Voor welk nieuw verhaal wil jij gaan in 2020?

December 2019

Het is bijna kerst en oud & nieuw ….

Hopelijk heb je fijne feestdagen in het vooruitzicht. En vier je de dagen samen met familie of vrienden, met je partner, of alleen.

Kerst is de tijd om stil te staan bij de mooie en de minder mooie momenten van het afgelopen jaar. Ik ben benieuwd hoe jij terugkijkt op 2019. Ik hoop dat het een mooi jaar voor je was. Een jaar waarin je je hart hebt gevolgd, het leven van je dromen hebt gecreëerd en je zielsmissie hebt geleefd.

Voor mij is het is een heel mooi jaar geweest waarin ik met succes mijn jaarprogramma heb gelanceerd waarin ik nieuwe deelnemers heb mogen verwelkomen. Een jaar waarin mijn bedrijf enorm is gegroeid.

Er waren ook verdrietige momenten, de gevonden liefde die ik na 2 jaar weer los moest laten omdat de relatie niet werkte. Een jaar waarin ik voor mezelf durfde te kiezen.

Wat nodig was voor deze switch is moed, de moed om keuzes te durven maken, jezelf centraal te zetten, je creëert daarmee. Ook al heb je daarnaast veel angst. De moed en verlangen kunnen de aansteker zijn voor een grote transformatie in je leven. Dat past ook in het nieuwe tijdperk.

Ik ben mij nog verder gaan richten op het werken met mensen die hun life purpose willen ontdekken en leven, maar zich laten belemmeren door bijvoorbeeld faalangst, perfectionisme en hooggevoeligheid.

Het is ook boeiend om te zien hoe alle coaches en therapeuten zich als ondernemer ontwikkelen. Ik heb dit jaar veel ondernemers een praktijk zien starten, ik heb ondernemers met hun bedrijf zien groeien, ontwikkelen en ik mocht daar een stuk aan bijdragen. Er zijn doorbraken beleefd tijdens de coachingssessies. Ik heb prachtige mails en persoonlijke berichten ontvangen. Trots ben ik op alle mensen die ik heb mogen inspireren!

De groep in de Online Mastermind en de online ondernemersgroep heeft zich uitgebreid, er waren inspirerende ontmoetingen met oude en nieuwe deelnemers met enthousiaste starters, en consulten die een diepe snaar raakten bij mensen.

Ik ben dan zo blij met de beslissing over mijn bedrijf die ik enkele jaren geleden genomen heb. Om helemaal voor ondernemen vanuit je essentie te gaan. Niet meer afhankelijk te zijn van een werkgever.

Maar om te kiezen voor een bedrijf gebaseerd op jouw unieke kwaliteiten, talenten en zielsmissie en daarmee een goed inkomen verdienen. Alleen nog maar je klanten op de allerbeste manier willen helpen.

Want alles wat je klant niet op de allerbeste manier helpt, neemt onterecht tijd, energie en kosten in.

Dit is het bedrijf dat het meest geschikt is om te passen bij wie jij wezenlijk bent en in een lijn ligt met jouw levensdoel het is iets waar je jarenlang mee door kan gaan.

Het maakt het mogelijk dat er dingen kunnen gebeuren. Een terugval bijv. financieel, een ziekte, een scheiding, een verlies, verdriet, dood. Zwangerschap. Maar ook momenten om te vieren en te ontspannen.

We leven in een verandering van tijdperk.
De transitie kenmerken zijn signalen dat het leven wat je hebt gecreëerd vanuit de oude energie niet in verbinding is met je ziel en je kunt je soms verloren voelen en iets wezenlijks missen in je leven. Je kunt je leeg voelen, vermoeid, of uitgeput. Of je kunt je niet goed concentreren en bent vergeetachtig. Je bent bezig om je opnieuw te verbinden met je essentie. Vertrouw erop dat je je leven en werk opnieuw structuur geeft vanuit de nieuwe energie.

Het ondernemen vanuit je essentie wordt inmiddels omarmd door heel veel ondernemers. Ondernemen vanuit je soul purpose, Je verdient het meeste met datgene doen waar je echt goed in bent, money follows joy!

Honderden mensen deden mee met de Soul Business Coaching en de doorbraken waren fantastisch.

Wil je dit in 2020 ook?

Stuur een reply op deze mail.

Voor welk nieuw verhaal wil jij nu gaan? Ik lees graag je reactie hier onderaan de mail.

Voor nu wens ik je fijne feestdagen!

Op een bezield bedrijf,

Mary

P.S. Je kunt altijd contact met mij opnemen als je geïnteresseerd bent in ondernemen vanuit je essentie via: info@astro-essence.nl

Mary van Belzen
Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

Ik ben Mary van Belzen, spiritueel astrologe en businesscoach. Ik heb meer dan 19 jaar ervaring om zelfstandige coaches, therapeuten en andere dienstverleners te helpen en geef graag ideeën, kennis en inspiratie aan je door.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om zich te verbinden met hun authentieke zelf om hun eigen werk te creëren dat in overeenstemming is met hun levensdoel. Ik bied transformatie door individuele coaching, presentaties, groepen en workshops.

Volg mij op: Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

Linkedin

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀