Volle Maan in Boogschutter 17 juni & Uitnodiging astrologie workshop ‘Een kijkje in je horoscoop’

Juni 2019,

Lieve mensen,

VOLLE MAAN in Boogschutter 17 juni – Astrologie updates – Tijd om je horizon te verbreden

Volle maan in Boogschutter om 10:32 uur op 25.53 graden Boogschutter.

De volle maan is een perfecte tijd om je dromen, verlangens en doelen te manifesteren. Om terug te kijken naar de intenties die je eerder hebt neergezet. Goede intenties leiden tot succes vooral die met groei en geluk te maken hebben. Neem de tijd om je dromen te visualiseren en schrijf ze op papier.

Jupiter, de geluksplaneet en de Maan.
Jupiter staat retrograde en conjunct de Maan in het teken Boogschutter. Dit betekent meer vreugde, optimisme en geluk! En dat je veel mogelijkheden ziet en op zoek kan gaan naar zingeving en het verbreden van jouw horizon en behoefte hebt aan meer diepgang en spiritualiteit in jouw leven.

Ook kan deze samenstand ervoor zorgen dat buitenland en reizen een rol gaan spelen. Dit kan natuurlijk ook figuurlijk zijn; je kunt je horizon verbreden door het grote plaatje te zien en met jouw visie naar buiten te komen. Dit kan een verrijking zijn van je leven, door de vele inzichten die je kunt krijgen. Je kunt je avontuurlijk voelen en kennis willen opdoen, om jouw horizon te verbreden. Alsook kennis willen uitdragen!

Jupiter gaat over geloof, onderzoek dat wat je geloofde je van je van je doelen heeft afgehouden. En vertel jezelf een nieuw verhaal. Luister nu goed naar je intuïtie. Inzichten en visioenen kunnen nu sterker binnenkomen. Die zijn er niet voor niets.

Ook kan het dat je een sterke behoefte voelt om aan jouw toekomst te gaan werken, met meer zelfvertrouwen, vreugde en vrijheid.

NIEUW IS MIJN VERNIEUWDE ASTROLOGIE WORKSHOP:

Astrologie Workshop ‘Een kijkje in je horoscoop’

Het staat in de sterren geschreven! Neem een kijkje in je eigen horoscoop tijdens de deze astrologie workshop. Je krijgt hierbij hele persoonlijk informatie. Zo geeft de geboortehoroscoop bijvoorbeeld aan waar je uitdagingen en je blokkades zitten. Maar ook: welk werk het beste bij je past. Wat je levensdoel is.

Tijdens de workshop vul je je astrologisch profiel in en krijg je de gelegenheid een aantal persoonlijke vragen te stellen. Doel van de workshop is om kennis te maken met de astrologie en de horoscoop te leren duiden. Kennis van de astrologie is niet vereist. De workshop wordt gehouden in het coachhuis in Amsterdam.

Praktische informatie
Om aan de workshop mee te kunnen doen heb ik datum, plaats en tijd van je geboorte nodig. Het tijdstip is vaak terug te vinden in fotoalbums en geboortekaartjes, maar ook (digitaal) op te vragen bij de gemeente waarin je geboren bent (€13,40 in 2019).

Data:
– zaterdag 29 juni 2019
– zaterdag 6 juli 2019
– zaterdag 13 juli 2019
– zaterdag 20 juli 2019
– zaterdag 27 juli 2019

Belangstelling? Kijk onderaan de pagina bij “praktische informatie” en “aanmelden”. De workshops vinden plaats op zaterdagmiddagen van 14.00 – 16.30 uur. De groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers, zodat iedereen voldoende aan bod kan komen. Het minimum aantal is 4 deelnemers.

Locatie en kosten
Op de locatie het coachhuis in Amsterdam
Tijd 14:00 tot 16:30 uur
Kosten €125,- incl. btw p.p.
Aanmelden via de mail

Andere dagen, tijden en locaties in gezamenlijk overleg. Neem gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Over astrologe Mary van Belzen
Je maakt op deze bijzondere bijeenkomst kennis met Mary van Belzen. Mary is astrologisch businesscoach van Astro-Essence, een praktijk voor astrologie en coaching in Amsterdam. Twintig jaar geleden begon zij met het bestuderen van astrologie. Ze volgde een 5-jarige beroepsopleiding en diverse trainingen en workshops op het gebied van spirituele astrologie. Ook geeft zij coaching en workshops aan ondernemers.
Mary gaf eerder workshops op de locaties Amstel Hotel, Sofitel The Grand hotel in Amsterdam en Hilton Hotel in Antwerpen.

Referenties

“Het was een hele leuke en interessante ervaring voor ons allemaal.
Een leuke en confronterende spiegel”
Stéphanie Anzellotti, executive assistant, Andreas STIHL NV

“Mary, Dank voor de geweldige middag.
Met onze afdeling communicatie hebben we erg genoten van de verrassende inzichten die je hebt gegeven tijdens de workshop over de zielskwaliteiten, talenten, uitdagingen en valkuilen van ieder van ons en hoe we kunnen bijdragen aan ons team. Helemaal in sfeer op de prachtige locatie van het Amstel Hotel. Dankjewel!”
Michelle Mulders,
Ingenieursbureau Amsterdam

Aanmelden
Om je aan te melden: stuur een mail naar info@astro-essence.nl en geef aan of je voorkeur hebt voor een bepaalde dag (wanneer je wel/niet kan), zodat ik daar rekening mee kan houden. Stuur ook alvast je geboortegegevens als je deze paraat hebt.

Ik meld mij aan voor de workshop

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Een ondernemende groet,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en ik geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀