuw hoofdstuk.
Het begin van een 28-daagse cyclus.
Nieuwe Maan in Leeuw samen met Mars vierkant Uranus in Ram goed om je eigen werk te creëren en om een creatief project te starten. Alles is nu mogelijk als je oude deuren sluit zodat er nieuwe deuren opengaan. Mars vierkant Uranus zet je aan om je te bevrijden van alles wat je beperkt. Deze nieuwe Maan kan zorgen voor een creatieve doorbraak. De invloed van deze nieuwe maan duurt tot 21 augustus 2017.

– Vind je levensdoel –

In mijn praktijk voor astrologie en coaching breng ik met behulp van de astrologie mensen in contact met hun levensbestemming. Ik help mensen die het innerlijke kompas kwijt zijn weer op de juiste koers te komen. Aan de hand van de geboortehoroscoop die een blauwdruk vormt van de persoonlijkheid worden blokkades zichtbaar die je ervan weerhouden je levensdoel te bereiken.
Je kunt dan denken aan emoties en overtuigingen zoals onzekerheid, twijfel, angst, besluitvaardigheid, maar ook fysieke problemen die je doel misschien blokkeren.

De horoscoop: een energetisch stempel

Ik coach op basis van de horoscoop. Een geboortehoroscoop is een energetisch stempel, deze stempel noemen we ook wel een blauwdruk. Het bevat informatie over je wezen, wat je hebt meegemaakt, wat je levensdoel is, welke kwaliteiten je in je hebt, voor welke valkuilen je dient op te passen. Dat betekent dat een aantal zaken voor je geboorte vaststaan, maar dat het aan jou is hoe je daar op reageert. Ik vertel welke blokkades er zijn, wat de oorzaak is vanuit het verleden en hoe je die blokkades kunt aanpakken, en welke stappen je daarvoor kunt nemen. Daardoor komen geblokkeerde energiestromen weer op gang en neemt je levensvreugde toe.

Karma: de wet van oorzaak en gevolg

Door diverse spirituele stromingen zoals in het boeddhisme worden wij allen geboren met een voorbestemming, een levenstaak, een lot. Zo ook volgens de karmische astrologie waar ik mee werk. Maar wat is karma nu precies? De letterlijke betekenis van karma is “handelen”. Karma is een kosmische wet en wordt ook wel de wet van oorzaak en gevolg genoemd. Dit betekent dat alles wat we doen een oorzaak heeft, die op een later tijdstip een gevolg heeft, gebaseerd op wat we in het verleden hebben gedacht en gedaan. Elke aktie wordt altijd gevolgd door een reactie.

Het begrip karma gaat over het huidige en alle vroegere en latere levens. In deze leer gaat het om de lessen die de ziel in het menselijke leven heeft te leren. Het resultaat van de daden die men nú doet, kan in dít leven óf in een volgend leven terugkomen. Hetgeen ons overkomt is het resultaat van een actie die we in het huidige of een vorig leven uitgevoerd hebben, en we zijn in staat om nieuwe daden te verrichten die het resultaat van oude daden beïnvloedt. Ieder individu is door zijn daden zelf verantwoordelijk voor zijn eigen leven, vreugde en pijn.

Wanneer je in contact staat met je levensbestemming gaat alles net even wat makkelijker. Je zit dan beter in je vel en als vanzelf trek je positieve levenssituaties naar je toe.
Hoe komt het dan toch dat veel mensen afgedwaald lijken van hun levensbestemming? Wanneer wij hier op aarde komen krijgen we een zielsopdracht met ons mee. Een contract met het universum. Iedereen heeft een roeping. Aan die roeping moeten we ook gehoor geven, maar dat doen we niet altijd. Omdat we niet luisteren naar de signalen die we krijgen.

Als je wilt weten wie je werkelijk bent, als je wilt weten wat de zin van je leven is en als je wilt weten welk werk echt bij je past dan is het goed om aandacht te besteden aan signalen die je krijgt. Dat doe je door de tijd te nemen om stil te zijn door te mediteren of yoga les te volgen. Let op je ingevingen, intuïtie, gevoelens, dromen. Luister naar antwoorden en handel er ook naar.

Dat brengt je dichter bij jezelf, je bestemming hier op aarde. Dat je weet wie je bent en wat je hier te doen hebt. Zodat je weet hoe jij je leven kunt inrichten om je gelukkig te voelen. En welk werk jou inspiratie en plezier geeft.

Je levensdoel is simpelweg dat wat 100% bij je past. Als je weet wat je levensdoel is, dan heb je in principe alle mogelijkheden om voldoening te krijgen uit dat wat je doet.
Het enige echte levensdoel voor iedereen is helemaal gelukkig zijn. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je weet welke werkzaamheden, hobby’s en activiteiten 100% bij jou passen. Voor sommigen is het dat waar ze gepassioneerd over zijn, maar vaak zijn het ook bezigheden die je een heel tevreden en rustig gevoel geven. Onderwerpen als gezin, sport, kunst, carrière, spiritualiteit of voeding kunnen allemaal de revue passeren. Dit is voor iedereen verschillend.

Tijdens de sessies ga ik op zoek naar jouw levensdoelen. Welke bezigheden en soort werk bij je passen en waar je je op zou kunnen richten.

Wil je graag jouw levensdoel weten maar weet je niet goed hoe je erachter moet komen?

Wil je je eigen business creëren?

Wordt deze zomer voor jou een doorbraak?
Doe dan mee met een van mijn programma’s:

• Maak Werk van je Zielsmissie
• Ondernemen vanuit je Essentie

De kennis van de astrologie om je zielsmissie te volgen in combinatie met de ondernemerskennis en die samen toe te passen gaat je leven en je business transformeren!

Nu tijdelijk de coachingsprogramma’s met korting: van €997,- voor €747,- excl. btw.

Bij betaling in 3 termijnen betaal je 3 keer € 277,- excl. btw
Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

De aanbieding geld voor:

• Maak Werk van je Zielsmissie
• Ondernemen vanuit je Essentie

Investeer nu in het Maak Werk van je Zielsmissie coachingsprogramma om je zielsmissie te ontdekken, je verborgen talenten en je onbegrensde mogelijkheden te ontdekken en te leren hoe je jouw talenten ten volste kunt benutten, met bezieling je werk doet, en een leven met vervulling creëert! Lees er hier meer over: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma-maak-werk-van-je-zielsmissie

Of je bent al een coach, healer, therapeut, trainer, adviseur of dienstverlener met een missie en je hebt je eigen praktijk, of je overweegt om voor jezelf te beginnen. Investeer dan in het Ondernemen vanuit je Essentie coachingsprogramma om een enorme sprong te maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, te leren hoe je je intuïtie optimaal in te zetten. Om je roeping, missie en levensdoel te volgen, te ondernemen vanuit je essentie, beperkende overtuigingen, patronen en emoties te transformeren, jouw unieke kwaliteiten als coach of therapeut doelgericht en effectief in te zetten en om moeiteloos met jouw vermogen succesvol te zijn. En daarmee goed kunt gaan verdienen! Lees er hier meer over: http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma

Wil je daar hulp bij, meld je dan aan voor 1 van de 2 coachingsprogramma’s:

Let op: Wacht niet te lang, want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar! Vol=Vol

Ik spreek je graag binnenkort.

Mary van Belzen helpt coaches, therapeuten en andere dienstverleners om hun zielsmissie te ontdekken en die te manifesteren.

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij via info@astro-essence.nl

Voel je dat je het gewoon moet doen wacht dan niet langer en meld je nu aan! http://www.astro-essence.nl/contact

Liefs Mary

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀