Gelukkig nieuw jaar!  

Ik hoop dat je 2023 gezond en positief bent begonnen. Laten we er samen een mooi jaar van maken!

Op 7 januari staat de Volle Maan in het teken Kreeft. Op 16 graden om 00:08 uur. ‘De Maan van de kortste nacht’ of ‘wolfmaan’ opent de deur van een nieuw jaar vol met hoop en vertrouwen. Deze Volle Maan bepaalt de toon die jij zelf zet voor dit nieuwe jaar.

Kijk waar de Volle maan op 16 graden Kreeft in je horoscoop staat. Dit is het levensgebied dat geactiveerd word.

De Maan in Kreeft maakt nogal gevoelig en intuïtief. Het maakt dat je zorgzaam kunt zijn naar anderen. Wat goed is om te doen om te kijken wat je nodig hebt, en in te checken bij jezelf. En stil te staan bij je gevoel en wat je wensen en dromen zijn.

Heb je al nagedacht over jouw intenties voor 2023?

Wat is iets dat je wilt bereiken dit jaar? En waar wil je afscheid van nemen?

De Volle Maan staat opposiet de Zon in Steenbok die een conjunctie maakt met Mercurius retrograde. Dit is het gebied in je horoscoop waar bezig bent met business. Waar je komt opdagen, verantwoordelijk bent, bewust van wat je tijd, energie en aandacht heeft.

Vooral wanneer je aan het nieuwe jaar begint, weer aan het werk gaat, terug naar kantoor, na de vakantie. Naar de taken kijken die je moet oppakken. Met Mercurius retrograde kun je kijken naar wat er heroverwogen moet worden en opnieuw prioriteit krijgen. En weer met een frisse blik naar kijken. Je hebt mogelijk wat meer tijd nodig om de draad op te pakken met jezelf.

Om te kijken naar wat je nodig hebt om je te concentreren en te focussen. Dingen waar je nee tegen kan zeggen, waar je geen tijd meer voor hebt, dingen die je niet mee wilt. Wat je eerder niet zag maar waar je niet meer in wilt investeren.

Met de Steenbok energie kijk je naar wat er wel en wat er niet toe doet. Wat er op je to do lijstje staat wat je moet gaan doen. De Steenbok en Kreeft is de as van familie en werken, van inhoud en vorm. Elke Volle Maan is om balans te brengen, om meer harmonie te creëren, gezondheid en welzijn.

De Maan in Kreeft brengt je in contact met je gevoel, met je hart en geeft bezieling, de Zon in Steenbok zorgt voor stevigheid en discipline, orde, structuur en doorzettingsvermogen om te bouwen aan je bedrijf.

De zon en de Maan maken een verbinding met Uranus. En dat voelt stimulerend, en je een gevoel van richting of een doel geeft. De invloed van Uranus duurt drie dagen. Dit brengt, iets nieuws, iets onverwachts en opwindends, een plotselinge doorbraak. Iets waar je al een tijdje over aan het nadenken bent, en denkt waarom niet, ik ga het gewoon doen.

Er is veel behoefte aan vernieuwing, vrijheid en bevrijding. Het kan dingen naar de oppervlakte brengen. Het brengt dingen die vast zitten in beweging, om weer vooruit te komen. Uranus helpt je om je intuïtie te volgen en te vertrouwen op je ingevingen.

Met Mars retrograde in Tweelingen geeft maakt wat rusteloos, het is goed om nu mindfull te zijn en helder te krijgen wat je wilt gaan doen. Eerst goed nadenken en bepalen wat je keuzes, opties en mogelijkheden zijn. Zodat je vanaf 13 januari klaar bent om je plannen uit te gaan voeren.

Wil je jouw bedrijf in 2023 positief veranderen?

Ik help je daar graag bij. Je kunt een gratis gesprek inplannen.  In dit gesprek zoomen we in op je situatie en wat je uitdagingen zijn. Daarbij zal ik je concrete tips geven en je meenemen in de wereld van de Astro Business Coaching, zodat we op basis van jouw situatie kunnen bepalen of datgene wat ik aanbied past bij dat wat jou verder gaat helpen.  

Plan gerust een gratis strategie gesprek in in mijn agenda en ik spreek je graag.

Op een bloeiend bedrijf,

Mary van Belzen

  Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Volg mij op: Social Media
Facebook
Instagram
Twitter
Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀