Waarom is jouw big why zo belangrijk?

Maart, 2016

Vind jouw levensdoel
In deze E-zine lees je het volgende:

Berichtje van Mary: Speciale lenteaanbieding

Hoofdartikel: Waarom is jouw big why zo belangrijk? – jouw waarom, je big why is namelijk datgene dat jou uniek maakt. Het is datgene wat jou onderscheid van andere ondernemers

Bij Astro-Essence: Individueel 3 maanden Coachingsprogramma In 6 stappen meer plezier in je werk en toenemende verdiensten

Speciale Lenteaanbieding

Beste lezers,

Spring is in the Air! Het is vandaag lente. De Zon is in het sterrenbeeld ram binnengelopen. Het is astrologisch gezien een goed moment om iets nieuws te beginnen. Moed, lef, durf, levenslust en aanpakken zijn thema’s die nu een rol spelen. Wees dapper en zet een stap voorwaarts! Tijd voor actie dus. En om jouw big why te ontdekken. Ben je een coach, healer, therapeut, trainer, adviseur met een missie en je hebt je eigen praktijk of overweeg je om voor jezelf te gaan werken? En je vraagt je af: Hoe kan ik mijn praktijk vormgeven op een manier die echt bij mij past? Heb je het verlangen om je bedrijf te starten? Volg dan het 3 of 6 maanden coachingsprogramma In 6 Stappen ‘Meer Plezier In je Werk en Toenemende Verdiensten’. Voor startende en doorstartende ondernemers en professionals, op basis van astrologie.
Meld je aan via info@astro-essence.nl

Nieuwe ontwikkelingen:

Gezien de maatschappelijke ontwikkelingen, is te verwachten dat de vraag naar coaches toe zal nemen. Mensen willen zich onderscheiden en dichter bij zijn/haar authenticiteit komen.

Vol goede moed

Bij Astro-Essence zet ik ook een stap – jouw kant op: Vanaf nu tot en met Paasmaandag (28 maart) bied ik het coachingsprogramma In 6 Stappen Meer Plezier in je Werk en Toenemende Verdiensten aan met een speciale lentekorting van 10%!
Let op: Wacht niet te lang, want er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar! Vol=Vol
* Betaling in termijnen is mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden

Wees er op tijd bij en meld je vandaag nog aan voor het coachingsprogramma In 6 Stappen Meer Plezier In je Werk en Toenemende Verdiensten. http://www.astro-essence.nl/astrologie-coaching/coachingsprogramma

Tot gauw!

Mary van Belzen

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Waarom is jouw big why zo belangrijk?

Wat is jouw big Why? Je purpose is je big why, je doelstelling, je geloof, je zielenpad, levensdoel, je bestemming, je zielenopdracht, je levensmissie, je essentie – deze namen komen in principe op hetzelfde neer. Veel ondernemers hebben hun ‘hoe’ en hun ‘wat’ wel duidelijk. Het is vaak het waarom wat als ondergeschikt belang gezien wordt. En dat is jammer! Dit artikel gaat daarom over het belang van het beantwoorden van de ‘waarom’ vraag van je bedrijf. Jouw waarom, je big why is namelijk datgene wat jou uniek maakt. Het is datgene wat jou onderscheid van andere ondernemers.
Vind jouw levensdoel!

Ik geloof dat ieder mens een talent heeft en een missie. Je missie is jouw betekenisvolle doel. En dat jij als zelfstandige professional je bestaan daarvan kunt maken. Het verschil kunt maken. En onder jouw voorwaarden kunt werken, met plezier in je werk en daarmee heel goed verdienen. Mijn missie is om heel veel zelfstandige professionals te helpen ontdekken wat hun missie is zodat zij het werkt kunnen doen wat zij het allerliefste doen en daar goed mee te verdienen.

Jou waarom is waar je op kunt terugvallen als het tegenzit. Op datgene waar je innerlijk van overtuigd bent en weten waarom je doet wat je doet, wilt hebben of bereiken.

Het antwoord op jouw waarom vraag dat je diep van binnen voelt zal er voor zorgen dat je steeds weer die kracht in jezelf kunt vinden en dat dat je een reden geeft om door te zetten, “no matter what it takes”,

Want dat geeft je bedrijf bezieling, waar je in werkt met een doel voor ogen, daarmee wil je het verschil maken.

Zo krijgt je bedrijf de kans om te groeien en te bloeien. Het bedrijf heeft dan een “hart”. En zonder die basis, dat fundament, die grondtoon, kan niets of niemand sterk staan, laat staan dat je ergens op kunt bouwen.

Jouw antwoord op die waarom vraag: “Waarom wil ik die droom of dat doel verwezenlijken, of “waar sta ik of dit bedrijf voor?”, zal je het doorzettingsvermogen en passie kunnen geven die nodig is om succes, zelfvertrouwen en geluk te creeren.

Daarmee zorg je voor zingeving in je bedrijf en je bestaan.

Laat mij vooral weten wat jou big why is! Zodat ik je hier feedback op kan geven.

Succes,

Mary van Belzen

Astro-Essence
Praktijk voor Astrologie & Coaching
Tweede Constantijn Huygensstraat 43-hs
1054 CP Amsterdam
020-6124051 / 06-29028924
e-mail: info@astro-essence.nl
website: www.astro-essence.nl

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀