Volle Maan in Tweelingen 12 december – Wat staat er in de sterren?
December 2019

Beste,

Volle Maan in Tweelingen – Wat staat er in de sterren? 12 december

De Volle maan staat om 06:13 uur op 19:52 graden Tweelingen. Het einde van de cyclus van de maanfasen voordat de eclipsen beginnen. Er vindt deze dag ook een opening van een poort 12-12-12 plaats. Dit zal de uitwerking van deze Volle Maan versterken.

Dit is een voorbereiding op de Pluto en Saturnus samenstand begin januari 2020.

Volle manen creëren altijd een maandelijks hoogtepunt van de energie.
12 is het getal van leren en ontdekken, creativiteit, expressie van wijsheid die je hebt verworven, van expansie en zelfexpressie in termen van zelfbewustzijn, creatieve zelfexpressie van wie je bent op zielsniveau.

Deze volle maan gaat samen met de 3 dubbele conjunctie Venus, Pluto en Saturnus. Dit is een krachtige combinatie en helpt je om je wensen te realiseren.

Het effect van de Volle Maan

Deze Volle Maan gaat een grote invloed hebben op relaties. Venus, de planeet van de schoonheid, harmonie en liefde, staat dichtbij Saturnus en Pluto die begin januari volgend jaar een exacte samenstand vormen.

Liefde, zelfexpressie en compassie, het gaat over creëren, emoties, je verbeelding, je kunt een sterk verlangen voelen om je emoties te uiten. Je hart kan ergens meer bij betrokken zijn tijdens deze volle maan.

Tweelingen is gelinkt met Mercurius, en gaat over informatie, communicatie, communicatieve vaardigheden, spreken, schrijven. Tweelingen gaat over beweging, en nieuwsgierigheid. De Maan is verbonden met de 3 dubbele conjunctie Venus, Pluto, Saturnus.

Saturnus vraagt je om volwassen te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor je gevoelens, je emoties, je geldflow en liefdesrelaties. Pluto transformeert je waarden en je gehechtheid aan het verleden.

Relaties worden in balans gebracht. Venus conjunct Saturnus betekent dat elke relatie, intieme relatie, gezelschap die je hebt is gebaseerd op solide vertrouwen. Solide principes, het idee dat echte liefde, tussen vrienden of intieme partnerschappen, blijvend zal zijn met de relatiekenmerken van loyaliteit, eerlijkheid, integriteit, commitment, verantwoordelijkheid, sensitiviteit, respect.

Dus wat je moet doen is eerst naar je eigen emotionele behoeftes kijken. Dan voel je je gecentreerd en zul je in staat zijn om ook anderen te begrijpen en te zorgen voor hen behoeftes. En is het geven en nemen in balans.

Ga dus niet je creativiteit onderdrukken, maar geef structuur aan wat je wilt creëren. Liefde en relaties gaan samen met het vormgeven, plannen en organiseren. Intieme relaties krijgen een meer serieus karakter. Wat goed is als je een meer zekerheid en een blijvende relatie wilt.

Er is een dieper commitment met Saturnus conjunct Venus. Venus conjunct Pluto gaat heel erg over gepassioneerde liefde. Je verlangen naar affectie is heel sterk, je voelt je heel erg aantrekkelijk, heel erg magnetisch, je kunt diepe persoonlijke gesprekken voeren. Wat wordt versterkt door Tweelingen die gaat over gesprekken, communicatie, verbinding.

Dus je hebt een grote impact op de mensen in je leven en zij op jou. Als je je liefde deelt en je zoekt de schoonheid en plezier in je relaties. Het helpt ook met de financiële flow omdat Venus over het 2e huis gaat in de astrologie die betrekking heeft op overvloed en je waarden. Het verdiept je waarden, het verdiept hoe je je energie gebruikt. Om meer overvloed te hebben in je leven.

Je zult totaal gaan veranderen in hoe je communiceert en hoe je denkt, hoe je gesprekken voert, welke woorden je gebruikt. Wat je visie is, wat je boodschap is, waar je voor staat. En de reden is dat Mercurius ook onderdeel van het stellium is op 12 januari. Dus je kunt veel meer werken om je doelen te bereiken, de realiteit speelt een duidelijke rol.

En als je in een relatie zit of je hebt een business plan of project dat niet lekker loopt, dit is de tijd om het los te laten of te fiksen. Besteed daar aandacht aan, want we naderen een moment in ons leven dat dingen worden bijgesteld of losgelaten en dat gaat ook over wat je gelooft. Jupiter gaat de Steenbok in, en Jupiter gaat over ons geloof, dus dit is een opmerkelijk moment. Je hebt geduld nodig, je moet bepalen wat je echt wilt.

Je wordt ondersteund om te veranderen en transformeren op een manier die je heel veel vertrouwen geeft. Pluto gaat helemaal over leiderschap en bekrachtigen, en je zult je vernieuwd voelen.

Dus heb geduld, de transformatie is echt, en het inconjunct(150 graden) van de Maan met Venus, Pluto en Saturnus gaat je communicatieve vaardigheden enorm veranderen. Omdat liefde komt van de Maan en financiële flow staan beide in de spotlights in termen van geven en nemen in je relaties.

Neem je gevoelens serieus. Je zult het gevoel van schuld en angst moeten loslaten. Je zult de stap moeten nemen naar emotioneel commitment in relaties. Je zult je doelen niet bereiken als je je niet de volledige ingezet hebt. Anders kom je op een zijspoor, door een gebrek aan richting of een gebrek aan inzet en vertrouwen.

Je gevoelens zijn een sterke drijfveer om te bereiken wat je je voor hebt genomen.
Als we kijken hoe je gebruik kunt maken van de volle maan in Tweelingen invloed, er is een geweldig aspect Jupiter driehoek Uranus. Jupiter speelt een grote rol want hij staat in Steenbok vanaf begin december. Hij is een deel van de grote samenstand begin januari, met Pluto en Saturnus.

Dit is een gunstige tijd om een risico te nemen, om je bevrijd te voelen, je optimistisch te voelen. Om een succesvolle uitkomst te creëren omdat je gevoel van vrijheid en openheid om verder te kijken voorbij de horizon, waardoor je grenzen kunt doorbreken, om positieve veranderingen in je leven te brengen.

Jupiter gaat over hoger onderwijs, verre reizen. Je kunt dieper gaan en groeien op onverwachte manieren. En dingen snel leren, want dat is Uranus, het gaat over intellectuele capaciteit. Elk soort onderwerp, esoterie, nieuwe talen, kunst, muziek, dans, stijl, entertainment. Het is een gevoel voor avontuur dat je helpt om grote resultaten te behalen.

Als het nu zwaar voelt in je leven, bedenk je dan, het donkere wint alleen als je je licht niet laat schijnen. Als je je licht laat schijnen, zal iedereen om je heen je gelijk gaan geven en met je gaan resoneren. En uit het oude systeem komen, uit het gevoel van schuld en angst en in het licht met jou. Dat moeten we allemaal doen, we moeten licht en liefde verspreiden.

Onthoud dat je vol met leven bent en vol met liefde en je bent onderdeel van een goddelijke creatie. Je bent een goddelijke intelligentie.
Iedereen wordt geboren als een onschuldig kind, en je hebt de geweldige mogelijkheid tot je beschikking om te allen tijde je allermooiste leven te creëren.

Het is nu de tijd om alleen datgene wat essentieel, wat echt is te omarmen. Dus wat er ook gebeurt, kies voor liefde. Dus houdt dat in gedachte wanneer we de bladzijde omslaan deze maand.

Heb een mooie volle maan!

Investeer tijd in een gratis strategie gesprek, en klik op bedrijfsadvies en gratis strategie gesprek

Of kies voor een astrologie consult om te weten wat jouw unieke kwaliteiten zijn en wat je levensdoel is.

Kies voor Astro-Coaching als je een bezield bedrijf wilt bouwen dat in een lijn ligt met wie jij in essentie bent.

PS. Heb je vragen, laat het me weten via info@astro-essence.nl

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀