De volle Maan staat op 8 november om 12:02 uur op 16 graden in Stier.

Wanneer een maansverduistering plaats vindt doet het wat met ons. Naast dit natuurfenomeen voelt het voor vele als een magisch moment met een sterker effect dan een volle maan. Het effect van de maansverduistering: emoties worden uitvergroot en gevoelens kunnen tijdelijk toenemen.

Maansverduisteringen gaan over veranderingen.

Een verduistering kondigt het begin van iets belangrijk aan. Er worden dingen in beweging gezet. De veranderingen die plaatsvinden zijn vaak het begin van een einde. Je gaat alleen nog vooruit in het nieuwe en op de oude manier kan je niet doorgaan.

Je hoeft geen Stier te zijn voor deze voorspelling, je hebt ergens een Stier in je geboortehoroscoop, dus deze maansverduistering vind ergens in je horoscoop plaats.
Dus kijk in welk huis de volle Maan in jouw horoscoop valt. Dat is het levensgebied waarop jij iets kan loslaten en er iets nieuws kan ontstaan.

De Maan in Stier legt de nadruk op alles wat voor jou waardevol is.

Deze volle Maan wordt sterk beïnvloed door Uranus die op dezelfde graad staat. De volle Maan en Uranus vallen samen met de Noordelijke maansknoop in Stier. Dus hier hebben we een focus punt op je emotionele en materiële basis.

Er dient zich een nieuwe richting aan. Het is een tijd van drastische en radicale ommekeer voor jou. Er kunnen plotselinge veranderingen voordoen op het gebied van emotionele of materiële waarden.

Er zullen zich nieuwe mogelijkheden voordoen, een nieuw pad, een nieuw perspectief op de toekomst, die jou zal bevrijden uit je oude vertrouwde leven, uit situaties die je ontgroeid bent. Het universum wijst je in de richting waar je van de Noordelijke maansknoop waar verdere groei mogelijk is.

Er vinden grote veranderingen plaats in het stier gedeelte van je horoscoop. Stier heeft te maken met zekerheid, werk en inkomen, eigenwaarde, relaties. Uranus schud je wakker en daagt je uit om te kijken of dat wat je doet echt authentiek is. Uranus wil niet dat je dingen blijft voortzetten dat niet met je ware zelf te maken heeft. Uiteindelijk laat Uranus je zien waar je niet op een lijn bent met jezelf. Met Uranus in Stier evalueren we onze waarden opnieuw, dus de dingen die we echt belangrijk vinden.

Met de energie van de Stier kun je best koppig zijn, en zit er weerstand om de nodige veranderingen aan te gaan. Maar dit is voor je hoogste goed. Uranus bevrijd je van alles wat niet voor jou bedoeld is om mee verder te gaan. Dit geeft je een gevoel van wat moet er worden doorbroken. Welke doorbraak leidt naar het volgende niveau? Een nieuw gevoel van ik ben dit waard, ik verdien dit, ik creëer dit.

De zon, Venus en Mercurius in Schorpioen samen met Venus werpt een licht op waar een weerstand zit binnen in je, mogelijk een beperking of angst om aan een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen. Of je te verbinden met iets dat je echt graag wilt, je verlangen, iets wat goed voor je zou zijn, dat je leven eenvoudiger maakt. Je kunt je in een tweestrijd voelen over wat je echt wilt en waar je tegelijk ook bang voor bent. Angst voor verandering, angst voor het onbekende. Een ongerustheid die naar boven komt over het maken van levensveranderingen, of het maken van nieuwe beslissingen voor jezelf.

Maansverduisteringen leggen mensen en situaties bloot.
Emotionele problemen komen aan het licht, ze worden blootgesteld bij jezelf en bij andere mensen waar je mee omgaat. Bijvoorbeeld in je relatie, collega’s, vrienden en familie. Mogelijk ontdekt je dat iemand niet is zoals je verwacht had. Maskers vallen af.
En dan is er het T-vierkant dat de maan en Uranus vormen met de zon en de planeten Venus, Mercurius en Saturnus. Hierdoor kun je een bepaalde druk voelen. Je voelt mogelijk dat er veranderingen nodig zijn en het wordt steeds meer zichtbaar welke richting je op wilt. De druk wordt opgevoerd, wat een onrustig en gespannen gevoel geeft.

De buitenplaneet Uranus herprogrammeert de Maan, je kern grondig. En ook de Zon, Mercurius, Venus. En vraagt om de diepten in jezelf te zien en dingen die je niet langer nodig hebt bij waar je naar toe gaat maar die je eerst wel nodig had.

Met de verbinding met Mercurius is dit een moment om jezelf af te vragen waar heb je jouw waarheid ingehouden? Wat zou het betekenen als je eerlijk en authentiek zou leven door je waarheid te communiceren? Door te communiceren op een krachtige manier, hoe zou dat je leven veranderen? Als dat een nieuwe waarde is die onlangs is ontstaan.

Het is als een ontwaken, van wat waar is, een schokkende onthulling, geheimen, dingen die verborgen zijn of achtergehouden, of dingen die je echt voelt komen aan het licht. Dingen die gezegd moeten worden. Er kan een shift zijn van machteloosheid naar volledige acceptatie van je waarheid. Zon en Mercurius worden geactiveerd door de kosmische intelligentie van het universum die vraagt misschien moet je iets zeggen of communiceren, of opschrijven van wat er in je hoofd opkomt.

Venus loopt samen met Mercurius in Schorpioen en staat in haar kracht en wordt ondersteund door een driehoek met Neptunus en maakt een sextiel met Pluto. Venus gaat een driehoek maken met Jupiter in Vissen. Venus is de heerser van deze Volle Maansverduistering en gaat zich opnieuw verbinden met Jupiter en Neptunus in Vissen.

Venus is gedeprogrammeerd en je gaat staan voor wat je werkelijk nodig hebt. Je hebt patronen losgelaten, angsten onder ogen gezien, gekeken naar waar je beperkt was om te geven en te ontvangen. Liefde geven en ontvangen, verbindingen, ware partnerschappen, solide vriendschappen.

Je hebt een spirituele groei doorgemaakt en hebt een hoger perspectief, met de wijsheid van je ziel, met meer compassie en liefde voor jezelf. Met Venus driehoek naar Pluto in Steenbok is er een nieuwe kracht in jezelf. Je weet nu waar je naar toe gaat en wat je moet veranderen en wat deze maansverduistering je laat zien vanuit een nieuw perspectief.

Welke richting wil je op?

Stier energie laat zien dat de Zon weer gaat schijnen, om de dingen weer eenvoudig maken. Maak tijd om een stevige basis te bouwen, zowel in je bedrijf als in je privé om rust te creëren.

Saturnus in Waterman vierkant alle planeten in Stier en Schorpioen met een T-Square van druk en spanning rond hoe verantwoordelijk je bent met de levenskeuzes die voor je liggen. De verandering zijn nu gaande, het is NU de tijd om veranderingen door te voeren.

Als jij de ambitie hebt voor een succesvolle business, is deze challenge een prachtige kans. Ontdek wie je bent, wat je wil, wat je kwaliteiten zijn en wat je valkuilen. Leer jezelf te committeren aan de keuzes die je maakt; daadkrachtig te zijn. Leer leiding te nemen over jezelf en echt te gaan voor jouw SUCCES.

Ik hoop je te zien!

Groetjes,
Mary


P.S. Meld je hier aan voor een gratis strategiegesprek van 30 minuten om te bespreken of de Astrologische Ondernemerscoaching bij je past.Heb je vragen, laat het me weten via een reply of stuur een email naar info@astro-essence.nl
Ik ben Mary van Belzen, spiritueel Astrologe en Ondernemerscoach. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun unieke talenten om hun eigen werk te creëren dat in lijn is met hun levensdoel.


  Is dit interessant voor je? Kijk dan even op mijn website, vergeet niet om mijn Facebookpagina te liken. Of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl


Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀