Volle Maan in Ram 13 Oktober: Behoefte aan actie en een nieuwe uitdaging!
Oktober 2019,

Beste lezer,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volle Maan in Ram 13 Oktober 2019 op 20.14 graden in Ram om 23:09 uur: Behoefte aan actie en een nieuwe uitdaging!

De Maan in Ram staat tegen over de Zon in Weegschaal. Zoals de nieuwe Maan een nieuw begin laat zien zo geeft de Volle Maan het einde aan, het loslaten.

De uitwerking hiervan is een aantal dagen ervoor en een aantal dagen erna voelbaar. Je kunt last hebben van slecht slapen, onrust of meer emotioneel zijn, griepachtige verschijnselen, duizeligheid, slechte concentratie of vermoeidheid.

En met de Maan in Ram en omdat het hoofd bij de Ram hoort, kun je last hebben van hoofdpijn, maar ook veel in je hoofd bezig zijn. De Volle maan zorgt ervoor dat je diepste behoeften verlangens uit je onderbewustzijn naar boven komen. Je wordt je nu bewust van je verwaarloosde verlangens en van wat je tegenhoud om deze verlangens in vervulling te laten gaan.

Welke patronen staan jou in de weg en belemmeren jouw groei en vooruitgang?
De invloed van deze volle Maan in Ram helpt je om uitdagingen te overwinnen, opkomen voor jezelf en je eigen belangen. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven, leiderschap te ontwikkelen en de regie te nemen over je eigen leven, en patronen te doorbreken, slechte gewoonten los te laten.

Heb je negatieve gedachten en gevoelens, overtuigingen en uitstelgedrag, aarzelen om in actie te komen, afscheid te nemen van een baan die niet bij je past, of een relatie die je pijn of problemen bezorgd en niet gelukkig maakt. En al hard aan gewekt hebt zonder verbetering, dan is dit misschien het moment om los te laten.

De Zon en de Maan vormen een exacte T-square met Pluto, dat heeft een grote invloed want Pluto is sinds 3 oktober weer vooruit gaan lopen. Het is een van de twee planeten die ontmaskert en veranderd, herstructureert samen met Saturnus lopen ze weer vooruit. De Maan oppposiet de Zon staat in een t-square met Pluto en de energie van Pluto is een heel krachtig. Een t-square kan voor spanningen en conflicten zorgen, onderdrukte emoties die naar de oppervlakte komen.

Met Maan in Ram kunnen emoties zoals boosheid, irritatie en woede-uitbarstingen losmaken. Een T-square en creëert ook actie. Het is letterlijk een uitnodiging om je leven in een nieuwe richting te geven. Pluto gaat over loslaten, bekrachtigen en transformatie. Pluto is de kleinste planeet waarvan de invloed het grootst is. En waarvan de invloed het diepste gaat.

Invloed op relaties:
De oppositie tussen Zon en Maan laten tegenstellingen in je relaties zien, maar ook de innerlijke relatie, de relatie met jezelf. Ram staat voor nieuw begin, vuur, actie, moed, voorwaarts gaan, en Weegschaal staat voor rust nemen, balans, liefde.

Je brengt je leven op een nieuwe manier in balans. Je niet heen en weer getrokken te gevoelen, niet onbewust blijven leven, geen controle te hebben, maar met bewustzijn. Dit gaat over het ontwaken van je bewustzijn. Of je pijn of plezier voelt is en interne ervaring. Wat er van binnen bij je gebeurd is hoe je het leven ervaart en ontmoet je in de buitenwereld. Vreugde, plezier, angst of liefde.

Deze volle Maan opposiet de Zon nodigt je uit om bewust zijn van de polariteiten in jou. En je bewust te worden van wat je niet wilt en ze te vervangen voor wat je wel wilt. Voor iets wat een hogere vibratie heeft. Dat is wat de astrologie ons laat zien wat er gaande is via de sterren. En het geeft ons ook de kans om dat te zien via onze persoonlijke horoscoop, het laat je zien wie jij bent op zielsniveau. En ik kan je aanraden om te ontdekken wie jij bent op zielsniveau en je kan dat doen via een persoonlijk consult.

De Volle maan in Ram gaat vooral over dat je de vrijheid hebt om te kiezen om onafhankelijk te zijn. Dit is de tijd om negatieve gewoonten los te laten. Dit is belangrijk, want het maakt je vrij om een nieuw leven te leiden. Ram initieert, een nieuw hoofdstuk begint. De Weegschaal invloed laat je zien wat je projecteert op anderen, als we niet bewust zijn. We trekken vaak mensen aan die zich als spiegel gedragen naar ons. Zij representeren ons verleden, wat we wel en niet leuk vinden. Het gaat er om dat we ons daar bewust van zijn, wat we op anderen projecteren.

Zowel de Maan, de Zon, Pluto en Jupiter staan op 20 graden en we zijn onderweg naar het jaar 20/20. Het opent een deur naar het jaar 2020. Het getal 20 gaat over vrede, intimiteit, vertrouwen. Vertrouwen in de goddelijke verbinding. Met Jupiter kun je je nu meer verbinden met je hogere zelf en voelen wat goed is voor jou. De harmonie, de bliss die we voelen wanneer we op een lijn zijn met onszelf.

De Ram volle maan is een kans om te herstarten en je voor te bereiden op wat er komt in 2020. Met het T-square is dit is een grote oproep tot actie om je emotioneel te verbinden met wat er innerlijk speelt. Pluto graaft diep en je krijgt de kans om in contact te komen met een innerlijke machtsstrijd of een externe machtsstrijd en deze op te lossen. Hoe meer je bewust bent van je intuïtie en je gevoel hoe beter het gaat. Durf diep te gaan. Loslaten vergeven dat kan door mediteren om helemaal aanwezig te zijn en tot innerlijke rust te komen.

De Maan maakt een mooie driehoek Jupiter en de Zon een sextiel met Jupiter, dat geeft ondanks de spanning van het t-square een optimistisch gevoel. Het geeft een gevoel van geluk over wie je bent en wat je doet, vreugde, liefde, en voor het voelen van overvloed. Een prima tijd om je gevoelens te delen. Je hebt meer contact met je wijsheid. Het geeft een gevoel van optimisme over je nieuwe plannen die je voor jezelf maakt. Het gevoel van ondersteund worden door anderen. Jupiter helpt om makkelijker een shift te maken. Het geeft je het vertrouwen dat je je doelen zult behalen.

Mars staat opposiet cheiron. Mars de warrior en cheiron de healer. Je mag nu een gaan helen op het gebied van boosheid, als je mensen aantrekt met onverwerkte emoties het zegt iets over jezelf, wat er nog geheeld mag worden.

Venus staat opposiet Uranus. Venus wil creatief zijn, met Uranus kun je nu je intuïtie gebruiken om dingen te creëren, gebruik je verbeelding en creëer iets nieuws iets unieks en opwindends.

Mercurius staat driehoek Neptunus. Neptunus is de spirituele verbinding, het zien van het grote plaatje, de flow van het leven, dit helpt bij non-verbale communicatie. Probeer niet alles te beredeneren en te analyseren, maar ga mediteren. Het is onvoorwaardelijke liefde, er is geen scheiding tussen jou en de wereld. Zet je zachte kant in, schrijf een gedicht, ga weer dromen, zie de magie in de dingen.

Happy full Moon!

Mary

Dit zijn manieren waarmee ik je kan helpen om een Bezield bedrijf te bouwen:

Op zaterdagen geef ik 2 verschillende WORKSHOPS in Amsterdam: Masterclass Astrologie in Business en Astrologie workshop Een kijkje in je horoscoop.

Een Astrologisch consult of een astrologische ondernemerssessie is een BELANGRIJKE STAP voor jouw business.

De meeste DOORBRAKEN ervaren mijn klanten door het volgen van mijn coachingsprogramma’s

N.B. Heb je vragen, laat het me weten via info@astro-essence.nl

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀