Volle Maan in Vissen 14 september: Tijd voor transformatie – Astrologische vooruitzichten
September 2019,

Beste lezer,

Volle Maan in Vissen 14 september Transformatie – Een astrologische vooruitblik

Volle Maan zaterdag 14 september op 21:05 graden in Vissen om 6:32 uur. De Maan staat recht tegenover de Zon in Maagd. Ideeën of plannen die je al een tijdje had zijn nu tot een climax gekomen en klaar om er een conclusie aan te verbinden. Misschien voel je juist dat het tijd is om afscheid van bepaalde situaties of van bepaalde mensen te nemen, omdat ze niet bij jou passen. Vissen is een waterteken en je kunt je nu wat emotioneler voelen, daardoor merk je vanzelf wat voor jou de beste keuze is.

Volle maan in Vissen
De Maan conjunct Neptunus in Vissen betekent dat je super sensitief bent, heel ontvankelijk, je staat emotioneel heel erg open, omdat Vissen zo sensitief en beïnvloedbaar is. Je pikt makkelijk andere mensen hun gevoel op, je dromen zijn meer intens. Je kunt extra genieten van deze mooie energie door naar zachte muziek te luisteren of in de natuur te zijn. Dat helpt je ook ontspannen.

Maan in het teken Vissen heeft te maken met meditatie, loslaten, overgave, vrede, verhoging van je energie frequentie, bevrijden, openen. Maar ook met liefde en compassie, universele liefde, en om alles samen te brengen, alle kanten van jezelf te omarmen. Maar ook de Zon staat oppposiet Neptunus je bent gevoelig voor indrukken, tijd om een time out te nemen van werk. Neem de tijd om te rusten, neem tijd te luisteren naar je innerlijke stem. Door bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen. Aandacht geven aan je intuïtie en creativiteit om je opnieuw te verbinden op zielsniveau. Voor je innerlijke vrede.

De Maan staat tegenover de Zon, Mercurius, Venus, Mars. Dat vraag om balans, en een uitnodiging om in actie te komen. De oppositie creëert een brug tussen de ongeziene wereld (de wereld achter de vorm) en de wereld die je kan zien. Door bijvoorbeeld het realiseren van je dromen.

Mars staat exact tegenover Neptunus op de dag van de volle Maan. En Jupiter maakt een T-Square naar de Zon en de Maan en al die andere planeten. Dat creëert een enorme spanning, die bevrijd zal moeten worden. Dat betekent veranderingen, (de planeten staan in beweeglijke tekens) En de meeste tekens staan in aarde tekens, dat betekent dat je de kracht hebt en de innerlijke stabiliteit om veranderingen concreet door te voeren.

De oppositie van Neptunus conjunct de Maan en Mercurius, Venus, Mars en de Zon in Maagd is zo sterk, door de vulkanische eruptie die staat te gebeuren krijgen we een geweldige kans om onze levens te transformeren. Het is alsof je je adem inhoud en wacht tot een belangrijk moment. Je kan echt op je intuïtie vertrouwen. En in het moment zijn. (Maagd).

Vissen is een intuïtief teken. Het is het laatste teken van de dierenriem, dat betekent het einde van iets en de opening van een nieuwe droom. Je kunt volledig vertrouwen op je intuïtieve inzichten, je inspiratie je buikgevoel, het brengt je in de richting van directe oplossingen en antwoorden en richting die je nodig hebt en ook de lange termijn dromen en visioenen die je ziet voor jezelf.

Door de Zon in Maagd met Venus, Mars en Mercurius in het teken Maagd van heling, gezondheid en aarden, aandacht voor details en dienstbaar zijn aan anderen. Helen en genezen door je aandacht naar binnen te richten. Jupiter die ermee verbonden is vergroot alles en versterkt de uitwerking. Jupiter staat op 22 graden, het getal van de waarheid, de waarheid zal je bevrijden. Het getal 22 staat ook voor balans zoals in relaties je creëert een krachtige shift, een verbinding met je innerlijk.

Venus oppositie Mars en Mars opposiet Neptunus geeft een primaire energie dus fysiek actief zijn en op tijd weer achterover leunen. Je kunt merken dat je plotseling boos kunt worden.

Maan sextiel Pluto en Zon driehoek Pluto, onderliggende energieën worden nu zichtbaar. Dingen die onder het tapijt lagen worden nu zichtbaar. Je relaties zullen transformeren, je creëert een verandering in je levensstijl. Het is een prima periode om dat wat verborgen was en onbewust was om ze bewust te maken. En ernaar te handelen. Dat maakt je vrij. Het maakt je krachtig om op zakelijk gebied impact te maken.

Mars driehoek Saturnus tijd om verantwoordelijkheid te nemen. Met Neptunus en vissen is er de neiging om in droomland te blijven, niet in de realiteit te komen. Je mooie driehoek tussen Mars en Saturnus geeft je de mogelijkheid om tegen die neigingen in te gaan en je doelen te bereiken.

Venus en Mercurius staan exact conjunct op 29 graden Maagd, een kritieke graad. Je kunt communiceren met liefde en aandacht geven aan je woorden op een nieuwe manier, vanuit waardering en compassie. Wees bewust van hoe je je woorden kiest. Goed om te onderhandelen.

Vanaf 2010 tot en met 2019 zijn we bezig collectief ons hart te openen voor onszelf en voor onze intieme relaties, loslaten en overgave aan de liefde. Door de Noordelijke Maansknoop die door de Kreeft loopt. Daardoor krijg je een diepe vervulling. Dit is een super goede tijd om niet alleen de pijn voelen en doorleven en dingen op te schonen maar ook de bliss, het geluk.

Overgave aan diepere verbindingen, met een universeel bewustzijn.
Aan het mysterie van het leven, dat we niet afgescheiden zijn, maar verbonden met de kosmos en we kunnen dit voelen.

Happy Full Moon!
Mary

Dit zijn manieren waarmee ik je kan helpen om van je “Business je Blessing” kunt maken, kijk maar of er iets voor je bij zit:

Op zaterdagen geef ik 2 verschillende WORKSHOPS in Amsterdam: Masterclass Astrologie in Business en Astrologie workshop Een kijkje in je horoscoop.

Een Astrologisch consult of een astrologische ondernemerssessie is een MEGA BELANGRIJKE STAP voor jouw business.

De meeste DOORBRAKEN ervaren mijn klanten door het volgen van mijn coachingsprogramma’s

N.B. Heb je vragen, schroom niet ze te stellen via info@astro-essence.nl

Op een bezield bedrijf,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 17 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀